Kirli Çıkılar )))

Bende netimin yavaşlığımı neden oldu bilmiyorum neyden kaynaklandı 95,99 dan alım yapayayım derken 96,05'ten alım yapmış bulundum. Kısmetim buymuş diyorum artık :)) 2 gram aldım :))

bereketli olsun canımmmmmmmmm
daha nicelerini biriktirmen dileğiyle .............
kilolarca küp küp altınlarımız olsun sağlıkla inşallah

canım beni biliyorsun lüzumsuz harcama alışkanlığım yok. ama altın 100 lü bişeylere çıkarsa bozup şu resmini gösterdiğim kooperatiflerden birine girmeyi planlıyorum. eğer o olmazsa daha az birikmiş bi kooperatif kalanına da araba. arabasız zor büyük şehirde..

sen almayı çok istiyorsun sana bir ev bana da bir dükkan hayırlı yanından inşallah kısmet olur tatlım benimmmmmmmmmmmm AMİNNNNNNNNNNN:13::13::13:

annneme 5 gram altın parası vermiştim bugün alma beklet dedim ama yarın ne olcak off off annem bu konulardan anlar ama uzun vadede olduğu için ne zaman evden çıkarsa o zaman alıyor altınmı neyse inşallah piyasalar kötü olmaz yarın kızlar elimdeki parayı 2. ay olcak çarçur etmemeye başladım bu çok iyi birşey oldu benim için buraya yazmamında etkisi oldu bu ay toplam 8 gram altın almış olcam annemde 5 gram alırsa eğer

bereketli olsun günlerimiz

İnşallah gönlüne göre olur canım bereketli alışlar :))

şubat tatilinde ailemin yanına gideceğim eee tabi gitmişken de eşimin ailesine geçeriz aslında arabamız var kış olduğu için açıkcası birazda acemiyiz biz yine otobüsle gidelim dedik yaklaşık 200 tl sadece yol parası artı harcanacak paralarla biraz artacak yeni birikim yapmaya başlağim için o paraya sanki kıyamıyorum ama ailemi de çok özledimmm yeğenlerimi ne yapsam biledimmm:44::44:

canım işin içerisinde özlem var bir de uzaktan gelenin eline bakılır.
işin ucunu kaçırmadan halledersin meseleyi birikimlerine de geri dönünce dört elle sarılırsın şimdiden hayırlı yolculuklar ve huzurlu tatiller canım

çok teşekkürler canımm ya işte gidince alışveriş hediye hiç dayanamıyorum çocuklara çünkü ama biraz daha dikkatli davranırsam hallederim herhalde :))

İş bankası 96,50 suan itibari ile............

canım bugün Allah bereket versin 1 gr altın almak nasip oldu .
diğer 2 gr lık hakkımı da henüz kullanmadım.
bunda da vardır bir hayır
elimde tl olmasının da sakıncası yok. nasılsa bir de ocak araba vergisinin ödenmesi gerekiyor dursun bakalım

Ocak ayında pek birikim yapamayız herhalde:

1- ailemin yanına gideceğim tatilde, eminim harcamalarım fazla olacak.
2- arabanın vergisi mi ne varmış o verilecek.
3-arabanın pul parasını yatırmayı unutmuş eşim, faiziyle verilecek.
4-200tl vermemiz gereken birisi var =))))

Bu ay en fazla 500-600tl biriktirebiliriz yani! Neyse sağlık olsun diyorum. İnşallah şubat ayında dikkat edip daha fazla biriktiririz.

Altın alan arkadaşlar hayırlı olsun altınlarınız.

yukarıda ocak ayı giderlerimin fazla olacağını yazdım, şimdi de öğrendim ki bu aydan itibaren maaşlarımıza zam varmış Bir yerden gitti derken diğer yerden geldi

yukarıda ocak ayı giderlerimin fazla olacağını yazdım, şimdi de öğrendim ki bu aydan itibaren maaşlarımıza zam varmış Bir yerden gitti derken diğer yerden geldi

canım bir haber de benden gelsin sana motorlu taşıtlar vergisi ( MTV ) ödüyoruz sadece
taşıt pulu yok artık

canım bir haber de benden gelsin sana motorlu taşıtlar vergisi ( MTV ) ödüyoruz sadece
taşıt pulu yok artık
ahhh canım bu taşıt pulu parası temmuz 2011den kalmış =) Eşim normalde unutmaz böyle şeyleri ama nasıl olduysa unutmuş. Dün vergi dairesinden kağıt gelmiş =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…