senfat sız afyondamısınız kutahyadamı yoksam ben uyduruyomuyum
sen uyduruyorsun
bir daha böyle şeyler uydurma, psikoza mı girdin nedir?
yarına yapacağım bunu bi de kek evde çay yanına iyi oluyor severim de tuzlu kurabiyeyikızlar sabahleyin tuzlu pasta yaptım sıcak sıcak yedik
çay demlenene kadar kahvaltıya bile olur
yapması 5 dk
pişirmesi 15-20 dk
1 su br sıvıyağ
2 kaşık yoğurt
2 yumurta (1inin sarısı üzerine olacak şekilde ayrılacak)
beyaz peynir (tuzsuzsa tuz eklenecek)
kabarma tozu
aldığı kdr un
hepsi karışıp sert olmayan bir hamur olacak
hemece fırın tepsisine cevizden büyük olacak şekilde dizdim
üzerlerine yumurta sarısı ve susam
iyice ısınmış fırında pişirdim 220 derecede
resim yok çekemeden yarısı bitti:))))
akşama kalanları çekerim:)))
benim aile hekimim çok komik.bu küçük olanların daireleri bana uzak ama üst katımdakinin oğlu 15yaşında filan
gece bir öksürmesi var sesi bizim evin içinde
diğerlerini bilmiyorum ama
benim eşimin büyüdüğü ev buzdolabı
zaten sobalıymış evleri ama bildiğin buzluk
bazen gttiğimde ayaklarım uyuşuyor
ama benimki sürekli hasta işe yaramamış demek
bünyeden galiba ama ben olsam kıyamam ya ben koca kadınım dondum
o çocuklar üşümüyormu hayret ediyorum vallahi
maşallahhareketli anneler daha kolay doğum yaparmış inşallah sorunsuz bir normal doğum kısmet olur
niye ki sen annesisin kim anlatacak yavruya. annem ben ilkokul 2 deyken çok rahatsızlanmıştı 1 ay yatmıştı o yatarken ben de yanına yatardım okuldan gelince.. o zaman kızlar nasıl regl olur anlatmıştı niye olur açıklamıştı. hiç korkmamıştım. amaaa başıma geldiğinde küçüktüm ilkokul 5 teydim. bi sabah uyandım tuvaletteyim nasıl ağlıyorum bağıa bağıra:))) bilmeme rağmen çok korkmuştum. annemle babam koşarak tuvalete geldiler saat sabahın 6sı:))) ortalarına alıp sakinleştirmişlerdi beni..:)))
ben hamile olduğumu öğrenince annem babama müjdemi isterim demiş babam heyecandan ayakta duramamış yere diz çökmüş
benim eşim kendi babamdan bile merhametli olacak gibi çünkü duruya aşırı düşkün..kızının herşeyinden haberi olacak gibime geliyor
hamilelik olayımı ben hocama gidip söylemiştim. (hocam erkekti:)))
çünkü tezime karar verme aşamasındaydık. kısa sürede bitirelim manasında söylemiştim. faydalı da oldu. çok iş bindiriyordu söyledikten sonra anlayışlı davrandı
bugün gitmiyorum
kızım çok hasta ben de
evde çook işim var
ben bi tarafımı pc başından kaldıramıyorum
aklımdasın aklımdalar aklımda
olrayt akşamki yazdıgını eşime okudum, kahkahalarla güldük vallahi.
irezil oldunuz.
dur kız azcık öpeyimmmm
tatlım zebra kek için olabilceni sanmıorum:)))sirkeci ve selin size bir sorum olacak gelince cevap verin bu kardeşinize
şimdi sarı ve beyazı ayrı çırpıp sonradan ekleyeceğiz ya benim en sık yaptığım kek zebra kek ben zaten kakaolu harcı ve normal harcı ayrı çırpıyorum bu durumda
beyaz ve sarıyı ayırma işi nasıl olacak zebra kekte, kafam basmadı
yadırgamak yanlış mı bilmiyorum
ya da söylemek
ama ben bu konuda aynen senfat gibi düşünüyorum
rezillik işte karnımda bebek var neler olduğunun ispatı şeklinde
düğün gecesi mesela bu gece neler olacak herkese ilan etmek gibi geliyor
bir de bana en ilginç gelen bunun bir gün önce çok ayıp yasak günahken
ertesi gün bir imzayla tamamen yasal ortalıkta olması
belki abartıyorum ama ben çok garipsiyorum
ben anlaşamayan birbirini boğmak isteyen insanların başkalarının şahitliği veya kararı(hakim)ile boşanmak zorunda kalmasını da anlayamıyorum
belki öyle olmalı ama
bence çok anlamsız
ben bir imza var diye mi sevmeliyim sadık kalmalıyım ya da neden benim sevip sevemeyeceğime aynı evde yaşayıp yaşayamacağıma başkaları karar veriyor
tatlım zebra kek için olabilceni sanmıorum:)))
düğün gecesi hakkında kesinlikle katılıorum benim düğünüm olcak iki gece önce eşimle dışarı ççıkcaz saatde 20.00 falan yaz akşamı ama daha hava kararmamış... bişey alcazda tam ne hatırlamıorum çiççekçiyemi gitcekdik öle bişe... annem demezmi bi saat sonra gel geç kalma diye işim bitince gelcem dedim
aradan yarım saat geçti arıo annem nerde kaldın niye gelmedin elin adamıyla dışardasın bu saatte bizde eşimle işimizi hallettik biyerde oturduk düğün için falan konuşuoruz...:)) dedim kalk hadi kalk 2 gün sonra yasal olcaz şu anda diil:)))) paşa paşa gittim eve ama çok garip gelmişti iki gün önce saat 21.00 de elin adamıyla dışarda olmam yasak cıs
iki gün sonra aynı yatakta yatmam için 50 kişi ayrı köşeye çekip konuşmaya çalışır hey yarabbim ya:)))))
kızlar gebelik hakkında sölediklerinizin çoguna ne yazıkki katılamıorum belki sağlıkçı olmamdan kaynaklıdır:))
yani iş yerimde çalışan 8 hemşire 3 sağlık memuru 15 ebe var:) ben birine hamileyim dediğimde bana bin tane şey sölüolar ayrıca bunun gizli kalması mümkün diil utanmıorumda hamile oldugum için çok mutluyum mutlulugumuda paylaşıorum herkesle:) biraz göbüşüm çıktıgı içinde çok mutlu oluorum bebğimin orda oldugunu daha iyi hissediorum karnım belli olsun diye özellikle dar giymiorum normal kıyafetlerimi giyyorum ama belli oluyo saklamak için çaba göstermiorum bu hali çok hoşuma gidio:))
ayrıca ailelrimizde haber verdik onlar herkese yaymışlar kadın erkek herkes tebrik etmek için aradı hamile oldugumdan diil ama evlendiğim gece çok utanmıştım annem tutturdu sana evden çarşaf koyalım edettir diye tövbe tövbe dedim anne sen diilmiydin iki gece önce saat 21.00 nişanlımla dışarıda olmama şimdi nasıl bu kadar rahat konuşuosun ? adetmiş almadım tabi çarşaf marşaf
tam annemi hallettim derken kaynanam saolsun bizim ona nişanda verdiğimiz bohçadaki nevresim takımını bana vermemiş getirdi otel odasına bunu serin diye tövbe tövbe eşim dediki anne çarşafmı kaldı bu devirde al götür bunu yok götüremem dedi bende koydum odanın bi ucuna sabah paketini hiç açmadan arabaya koydum
madem yasak günah ayıp var bunlar neden ayıp diil o zman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?