iste cahıllık basa bela banada karslıyı dıyınce hemen kurtmusun sorusunu yapıstırıyolardı deılım dıyodum ınanmıyolardı. hem olsam nolcak anlamıyorum kı...
unıversıtede malatyalı arkadaslarım wardı annelerının gonderdıgı ıclı koftelerı az yuwarlamadık walla. bu arada en yakın arkadasım malatyalı olur onlar kadar ıyı bır aıle bılmem etrafımda...
özlem ben zaten kiloluyum:)))
bide bunun üstüne hamilelik kilosu alırsam yürüyemem yuvarlanırım:)))
hamile oldugumdan beri 3 kilo aldım:) ama asıl şimdi başlıcak kilo almam((
bade benim de malatyalı bir komşum vardı. çok severdim kendisini. ama en çok ayva yaprağından yaptığı sarmayı severdim
malatya diyince nolur yanlış anlamayın böle şeyler memleketten diil insanlıktan geçer biliorum ama malatya diyince böle irkiliorum ev arkadaşım malatyalıydı aman aman bu kadar insan kullnamayı seven ,arkadan konuşan sinsi,pis,iki yüzlü birini daha tanımadım ......sürekli malatyalıyıh diye dolanıodu ondan beri malatyaya karşı böle bi şeyim var nasıl desem sanki oraya gidince direk onun sülalesiyle karşılaşcakmışım gibi gelio... biliorum memleketle bi ilgisi yok ama o kızla 1.5 sene bi arada kalınca memleketine bile önyargım oluştu....
akıllıbıdık nezamandır sormak ıstıyorum ama senı yenı yakaladımhanı bı ogrencı geldı demıstın rahatsız nasıl uyum sagladımı? cok merak ettım o yawruyu ya
kzım sana söylüyorum gelinim sen anla misaldi benimkiaaaaaaaa seyyah diye okudum, bi de baktım bıdıkmış
kiraz yaprağı olmasın o abla
ayvayı yapanı bilmem ama dut yaprağıyla kiraz yaprağından çok yapılır
burda bir arkadaşın yemek topiği var Malatyalı oda geçen eklemişti ekrana yapıştım
kanser tedavisi görmüş olan kuzuyu mu soruyorsun canım ooo alışmaz mı bıdı bıdı bıdı hiç susmaz yarısı yerin altında maşallah büyümüşte küçülmüş dakikada bin soru soruyor
kzım sana söylüyorum gelinim sen anla misaldi benimki
hiç özlememiş merak etmemişsiniz haksızmıyım
canım hiç bilmiyorum kuru olabilir. 1 su bardağı gayet iyi oluyorgeçende ben hep yaptığım poğaçayı yazmıştım sizden tarif isterken
farmasinin yazdığı mayasız poğaçanın aynısı sayılır, yalnız şu cvar şimdi allright yazınca aklıma geldi 1 sb dan biraz daha az yağ koyuyorum ona ramen çok yağlı geliyor bana
yarım sb a düşürsen olur mu acaba:44:
canım emziği çok denedik almadı çok istedim çünkü beni yalancı meme olarak kullanıyordu kamburum çıkmıştıaklımdayken sorayım olly yanıtlasın
diş hekimi olarak emzik konusunda ne düşünüyorsun, kızın kullandı mı
aynen öylee:)) ben hala utanıyorum aradan 2 sene geçmesine rağmen:)))olrayt akşamki yazdıgını eşime okudum, kahkahalarla güldük vallahi.
irezil oldunuz.
