ahahhaha
o zaman seni hemen kibleyeyim
o de de bitişik yazılır zaten
valla bence onları da aştı epeyşaka bir yana gariplerim kredi falan aldı ödeyecez diye canları çıkıyor ama onlar hiç tadilat yaptırmadı sadece boya badana işte yeni sayılır bina olduğundan içi bakımlıydı 7. Cadeye çok yakın bence zaten yerinden o kadar pahalı
bu arada gaza geldim ben de ev bakıyorum ama malesef bana daha çook var şöyle bir niyetim var akıl alsam sizden:
şimdi benim eşim serbest çalışıyor hayırlısıyla ona bir büro kiralayacağız homeofis olabilecek bu ara ben de inşallah işim olursa en az 6 aylığına ankara dayım ve oturduğum evden hiiç memnun değilim ben aslında 6 ay bile kalacak olsam ev kiralasam diyordum evimde oturmasam ama şimdi burayı da okuyunca düşündüm ki evimizi satana kadar ben orada otursam sonra benim ne yapacağıma baksak eğer ankara da kalacaksam zaten lojman olur o zaman eşime işyeri alsam yok eğer ankara da kalmazsam gene hafta sonu falan gelip gidecem eşime de işi homeofis yapsa bile bence bir ev lazım ev alsam diyorum mantıklı mıdır ne dersiniz yoksa doğrudan ev kiralayıp sonra evimizi satınca da kredi çekip evimi mi alsam
:111::111::111:
hayır ayrı yazılır :d benim türkçem full du tamamdı
ben öle sanıyordum nişanlım -da- diyeydin ayrı yazılırdı
ben her halükarda kibleyecem seni bebeeem
selini mi kırayım bi pratik uygulama görsün
aaa dogru dıyosun selın hatta mıknatıslı olanlarıda war demıı. Bak bu cok ıyı olur yaa kıyamıyorum acı cekmesını ıstemıyorum keske
kucukken anlamazken yaptırsaymısım.
Bılıomusun benımde 3 bırınde 4 bırınde ( bırı kıkırdak) toplam yedı tane war bıde hızmam war burnumda:) oda yası gelınce ıstedıgını yaptıcak nasıl olsa..
Selincim ev almazsan o kadar parayı bu sefer sokağa atmış olacaksın
o yüzden dolayı nedenle sen gene evi al da daha güccünü al
bi de kuzey olmasın hakket komşum fırında yaşarken aynı dereceyle kutupta yaşıyorum:18::18::18::18:
özlem kızın kulaklarını rahat bırak:)))))))))))))))
mıknatıslı küpe kulakta 1 saatten fazla kalınca oturuyo kulağa ve inanılmaz acıyo sanki binlerce iğne batıyo gibi zaten tanes 1 tl mi ne istersen al bi çift önce kendinde dene şöyle 2 saat kadar acısına dayanabiliosan kızına tak:))
zaten tutmaz ufaklık kulağında onu ama kulaklarımı deldirmeye cesaret edene kadar kullanmışlığım var çok acıyo onu yapana kadar al götür deldir tek seferde kurtulur ama yapışkanlı oluyo böle 20 tane falan 1 tl ye satılıo onlardan al hevesi geçsin diye :))
seyyah bıse sormak ıstıyorum engın bılgınle cewap werırmısın hanı foruma cok hakımsın ya ondan. Ekledıgımız resmı sılemıyormuyuz?
belki beş kere kulaklarımı deldirdim
küpe takıyor muyum
hayııııııııır
çünkü kapanıyor
acaip yara oluyor resmen kulaklarım eriyor
ve sonunda kapanıyor
titanyum mu ne kullanmam lazımmış galiba
özlemcim mıknatıslı var da
yapışkanlı hızmalar
çocuk çıkartmaları onların hepsi potansiyel süs eşyası ayol
al al yapıştır kulağına
benim picasso öle yapıyor
hergün değişik değişik
zaten onun da alerjisi var
yok alcam zaten seyyahcım ama o evi diil başka alternatifler düşüncem:))))
ev alma fikrinden diil o evi alma fikrinden vazgeçtim:)) gerçi eşimde akşam bi konuşalım didi ama:)))) onunda fikrini almak lazım tabi:)))
ya bide bu kibe nerden girilio bazen bdv de çok canımı sıkıolar onları kib yaptırıyım:))
ya o deıl hakkaten erkek gıbı cocugum. arkası erkekte ondan dıyolar buyukler ne kadar dogru bılemıcem seneye bellı olur o ınsallah
dogumgununde susu almaya gırdım oyuncakcıya sole masallah felan yazsın su olsun balon olsu dıye anlatıyorum amcaya. bana masallah ne zaman kestırıyonuz dedı
buyrun benim
silersin ama farKedilirse bikaç gün ban yersin
alttan melül melül bakmak istiyorsan sil
Bakıp da yazamamak çok kötü
ama artık banlıyken yine konulara girip beğeni yapabiliyorsun
seyyah bana onu kapsamlıca bı anlatsan msj duzenle panelı cıkmıyo bende sılmek ıcın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?