Kirli Çıkılar )))

bu arada altın çok düşmüş elimde bi miktar param vardı hemen altın alayım dedim 2 çeyrek ve 1 gramda altın aldım bereketli olsun

canım çingene ayrımcılık kelimesi mi??
çingene onların ırkları değil mi??
bu kürt mevzuunda da var..
mesela kürt tanıdıklara misal kürtler şu yemeği yapar dediğinde bi alınıyorlar.
bana türk diyince alınmam mesela..
çingenelere çingene demiycez de ne diycez??:44:

iyi okumamışsın o zaman, son 2-3 mesajım içinde sen varsın. ama nerdeeeee bana dikkat bile etmemişsin.

okudum okudum ama bir daha duymak istemek çok mu:84::84::84::84::84::84:
bir daha desen aaa nerdeydin merak ettik özledik diye bende sevinsem mutlu olsam şımarsam

zorla sevdirtcem kendimi anlaşılan ama ne yapayım
sarıp sarmalanmak istiyorum

oku oku oku sayfa beni atmış okurken hani .... maşallah ...

kızlar ben bugun gelecek yıl kışa hazırlık yaptım bot ve 3 çanta aldım....

uff bende bu takıntı oldukçaa azcık zor biriktiricem.... çantalar hepsi hoşuma gitti iştee tutamadım kendimi

kahve taba
siyah
bordo

biraz abartmışım gibiii

roman deniyo çingene diyen de var
ben isim olayına takılmıyorum ama ayrıma üzülüyorum
bana da doğulu diyolar ist.da
güzelim memleketime de köy diyolar
bu arada altın çok düşmüş elimde bi miktar param vardı hemen altın alayım dedim 2 çeyrek ve 1 gramda altın aldım bereketli olsun

bereketli olsun

ben de ömrümde hiç travesti görmedim..
tv de filan gördüm.
hehehe ben çok gördüm bir yer var elbise satar ankarada pasaj öğrenciyken arada ucuz diye giderdik biri gelmiş yanımaa boy 180 nerdeyse tip enfesss ortalıkdan bizle birlikte askılı atlet etek seçiyorr... en son ödemeye geldi... kızzzz alii bize yap bir indirim demezmi kasay o zamana dek ne bilim gayet hoş bir hatun sandıkkk....

bideee ben azcık safımdır bu noktadaaa geçen yılda turla batı gezisinde 1 gece izmir konaktaydık...

deniz kenarına gittik eşimle oteele geçtikden sonraaa bir yürüyozzz travesti..

her adımda 4 -5 tane gördüm vallaa

ben de çanta çok severim. kadınlar genellikle ayakkabı sever ama
bir sürü renk çanta var ama gel gör ki eylülden beri aynı çantayı takıyorum
çanta değiştirmek çok zor geliyor.
hep son anda çıkıyorum dışarı, çanta kalıyor.
çocuktan önce de öyleydi, evi topla, onu yap bunu yap, çanta kalıyordu çoğunluk

bereketli olsun
çingene denmiyor canım, roman ya da esmer vatandas deniyor (valilikte romanlara esmer vat. diyorlar) ben de raporlarımda öyle kullanıyordum.

alsancagın arka sokaklarında cok oluyor, kordondan içeri girince. bir de güzeller. manken gibi. biz yer cücesiyiz, onlarda 1.80 boy, gögüsler, omuzlar geniş falan. eşime demiştim ki sen bu dogum kontrol haplarını içsen ne olur, gögüslerim çıkar demişti. o ilaçlardan alıyorlarmış, kadınlık hormonunu arttırıyor demekki

