Kirli Çıkılar )))

katılıyorum.......................

Selincim ev almazsan o kadar parayı bu sefer sokağa atmış olacaksın
o yüzden dolayı nedenle sen gene evi al da daha güccünü al
bi de kuzey olmasın hakket komşum fırında yaşarken aynı dereceyle kutupta yaşıyorum:18::18::18::18:

özlem kızın kulaklarını rahat bırak:)))))))))))))))

mıknatıslı küpe kulakta 1 saatten fazla kalınca oturuyo kulağa ve inanılmaz acıyo sanki binlerce iğne batıyo gibi zaten tanes 1 tl mi ne istersen al bi çift önce kendinde dene şöyle 2 saat kadar acısına dayanabiliosan kızına tak:))

zaten tutmaz ufaklık kulağında onu ama kulaklarımı deldirmeye cesaret edene kadar kullanmışlığım var çok acıyo onu yapana kadar al götür deldir tek seferde kurtulur ama yapışkanlı oluyo böle 20 tane falan 1 tl ye satılıo onlardan al hevesi geçsin diye :))

belki beş kere kulaklarımı deldirdim
küpe takıyor muyum
hayııııııııır
çünkü kapanıyor
acaip yara oluyor resmen kulaklarım eriyor
ve sonunda kapanıyor
titanyum mu ne kullanmam lazımmış galiba

özlemcim mıknatıslı var da
yapışkanlı hızmalar
çocuk çıkartmaları onların hepsi potansiyel süs eşyası ayol
al al yapıştır kulağına
benim picasso öle yapıyor
hergün değişik değişik
zaten onun da alerjisi var

yok alcam zaten seyyahcım ama o evi diil başka alternatifler düşüncem:))))
ev alma fikrinden diil o evi alma fikrinden vazgeçtim:)) gerçi eşimde akşam bi konuşalım didi ama:)))) onunda fikrini almak lazım tabi:)))

ya bide bu kibe nerden girilio bazen bdv de çok canımı sıkıolar onları kib yaptırıyım:))

seyyah bıse sormak ıstıyorum engın bılgınle cewap werırmısın hanı foruma cok hakımsın ya ondan. ekledıgımız resmı sılemıyormuyuz?

bence özlemin hevesi geçmesi lazım
taktı çocun kulağına

seyyah bıse sormak ıstıyorum engın bılgınle cewap werırmısın hanı foruma cok hakımsın ya ondan. Ekledıgımız resmı sılemıyormuyuz?

buyrun benim
silersin ama farKedilirse bikaç gün ban yersin
alttan melül melül bakmak istiyorsan sil
Bakıp da yazamamak çok kötü
ama artık banlıyken yine konulara girip beğeni yapabiliyorsun

Son düzenleme:

ewet cok ıyı fıkır canım gercı benım sıpa suan pek durdurmaz ama buyuyunce kreste felan oyle ıdare etsın napalım. benımkını annem 6 aylıkken yengemın annesıne deldırmıs ılk ve tabı bocugun dedıgı gıbı agrısız delme deıl bıldıgın yorgan ıgnesını ateste kendılerınce sterılıze edıp cossss delmısler ama ıste yamuktu bana pek sımetrık gelmıyodu bıraz takıntım war bu konuda ama az sona bende ustune ekledım de ekledım

altta mesajı alıntılanın satırında korkutucu üçgen var ya siyahından:18::18::18::18:
O işte

ya o deıl hakkaten erkek gıbı cocugum. arkası erkekte ondan dıyolar buyukler ne kadar dogru bılemıcem seneye bellı olur o ınsallah
dogumgununde susu almaya gırdım oyuncakcıya sole masallah felan yazsın su olsun balon olsu dıye anlatıyorum amcaya. bana masallah ne zaman kestırıyonuz dedı

seyyah bana onu kapsamlıca bı anlatsan msj duzenle panelı cıkmıyo bende sılmek ıcın.

buyrun benim
silersin ama farKedilirse bikaç gün ban yersin
alttan melül melül bakmak istiyorsan sil
Bakıp da yazamamak çok kötü
ama artık banlıyken yine konulara girip beğeni yapabiliyorsun

ahh mapıslık ahh.. seyyah içimi sızlattın o alttan ziyaretçi olarak alttan melulu melul bakmak yok mu töbe bir daha ban yemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…