Kirli Çıkılar )))

çok tatlıyızdır biz çok minnoş insanlarız
evet içliköftede yaparız mis gibi

özlem ben zaten kiloluyum:)))

bide bunun üstüne hamilelik kilosu alırsam yürüyemem yuvarlanırım:)))
hamile oldugumdan beri 3 kilo aldım:) ama asıl şimdi başlıcak kilo almam((

canım bende kılolu hamıle kalmıstım kı sımdı daha fazlayım maalesef ama ılk aylardan bı aldım 4 5 kılo dyr kızdı tabı doguramıcan dıee sona nasıl olduysa pek almadım sona 1 aya kadar. toplamda 12 kıloyla kapatmıstım... dıkkat etmemıstım pek ama
hamurısını pek yemedıgımı hatırlıyorum oyuzden ıyısın masallah dedım...

bade benim de malatyalı bir komşum vardı. çok severdim kendisini. ama en çok ayva yaprağından yaptığı sarmayı severdim

kiraz yaprağı olmasın o abla
ayvayı yapanı bilmem ama dut yaprağıyla kiraz yaprağından çok yapılır
burda bir arkadaşın yemek topiği var Malatyalı oda geçen eklemişti ekrana yapıştım

malatya diyince nolur yanlış anlamayın böle şeyler memleketten diil insanlıktan geçer biliorum ama malatya diyince böle irkiliorum ev arkadaşım malatyalıydı aman aman bu kadar insan kullnamayı seven ,arkadan konuşan sinsi,pis,iki yüzlü birini daha tanımadım ......sürekli malatyalıyıh diye dolanıodu ondan beri malatyaya karşı böle bi şeyim var nasıl desem sanki oraya gidince direk onun sülalesiyle karşılaşcakmışım gibi gelio... biliorum memleketle bi ilgisi yok ama o kızla 1.5 sene bi arada kalınca memleketine bile önyargım oluştu....

isim ver sınır dışı edeyim onu

ewet ıste olayın ozu aslında heryerın ıyısıde kotusude war ama ınsan karsısına cıkana gore yorumlamak durumunda kalıyor maalesef...

akıllıbıdık nezamandır sormak ıstıyorum ama senı yenı yakaladım hanı bı ogrencı geldı demıstın rahatsız nasıl uyum sagladımı? cok merak ettım o yawruyu ya

kanser tedavisi görmüş olan kuzuyu mu soruyorsun canım ooo alışmaz mı bıdı bıdı bıdı hiç susmaz yarısı yerin altında maşallah büyümüşte küçülmüş dakikada bin soru soruyor
aaaaaaaa seyyah diye okudum, bi de baktım bıdıkmış
kzım sana söylüyorum gelinim sen anla misaldi benimki
hiç özlememiş merak etmemişsiniz haksızmıyım

kiraz yaprağı olmasın o abla
ayvayı yapanı bilmem ama dut yaprağıyla kiraz yaprağından çok yapılır
burda bir arkadaşın yemek topiği var Malatyalı oda geçen eklemişti ekrana yapıştım

ayva yaprağıydı badecim bahar zamanlarında ayvanın körpe yapraklarından yapardı, ama derdi kiraz yaprağından da olur diye. hala tadı damağımda

ewet canım o. ben o kelımeyı kullanmak ıstemıyorum annemıde o hastalıktan kaybettım oyuzden oyle sordum

canım hiç bilmiyorum kuru olabilir. 1 su bardağı gayet iyi oluyor
tepsiye dizerken şekilsiz şekilsiz diziliyor yumuşak olduğu için. o sebep daha güzel oluyor dene bence

aklımdayken sorayım olly yanıtlasın
diş hekimi olarak emzik konusunda ne düşünüyorsun, kızın kullandı mı
canım emziği çok denedik almadı çok istedim çünkü beni yalancı meme olarak kullanıyordu kamburum çıkmıştı
bir şeyin(parmak emzik biberon gibi) anomali meydana getirebilmesi için en az günde 8-10 saat etki etmesi gerekiyor ama küçük bebeklerde bu daha hızlı gerçekleşiyor tabi.
duru emzik almayınca emmeyi de bırakınca parmak emmeye başladı halen uykusu geldiinde emer
vazgeçirmek için laftan anlamasını bekliyorum

olrayt akşamki yazdıgını eşime okudum, kahkahalarla güldük vallahi.
irezil oldunuz.

dur kız azcık öpeyimmmm
aynen öylee:)) ben hala utanıyorum aradan 2 sene geçmesine rağmen:)))

yarına yapacağım bunu bi de kek evde çay yanına iyi oluyor severim de tuzlu kurabiyeyi
peynir hamura karıştırılacak hımmmm güzelllll

canım evet karışıyor denemelisin çok pratik diye yazdım
yavruuu beni yarı yolda bıraktın hani nerde 2.bebelerimiz:)))
senin canın aşure elan çekiyor hamile olabilirsin
bu arada benimki de bana eliptik bisiklet aldı salıya geliyor:)))
bakalım kaç pedal atacam

bu arada altın çok düşmüş elimde bi miktar param vardı hemen altın alayım dedim 2 çeyrek ve 1 gramda altın aldım bereketli olsun
maşallah kız borcumuz var diyosun sen de çalışmıyorsun Allah bereketinizi arttırsın canım sorması ayıp eşin ne kadar maaş alıyordu?

