eva geldi pardon gitti sandım bi an
seyyah değiştir şu profil resmini, mesleklere göre resim koymuşsunuz da, beni elektrik süpürgesi koymak zorunda bırakmayın canım
ben geri geldim
unutmuşum az önce banucum kızının kitap aşkına hayran kaldım darısı benim müstakbel çocuuma
eva sen de hoş geldin
böcük bayıldım evlenme teklifine Allah tamamına erdirsin
karanfilcim merhaba
seyyah halen istiyorsan hadi bakem Muğla'ya
sirkeci Emek bahçeli güzel hakkaten benim arkadaşım da yeni 370 e aldı nispeten de yeni daire en fazla 10 yıllıktır ama gerçekten pahalı
ben eski meski demeyip Ayrancı veya esat istiyorum en güzeli şehre yakın olmak ancak yatırım ikinci evi falan uzaklarda bakarım gibi bakalım birini aldım da ikinci kaldı
tekrar merhaba. pepeti ewet begenmeme durumlari war illaki ama sole 11 12 yasina kadar altin takar sanirim sona genc kizlik heyecani sanmiyorum pek takacaklarini
oyuzden bi top kupe aldik ama klasik olanlardan deilde biras daha modern disi felan.ilke simdi 2.5 yasinda sole 4 5 yasinda belki denrim takmayi bakalim kismet
hahahaha kib kötü içerik bildirmi demekmiş hiç gülcem yoktu ben en son kib'i bıraktıgımda kendine iyi bak demekti nerden oluyo bu kiblemek peki ve herkes birini kibleyebilirmi?
canım küpe için acele etme bırak kızın büyüsün çok pahalı şeyler diil zaten biliorum heves ediosun ama...
benim annemde benim kulaklarımı deldirmemiş çok kızmıştım neden küçükken deldirmedin diye ama belki büyyünce istemezsin dedi:)))
sonna ben gittim lisede bir kulağıma 3 tane diğerine 4 tane delik açtırdım:))
sonna üniye geçtim diğer üç olan kulağımıda 4 e tamamladım bide kıkırdağımı deldirdim:))
ama kıkırdağımı deldirmek tam bir cinayettti hayatımda o kadar acı çekmedim yatamadım çıkaramadım klipsler içine kaçtı
sünnet olsaydım daha iyiydi o kadar diim:)))
kulaklarımda tammmmm 9 tane delik var:)))))) eşim makarnayı kulaklarınla süzelim diye dalga geçio:)) banyoda abdest alırken deliriorum:))
bence rahat bırak ufaklıgı büyyünce kendi karar versin küpesinide o zman alırsınız
çok özeniosan yapıştırmalılardan al günlük taksın:))))
yok artık yahu
senden şöle bol çeşitli sofralar bekleriz
süpürge şöle olabilir belki
niye öle diyon aşıklarıma
onlar ölümsüz aşık
göbeklitepeden m.ö 10000den
Eki Görüntüle 637342 Eki Görüntüle 637343
before after:)))
karnabaharı haşaldım fırın kabına koydum kıymalı sarımsaklı salçalı sos yaptım üzerine döktüm
1 bardak süt 1 kaşık un ile beşamel sos yaptım üzerine de kaşar rendeledim
benim koca ba-yıl-dı:))))))
ben de çok mutlu oldum tabiki..
yanına makarna ve vişne kompostosu da yaptım
tavsiye ederim biraz zahmetli sanki tencere yemeği gibi pratik değil ama denemeye değer bence
içimden geldi, gel öpeyim seni
karnabaharı haşaldım fırın kabına koydum kıymalı sarımsaklı salçalı sos yaptım üzerine döktüm
tavsiye ederim biraz zahmetli sanki tencere yemeği gibi pratik değil ama denemeye değer bence
offf ya çok güzel görünüyor bu hemen kaydediyorum
eline sağlık olrayt
ellerine saglik cnm cok guzel gozukuo.bende wazgectim kupe olayindan. sen gazi mezunusun demek ben hacettepede tedavi olmustum ama gaziyede bir iki gelmisligim war:)
çılgın eva habi şeyden de geri kal
bu arada fırın kaplarımı bimden almıştım 3 boydu..
salata felan yapıyordum genelde bu kaplarda
ilk defa fırında denedim
özellikle küçük çaplı az yemekler için ideal..
bimi seviyoyum yaa
saol canım gel beraber olsun..
ankara üniv mezunuyum
gazi emekte aştinin orda
bizimki beşevlerde
çılgın eva ha
eksik kalır mıyım hiç
senfat nerde ürün müdürü olmaya mı gitti acep
bugün bana sormuş da sormuş,sonuna da sulandırmadan cevap ver falan demiş
pek bir ciddiyahu sulandırsam nolcak, ilaç sektörünün daşlı kariyer yollarını öğrenip napacan diyecektim amma demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?