Kirli Çıkılar )))

aplacım özledik yav.

kızlar misafirlerimi önceki gün topkapı sarayına götürdüm, çooook güzeldi gerçekten. epeydir gitmemiştim benim için de iyi oldu. bugün de yine dışardayız. kapalıçarşı, mısır çarşısı eminönünde balık ekmek var planımızda

ay evet selincimm abdest alırken çok zor oluyor benmide 4 deliğim varda . erkek kardesimde deldirdi baya mıknatıslı falan taktı oğlum deldirme dedim abdest alırken zor olur ablam dedim sen erkeksin belki memur olcan her an takmıycan didim dinlemedi sıpa deldirmiss

haklısın selincim kararını kutluyorum valla ne yalan sölüm bende mantıklı bulmadım bu dediklerin çok mantıklı canım bakalım kısmetiniz nerde

mıknatıslı allah korusun çıkarır yutar olmazzzz
aynın benim kızda öleydi

seyyah bıse sormak ıstıyorum engın bılgınle cewap werırmısın hanı foruma cok hakımsın ya ondan. ekledıgımız resmı sılemıyormuyuz?
malesef seyah yanlıs biliyor canım silinmezzzz asla albümden silinir

ayy ben ekimden beri böleyim selincim kaç ayydır ara ara ev çııkınca böle oluyorum uykum kaçıyor düsünüyorum :44::44:

yattım uyuyamadım..
dün de zorlanmıştım.
eklem ağrılarım var.. bugün kollarımda dün ise bacaklarımda da vardı..
bir grip mi yola çıktı acaba..
daha beteri olmasın da
geçmis olsun ben gribim öğrencilerden geçti kızıma geçirmesem diyorum ama imkansız gibi .

ah canım ya hep böle mi olmak zorunda bu sorumsuz kardeşler....babamla amcam eşimle küçük kardeşi

parayı geçtim sorumsuzluk fikirsizlik beni öldürecek ya gerçekten ben kendimi çok yıpratıyorum

dün yine ev baktık kızlar ev kutu gibi 145 m aslında beğendim ama adam ne diyo aslında bu civarda evler hep 100 110 ama ben tok satıcıyım 125 istiyorum ne diycemizi bilemedik küfrederek çıktık Allhım böle insanlara şaşıyorum inan 100 dese hemen tamam diycez yaa

dünkü yeri çok güzel olan evde kuzey cephe güneyde 2 penceresi doğuda 1 pencere kuzeyde ise 3 mü ne penceresi var
eşime dedim ya ben burayı güneye ve doğu bakıyor düsünmüstüm kuzeyde bir odası var diye düsünmüstüm dedim burası buz olur kaldıki ısı yalıtımıda yokmus sıfır ama 2006 da alınmıs izini o nedenle yapı denetimi yasasına girmemis

açıköğretimde eczacılık okuyorum kariyer yapacagım

olrayt doktoran da ankara dişten mi
kardeşim ankara dişi de düşünüyor dus için
kardeşin diş mi okuyordu

seyyah sen habire tiramisu yapıyosun
tarifini versene kardeşim, ne kadar bencil bir insansın sen
ben sana bir ara en kolay tarifi yazayım

bizim hiç 400 falan tutmuyor, üstelik 2 kişi sayılırız. bez falan var ama en cok aaba yakıtına harcıyoruz, ayda 400-500 gidiyor. akşamları eşim erkadaslarına falan giderse 50 km git gel. 100 km oluyor.

süpürge çok işine yarayacak.
o paralardan biz de cok gönderdik. 2008-2009 da her ay 400 tl, üstelik bursda alınıyordu yani. ayrıca yurt kur ödemelerinde 3 ayda bir aranırdık, bu paranın haricinde staja gidecekse kabanı, çizmesi alınırdı, ekstra valizi, kpss kitabı alınırdı. beni istemeye gelirken bile afyonda durup kendilerine kıyafet aldırırlardı. buraya böle şeyler yazmak istemiyorum ama dayanamıyorum işte.

evet sen 3 kuruş hesap yaparsın, gönderdiğin para havadan geldiği için kolayca harcarlar, kuaförden çıkmazlar, 10 gun önce para göndermişsindir ancak sevgililerine hediye almak için yine ararlar. sevgilisinin dogum gunu için para isterler, yavru vatanda okuyorsa ayda 700 lira, 1000 lira gönderirsin, kayıt ücretini ödersin. aradan 3-5 yıl geçince yaptıklarının hiç biri hatırlanmaz. kendileri iş hayatına başlayınca paranın hesabını öyle bir yaparlar ki. 1 yıl maaş alıp hediye bir çorap almazlar...

ben en çok öğrenciye verilen paraya üzülüyorum. çünkü asla kıymetini bilmiyorlar. hemen bir adidas alıyorlar. ama 15 gun önce eşimin kuzeni burdaydı cüzdanımında sedece 70 lira vardı onu verdim, eşimde vermiş biraz. öğrenciye para vermeyi sever o, sanane neye harcarlarsa harcasınlar der.

hayıllısı ossssssssssssun

senfat ben ihtiyacı olan öğrenciyi kastetmiştim
durumu olan dilediğince harcayan insana vermeye ben de üzülürüm
zaten hep diyorum hayat bir öğrenciye bir de bekara güzel

ben veririm öğrenciye arkadaş
yesin içsin gezsin hediye alsın
hayat öğrencilikte
zaten çalışırken nefes alamayacak

ben veririm öğrenciye arkadaş
yesin içsin gezsin hediye alsın
hayat öğrencilikte
zaten çalışırken nefes alamayacak

seyyah öğrenci var öğrencicik var

nankör insanın elini kolunu kıran cinsinden olana kızıyor insan

ben de meyraa ya 2-3 akşam önce hoşgeldin yazmıştım ama görmedi sanırım. Allah ibadetinizi kabul etsin, tüm kirlilere de birikimleriyle gitmeyi nasip etsin.

öğrencinin vefalısı yoktur be farmasim
bence hepsi nankör

para kazanmadıkları için kolay veriliyor sanılıyor, ne de olsa yada bilmem kaç para kazanıyor diye düşünüyorlar senin için. Allah onlara da öğrenci okutmayı, para göndermeyi nasip etsin. bir de herkes eline verince alışıyorlar, vermek zorundasın gibi düşünüyorlar sanırım. ben öğrenciliğimde 5 yıl kipa da calıştım. kimseden bir şey beklemedim, bir şey de görmedim. halen de beklemem, zararı olmasın da insanların. gönlümden koparak, yardım etmenin hazzını yaşayarak yardım etmek isterim.

aferim

kol saati takıyor musun

ben de meyraa ya 2-3 akşam önce hoşgeldin yazmıştım ama görmedi sanırım. Allah ibadetinizi kabul etsin, tüm kirlilere de birikimleriyle gitmeyi nasip etsin.

sağolasın canım,amin,inşallah....
iş çok yoğun,ev çok yoğun,sayfam açık olsa da, pek takip edemiyorum....
kaçırdıklarım olabiliyor,cümleten hoşbulduk diyeyim... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…