- 21 Ekim 2010
- 4.284
- 1.903
- 248
meyraaaaaaaa hoşgeldin canııımmisafirlerim var gündüz giremiyorum kaç gündür akşam yazmak istemedim, sen varken yazayım dedim. hoşgeldin meyracım allah kabul etsin canım, umreyi de haccını da, hepimize nasip etsin inşallah AMİN.
aplacım özledik yav.
ay evet selincimm abdest alırken çok zor oluyor benmide 4 deliğim varda . erkek kardesimde deldirdi baya mıknatıslı falan taktı oğlum deldirme dedim abdest alırken zor olur ablam dedim sen erkeksin belki memur olcan her an takmıycan didim dinlemedi sıpa deldirmisshahahaha kib kötü içerik bildirmi demekmiş hiç gülcem yoktu ben en son kib'i bıraktıgımda kendine iyi bak demekti nerden oluyo bu kiblemek peki ve herkes birini kibleyebilirmi?
canım küpe için acele etme bırak kızın büyüsün çok pahalı şeyler diil zaten biliorum heves ediosun ama...
benim annemde benim kulaklarımı deldirmemiş çok kızmıştım neden küçükken deldirmedin diye ama belki büyyünce istemezsin dedi:)))
sonna ben gittim lisede bir kulağıma 3 tane diğerine 4 tane delik açtırdım:))
sonna üniye geçtim diğer üç olan kulağımıda 4 e tamamladım bide kıkırdağımı deldirdim:))
ama kıkırdağımı deldirmek tam bir cinayettti hayatımda o kadar acı çekmedim yatamadım çıkaramadım klipsler içine kaçtı
sünnet olsaydım daha iyiydi o kadar diim:)))
kulaklarımda tammmmm 9 tane delik var:)))))) eşim makarnayı kulaklarınla süzelim diye dalga geçio:)) banyoda abdest alırken deliriorum:))
bence rahat bırak ufaklıgı büyyünce kendi karar versin küpesinide o zman alırsınız
çok özeniosan yapıştırmalılardan al günlük taksın:))))
haklısın selincim kararını kutluyorum valla ne yalan sölüm bende mantıklı bulmadım bu dediklerin çok mantıklı canım bakalım kısmetiniz nerdekızlar ev konusuna yeniden döndüm:))evi almaya karar vermiştik taaaaaaaaki ben bugün bankaya gidene kadar:))))
gittim bankaya evi sekiz yıllıgına %0.78 faizle aylık ödemlerimiz 2.810 tl olcak şekilde bi tablo çıkardılar geri toplam ödememiz
tam tamına :270.000 olcek:))))
şimdi bankadan aldıgımız:270.000
adama temmuz ayında vercemiz peşinat:25.000
tapuda harcıcamız:10.000
dosya masrafı:2.200
toplamda bize 308.000 gelcek ev şunu dedim çüşşşşşşşşşşşş!!!!!!!!!!!!!!!!!
eşşek olsak ödenmez:))) şaka bi yana aylık ödemede sıkıntımız olmıcaktı aylık evimize giren para 4.700 bunun 2.800 lirasını bal gibide krediye yatırabilirdik.....sorun aylık ödeme diil, tapu masrafı diil, dosya masrafı hiç diil , borçtanda korkmuyorum ben.... öderim her ay 8 yıl boyunca 2.800 lira
fakat bu ev 8 yıl sonra bu parayı etcekmi:))) hadi diyelimki ev sekiz yıl sonra 300.000 oldu
ama ben burda bi yetırım yapıorum ve bunun ölü yatırım olmasını istemiorum hiç karı olmıcak ev kar etse bile başa baş gelcek biz para biriktirmiş olcaz:))) o yüzden ev alma fikrinden diil ama bu evi alma fikrinden vazgeçtim:))
ve anladımki peşin paramız ne kadar çok olursa yiycemiz kazıkda o kadar az olur.... şu an bekleme moduna tekrardan geçmeye karar verdik:) güzel bi ev bulursam yeniden düşüncem tüm şartları zorlıcam ama bu evi almıcaz....
