belki beş kere kulaklarımı deldirdim
küpe takıyor muyum
hayııııııııır
çünkü kapanıyor
acaip yara oluyor resmen kulaklarım eriyor
ve sonunda kapanıyor
titanyum mu ne kullanmam lazımmış galiba
kızlaaar , bu arada benim set üstü fırınım artık ahir ömrünü yaşıyor galiba.. altı coşuyor üstte tık yok ... kaç kere kek yapmaya kalktım bir türlü olmadı .. hatta misafir geleceği zaman bile eşim "kek yapma istersen" diyor
bana tavsiye edebileceğiniz set üstü fırın markası var mı? evdeki aura (luxel) .. 5 sene önce kızım doğmadan önce doğum hediyesi olarak istemiştim .. önce tek taş istedim sonra baktım eski fırınım daha da vahimdi :) ben tek taşla börek mi yapayım, kek mi yapayım :) sen bana en iyisi fırın al dedim :)
onun da ömrü buraya kadarmış galiba
bir de termikelin set üstü fırınlarından kullanan var mı ? en çok olumlu yorumlar bu markaya yapılmış ...
200-220 civarı iyi olur ama şöyle 180 filan olursa harika olur. 250 ye kadar da çıkılabilir evin katına cephesine özelliklerine göre.
Bizim ev almamız sıkıntı yaaa
ayyyyy cok duygulandım 3 yıldır papatyaydım sımdı nılufer olmusum
ayyyyy cok duygulandım 3 yıldır papatyaydım sımdı nılufer olmusum
ben bi çiçek bile diilim:))))) bende bişey yazmıo ama(( nedenki ben böcekmiyim ((
herkes çiçek ben böcek((((
çok tatlısın ya :))))
ben bi çiçek bile diilim:))))) bende bişey yazmıo ama(( nedenki ben böcekmiyim ((
herkes çiçek ben böcek((((
sendede çiçek yazmıo sende bi çiçek bile diilsin sende böceksin uğur böceği yaniiii o zman sende çok tatlısın :)))
öncelikli olarak sıfır evlere bakacağız olmazsa merkezi yerlere bakacağız; eğer biz doğrudan gidip 150-160 a ikinci el eski bir ev alırsak aileler bizi mantı sosu yaparsırkecı nacızane sana tawsıyem hanı merkezıde ıstıyosunuz yaa maltepe ve cıvarı olabılır senın ıstedıgın fıyatlara ama ewler cok eskı..
yok yenı bına veya 5/10 yıllık olsun dersenh kurtulus ve ozellıkle ıncesu caddesını onerırım. kwdelerın orda 3 ewlerı war ıkısını esım kaynım ortak almıslar bırınıde 2 sene once kaynıma ewlenınce aldılar gelısı 150 felan oldu
hersey ıcınde bıde busene kuzenlerı ewlendı ona aılesı aldı ew 160 ama sıfır cok buyuk deıl 130 m2 felan ama ılerde baya. kaynımın ewı sıfır deıl amma ew cok buyuk 145 m2 kıler felan... fıkır olsun yanı
kızlar bana güzel bir poğaça tarifi verir misiniz gerçi topiğin aplaları yok ama
seyyah yok ya bilgilendirme için meydan bana kaldı o kalpler mesaj sayısıyla orantılı mesela ben çok yazmışım 5 kalbim olmuş
çiçekler de rütbe oluyor ama çiçek beni bozar ben kendi rütbemi kendim yazarım derseniz kullanıcı kontrol panelinden girip oraya dilediğiniz şeyi yazabilirsiniz misal yine ben eureka! yazmışım bunu yazdığım için kk bana çiçek adı koymamış eğer ben bu eureka yı silsem benim rütbem orkide olur (eskiden öyleydi)
tıpkı selinde olduğu gibi.
bunu test etmen lazımyani ben orkidemiyim çiçeklerin
en pahalısı.....
öncelikli olarak sıfır evlere bakacağız olmazsa merkezi yerlere bakacağız; eğer biz doğrudan gidip 150-160 a ikinci el eski bir ev alırsak aileler bizi mantı sosu yaparbiraz da mebusevlerine bakacağız orda durumlar ne
ben annemlere geçiyorum çok kaynatmayın
hahahaha kib kötü içerik bildirmi demekmiş hiç gülcem yoktu ben en son kib'i bıraktıgımda kendine iyi bak demekti
ama kıkırdağımı deldirmek tam bir cinayettti hayatımda o kadar acı çekmedim yatamadım çıkaramadım klipsler içine kaçtı
sünnet olsaydım daha iyiydi o kadar diim:)))
kulaklarımda tammmmm 9 tane delik var:)))))) eşim makarnayı kulaklarınla süzelim diye dalga geçio:)) banyoda abdest alırken deliriorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?