- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
canım sorun çıkaran olsaydım 18 yıldır aynı klnikteyim en eskilerdenim. tutanak ne durumda bilmiyorum işleme konulsaydı sekreter kız mutlaka söylerdi baş. hek. üst yazıyla yazacak olan o çünkü. ama 30 gün süre varmış. bekletiyor da olabilirler. hoca da bişey demedi ben de yanına gitmek aciz gibi yalvarmak istemiyorum.
her kurumun ayrı sorunları var..
ama sağlıkta da başhekimin ya da hekimin hemşirenin nerde çalışacağına karar vermesi kötü bişey bence benim de çok hemşire arkadaşım var.
hepsi aynı maaşı alıyor ama kimi yoğun yerde kimi tenha yerde çalışıyor. sanırım emniyette de öyle değil mi..
ne yalaka insanlar olur öyle olunca
nokta tayini olmalı bence her kurumda.
yok canım ona arşiv yüklenirmi onda o çene o sinsilik varken başka birine yüklediler:))) ama arşivin aciliyeti yokki ztaen maksat gıcıklık olsun:)))eeeeee ilahiiii adalet diyecemmm :)
merak ettim sizin sözde şefe mi şimdi arşivi yükledi hoca......
bu arada hekimlerin birde böyle işlerle uğraştığını hiç bilmezdim... adamalrrr gerilimde haklı desenizeee anam anam...
selin eğitim şube çok eğlenceli
hemşire arkadasım çalışıyor o bölümde. dogumdan sonra da orada devam edersen güzel olur.
hem öğreniyorsun, hem paylaşıyorsun
sana da uygun diye düşündüm.
buzluğa atılacakları mı diyorsun sıkıntı değil be canım artık dr otker var bi sürü tarifler var hazır alıp yapıyorsun yapman 10 dk alıyor o yüzden dert etme kendine ben de yapmıştım ama ilk defa yaptığımdan olmadı bir türlü beceremedim kötü olmuştu sonra pastaneden söyledik bizdegeçmişi bitirdim ve geldim
bugün annemlerden 15.40ta geldim
o saatten sonra da yemeği hazırladım anca
menüm
yoğurt çorbası
fırında patatesli tavuk
şalgam turşusu yemeği (annemden)
ayva tatlısı (annemden)
bugün sizler hamur işi yapmışsınız
benim daha vaktim kalmadı yapmaya
yarın bakayım yapabilcek miyim
çok yorgun ve halsiz hissediyorum
uzanmıışm çekyata, buraya takılıyorum
eşim dışarıda, o gelince görümceme geçicez
gerçi akşamları bi yere çıkmak istemiyorum
çünkü akşamları hiç iyi hissetmiyorum kendimi
bakalım artık...
kgökce acıbiber turşularını öyle tüketemiyorsanız 1 kilo domatesi istersen kabuklarını soyarak robota koy. acılığına göre istediğin kadar biber turşusunu da içine at. seviyorsanız bol maydanoz ekle. (robot bazen maydanozu güzel doğramıyor, elde de doğrayıp ekleyebilirsin). sarımsağı ve tuzu söylemeyi unuttum. istediğin kadar sarımsak ekle damak tadınıza göre. aynı gün yemeye başlayabilirsiniz, ama bir hafta kadar durur dolaptabiz geçen seneki turşuları böyle bitirdik. hem de bayıla bayıla
vali hanımı darksea hanım
bu gece davet yok mu? burda mısınız
Arkadaslar benim koca gs macini izlemeye gitti 2 bina otedeki mac kafeye,kafenin adi bile mac
Gol olunca oyle bi ses geliyo ki yerimden sicradim
Benim zeki kocam da aramis sesleri duyuyon mu diye
Be adam telefona ne hacetzaten ses geliyo deli adam yaaa
Arkadaslar benim koca gs macini izlemeye gitti 2 bina otedeki mac kafeye,kafenin adi bile mac
Gol olunca oyle bi ses geliyo ki yerimden sicradim
Benim zeki kocam da aramis sesleri duyuyon mu diye
Be adam telefona ne hacetzaten ses geliyo deli adam yaaa
beni kandırdı belgesel kanalı açtırlım sana sen çok seviosun aşkım dedi bende maç izlerim hem dedi iyi dedim evlenmeden önce ben ne bilim böle olcanıbenim eşimin de maça adına ennn ufak bi ilgi alakası bile yok..
bi arkadaş var eşinin maç derdi yüzünden oturmaya gelemiyorlar. dijitürk yok ya bizde
ons 1.563 inanamıorum sarıkız intihar etti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?