Kirli Çıkılar )))

onlar çok kirlilermiş. kiskirli çıkılar. evlerine gidip sofralarına oturulmaz, hesap yaparlar, şu kadar yediler diye.
bizim iş yerinde biri vardı, her akşam ailecek adam kendilerine kapı ayarlardı zorla
bir de derdi kurabiye yep, kek yap

şimdi bizim herif! maç izler, ben de biraz okuyum ama üflemeyim
bu kitap roman gibi olmayınca akıcı olmuyor, baş ucu kitabı gibi sabah 2 yazı, akşam 2 yazı okuyorum

hoşbulduk özlemcim ben biraz rahatsızım boğazım acıyor çağanda girp olmuş geçinip gidiyoruz. Sen nasılsın canım?

saol canım aynı bızde cocuklu hatun naparkı? derfat canım dıkkatımı cektı cokmu hastalanıyosunuz bu aralar.* hawalardan sanırsam

canım ben kış için hiçbişey yapmadım sağolsun annem yapmıştı vişneleri çekirdeklerini çıkarmadan poşetlere koyup dolaba attık çıkarıp kompostosunu yapıyorum o kadar
aşure demeyin banaaaaaaaaaaaaaaa bu aralar canım çok istiyor yaa ne görsem saldırasım geliyor

ırktan ayrım yapılamaz.
yani müslümana yakışmaz..

ama hırsızlık uyuşturucu bunlar işte kızılan olaylar
ne diyim Allah onlara da bize de hidayet versin.

dedim ya keşke kimse yokluk çekmese de mecbur kalınmasa hırsızlığa
ırk ayrımı yapılmaz evet ama ben buraya ilk taşındığımda komşulara kürt olmadığımı anlatmak zorunda kalmıştım
doğulu olan herks kürt kürt olan herkes terörist onların gözünde
kürt değilim derken bile gıcık olmuştum olanlar kimbilir ne sinir oluyolardır
dayımlar karadenizden gelin istediler ailesi bizim memlekete gelirken herkesten helallik istemişler
hiçbir akrabası gelmedi korkudan
gelince şaşrımışlardı bizi öldürüp öyle yollayacaksınız sandık diyolradı
şimdi her yaz bizim memleketteler..
keşke herkes müslümnalığa yakışır bi şekilde ayrım yapmasa

aman ne dertliymişim bende yaz yaz bitmedi
massundan hepimiz kardeşizi de söylesem tam olacak

Son düzenleme:
badecım sen nerelısınkı oyle dıyolar? benım de baba tarafım kars lı esım tarafıı guya begenmıyolardı ama yasayıp gordukce anladılar aslında herseyı

romen diycez canım:)) romen demek kaliteli çingene oluyo:))

ya işte böyle insanlara gıcık oluorum resmen her gece bi yere gitmek için bahane ararlar biride kendilerine gitsin hiçbi halt yapmazlar........

saol canım aynı bızde cocuklu hatun naparkı? derfat canım dıkkatımı cektı cokmu hastalanıyosunuz bu aralar.* hawalardan sanırsam

evet canım çağanında benimde bünyem çok zayıf çok hastalanırız ama bu sene diğer senelere göre çok ama çok az hastalandık çağanda bademcik vardı ateşi hergün çıkıyodu 42 yi buluyodu ameliyat dediler eşim yaptırmak istemedi araştırdık aldırmamak daha iyiymiş aldırmadık ama çok çektik yavrum kış boyu hergün ama hergün antibiyotik ve ateş düşürücü alıyodu çok şükür bu sene hiç bademciği şişmedi sadece grip oldu .

bu gün müydü dün müydü saba tümere tasarrufçu kadın çıkmıştı
elinde resimler araba ayakkabı tatil resimleri gösteriyodu
bunlar ihtiyaç mı istek mi diye soruyodu
ben kendimce hepsine ihtiyaç dedim:26:
çıkımın dolmamasının nedenini buldum
kadın alışveriş yaparken ihtiyaçmı istekmi olduğunu düşünüp ona göre alın diyodu
bundan sonra öyle yapayım

cok gecmıs olsun canım. cocgunu hastalıgı cok zor oluyor yaa hastalanmasın dıye gozunun ıcıne bakıyorum resmen ama ıstee gecmıstede bahsedılmıs yaa bız ustune tıtredıkcede basımızdan gıtmıyo maalesef...

kızlar şimdi denediğim bi poğaça tarifi veriorum tadı ayyyyyyynı pastane poğaçası gibi nefis leziz:)))

malzemeler
1 çay bardeğı su
1 çay bardağı süt
1 paket oda ısısnda margarin
2 tatlı kaşığı instatnt maya
1 tatlı kaşığı tuz
2 yemek kaşıgı şeker
2 yumurta
1 tatlı kaşığı mahlep
yarım çay bardağı sıvı yağ..... arasına malzeme koncaksa peynir maydonoz falan am ben sade yaptım...

süt su şeker tuz mahlep bi tencereye konur ılıtılır üstünede maya konulup kapağı kapatılıp yarım saat beklenir
sonna yogurma kabına margarin bu tenceredeki karışım yumurta alınır bi tanesinin sarısı ayrılır... un katılılarak azar azar yogurulur
yogurma işlemi yaparken ellerimizi sıvıyagla ıslatırız ıslata ıslata un kata kata kulak memesi kıvamında bi hamur yapıoruz hamuru 15 -20 dakika vaktimiz varsa 2 saat dinlendirioruz
sonna şekil verip üstüne çatalla şekil verioruz yumurta sarısı sürüp üstünede susam döküp dooooooooru fırına koyyoruz fırın soguk olcak fırını 180 dereceye ayarlıoruz fırının içindeyken tepsi fırın ısıncak
sona yarım saatte pişio zaten nefis nefis:)))

badecım sen nerelısınkı oyle dıyolar? benım de baba tarafım kars lı esım tarafıı guya begenmıyolardı ama yasayıp gordukce anladılar aslında herseyı

Malatyalıyım
ama apt.dakiler uzaylı olunca beni dağdan yeni gelmiş gibi görüyolardı
şimdi vanlı biri taşındı Apt.da ayakkabı kokusu oluyo geçen biri ''bak kürtlerin taşındığı belli apt.ı koku sardı''dedi
Allahım boğacaktım kadını

selın sen bukadar hamurısıne kılonu gayet ıyı korumussun bravo walla sana:46

iste cahıllık basa bela banada karslıyı dıyınce hemen kurtmusun sorusunu yapıstırıyolardı deılım dıyodum ınanmıyolardı. hem olsam nolcak anlamıyorum kı...
unıversıtede malatyalı arkadaslarım wardı annelerının gonderdıgı ıclı koftelerı az yuwarlamadık walla. bu arada en yakın arkadasım malatyalı olur onlar kadar ıyı bır aıle bılmem etrafımda...

özlem ben zaten kiloluyum:)))

bide bunun üstüne hamilelik kilosu alırsam yürüyemem yuvarlanırım:)))
hamile oldugumdan beri 3 kilo aldım:) ama asıl şimdi başlıcak kilo almam((

akıllıbıdık nezamandır sormak ıstıyorum ama senı yenı yakaladım hanı bı ogrencı geldı demıstın rahatsız nasıl uyum sagladımı? cok merak ettım o yawruyu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…