Kirli Çıkılar )))

geçmişi bitirdim ve geldim
bugün annemlerden 15.40ta geldim
o saatten sonra da yemeği hazırladım anca
menüm
yoğurt çorbası
fırında patatesli tavuk
şalgam turşusu yemeği (annemden)
ayva tatlısı (annemden)

bugün sizler hamur işi yapmışsınız
benim daha vaktim kalmadı yapmaya
yarın bakayım yapabilcek miyim
çok yorgun ve halsiz hissediyorum
uzanmıışm çekyata, buraya takılıyorum
eşim dışarıda, o gelince görümceme geçicez
gerçi akşamları bi yere çıkmak istemiyorum
çünkü akşamları hiç iyi hissetmiyorum kendimi
bakalım artık...

O ZAMAN BU TUTANAKTAN BİRŞEY ÇIKMAZ SIKMA CANINI
işleme koymadan önce seni bir çağırırlardı, sen 18 yıldır burdasın, hayırdır, bi şikayet yoktu derlerdi şimdiye kadar. hoca başı ağrımasından hoşlanmayan bir tipse, sümen altı yapar.
tutanaktan birşey çıkmasa da bu kadın senin başında, sen de onun gözünü korkut, açığını ara. ya da sindirmeye calışıyor, sineceksin

hemşirelikte uzmanlaşma olmalı, diyaliz hemşireleri var, psikiyatri hem, pediatri hem. olmalı
bu profesyonellik getirir

selin eğitim şube çok eğlenceli
hemşire arkadasım çalışıyor o bölümde. dogumdan sonra da orada devam edersen güzel olur.
hem öğreniyorsun, hem paylaşıyorsun
sana da uygun diye düşündüm.

yok canım ona arşiv yüklenirmi onda o çene o sinsilik varken başka birine yüklediler:))) ama arşivin aciliyeti yokki ztaen maksat gıcıklık olsun:)))

kesinlikle iki gündür varya işe koşa koşa gitmek istiorum çok memnunum Allah mutluluğumu bozmasın çalışma arkadaşlarımda tam kafa dengi ayarında dozunda insanlar:))

buzluğa atılacakları mı diyorsun sıkıntı değil be canım artık dr otker var bi sürü tarifler var hazır alıp yapıyorsun yapman 10 dk alıyor o yüzden dert etme kendine ben de yapmıştım ama ilk defa yaptığımdan olmadı bir türlü beceremedim kötü olmuştu sonra pastaneden söyledik bizde

Abla nasil canim istedi aci domates tursusu anlatamammmm
Bende de cok aci var ama ben seyreltmedim
Acidan gozumden burnumdan sular aka aka yiyorum valla
Simdi gidip biraz daha yiyecegimmm

Carefully bence yeni elemanin ne oldugunu nasil oldugunu herkes biliyodur sen isin icindesin ama resme yukardan bak biraz bimemeleri mumkun degil o yuzden yururluge koymamis olabilirler
Hem varsin sorustursunlar noolcak ki memuriyet hayatinda herkes hersyden sorusturma yiyebiliyorken
En fazla 3 gun uzaklastirilirsin y da donerini keserler cok kotu senaryolar degil bence
Boyle insanlar mutsuz insanlar hayatlari yolunda gitmeyen insanlardir
Ve bence dengesiz davrandiklari icin de gun gelip seninle can ciger bile olabilirler ama cok dikkatli davranmak gerek
Ben olsam gider kendisiyle konusurdum gule gule dediniz derdim bakalim ne diyecek

Arkadaslar benim koca gs macini izlemeye gitti 2 bina otedeki mac kafeye,kafenin adi bile mac
Gol olunca oyle bi ses geliyo ki yerimden sicradim
Benim zeki kocam da aramis sesleri duyuyon mu diye
Be adam telefona ne hacet zaten ses geliyo deli adam yaaa

Bir de eve internet girdi gireli merak icerisinde ne yaziyon ne okuyon diye
Kabaca analattim topigimizi
Iyi iyi takilmaya devam et zaten yeni tarifler deniyon aferim dedi
Altinimiz yok ama ev ekonomisi ogreniyon dedi
Haberi yok 6 aydir burdayim

benim eşimin de maça adına ennn ufak bi ilgi alakası bile yok..
bi arkadaş var eşinin maç derdi yüzünden oturmaya gelemiyorlar. dijitürk yok ya bizde

altının alış :89.1
satış:89.7 ohaaaaa!!!!!!!

ya benim neden param yok tamda şuan hadi beaaaaaa.......

benim eşimin de maça adına ennn ufak bi ilgi alakası bile yok..
bi arkadaş var eşinin maç derdi yüzünden oturmaya gelemiyorlar. dijitürk yok ya bizde
beni kandırdı belgesel kanalı açtırlım sana sen çok seviosun aşkım dedi bende maç izlerim hem dedi iyi dedim evlenmeden önce ben ne bilim böle olcanı ((
şimdi diorum ben belgesel falan istemiorum kapattır şunu diye hiiiiiiç tınlamıo bile...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…