mıknatıslı allah korusun çıkarır yutar olmazzzzaaa dogru dıyosun selın hatta mıknatıslı olanlarıda war demıı. bak bu cok ıyı olur yaa kıyamıyorum acı cekmesını ıstemıyorum keske
kucukken anlamazken yaptırsaymısım.
bılıomusun benımde 3 bırınde 4 bırınde ( bırı kıkırdak) toplam yedı tane war bıde hızmam war burnumda:) oda yası gelınce ıstedıgını yaptıcak nasıl olsa..
aynın benim kızda öleydicok guldum ya... yanı 5 yas da uygun deıl demı ozaman buyuyunce kendı bıldıgını yapsın napım yaabenım kızın sacları pek yok hele kuccukken tam erkek gıbıydı sımdı etek felan gıyınce kız oldugu anlasılıyo. cevrede ıste kulagı delık olsunda kız oldugu anlasılsın dıyo
sankı anlasılsa nolcaksa..
malesef seyah yanlıs biliyor canım silinmezzzz aslaseyyah bıse sormak ıstıyorum engın bılgınle cewap werırmısın hanı foruma cok hakımsın ya ondan. ekledıgımız resmı sılemıyormuyuz?
ayy ben ekimden beri böleyim selincim kaç ayydır ara ara ev çııkınca böle oluyorum uykum kaçıyor düsünüyorum :44::44:kızlar :)))
uyumuşum ya hemde nasıl bebekler gibi:)
dün kararsızlıktan stersten uyyamamıştım varya bebişimde nasıl hareketliydi o bile heycanlandı dün akşamdan beri kalbim hep güm güm atıyodu:))))
bebişim tekmeler tokatlar attı içerde bugün kararımızı verdik ya o ev hakkında oh nasıl rahatladım sanki üstümden yük kalktı kamyon geçtide beni kenara koydular:)))
ben gidim az daha uyyim:))) Rabbim sevdiği kuluna eşşeğini kaybettirip buldururmuş ya ona benzedi benimki:))
geçmis olsun ben gribim öğrencilerden geçti kızıma geçirmesem diyorum ama imkansız gibi .yattım uyuyamadım..
dün de zorlanmıştım.
eklem ağrılarım var.. bugün kollarımda dün ise bacaklarımda da vardı..
bir grip mi yola çıktı acaba..
daha beteri olmasın da
ah canım ya hep böle mi olmak zorunda bu sorumsuz kardeşler....babamla amcam eşimle küçük kardeşiSen 250 gonderirsin gider 200 une ayakkabi alir markasindan gecilmez
Snra da ac kalir parasizliktan kuru kafaya doner
Boyle bi adam iste...
