çok tatlısın ya :))))
sendede çiçek yazmıo sende bi çiçek bile diilsin sende böceksin uğur böceği yaniiii o zman sende çok tatlısın :)))
glcncim çok teşekkür ederim canım ben de bugün baktım kimseden tarif yok bildiğimi okudum her zamankinden yaptım.bende seninkine ek olarak yarım su bardağı süt var.
Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır topiğe giremiyordum. Şimdi eskileri okumaya çalışıyorum fakat çok fazla birkmiş.
Meyracım, hoşgeldin canım. Allah ibadetlerinizi kabul etsin. Bizede oraları görmeyi, ibadet etmeyi nasip etsin inşallah. AMİN. Ben topiği uzun zamandır okuyan ama birtürlü aktif olarak yazamayan biriydim. sen yokken aktif olarakta girmeye başladım. Hatta sağolsun arkadaşlar beni topiğe KPSS sınavı gibi sınav yapıp aldılar.Ama neyse ki sınavı kazandım.
Evacım bir poğaça tarifi istemişsin. Gerçi ben biraz geçmişden geldiğim için yeni gördüm mesajını. Benim sürekli yaptığım hem malzemesi az olan hemde çok severek yediğimiz bir poağaça tarifi var. onun tarifini vereyim. gerçekten güzel oluyor. Çokta kolay.
Malzemeler
1 su bard. yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tutam tuz
1 pkt kabartma tozu
Alabildiğince un
İçi harcı
Ben genelde patatesli yaparım. Peynirli ya da boşda olabilir.
Tüm malzemeyi karıştırıyorun. Çok sert olmayan fakat elede yapışmayacak bir hamur olacak. Elinde üzeltip iç harcını koyup poğaça şekli veriyorsun. Tepisye dizip üzreine yumurta sarısı sürüp fırına ver.
Afiyet Olsun.
İşte bu kadar basit
selam kızlar nasılsınız:)
altın nasıl düşmüş dımı. bu ayda hiç birikim yapamadım
telefonumu kırdım yok yere masraf çıktı bana
siz napıosunuz..
öğretmenim farmasi nasılsın:)
meslektaşlarım nasılsınız:)
seyyah başladınmı kpss ye
bu kadarına pes diyorum, başka da bir şey demiyorum
küpe takmıyorum
defalarca kez deldirmeme rağmen, her seferinde enfeksiyon oldu, çıkardım, kulagın arkasından irin akar falan hep içimde kaldı, zorladım falan taktım kanadı. düğün öncesi son kez şansımı denedim, yok olmadı, düğünde de küpe takamadım.
kulağım delik gibi görünür ama tıkalıdır, çok kişi kulağıma küpe takmaya çalıştı, takamadılar.
seyyah anlatcanmı canım sılme ıslemını
konudan ama sımdı pcyıkapatıp tele gecıorum sen anlatsan bı zahmet . ben sonra uygulasam
sımdı solekı buraya ılkenın resımlerını koydum yaa esım rahatsız oldu bundan wede cocuk habıre duser oldu oda buna bagladı :26:
seyyah kafanı sısırıyorum ama nasıl ulasıcam muneye ayy aslında ne cahılım yaa:26::26:
glcncim çok teşekkür ederim canım ben de bugün baktım kimseden tarif yok bildiğimi okudum her zamankinden yaptım.bende seninkine ek olarak yarım su bardağı süt var.
saol canım tekrardan
oyle canim benim burdaki insanlardan uana suphem yok zaten ama gelde anlat biraz oncede avatra resim atcaktim ne o oyle heryere resimmi konur dio ous iste nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?