ben sılayla bile bunları nasıl konuşacağımı bilmiyorum
aslında bu da yanlış çocuğa anlatmak öğretmek gerekiyor ama
heralde bi doktora götürücem o anlatsın
Sirkeci o bahsettiğin yeri bir kere daha anlatır mısın neresi fiyatlar nasılsol taraf çayyolu ümitköy olarak geçiyor burası da oraya yakın bir yer hatta 2015 te mit lojmanları da oraya geliyormuş bir de hakimler savcılara bir şey yapılyormuş ama anlamadım baktığımız sitelerden birinde toprak sahipleri susurluk davasına bakan avukatlardı
geçen gün aynını düşündüm hamile kalsam babama nasıl söylicem ki ne yaptığımızı anlayacak diyeinanmıyorummmm
Allahım o duruma düşürme
ayy ben hamileyken bile çok utanıyordum
şimdi hderkes bizim geceleri ne yaptıgımızı biliyor diye
kanıt var karnımda
canım bizim burada umre ya da hacca gidecek kimseye gitmeden önce ziyaret eder ve hediye götürürüz
umreden ya da hacdan gelince sadece hoşgeldine gideriz.
günaydın şekercanlar hayırlı bir gün diliyorum hepinize...
canım umre yada hacca gidilmeden önce bi hediyeyle ziyarete gidilir geldiklerinde birşey götürülmez hoşgeldine gidilir annemlerde öyle olmuştu
badecim kabanımı giyince hamile olduğum anlaşılmıyor ki
azıcık kilolu görünürüm belki, doktor anlar mı bilmiyorum
ama ben belirtirim ne olur ne olmaz diye
bu arada biliyorsun ki bu topiğe takılanların kız çocuğu değil erkek çocuğu oluyor
yani ona göre, kız istiyorsan şimdiden ayrıl buralardan
uyku yönünden bana çeker inşallah
bebekken de çocukken de va hatta şu anda bile çok sessiz biriyimdir
benim gibi olursa yatarız sessiz sessiz
ben sılayla bile bunları nasıl konuşacağımı bilmiyorum
aslında bu da yanlış çocuğa anlatmak öğretmek gerekiyor ama
heralde bi doktora götürücem o anlatsın
medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar bu oluyo galiba
annem elime sağlık ansiklopedisi gibi bişi vermişti merak ettiklerini sor demişti gayet kitabi bilgilerle donandım ama belki bilinçaltımda iz kalmıştır bilmiyorum
badecim bunun medeni olmaktan çok olmamakla ilgisi var bence utanma sakınma olmadan kimin yanında ne konuşulacağını bilmeden medeni olma imkanımız yok ki
he yahem güldüm hem okudum.
mutnojmet,bade teşekkürler canlarım.
şu babaya söyleme olayına takıldım.babanız annenizle kardeş kardeş yatmamış ki siz olmuşsunuz.
anneye söylenir,anne babaya söyler,bunda garipsenecek bir taraf ben göremiyorum.
ama yedi kat ele naklen yayın yapmanın da mantığı yok.ayağa düşürmemeli bazı şeyleri.
seyyahım kuzuna ve sana acil şifalar versin rabbim.geçmiş olsun canım.
zeytin iki kızım var,ileride sen de çoluğa çocuğa karışacaksın,insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş,boşver mana bulma.çevir kafanı geç.
daha neleri var dünyada,ne yapıyorsa kendilerine yapıyor insanlar.konu sırf çocuk değil ki,ev,iş,araba,çocukların notlarına kadar .....yarıştıranlar var.hangi biriyle uğraşacaksın.ben sadece gülüyorum artık.
sevimli,afiyet olsun yaptıkların canım.yavruyu da doyurdun arada,dinlen şimdi.
ben de işlerimi kolayladım.ufaklık yatmadan oje istedi,sürdük ne yapalım,abladan her gördüğünü istiyor.minik minik dolma parmaklar,ısırasım geldi.tatlı oluyor bu kızlar ya.
senfat çocuğunu merdiven başında bulduğunda ne hissettiğini tahmin edebiliyorum,allah korumuş arkadaşım.her gittiğin yerde kapıyı kilitlemesini iste ev sahibinden.kazalar anlık oluyor.allaha emanet.
canım benimki mana bulmak değilde rahatsız olduğum konuyu söyledimhem güldüm hem okudum.
mutnojmet,bade teşekkürler canlarım.