dur kız azcık öpeyimmmm
yarına yapacağım bunu bi de kek evde çay yanına iyi oluyor severim de tuzlu kurabiyeyi
peynir hamura karıştırılacak hımmmm güzelllll
yavruuu beni yarı yolda bıraktın hani nerde 2.bebelerimiz:)))Aklımda kalanları unutmadan yazmak istiyorum hemen;
selincim birimin değişmiş çok sevindim canım hayırlı olsun,
allrıghtcım baba olayına çok güldüm ya yüzüm kızardı ben yaşamış gibi hissettimbende hamileyken çok utanıyodum babamdan yanında pek oturamazdım hatta çocuk hakkında soranlara yüzüm kızarır cvp veremezdim doğum yaptım annem arardı napıyosun diye bebeği emziriyorum derdim utandığımdan adını söyleyemezdim halada öyleyim eşim anneme ikinciyi düşündüğümüzü söyler ben kızarırırım eşimi dürterim bu arada ikinci bebeği erteledim eşim spor aleti almış bugün ve çalışmaya başlıycam borçlarımız bi bitsin ilerde artık.
farmasicim o ne güzel kek, o ne güzel poğaça sodalı poğaçana dibim düştü resmen
maşallah kız borcumuz var diyosun sen de çalışmıyorsun Allah bereketinizi arttırsın canım sorması ayıp eşin ne kadar maaş alıyordu?bu arada altın çok düşmüş elimde bi miktar param vardı hemen altın alayım dedim 2 çeyrek ve 1 gramda altın aldım bereketli olsun
çok şey kaçırmışsınnnben de ömrümde hiç travesti görmedim..
tv de filan gördüm.
ayva yaprağıydı badecimbahar zamanlarında ayvanın körpe yapraklarından yapardı, ama derdi kiraz yaprağından da olur diye. hala tadı damağımda
şimdi bıraktı elinde bi sopayla kovalıyor.
önce yoracakmış sonra çektirecekmiş süpürgeye
izlemesi çok komik..
diğer malzemelerin azsa olur
bende tuzlularda yağlı sevmem o yüzden yarım margarin eritip koyuyorum yeterli oluyo
amanın allrighte a sormuşsun yeni gördüm
atlamışım soruya:)
ayva yaprağıydı badecimbahar zamanlarında ayvanın körpe yapraklarından yapardı, ama derdi kiraz yaprağından da olur diye. hala tadı damağımda
hayır canım herkese sordum en başta da senin gibi marifetli bağyanlara
allright yazınca aklıma geldi sadece
saolasııııııııın
tüm geçmiş olsun diyenlere gelsin efenim bu kublemiz
ya hele ben o düğünü yerlilerin ateş dansına benzetiyorum
sanki herkes kurban dansı yapıyor
oleeeeeey bu gece şeyedecekler yaşasıııııııııııııııııııın diyor gibime geliyor
iyi bi tüttürdüm geldim
bu biraz da çevreyle alakalı sanırım
sağlıkçıklar selinin dediği gibi daha rahat
aileyle de ilgili
mesela senfat da işte konuşuyor ama normalde o kadar değil
ben de öğrencilerle konuşuyorum ama kızımla değil
ne bilim kafamı karıştırdın ya
bir taraftan normal dediğimiz aşmamız lazım sağlık için de bilinçli gelecek için de şeyler var
bi taraftan da her şey ortaya dökülmemeli
ne bilim yaaaaaaaaaaaa
ben oynamıyom
yarına yapılacak
aplaaaaaaaaaaaam
gönlümüzde geçnsin sen bakma onlara
dede ya gözleri iyi görmüyor ondan
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen de
öle iyi anlıyorum ki
ben de gideyim mi:44::44::44:
sebep:26:
canım emziği çok denedik almadı çok istedim çünkü beni yalancı meme olarak kullanıyordu kamburum çıkmıştı
bir şeyin(parmak emzik biberon gibi) anomali meydana getirebilmesi için en az günde 8-10 saat etki etmesi gerekiyor ama küçük bebeklerde bu daha hızlı gerçekleşiyor tabi.
duru emzik almayınca emmeyi de bırakınca parmak emmeye başladı halen uykusu geldiinde emer
vazgeçirmek için laftan anlamasını bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?