Kirli Çıkılar )))

glcncim çok teşekkür ederim canım ben de bugün baktım kimseden tarif yok bildiğimi okudum her zamankinden yaptım.bende seninkine ek olarak yarım su bardağı süt var.
saol canım tekrardan

bikaç sözleşmeli kadro var onların sonuçlanmasını bekliyorum
sonra tam gaz

Son düzenleme:

yok artık
orda bi delik var
var ama yok
kapalı
öle duruyor
aynen öle kanlar irinler kulak eriyor resmen

acabası kol saati takıp takmadığını öğrensem:44::44:

aşağıda glcnle eva yanyana gelmiş
çılgın eva diye okudum iyi mi

konudan ama sımdı pcyıkapatıp tele gecıorum sen anlatsan bı zahmet . ben sonra uygulasam

konudan ama sımdı pcyıkapatıp tele gecıorum sen anlatsan bı zahmet . ben sonra uygulasam

konu seninse ilk mesajındaysa resim silebilirsin mesaj düzenleden
senin konun değilse silemezsin maalesef geçti o tren
çok önemli bişeyse risk teşkil ediyorsa müneden rica et o belki siler

sımdı solekı buraya ılkenın resımlerını koydum yaa esım rahatsız oldu bundan wede cocuk habıre duser oldu oda buna bagladı :26:

seyyah kafanı sısırıyorum ama nasıl ulasıcam muneye ayy aslında ne cahılım yaa:26::26:

glcncim çok teşekkür ederim canım ben de bugün baktım kimseden tarif yok bildiğimi okudum her zamankinden yaptım.bende seninkine ek olarak yarım su bardağı süt var.
saol canım tekrardan

Evacım geriden geldiğim için unutmayım diye hemen yazayım dedim. Yazdıktan sonre senin tarifi gördüm evet zaten aynıymış tariflerimiz.

söle o ousuna ,çok biliyo o
çocuk bu düşe kalka büyüyecek
hiç de nazar değdirmemişiz
hepimiz maşallah demişiz
çok tatlı maşallah

oyle canim benim burdaki insanlardan uana suphem yok zaten ama gelde anlat biraz oncede avatra resim atcaktim ne o oyle heryere resimmi konur dio ous iste nolcak

oyle canim benim burdaki insanlardan uana suphem yok zaten ama gelde anlat biraz oncede avatra resim atcaktim ne o oyle heryere resimmi konur dio ous iste nolcak

soraydın ya canım biz hiç sokağa çıkmıyo muyuz diye
o zaman kimseler görmüyo muymuş çocuğu seni

seyyah değiştir şu profil resmini, mesleklere göre resim koymuşsunuz da, beni elektrik süpürgesi koymak zorunda bırakmayın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…