şu babaya söyleme olayına takıldım.babanız annenizle kardeş kardeş yatmamış ki siz olmuşsunuz.
anneye söylenir,anne babaya söyler,bunda garipsenecek bir taraf ben göremiyorum.
ama yedi kat ele naklen yayın yapmanın da mantığı yok.ayağa düşürmemeli bazı şeyleri.
seyyahım kuzuna ve sana acil şifalar versin rabbim.geçmiş olsun canım.
zeytin iki kızım var,ileride sen de çoluğa çocuğa karışacaksın,insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş,boşver mana bulma.çevir kafanı geç.
daha neleri var dünyada,ne yapıyorsa kendilerine yapıyor insanlar.konu sırf çocuk değil ki,ev,iş,araba,çocukların notlarına kadar .....yarıştıranlar var.hangi biriyle uğraşacaksın.ben sadece gülüyorum artık.
sevimli,afiyet olsun yaptıkların canım.yavruyu da doyurdun arada,dinlen şimdi.
ben de işlerimi kolayladım.ufaklık yatmadan oje istedi,sürdük ne yapalım,abladan her gördüğünü istiyor.minik minik dolma parmaklar,ısırasım geldi.tatlı oluyor bu kızlar ya.
senfat çocuğunu merdiven başında bulduğunda ne hissettiğini tahmin edebiliyorum,allah korumuş arkadaşım.her gittiğin yerde kapıyı kilitlemesini iste ev sahibinden.kazalar anlık oluyor.allaha emanet.
ben hep okurken düşünürdüm medeniyet niye canavar olsun ki diye
işte böyle medeniyeti utanmazlık olarak yaşayanlar için denmiş
yoksa tabiki medeni insanın yapacağı şeyler değil bunlar kendini bilmemezlik sadece
niyeyse bunlar için dendiği aklıma gelmemişti benim hani İstiklal marşında olduğu için doğrudan 7 düvele söylenmiş gibi gelir biraz da hiçe sayma var gibi gelir bu laf doğru söylüyorsun ama direk kafamda ampul yandı
ayy unutmuşum seyyah kızına sana da geçmiş olsun çabuk iyileşin çünkü sen Muğla'ya gidecen
ayy unutmuşum seyyah kızına sana da geçmiş olsun çabuk iyileşin çünkü sen Muğla'ya gidecen
bizim Apt.da küçük çocuğu olanlar var yani 4 dairede çocuklu aile var
bunlar kombiyi adam akıllı hiç yakmıyolar :26:
demin balkona çıktım bitek benim kombi çalışıyo
koca kadınım ama üşüyorum
sabah komşum geldi kazağın üzerine 2 tane hırka giymiş evde öyle dolaşıyolarmış
kombi yanmıyor tabi
bize 160 geldi doğalgaz onlara 30:26:
iyide bu küçük çocuklar hasta olmuyolarmı şaştım valla
o çocuklar büyüyünce senin benim gibi olmuyo iştekarda yatsalar hasta olmuyorlar hayatta herşey alışkanlığa bağlı tatlım ben hep merkezi sistemde sıcak yerde doğdum büyüdüm azıcık soğuğa gelim hasta olurum eşimde tam tersi karda kışta gömlekle üşümüyor walla yüreğim dayansa çocuğum olursa allah nasip ederse öyle herşeyden sakınmayacam diyorum ya öyleleri daha sağlıklı oluyor :)
bu küçük olanların daireleri bana uzak ama üst katımdakinin oğlu 15yaşında filan
gece bir öksürmesi var sesi bizim evin içinde
diğerlerini bilmiyorum ama
benim eşimin büyüdüğü ev buzdolabı
zaten sobalıymış evleri ama bildiğin buzluk
bazen gttiğimde ayaklarım uyuşuyor
ama benimki sürekli hasta işe yaramamış demek
bünyeden galiba ama ben olsam kıyamam ya ben koca kadınım dondum
o çocuklar üşümüyormu hayret ediyorum vallahi
benimde 95 den aldığım var90.79 dan aldım. en az ne kadar oldu
ben takip etmiyordum
ne zaman takip etsem zarardayım
95 ten aldıklarım duruyor.
ya karar vermedim, böyle alış mı yapsam
yoksa az az biriktirip, krediye ara ödememi yapsam
ara ödemelerde %2 kesinti oluyor, ancak faizden düşüyor, ödeme miktarında düşüyor.
daha az haram yemiş oluruz ve kar da ederiz diye düşünüyorum
ayrıca ben ne zaman alış yapsam hooppppppppp zarar
eşim zaten hiç bir şey yapmayalım
tl de dursun diyor.
Allah bereketini verir inşaallah, bu sefer Allah utandırmasın inşaallah
ben de mantıgımca kendimi soguya alıştırmaya çalşıyorum, alıştım da
yaşlandıgımda kat be kat giymek istemiyorum.
15 yıl önce falan, yaz ayı ben askılı giymişim bi yere gitmiştim, teyzem kazak ve üzerine hırka giymişti, çok üzüldüm o zaman. biz de böyle olacagız demek ki dedim.
olmazlar canım alışıyorlar alıştırmak lazım ben de alıştırmaya çalışıyorumbizim Apt.da küçük çocuğu olanlar var yani 4 dairede çocuklu aile var
bunlar kombiyi adam akıllı hiç yakmıyolar :26:
demin balkona çıktım bitek benim kombi çalışıyo
koca kadınım ama üşüyorum
sabah komşum geldi kazağın üzerine 2 tane hırka giymiş evde öyle dolaşıyolarmış
kombi yanmıyor tabi
bize 160 geldi doğalgaz onlara 30:26:
iyide bu küçük çocuklar hasta olmuyolarmı şaştım valla
sorma senfatçım ben de öyle zarardayım ki sorma 95ten almıştım şimdi yerlerde yaza çıkar diye düüşünüyorum düğün sezonudur yaa :18::18:90.79 dan aldım. en az ne kadar oldu
ben takip etmiyordum
ne zaman takip etsem zarardayım
95 ten aldıklarım duruyor.
