Kirli Çıkılar )))

aklımdayken sorayım olly yanıtlasın
diş hekimi olarak emzik konusunda ne düşünüyorsun, kızın kullandı mı

Son düzenleme:
yarına yapacağım bunu bi de kek evde çay yanına iyi oluyor severim de tuzlu kurabiyeyi
peynir hamura karıştırılacak hımmmm güzelllll

benim aile hekimim çok komik.
diyo: ben çocukken sadece gözlerim kapalı olurdu hastalanırdım. cingen çocukları kısakollu giyerlerdi ki ben kısakollu yu ilk ömrümde onlarda gördüm onlara bişey olmazdı

ayy ben çok geç olmuştum 15 yaşıma yakındım
sınıftaki kızlar çok sevinmişti duyunca

olrayt akşamki yazdıgını eşime okudum, kahkahalarla güldük vallahi.
irezil oldunuz.

dur kız azcık öpeyimmmm

ben de eşime okudum çok heycan yaptı güldü kendi başına gelmiş gibi oldu bizim evde de baya ekşın yaptı yani konu

selin
sevimsiz yazmış selinni ve seyyahın tarifiyle beyazını sarısını ayrı çırptım kekte diye
nasıl oluyo
ben de güzel kek yapmak istiyorum
bi de kızlar bana çok dua edin
ben köyde öğretmenilk yapıyorum
bize il içi özür durumu hakkı verildi
inşallah merkeze gelebilirim

eşceğizime hazırladığım menü(uşaklı bi arkadaş gibi konuştum)

ben yemiycem
herkesler kilo aldın diyor artık kilo aldığımı herkeçler farkediyor

tatlım zebra kek için olabilceni sanmıorum:)))

düğün gecesi hakkında kesinlikle katılıorum benim düğünüm olcak iki gece önce eşimle dışarı ççıkcaz saatde 20.00 falan yaz akşamı ama daha hava kararmamış... bişey alcazda tam ne hatırlamıorum çiççekçiyemi gitcekdik öle bişe... annem demezmi bi saat sonra gel geç kalma diye işim bitince gelcem dedim
aradan yarım saat geçti arıo annem nerde kaldın niye gelmedin elin adamıyla dışardasın bu saatte bizde eşimle işimizi hallettik biyerde oturduk düğün için falan konuşuoruz...:)) dedim kalk hadi kalk 2 gün sonra yasal olcaz şu anda diil:)))) paşa paşa gittim eve ama çok garip gelmişti iki gün önce saat 21.00 de elin adamıyla dışarda olmam yasak cıs
iki gün sonra aynı yatakta yatmam için 50 kişi ayrı köşeye çekip konuşmaya çalışır hey yarabbim ya:)))))

e öyle yapcak bişey yok

kızlar gebelik hakkında sölediklerinizin çoguna ne yazıkki katılamıorum belki sağlıkçı olmamdan kaynaklıdır:))
yani iş yerimde çalışan 8 hemşire 3 sağlık memuru 15 ebe var:) ben birine hamileyim dediğimde bana bin tane şey sölüolar ayrıca bunun gizli kalması mümkün diil utanmıorumda hamile oldugum için çok mutluyum mutlulugumuda paylaşıorum herkesle:) biraz göbüşüm çıktıgı içinde çok mutlu oluorum bebğimin orda oldugunu daha iyi hissediorum karnım belli olsun diye özellikle dar giymiorum normal kıyafetlerimi giyyorum ama belli oluyo saklamak için çaba göstermiorum bu hali çok hoşuma gidio:))

ayrıca ailelrimizde haber verdik onlar herkese yaymışlar kadın erkek herkes tebrik etmek için aradı hamile oldugumdan diil ama evlendiğim gece çok utanmıştım annem tutturdu sana evden çarşaf koyalım edettir diye tövbe tövbe dedim anne sen diilmiydin iki gece önce saat 21.00 nişanlımla dışarıda olmama şimdi nasıl bu kadar rahat konuşuosun ? adetmiş almadım tabi çarşaf marşaf
tam annemi hallettim derken kaynanam saolsun bizim ona nişanda verdiğimiz bohçadaki nevresim takımını bana vermemiş getirdi otel odasına bunu serin diye tövbe tövbe eşim dediki anne çarşafmı kaldı bu devirde al götür bunu yok götüremem dedi bende koydum odanın bi ucuna sabah paketini hiç açmadan arabaya koydum
madem yasak günah ayıp var bunlar neden ayıp diil o zman?

onlar cahilce uydurulmuş şeyler canım. yani törelerimizin dinen de uygun görülmeyen yanları.
çarşafın karı koca haricinde başkasına gösterilmesi uygun bi hareket değil.
hatta bu konuda bu adetleri kötüleyen dinen de bazı bilgiler var ama şu an kaynağım olmadığı için paylaşamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…