Kirli Çıkılar )))

bu kadarına pes diyorum, başka da bir şey demiyorum
küpe takmıyorum
defalarca kez deldirmeme rağmen, her seferinde enfeksiyon oldu, çıkardım, kulagın arkasından irin akar falan hep içimde kaldı, zorladım falan taktım kanadı. düğün öncesi son kez şansımı denedim, yok olmadı, düğünde de küpe takamadım.
kulağım delik gibi görünür ama tıkalıdır, çok kişi kulağıma küpe takmaya çalıştı, takamadılar.

kızlaaar , bu arada benim set üstü fırınım artık ahir ömrünü yaşıyor galiba.. altı coşuyor üstte tık yok ... kaç kere kek yapmaya kalktım bir türlü olmadı .. hatta misafir geleceği zaman bile eşim "kek yapma istersen" diyor
bana tavsiye edebileceğiniz set üstü fırın markası var mı? evdeki aura (luxel) .. 5 sene önce kızım doğmadan önce doğum hediyesi olarak istemiştim .. önce tek taş istedim sonra baktım eski fırınım daha da vahimdi :) ben tek taşla börek mi yapayım, kek mi yapayım :) sen bana en iyisi fırın al dedim :)
onun da ömrü buraya kadarmış galiba
bir de termikelin set üstü fırınlarından kullanan var mı ? en çok olumlu yorumlar bu markaya yapılmış ...

helıncım setustum yok ama beyaz esya ısı hakkaten sans ısı ınsallah guzel bısey bulup alırsın..

200-220 civarı iyi olur ama şöyle 180 filan olursa harika olur. 250 ye kadar da çıkılabilir evin katına cephesine özelliklerine göre.
Bizim ev almamız sıkıntı yaaa

sırkecı nacızane sana tawsıyem hanı merkezıde ıstıyosunuz yaa maltepe ve cıvarı olabılır senın ıstedıgın fıyatlara ama ewler cok eskı..
yok yenı bına veya 5/10 yıllık olsun dersenh kurtulus ve ozellıkle ıncesu caddesını onerırım. kwdelerın orda 3 ewlerı war ıkısını esım kaynım ortak almıslar bırınıde 2 sene once kaynıma ewlenınce aldılar gelısı 150 felan oldu
hersey ıcınde bıde busene kuzenlerı ewlendı ona aılesı aldı ew 160 ama sıfır cok buyuk deıl 130 m2 felan ama ılerde baya. kaynımın ewı sıfır deıl amma ew cok buyuk 145 m2 kıler felan... fıkır olsun yanı

öncelikli olarak sıfır evlere bakacağız olmazsa merkezi yerlere bakacağız; eğer biz doğrudan gidip 150-160 a ikinci el eski bir ev alırsak aileler bizi mantı sosu yapar biraz da mebusevlerine bakacağız orda durumlar ne

ben annemlere geçiyorum çok kaynatmayın

kızlar bana güzel bir poğaça tarifi verir misiniz gerçi topiğin aplaları yok ama

Arkadaşlar herkese merhaba uzun zamandır topiğe giremiyordum. Şimdi eskileri okumaya çalışıyorum fakat çok fazla birkmiş.

Meyracım, hoşgeldin canım. Allah ibadetlerinizi kabul etsin. Bizede oraları görmeyi, ibadet etmeyi nasip etsin inşallah. AMİN. Ben topiği uzun zamandır okuyan ama birtürlü aktif olarak yazamayan biriydim. sen yokken aktif olarakta girmeye başladım. Hatta sağolsun arkadaşlar beni topiğe KPSS sınavı gibi sınav yapıp aldılar. Ama neyse ki sınavı kazandım.

Evacım bir poğaça tarifi istemişsin. Gerçi ben biraz geçmişden geldiğim için yeni gördüm mesajını. Benim sürekli yaptığım hem malzemesi az olan hemde çok severek yediğimiz bir poağaça tarifi var. onun tarifini vereyim. gerçekten güzel oluyor. Çokta kolay.

Malzemeler

1 su bard. yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
1 tutam tuz
1 pkt kabartma tozu
Alabildiğince un

İçi harcı

Ben genelde patatesli yaparım. Peynirli ya da boşda olabilir.

Tüm malzemeyi karıştırıyorun. Çok sert olmayan fakat elede yapışmayacak bir hamur olacak. Elinde üzeltip iç harcını koyup poğaça şekli veriyorsun. Tepisye dizip üzreine yumurta sarısı sürüp fırına ver.

Afiyet Olsun.

İşte bu kadar basit

seyyah yok ya bilgilendirme için meydan bana kaldı o kalpler mesaj sayısıyla orantılı mesela ben çok yazmışım 5 kalbim olmuş
çiçekler de rütbe oluyor ama çiçek beni bozar ben kendi rütbemi kendim yazarım derseniz kullanıcı kontrol panelinden girip oraya dilediğiniz şeyi yazabilirsiniz misal yine ben eureka! yazmışım bunu yazdığım için kk bana çiçek adı koymamış eğer ben bu eureka yı silsem benim rütbem orkide olur (eskiden öyleydi)
tıpkı selinde olduğu gibi.

yani ben orkidemiyim çiçeklerin
en pahalısı.....

selam kızlar nasılsınız:)
altın nasıl düşmüş dımı. bu ayda hiç birikim yapamadım
telefonumu kırdım yok yere masraf çıktı bana

siz napıosunuz..
öğretmenim farmasi nasılsın:)

meslektaşlarım nasılsınız:)

seyyah başladınmı kpss ye

dogru dıyosun canım o fıyata ıkıncı ewı barı sıfır almalı ama merkezı olmasını ısteyınce oyle olmuyyo ıstee kısmet artık bakalım... gecenlerde maltepe camısının yanında tugla gorunumlu bır ew war gormussundur belkı ankaraya hakım cok hosuma gıderdı hep orda satılık yazısı gordum gıttım sordum adam ıkı daıreyı bırlestırmıs we cayyoluna wıllasına tasındıgı ıcın satıyormus 575 ıstıyo sımdı bunaa ne deyım bıledım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…