Kirli Çıkılar )))

merhaba kızlar,
herkese mutlu umutlu yıllar
altın çok durağan -bugün henüz coğu borsa tatil -yarın merak ediyorum bakalım ne olacak

Yeni yılda merhaba :))

95,41 Den iş bankası ile altın alınırmı ilk alışım olacak :))

merhaba canım işbank şu an 95.22 tl

ben de bugün 3 gr alacaktım ama almadım , nedense bekliyorum yarın ne olacak diye bir de fırlıyormuş hayırlısı olsun derim nasılsa 3 gr ve de uzun süreli olacağı için farketmez

kızlar merhaba bugün vadeli hesabımı vadesize çevirip tamamınını gram altına çevirdim..
vadesizde 85 tl kaldı altına çeviremediğim, onu da dolara çevireyim bari dedim..85tllik dolarım oldu

bu ay şirket yarım maaş temettü dağıttı sağolsun biraz alışveriş birazda çeyizlik bişey alırım die beklettim maaştan 500 tl anneme verdim altın hesabına yatırsın, 7 gram var maaş kartımda altın die temettüdende kendime altın yapcam karlı bir ay olucak sabahı bekliyorum bakalım altın nasıl başlıcak

bugün çoğu arkadaşım altın aldı nedense ben beklemeyi seçtim bakalım yarın bizi ne beklicek bol bereketli olsun günlerimiz

Günaydın herkese...

bugün günüm kötü geçecek mesainin ilk saatlerinde belli oldu :S iş bankası hesap işletim ücreti olarak 40 TL kesmiş. Maaşım o bankaya yattığı halde...

Günaydın herkese...

bugün günüm kötü geçecek mesainin ilk saatlerinde belli oldu :S iş bankası hesap işletim ücreti olarak 40 TL kesmiş. Maaşım o bankaya yattığı halde...

canım şubeye gidip ve durumu izah edip onların kestikleri ücreti geri ödemeleri için bir form veriyorlar onu doldurursun ve geeri alırsın paranı

canım şubeye gidip ve durumu izah edip onların kestikleri ücreti geri ödemeleri için bir form veriyorlar onu doldurursun ve geeri alırsın paranı

Bilgin için teşekkür ederim illa şubeyemi gitmek lazım. Benim iş yerinden çıkmam biraz sorun oluyorda. Şikayet var'a yazmak istiyorum. Birde iş verenimi devreye sokacağım galiba inşallah bir sonuç alabilirim :S

farmasi canım birşey sorucam sana... mesela ben bankasyadan kuveyttürk e altın eft yapabilir miyim? yaparsam bunun masrafı var mı? sen hiç altın eft yaptın mı?

farmasi canım birşey sorucam sana... mesela ben bankasyadan kuveyttürk e altın eft yapabilir miyim? yaparsam bunun masrafı var mı? sen hiç altın eft yaptın mı?

merhaba canım hiç öyle birşey yapmadım

444 lü telefonlarından sormak lazım canım ya

selamun aleyküm kizlaaar
Ya bayliyorum böyle kadinlara muhakkak kenarda kösede paralari olur annemde öyledir ama ben zerre cekmemisim anneme
Ay bu ay vardi kenarda oda epilasyona gitti yaaa nasil yapiyosunuz masallahhhhh

selam kızlar öğlen biraz para harcadım aslında ihtiyacım olan 40 tl ye bot 19 tl ye gömlek buldum astoriaya gittim

paramı harcıyordum hemen 3 gram altın aldım yoksa çarçur edicektim iyimi yaptım kötümü bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…