Kirli Çıkılar )))

ev ben evlendiğimde de vardı canım biz maddi açıdan sıkıntı yaşadık bir dönem o ara kabul ettim orada oturmayı bir de kpss den az puan aldığım belli olmuştu Ankara dışına atanınca eşim rahat etsin istedim hani arada orada yemek yer falan diye ama benimki bir alem haftada bir giderse gidiyor hergün gidip yemez orda kendi halletmeye çalışıyor çoğunda ben git dediğim halde eşim de çok sıcak olmadığı için benim öyle gitme gelme derdim yoktu eve karışmaya çalışsalar da beceremeyecekleri için gittim canım biraz da mecburiyetten

diğer soruların içine kutuna gittim

haşa meclistenn de çüşş oha yuhh.
ben 3 aylık hamileyim işyerinde kusuyorum filan yinede erkek arkadaşlara hamile olduğumu diyemiyordum da midem rahatsız diyordum :44:

gidemedim mesaj kutun dolu boşaltır mısın

bana da bi gün önce yasak ayıpken bi gün sonra herşeyin yasal olması hep garip gelir
o yüzden biz şimdi bile ailelerin yanında hep dip dibe oturuyoruz hatta öyle ki zaten yemek yerken bile masada ona göre yer açarlar bize hep ailedekiler
farklı yerlere otursak annem uzak kaldınız diye dalga geçer ben de önceden rahat değildim sonra aman dedim abartmaya gerek yok rahat ol böcük

bugün oldukça yoğunum girip okuyamıyorum bile
fazla yazmayın kızlar yazılanları okumana gerek yok diyorsanız o başka

maşallah hareketli anneler daha kolay doğum yaparmış inşallah sorunsuz bir normal doğum kısmet olur
ben sılayla bile bunları nasıl konuşacağımı bilmiyorum
aslında bu da yanlış çocuğa anlatmak öğretmek gerekiyor ama
heralde bi doktora götürücem o anlatsın

niye ki sen annesisin kim anlatacak yavruya. annem ben ilkokul 2 deyken çok rahatsızlanmıştı 1 ay yatmıştı o yatarken ben de yanına yatardım okuldan gelince.. o zaman kızlar nasıl regl olur anlatmıştı niye olur açıklamıştı. hiç korkmamıştım. amaaa başıma geldiğinde küçüktüm ilkokul 5 teydim. bi sabah uyandım tuvaletteyim nasıl ağlıyorum bağıa bağıra:))) bilmeme rağmen çok korkmuştum. annemle babam koşarak tuvalete geldiler saat sabahın 6sı:))) ortalarına alıp sakinleştirmişlerdi beni..:)))
ben hamile olduğumu öğrenince annem babama müjdemi isterim demiş babam heyecandan ayakta duramamış yere diz çökmüş
benim eşim kendi babamdan bile merhametli olacak gibi çünkü duruya aşırı düşkün..kızının herşeyinden haberi olacak gibime geliyor

hamilelik olayımı ben hocama gidip söylemiştim. (hocam erkekti:)))
çünkü tezime karar verme aşamasındaydık. kısa sürede bitirelim manasında söylemiştim. faydalı da oldu. çok iş bindiriyordu söyledikten sonra anlayışlı davrandı

kızlar sabahleyin tuzlu pasta yaptım sıcak sıcak yedik
çay demlenene kadar kahvaltıya bile olur
yapması 5 dk
pişirmesi 15-20 dk

1 su br sıvıyağ
2 kaşık yoğurt
2 yumurta (1inin sarısı üzerine olacak şekilde ayrılacak)
beyaz peynir (tuzsuzsa tuz eklenecek)
kabarma tozu
aldığı kdr un

hepsi karışıp sert olmayan bir hamur olacak

hemece fırın tepsisine cevizden büyük olacak şekilde dizdim
üzerlerine yumurta sarısı ve susam
iyice ısınmış fırında pişirdim 220 derecede
resim yok çekemeden yarısı bitti:))))
akşama kalanları çekerim:)))

geçende ben hep yaptığım poğaçayı yazmıştım sizden tarif isterken
farmasinin yazdığı mayasız poğaçanın aynısı sayılır, yalnız şu cvar şimdi allright yazınca aklıma geldi 1 sb dan biraz daha az yağ koyuyorum ona ramen çok yağlı geliyor bana
yarım sb a düşürsen olur mu acaba:44:

diğer malzemelerin azsa olur
bende tuzlularda yağlı sevmem o yüzden yarım margarin eritip koyuyorum yeterli oluyo
amanın allrighte a sormuşsun yeni gördüm
atlamışım soruya:)

Son düzenleme:
ya bugün sabah nöbetten çıktım yorgun argın gözün biri açık biri kapalı
ünlü gebze harem uluslararası yolculuk yapan dolmuşuna bindim
inerken 70 yaşlarında amca binecek olanlara beni kastederek yengeye yol verin dedi
benim o kapalı gözler böyle açıldı amca hatta dede beni kendiyle yaşıt sandı yaa

bu gunude atlattım cok sukur... ya ben calısmak ıstıyorum
ınsanların bana gelmeye kendı kendılerıne deılde bana sorup ayy bı hafta sonu ayarlayıp gıdelım demesını ıstıyorum cokmu sey ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…