ben de ömrümde hiç travesti görmedim..
tv de filan gördüm.
çok şey kaçırmışsınnn
ohoooo ben göğüslerini açıp müşteri bekleyenine bile rastladım
çocuktum 2 gün kendime gelememiştim

ayva yaprağıydı badecim bahar zamanlarında ayvanın körpe yapraklarından yapardı, ama derdi kiraz yaprağından da olur diye. hala tadı damağımda

doğrudur ablacım ben yapıcı değil yiyici olduğumdan ayvalı olana rastlamadım
annem biliyodur o konuları ama çok lezzetli cidden

olyy derfat wazgecmıs ama bende kesın karar werdım yapacam olacak saka bıyana karar werdık nıhayet de

diğer malzemelerin azsa olur
bende tuzlularda yağlı sevmem o yüzden yarım margarin eritip koyuyorum yeterli oluyo
amanın allrighte a sormuşsun yeni gördüm
atlamışım soruya:)

hayır canım herkese sordum en başta da senin gibi marifetli bağyanlara
allright yazınca aklıma geldi sadece

http://www.kadinlarkulubu.com/ara-s...iraz-yapragi-sarmasi-sponsor-icim-yogurt.html
bak burda var abla yarışmaya katılmıştı arkadaş
hayır canım herkese sordum en başta da senin gibi marifetli bağyanlara
allright yazınca aklıma geldi sadece

marifetliyle bağyanı karışık gördüm mağfiretli bayan okudum
gidip gçzlük numaramı yükselteyim ben

derfatçım çağan'a geçmiş olsun bitanem
bademciklerden ne çektim 35 yaşıma kadar ama gittim geçen sene aldırdım

seyyah kusura bakma gulüm şimdi gördüm sılacan hastaymış
çok geçmiş olsun

eşim pediatristler önermiyor falan dedi, oğlum dogdugunda vermedik, bebekte öyle bir emme refleksi var ki, eldiveni emiyordu, ben de annemler falan gidince yanımda eşim işteyken emzik verdim baktım cak cak emiyor, hemen çektim, eşim kızar diye. neyse sen yalnız kalıyorsun, istersen emzik ver dedi. 4 haftalıkken emzik aldı çok şükür . mucizevi bir şey gibi geldi bana. yanlış mı yapıyorum diye dentist arkadasım vardı ona sordum, o da benden 3 hafta önce doğum yapmıştı. aa ver tabi, bebek nasıl duracak falan dedi. sen azman oldugun için sana da çok güveniyorum. neyse uyutmak için veriyordum yoksa memede uyumak isteyecek. şu aralar 1 yaşını da geçtiği için emziğe olan düşkünlüğü arttı, mızmızlanıyor, verince susuyor.
yeni doğum yapan arkadas var, üst komşum. onun annesi benim hiç bir torunuma vermedim, vermeyiz falan dedi. ben de kendimi tuhaf hissettim.
gecen de eşimin hocalarının çocukları oldu, hayırlı olsun gittik. hocanın biri dedi ki ben emziğe sinir olurdum. serviste yatan bebeklerden emziği alıp, pencereden attıgmı bilirim, vermeyin diye ailelere kızardım, bu çocuguma verdim, aman pek iyi bir şeymiş falan dedi.

emzik biraz ayakta sallamaya benziyor. kimisi çok karşıya ayakta sallamaya da, onun gibi. ben de diş hekimlerine sordum, onlar verin dediler diye söyledim. ya bazen bilmiş konuşmak gerekiyor, mütevazi olayım deyince karşındaki bilmiş oluyor. ben de cogu kez he he deyip geçiyorum, insanlarla uğraşmak istemiyorum.
doğumda sünnet ettirmedik, sonra yaptırın dedi bize cocuk cerrahı. 6 aylık- 1 yaş gibi dedi. neyse bir türlü eşim işten fırsat bulamadı. arkadasın annesi diyor ki aaa bundan sonra yaptırmayın, 7 yaşını bekleyn, çok ağlıyor, ben hemen yapılsın istedim. bebeğin kabızlıgı olmuş, ben zeytinyagı içirdim, hastaneden gelince yıkadım falan falan
kadın cok şey biliyor, görmüş geçirmiş, çok şey öğrenilecek bir teyze ama hep o biliyor
ben de senin görüşünü merak ettim.

pek karışık yazmışım, neyse düzenleme yapmayım
zar zor okuyun bakalım

kardeşim sabahları okula giderken benim profile girip okuyormuş yazdıklarımı
az sonra ona sesleneceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…