valla bravo yaniiiii
bazıları öle ihtıyaclardan kısarlar ve kırlı cıkı olurlar canımm... bızım bır arkads var bırıkmıs 200 e yakın paralrı var evlerı yok henuz ama alamıyorlar bizgıbıişte onlarla bugun aksam yemegı için gıttıgımz restetora gıttık. ben iskender eşim karısık ızgara kıızmda 1 lahmacun yedı ıccekle toplam 30 tl verdık onlrda kac verdıler 9 tl ne yıdıler dıycen birer lahmacunmu ne anlamadımki:44::44: onların 2 ilkokul cocugu var . eşim de ben onlara varyemz dıdım dımı dıyo bak bız kac verdık aman ölmüycemmi ya dedım bendee
arda cıkıyor öle kendını delıkanlı sanan amcalar
annelere nası sölenır falan dıyoruz ama sende bır annesın sunny ablacm bı sorun oluyormu duyunca sevıncten ayrı bıızm kasettdıgımz duygu gıbı bııs:44:
bende cok uzulurum onlara gecen dolmustaydım gordum bır kadın bıde zekat-sadaka ıcın ayrıdıgım para vardı ıneyım vereyım dedımde vermedım ama kısmet olursa bırgun onlardan bırıne verecegım kıs gunu sırtlarında arabayla koca konyayı dolasıyorlar
maşallahhareketli anneler daha kolay doğum yaparmış inşallah sorunsuz bir normal doğum kısmet olur
hoşbulduk özlemcim ben biraz rahatsızım boğazım acıyor çağanda girp olmuş geçinip gidiyoruz. Sen nasılsın canım?
seneye bende vişne komposto kışa koymak istiyorum bir ara nasıl sakladığnı yazarsan sevinirim bacım... geçen yıl vişneleri temizledim difrize attım çıkardım ama renkleri gitmişti yaptım yinede oldu ama bilmemm normalmi böylesi..genelde elma komposto yapıyorum meyvelerden.. yahut kurulardan yapyorummmm
hoş kışın çok iyi gitmiyor bizdee yazın helede ramazandaa uffffffffff uffffff:)
kışında aşureciyimmmmmmmm :)
ırktan ayrım yapılamaz.
yani müslümana yakışmaz..
ama hırsızlık uyuşturucu bunlar işte kızılan olaylar
ne diyim Allah onlara da bize de hidayet versin.
romen diycez canım:)) romen demek kaliteli çingene oluyo:))canım çingene ayrımcılık kelimesi mi??
çingene onların ırkları değil mi??
bu kürt mevzuunda da var..
mesela kürt tanıdıklara misal kürtler şu yemeği yapar dediğinde bi alınıyorlar.
bana türk diyince alınmam mesela..
çingenelere çingene demiycez de ne diycez??:44:
onlar çok kirlilermiş. kiskirli çıkılar. evlerine gidip sofralarına oturulmaz, hesap yaparlar, şu kadar yediler diye.
bizim iş yerinde biri vardı, her akşam ailecek adam kendilerine kapı ayarlardı zorla
bir de derdi kurabiye yep, kek yap
saol canım aynı bızde cocuklu hatun naparkı? derfat canım dıkkatımı cektı cokmu hastalanıyosunuz bu aralar.* hawalardan sanırsam
evet canım çağanında benimde bünyem çok zayıf çok hastalanırız ama bu sene diğer senelere göre çok ama çok az hastalandık çağanda bademcik vardı ateşi hergün çıkıyodu 42 yi buluyodu ameliyat dediler eşim yaptırmak istemedi araştırdık aldırmamak daha iyiymiş aldırmadık ama çok çektik yavrum kış boyu hergün ama hergün antibiyotik ve ateş düşürücü alıyodu çok şükür bu sene hiç bademciği şişmedi sadece grip oldu .
badecım sen nerelısınkı oyle dıyolar? benım de baba tarafım kars lı esım tarafıı guya begenmıyolardı ama yasayıp gordukce anladılar aslında herseyı
kızlar şimdi denediğim bi poğaça tarifi veriorum tadı ayyyyyyynı pastane poğaçası gibi nefis leziz:)))
malzemeler
1 çay bardeğı su
1 çay bardağı süt
1 paket oda ısısnda margarin
2 tatlı kaşığı instatnt maya
1 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşıgı şeker
2 yumurta
1 tatlı kaşığı mahlep
yarım çay bardağı sıvı yağ..... arasına malzeme koncaksa peynir maydonoz falan am ben sade yaptım...
süt su şeker tuz mahlep bi tencereye konur ılıtılır üstünede maya konulup kapağı kapatılıp yarım saat beklenir
sonna yogurma kabına margarin bu tenceredeki karışım yumurta alınır bi tanesinin sarısı ayrılır... un katılılarak azar azar yogurulur
yogurma işlemi yaparken ellerimizi sıvıyagla ıslatırız ıslata ıslata un kata kata kulak memesi kıvamında bi hamur yapıoruz hamuru 15 -20 dakika vaktimiz varsa 2 saat dinlendirioruz
:
sonna şekil verip üstüne çatalla şekil verioruz yumurta sarısı sürüp üstünede susam döküp dooooooooru fırına koyyoruz fırın soguk olcak fırını 180 dereceye ayarlıoruz fırının içindeyken tepsi fırın ısıncak
sona yarım saatte pişio zaten nefis nefis:)))
Malatyalıyım
ama apt.dakiler uzaylı olunca beni dağdan yeni gelmiş gibi görüyolardı
şimdi vanlı biri taşındı Apt.da ayakkabı kokusu oluyo geçen biri ''bak kürtlerin taşındığı belli apt.ı koku sardı''dedi
Allahım boğacaktım kadını
okudum okudum ama bir daha duymak istemek çok mu:84::84::84::84::84::84:
bir daha desen aaa nerdeydin merak ettik özledik diye bende sevinsem mutlu olsam şımarsam
zorla sevdirtcem kendimi anlaşılan ama ne yapayım
sarıp sarmalanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?