Kirli Çıkılar )))

merhabalarrrr
iyi akşamlar hatunlar nasılsınız
kaç yüz sayfa okudum da geldim kimsecikler merak edipte bir sormamış ölsem kalsam hiçççç
bir kere afyon dan bahsedilince senfat a çağrışım yapmış o kadar
ama ama ama ama

.

Son düzenleme:

hoş geldin herkes bi ara kayboluyor sonra tekrar geliyolar
bi seyyahla ben kök saldık

benim bildiğim cahide hanım yurt dışında yaşıyor ve sanırım bu da bahçesi

kolay ıslak kek « Cahide Sultan
dünkü günde de okuldan bi arkadaş onun bi ıslak kekini dedi ama hangisi bilemedim harika oluyor diye.

Yaş pastalar ve kekler « Cahide Sultan
Yaş pastalar ve kekler « Cahide Sultan
buradaki iki yeşil pastayı deniycem inş.
merak ediyorum tadı nasıl çok becerikli maşallah yaa
sayfa vermişim ya http://cahidejibek.com/2011/12/05/cok-degisik-helal-hediye-pasta/#more-10264

Son düzenleme:
valla bravo yaniiiii

bazıları öle ihtıyaclardan kısarlar ve kırlı cıkı olurlar canımm... bızım bır arkads var bırıkmıs 200 e yakın paralrı var evlerı yok henuz ama alamıyorlar bizgıbı işte onlarla bugun aksam yemegı için gıttıgımz restetora gıttık. ben iskender eşim karısık ızgara kıızmda 1 lahmacun yedı ıccekle toplam 30 tl verdık onlrda kac verdıler 9 tl ne yıdıler dıycen birer lahmacunmu ne anlamadımki:44::44: onların 2 ilkokul cocugu var . eşim de ben onlara varyemz dıdım dımı dıyo bak bız kac verdık aman ölmüycemmi ya dedım bendee

arda cıkıyor öle kendını delıkanlı sanan amcalar

konuşmaya çalışması bir yana üçyüz kişinin bunun için bir arada oynamasına ne demeli
annelere nası sölenır falan dıyoruz ama sende bır annesın sunny ablacm bı sorun oluyormu duyunca sevıncten ayrı bıızm kasettdıgımz duygu gıbı bııs:44:

bende cok uzulurum onlara gecen dolmustaydım gordum bır kadın bıde zekat-sadaka ıcın ayrıdıgım para vardı ıneyım vereyım dedımde vermedım ama kısmet olursa bırgun onlardan bırıne verecegım kıs gunu sırtlarında arabayla koca konyayı dolasıyorlar

eve koca bi sinek girmiş.
eşim elinde elektrikli süpürgeyle onu çekmeye çalışıyo..
çok komik yaa

evet zaten anlamadığım o
mesela bi tanenin Apt.da iki daire ona ait birde kirada evleri var ama yakmıyor
ben ne anladım o paradan
saçıp savurmak değilde böyle varkende yemeyeceksek ne anladım ben o paradan:26:

bende üzülüyorum
dışlanıyolar iş veren yok onlarda hırsızlık tiner ne kötülük varsa yapıyolar
ha bazıları tembelleikten o ayrı ama genel olarak dışlanmalarına üzülüyorum
ben para değilde gazeteleri toplayıp poşetliyorum çöpün yanına koyuyorum
bi arada plastikleri ayırıyodum ayrı koyuyodum çöpün yanına
ne bileyim keşke kimse yokluk çekmese

kızlar tire köfte yapanınız var mı hiç
ödemiş köfte olur mu?

ilk defa duyuyorum tadını bozmuyomu
bende yarım su bardağı Hindistan cevizi koyarım oda güzel yapar
ama nişastayı deniycem
siz de ne çok püf nokta varmış.

iyi okumamışsın o zaman, son 2-3 mesajım içinde sen varsın. ama nerdeeeee bana dikkat bile etmemişsin.

sen ayrı koymaya devam et bence. bu kış günü çingene!! de (nasıl ayrımcılık kelimesi bu) olsa sogukta çöpü kurcalamakla vakit geçirmez
balkonunda büyük bir poşette biriktir, 3-4 gune bir çıkar
hem de ekonomiye geri dönüşümü olur.

bak bu dışlanıyorları ben travestiler içinde düşünüyorum. onları ben de onaylamıyorum ancak cinsiyet değiştiren kişiye tek çare kalıyor fuhuş yapmak. kimse cinsiyet değiştiren birini işe almaz. bir roman vatandasın da bir işte kendisini ispat etmesi çok güç, suça meyilli bir alt kültürden geliyor neticede

walla ben de bilmiyorum bi kendimi toplayamadım itmiş demek istemiyo
komşular hoş geldine geldiler maşallahları vardı bizle beraber 14 kişi bi odada
pardon onlar odada ben mutfakla oda arasında yahu madem bu kadar çok istiyordunuz gelmeyi böyle hoş sohbettiniz niye teeee eylülden beri gelmeyip bekeldiniz
bide o kadar kişi çoluk çocuk geldiniz grup grup gelseydiniz ya hiç biriyle muhabbet edecek kadar vaktim olmadı ama genel olarak sevdim hepsini
maşallah hergün her gece biryerdelermiş gezenti olduk diyorlar kendilerine ama annem patlattı tabi nasreddin hocanın meşhur fıkrasını hoca hoca eşin çok geziyor
o kadar gezseydi bir günde bize uğrardı diye
şimdi evi bütçeyi toplamakla meşgulum yine listeler hesaplar düzenlemeler yapıyorum kendimi kasmadan ama sonradan da boşa gitmiş demek istemiyorum
kendime ek gelir geitrecek ne yapabilirm düşüncesindeyim ama bulamıyorum hobi tarzı yapacak çoook amasatışı pazarlaması getirisi tirink para ama nasıl acaba

şimdilerde belediye topluyo plastik
oraya veriyorum mavi poşet projesi başladı
gazeteleri çöpün yanına plastikleri belediyeye haftada bir veriyoruz apt.ca çok bilinçliyiz
geçen çamaşırlık eskimişti eşim çöpün yanına koyacaktı..
baktı biri topluyo direk arabasına koydu adam tuhaf tuhaf baktı alışkın değil demek
ben travestilerle ilgili hoş şeyler düşünmüyorum
o konuya hiç girmeyeyim geri kafalılığım had safhada olabilir bu konuda

Aklımda kalanları unutmadan yazmak istiyorum hemen;
selincim birimin değişmiş çok sevindim canım hayırlı olsun,
allrıghtcım baba olayına çok güldüm ya yüzüm kızardı ben yaşamış gibi hissettimbende hamileyken çok utanıyodum babamdan yanında pek oturamazdım hatta çocuk hakkında soranlara yüzüm kızarır cvp veremezdim doğum yaptım annem arardı napıyosun diye bebeği emziriyorum derdim utandığımdan adını söyleyemezdim halada öyleyim eşim anneme ikinciyi düşündüğümüzü söyler ben kızarırırım eşimi dürterim bu arada ikinci bebeği erteledim eşim spor aleti almış bugün ve çalışmaya başlıycam borçlarımız bi bitsin ilerde artık.
farmasicim o ne güzel kek, o ne güzel poğaça sodalı poğaçana dibim düştü resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…