Yas olmus 24 hala saskin
Ikinci ogrenim okur aksam 5.00 e kdar uyur bi ise girip calismaz
Daha ne diyim gayret yok hirs yok hayatini idame ettirecek fikir yok
açıköğretimde eczacılık okuyorumçılgın eva ha
eksik kalır mıyım hiç
senfat nerde ürün müdürü olmaya mı gitti acep
bugün bana sormuş da sormuş,sonuna da sulandırmadan cevap ver falan demiş
pek bir ciddiyahu sulandırsam nolcak, ilaç sektörünün daşlı kariyer yollarını öğrenip napacan diyecektim amma demedim
kardeşin diş mi okuyorduolrayt doktoran da ankara dişten mi
kardeşim ankara dişi de düşünüyor dus için
ben sana bir ara en kolay tarifi yazayımseyyah sen habire tiramisu yapıyosun
tarifini versene kardeşim, ne kadar bencil bir insansın sen
bizim hiç 400 falan tutmuyor, üstelik 2 kişi sayılırız. bez falan var ama en cok aaba yakıtına harcıyoruz, ayda 400-500 gidiyor. akşamları eşim erkadaslarına falan giderse 50 km git gel. 100 km oluyor.15ocak 15Subat hesap defterimi kapadim totalde 900tl market ve kasap alisverisi yapmisim ne aldim o kadar gercekten bilmiyorum amma yiyoruz haaa
Yaklasik 2.250tl de kiyafet,oyuncak,disarda yemek ve yola harcamisiz
Kredi kart ve kiralar ve borclar ve verdigim maaslar haric
Saymak istemiyorum daha fazla cok oldum ben
süpürge çok işine yarayacak.Ha bu arada somestr tatilinde 500tl esimin kardesine ve kayinvalideme vermistik
Babasi para gondermemis okuyan cocuga
250tl de ben yolladim bugun bu ay 750 tl de gume gitti anlayacaginiz
Bu ay size layik kirli ciki olamadim
Bi de bugun pratik el supurgeleri var ya arnicanin 70 tlye de ondan aldim
Ammaaaaa bu kadar serdigim yeter silkelenmem lazim
Para lazim daha cok isimiz var cooook
Sen 250 gonderirsin gider 200 une ayakkabi alir markasindan gecilmez
Snra da ac kalir parasizliktan kuru kafaya doner
Boyle bi adam iste...
Yas olmus 24 hala saskin
Ikinci ogrenim okur aksam 5.00 e kdar uyur bi ise girip calismaz
Daha ne diyim gayret yok hirs yok hayatini idame ettirecek fikir yok
kardeşlerin saygısız davranmalarına ben de tahammül edemiyorum ama eşimle kardeşleri arasında olduğu için araya giremiyorum da.girsem benim adım edepsiz gelin olurBizde öyle maddi anlamda destekler yok ama görümcemin çok dötünde gezdik gece yarıları hiç tanımadığımız arkadaşlarını evlerine bırakmak zorunda kaldık filan. Eşim de biliyor nasıl olduklarını ama o da bir şey diyemiyor yetişme tarzı işte. O anda eşinin müdahele etmesi lazım.
sen yardımcı olmakla güzel bir şey yapıyorsun hani derler ya kapıdaki dururken mesciddeki haram diye; bir de öğrenciye yapılan yardım çok daha sevap olur Allah size kat kat fazlasını verir.
dünkü yeri çok güzel olan evde kuzey cephe güneyde 2 penceresi doğuda 1 pencere kuzeyde ise 3 mü ne penceresi var
eşime dedim ya ben burayı güneye ve doğu bakıyor düsünmüstüm kuzeyde bir odası var diye düsünmüstüm dedim burası buz olur kaldıki ısı yalıtımıda yokmus sıfır ama 2006 da alınmıs izini o nedenle yapı denetimi yasasına girmemis
ben veririm öğrenciye arkadaş
yesin içsin gezsin hediye alsın
hayat öğrencilikte
zaten çalışırken nefes alamayacak
seyyah öğrenci var öğrencicik var
nankör insanın elini kolunu kıran cinsinden olana kızıyor insan
öğrencinin vefalısı yoktur be farmasim
bence hepsi nankör
para kazanmadıkları için kolay veriliyor sanılıyor, ne de olsa yada bilmem kaç para kazanıyor diye düşünüyorlar senin için. Allah onlara da öğrenci okutmayı, para göndermeyi nasip etsin. bir de herkes eline verince alışıyorlar, vermek zorundasın gibi düşünüyorlar sanırım. ben öğrenciliğimde 5 yıl kipa da calıştım. kimseden bir şey beklemedim, bir şey de görmedim. halen de beklemem, zararı olmasın da insanların. gönlümden koparak, yardım etmenin hazzını yaşayarak yardım etmek isterim.
ben de meyraa ya 2-3 akşam önce hoşgeldin yazmıştım ama görmedi sanırım. Allah ibadetinizi kabul etsin, tüm kirlilere de birikimleriyle gitmeyi nasip etsin.
aferim
kol saati takıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?