ya karar vermedim, böyle alış mı yapsam
yoksa az az biriktirip, krediye ara ödememi yapsam
ara ödemelerde %2 kesinti oluyor, ancak faizden düşüyor, ödeme miktarında düşüyor.
daha az haram yemiş oluruz ve kar da ederiz diye düşünüyorum
ayrıca ben ne zaman alış yapsam hooppppppppp zarar
eşim zaten hiç bir şey yapmayalım
tl de dursun diyor.
Allah bereketini verir inşaallah, bu sefer Allah utandırmasın inşaallah
multijet adanada ben varım sıkılmaaa hehehehehehemerhaba kızlar tekrardan
dün annem umreden gelen ne gider diye sorduğunda dur ben yarın bi kızlara sorayım dedi çalıştığım yerde hepi topu iki bayan var biri de benden çok yaşlı kim o kızlar diye şaşırdı ben de sizi anlattım mesleklerinizi falan tasarruftan başladık iş iyice gelişti dertleşiyoruz falan diye çok hoşuna gitti ne yapayım dedim benim burada arkadaşım yok iyi geliyor laflamak gerçekten öyle biliyor musunuz benim Adana da bir tek oda arkadaşım var muhabbetim iyi olan o da çok iyi ve kafa bir kız ama burası da olunca kendimi daha iyi hissediyorum hepinizi seviyorum valla resmen yalnızlığıma ilaç oldunuz
selincim yeni yerin hayırlı olsun inşallah bir daha değişmez mutlu huzurlu bir ortamda çalışırsın
banu Allah herkese şifa versin Allah hepinizi eski sağlığına kavuştursun
folişk asit denmiş doktor bana folidoce verdi ben alıyordum ama galiba hamileliği biraz daha erteleyeceğim o yüzden bıraktım günde bir kere içilmesi avantaj bunun hepsi öyle mi bilmiyorum ama günde bir kez daha kolay bence
Sirkeci o bahsettiğin yeri bir kere daha anlatır mısın neresi fiyatlar nasıl
geçen gün aynını düşündüm hamile kalsam babama nasıl söylicem ki ne yaptığımızı anlayacak diye
sağolun kızlar giderken götürmüş de dönüşü bilemedi birden hemen aradım söyledim artık hepinizi bildiği için bol bol sorar benim aracılığımla artıkın
valla ben hiç demedim babama ne dicem annem söylemiş yüzüne bakamıyordum vallaeşimin iş yerinde ark.ı bebeğimin kalp atışlarını duydum bugün die herkese tel edip bağrıyormuş
facede ne yazılar ne yazılar
çok midem bulanıo a evlat fln
burda da ark.çok erken öğrendi adet tarihine 1 hafta varken
keseye yeni mi düşmüş ne
geldi şöföre x abi ben hamileyim bak kan değerlerime 4 ocak gecesi hamile kalmışım demez mi
töbeee dedim Yarabbim
ilaçları hepsinin masasının üstünde durur
gelen diğer herkeste illa görecek ya
herkesin kendi ayıbı diyebiliyorum başka dencek birşey yok
geçimş olsun canım neyiniz var sizinbugün gitmiyorum
kızım çok hasta ben de
evde çook işim var
ben bi tarafımı pc başından kaldıramıyorum
aklımdasın aklımdalar aklımda
kızımı tebrik ederim de ilan etmem canım gayet doğal bir süreçamcamın gelini kızı ilk regl olduğundan eşiyle ve hatta tüm sülaleyle birlikte yoldaydı arabada
amcalar yengeler kuzenler
kızı telefon etti söylemiş
herkes arabada bu bağırıyor kocasına
aşkııııııım kızımız büyümüş regl oldu
canım maalesef zamanlar birlikte bizlerde değiştik
eskiden anne babaya pek duyurmak istemezlermiş ama şimdi gözüne sokar gibi gösteriş halinde yapılıyor
geöen gün bir bebek fuarına gittim
yemin ediyorum kendim utandım kınamıyorum ama dedim bu kadarda olmaz ki
bir çift bayan hamile ve yanında eşide var
bayan altına daracık bir tayt giymiş ama afedersiniz ama belli bölgesinin şekli yani belli
bacaklar ona keza ve üstünede beyaz bir badi giymiş dapdar içindede sütyeni var
badi o kadar darki göbek deliğinin çizgisi ve delik resmen fırlamış
göğüs uçları desen fırlamış
yani bu kadarda pervasızlık olmaz dedim
herkes şöyle bir baktı ve kafasını salllayarak geçti
sen anne olacaksın bazı şeyler gizli olması lazım
hele yanında ki eşine ne demeli
ulan insan utanır be anacımmm yok nerdeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?