Bende netimin yavaşlığımı neden oldu bilmiyorum neyden kaynaklandı 95,99 dan alım yapayayım derken 96,05'ten alım yapmış bulundum. Kısmetim buymuş diyorum artık :)) 2 gram aldım :))
hımmmmm mesela neye kullanacaksınız var mı öyle ufukta harcama yapılacak yer yani düşündüğün bir alışveriş ihtimalieğer yoksa para olarak tuttuğunda harcama ihtimalin artıyorsa .
bir yere borcunu ödüyormuşsun gibi düşün ve altın almaya bak
bereketli olsun canımmmmmmmmm
daha nicelerini biriktirmen dileğiyle .............
kilolarca küp küp altınlarımız olsun sağlıkla inşallah
canım beni biliyorsun lüzumsuz harcama alışkanlığım yok. ama altın 100 lü bişeylere çıkarsa bozup şu resmini gösterdiğim kooperatiflerden birine girmeyi planlıyorum. eğer o olmazsa daha az birikmiş bi kooperatif kalanına da araba. arabasız zor büyük şehirde..
ay ay ay ne kadar mutlu oldum :))) çok teşekkür ederim ....
Hepimizin olsun ama küp küp altınları sağlıkta mutlulukta kullanabileceğimiz :))
bereketli olsun canımmmmmmmmm
daha nicelerini biriktirmen dileğiyle .............
kilolarca küp küp altınlarımız olsun sağlıkla inşallah
annneme 5 gram altın parası vermiştim bugün alma beklet dedim ama yarın ne olcak off off annem bu konulardan anlar ama uzun vadede olduğu için ne zaman evden çıkarsa o zaman alıyor altınmı neyse inşallah piyasalar kötü olmaz yarın kızlar elimdeki parayı 2. ay olcak çarçur etmemeye başladım bu çok iyi birşey oldu benim için buraya yazmamında etkisi oldu bu ay toplam 8 gram altın almış olcam annemde 5 gram alırsa eğer
bereketli olsun günlerimiz
şubat tatilinde ailemin yanına gideceğim eee tabi gitmişken de eşimin ailesine geçeriz aslında arabamız var kış olduğu için açıkcası birazda acemiyiz biz yine otobüsle gidelim dedik yaklaşık 200 tl sadece yol parası artı harcanacak paralarla biraz artacak yeni birikim yapmaya başlağim için o paraya sanki kıyamıyorum ama ailemi de çok özledimmm yeğenlerimi ne yapsam biledimmm:44::44:
İş bankası 96,50 suan itibari ile............
yukarıda ocak ayı giderlerimin fazla olacağını yazdım, şimdi de öğrendim ki bu aydan itibaren maaşlarımıza zam varmışBir yerden gitti derken diğer yerden geldi
ahhh canım bu taşıt pulu parası temmuz 2011den kalmış =) Eşim normalde unutmaz böyle şeyleri ama nasıl olduysa unutmuş. Dün vergi dairesinden kağıt gelmiş =)canım bir haber de benden gelsin sana motorlu taşıtlar vergisi ( MTV ) ödüyoruz sadece
taşıt pulu yok artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?