mesajlarımın içeriğinden de anladığın üzere habire pişiriyorum taşırıyorum sonra yemeyim kilo almayım diye etrafa dağıtmaya başlıyorum bu hafta spora da gidemeyeceğim tartıya çıkmaya korkuyorumben de pasta börek denerim yine iyi kötü. ama yemek denemeyi pek sevmem niyeyse
ya yapmayı seven ama yemeyen biri olmayı isterdim kilo almaktan nefret ediyorumhiç yakışmıyor bana kilolu olmak
meyracım en son ben gördüm geldiğini(((( hoşgeldin canım benim sağ salim gelmişsin ya ohhh:))))
ne güzel vakit geçirmişsin banada nasip olurmuki bi gün:))) canım ya çok sevindim.... :))) iyiki geldin hoşgldin:))))
kızlarrrrrrr
bugün bi eve bakmaya gittik....
yeni yapılan bi ev inşaat halinde temmuzda vercek adam zaten ev bitmiş camları falanda takılmış sadece içi kalmış o kadar bura süper lüks bi daire o kadar diim ebeveyn banyolu , akanstre serili falan çoooook güzel....
140 metre kare ev :220.000 inşatın bitmemiş hali en son 215.000 olur dedi mütehit.... emlakçı falan diil
90 metrekare ev :145 bin fakaaaat benim eşyalarım bu eve sığmıyo o eve geçersem eşyalarımın hepsini değiştirmem gerekiyo....
eşimle annemle teyzemle oturduk konuştuk napalım ne edelim diye eşim bu kadar borcun altına girmye korkuyo ve bankanın fizinin annemle konuştum hiç korkma yavrum gençsiniz ödersiniz ben arkanızdayım destek olurum size dedi:)))
beslerimizi dondurcaz şimdilik çünkü biz 140 metre kare evi almaya karar verdik...
temmuza kadar kira vercez hemde marttan itibaren ev kredisi ödemeye başlıycaz .....onun için biraz zorlancaz temmuzdan sonra herşey düzene gircek bebişimiz doğcak... hakkımızda hayırlısı olsun:))))))
sanırım evimizi alıoruz:)))))
mesajlarımın içeriğinden de anladığın üzere habire pişiriyorum taşırıyorum sonra yemeyim kilo almayım diye etrafa dağıtmaya başlıyorum bu hafta spora da gidemeyeceğim tartıya çıkmaya korkuyorum
senin boy kilo kaçtı?
bu arada ben likit l carnitine aldım haftaya başlayacağım
ne şirketi seni anca eva group diye holding paklar
ama ben de 1.71 im 56-57 arası gidip geliyorum yazın 54 ken bile göbeğim pırtlıyordu neden yanlarım gitmiyor geçen beyaz a katılan kız gibi kaburgalarımın alttaki ikisini mi aldırsam biraz gereksiz gibilersirkeci benim boy 1.67-68 falan kilomda 52
zayıfım aslında ama dikkat etmeye çalışıyorum yine de
ama ben de 1.71 im 56-57 arası gidip geliyorum yazın 54 ken bile göbeğim pırtlıyordu neden yanlarım gitmiyor geçen beyaz a katılan kız gibi kaburgalarımın alttaki ikisini mi aldırsam biraz gereksiz gibilertamam sustum iğrencim
sirkeci benim boy 1.67-68 falan kilomda 52
zayıfım aslında ama dikkat etmeye çalışıyorum yine de
senfat
artık bu böcüğün katli vaciptir
selin hadi bakalım hayırlısı umarım o ev olur çok güzel anlatmışsın kredi işini nasıl yapacaksınız? Biz de bakıyoruz hala eşim bir excel tablosu yapmış görünce allahım sana geliyorum dedim akıllara zarar.
Allah ev alana yardımcı olur derler.
naptın sen ya
yaşıyor musun, iskelet olarak mı dolaşıyorsun kuzum
hayatta en sevdiğim 2 sosyal aktivite uyumak ve yemek yemek.
valla süper bir resim koymuşnapmış ki ........
şu tabloyu özelden bi atsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?