Kirli Çıkılar )))

Kendi fikrim ; iyi yapmısın elinde varken altın almak en güzeli :) bende çok kararsızım bir miktar TL'm var. İş bankasındanmı alsam asyadan mı çok kararsızım :SSS bende çarçur olmasından korktuğum için bir an önce altına yatırmak istiyorum (

Altınlarınız hayırlı olsun kızlar :)) maaşımı aldığımda ilk işim 2 gram altın almak olucak gerisi zaten bebenin kreşi ve elektrik su faturasına gidicek

Farmasi 'ciğim çok sık boğaz etmiş olabilirim mazur gör beni lütfen :S

sen 16,30 daki piyasa durumlarınımı bekliyorsun.

bende 95 olunca direk 2 gram alcam 16,30dan sonrada kalan tl ile alım yaparım yada beklerim :s

yok estağfirullah canım

şimdi 96.05 tl oldu
ayrıca bugün 95 tl ye düşecek gibi gelmiyor )

Abd piyasaları açılınca ne olur bilemem bu kadar bekledim onu da
beklemek istiyorum ama sanki daha da alımlar olacakmış geliyor bir taraftandan da
gel- git yaşıyorum kısacası .

yazdıklarımız burada yatırım tavsiyesi değil herkes son sözü elbette kendisi söyler ve de söylemeli canım

Son düzenleme:
95.89 tl den 1 gr altın aldım Allah bereket versin

canım neden bilmiyorum ama ben 2 aydır elimde para var ama altın alamıyorum
yakında kullanırız belki gibi geliyor..

Bende netimin yavaşlığımı neden oldu bilmiyorum neyden kaynaklandı 95,99 dan alım yapayayım derken 96,05'ten alım yapmış bulundum. Kısmetim buymuş diyorum artık :)) 2 gram aldım :))

canım neden bilmiyorum ama ben 2 aydır elimde para var ama altın alamıyorum
yakında kullanırız belki gibi geliyor..

hımmmmm mesela neye kullanacaksınız var mı öyle ufukta harcama yapılacak yer yani düşündüğün bir alışveriş ihtimali eğer yoksa para olarak tuttuğunda harcama ihtimalin artıyorsa .
bir yere borcunu ödüyormuşsun gibi düşün ve altın almaya bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…