KANGROO KEEPER ÇANTA İÇİ DÜZENLEYİCİ KREM RENK GittiGidiyor'da 66672677
bak bunlar çanta değiştirenler için kullanışlı oluyor
direk böylece çantanın içine koyuyorsun sonra hop diğer çantaya
ben çok değiştirmem çanta ama evde yapan bi arkadaşım vardı onda görmüştüm
kullanışlı bişey

seyyahcım 1 çimdik tuz bildiğim kadarıyla yumurta sarılarının daha fazla köpürmesi için
limon suyu yerken yumurta kokusunun gelmemesi için bir nevi vanilya gibi

güle güle kullan canım aldıklarını

banuya katılıyorum nişasta süper kabartır keki denemiştim bir ara süperdi

akşamki menümüde yazayım ;
arpa şehriye çorbası
yeşil fasülye(pilav yapmadım üşendim)
annemde yaprak sarması yapmış
salata
vişne kompostosu

aynenn benimde bissürü ayakkabı çanta ve evlenmeden önce kemerde takıntım vardı ama gel görki çok nadir değiştiryorum erindiğimden.... ama şimdi haftalık değiştirecem...

bir ara değiştiriidim günlük çocuklar oo hocammmm sizin çantacı dükanınızmı var derlerdi...

en sonda hocam pisyedilideki dünyada tek olan çanta çıktı meğer sizin çantaymış dediler ondan beri nadir değiştirii oldum çoluk çocuk çok dikkati dağılmasın diyeee

bencedeee bende mi alsamm o ilaçalrı

ama bizde popo ve göbek yapar kesin...

güle güle kullan canım aldıklarını
sağol bacım daha iyileri çokları sizlerin olsun

akşamki menümüde yazayım ;
arpa şehriye çorbası
yeşil fasülye(pilav yapmadım üşendim)
annemde yaprak sarması yapmış
salata
vişne kompostosu
seneye bende vişne komposto kışa koymak istiyorum bir ara nasıl sakladığnı yazarsan sevinirim bacım... geçen yıl vişneleri temizledim difrize attım çıkardım ama renkleri gitmişti yaptım yinede oldu ama bilmemm normalmi böylesi..genelde elma komposto yapıyorum meyvelerden.. yahut kurulardan yapyorummmm

hoş kışın çok iyi gitmiyor bizdee yazın helede ramazandaa uffffffffff uffffff:)
kışında aşureciyimmmmmmmm :)

aklımda kalanlara cevaplar vereyim
selincim senin yazılarını okumak arkası yarın gibi merakla bekletiyor beni
ev konusunda umarım en hayırlı olanı yaparsınız yeni işinde hayırlı uğurlu olsun mutlulugun daim olsun
seyyah çok geçmiş olsun
banucum çok üzüldüm okurken boğazım düğüm düğüm oldu ne diyeyim Allah gönlümüze ferahlık verir inşallah daha çok mutlu olacağımız günlerle bunları unutturur
sevim hayırlısyla kuzucugunu kucağını almak nasip olur inşallah doğum sırasında benim içinde dua edersen çok sevinirim
farmasi maşallah sana kesinlikle bir yemek programına aşık atarsın senin çocugun olmayı isterdim çocukların ilerde anlatırlar bizim çoculugumuzda annem hep sıcacık kekler börek pogaçalar yapardı hergün çeşit çeşit hazırlardı çok önemserdi bizleri diye
bu düğün geceleri hakikaten tuhaf bir imzayla herşey serbest
ahhhh benim ne zaman bir çocugum olurda onunla böyle kolkola gezeceğimiz alışveriş yapacağımız zamanlar gelecek
bu arda bugün eczanaye gidip folic plus aldım ilk hamileliğimde doktor vermişti ama çok az yutmuştum çogunu kusmak zorunda kalmıştım umarım kullanabilirim
kışın ayağınızı kalın giyin öyle atletsizde çıkmayın hasta olursunuz üzülürüm mesaj alındı mı

bereketli olsun

ırktan ayrım yapılamaz.
yani müslümana yakışmaz..

ama hırsızlık uyuşturucu bunlar işte kızılan olaylar
ne diyim Allah onlara da bize de hidayet versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…