Kirli Çıkılar )))

msj atmak için 10 dak. beklemiyosun
sonracııma gizli özellik var konuyu okurken ismin aşağıda görünmüyor
tabi ver parayı al pro kartı seyyahla mesajlaş istediğin kadar

ismimin görünmesi önemli değil, giriş yapmadan da okuyabilirsin
ama mesela yazdıklarımın istenmeyen kişilerce görünmemesi olmuyor
onu yapsın 100 lira bayılayım

zenginliğin yolu kombi kısmaktan geçiyor
haydin kızlar kombileri kısalım

kombi 55 de yanıyor
çorap giydim üzerine babet patik almıştım ondan giydim
dizlerime battaniye örttüm
alttaki yakmadığı için ben donuyorum resmen
içim geçmiş benim birazdan takma dişlerimi suya koyup uyurum

bend ekombide tasarruf yaparım evde yokken yakmam hava güzel oldugunda da kapatırım tüm camlarımı sonuna kadar açarım ama evde oldugumdada yakarım arkadaş ben bütün gün dışarlarda çalışıorum onca stres hengame boşunamı yani üşüyceksem ne anlamı var o kombinin bütün gün dışarda iki kuruş kazancam diye debelenmenin....
bunu anlamıorum işte hani su israf olmasın diye sonuna kadar açmazsın ne bilim ısınana kadar o soguk suyu kenara ayırırsın,bulaşıkları makinada yıkarsın su tasarrufu olsun diye bunu anlarım takidir ederim ama şunu yapan gördüm ya
su gitmesin diye haftada iki kere banyo yapan ve iş yerinde çıkış saatinde hergün tuvalete giden nedne tuvalete gidio biliomusunuz evde gidip su elektrik harcamamk için yani adam tuvalette geçirdiği zaman yancak elektriği suyu sabunu düşünüo işte buna tahammül edemiorum...........

ismimin görünmesi önemli değil, giriş yapmadan da okuyabilirsin
ama mesela yazdıklarımın istenmeyen kişilerce görünmemesi olmuyor
onu yapsın 100 lira bayılayım

olurmu mesela online görünmeden kk da fink atmak gayet güzel

birini engelleyince senmi onu göremiyodun omu seni unuttum
ama o kadar gelişmedi teknolocien azından kk da

kız bende işyerinden cıkmadan mutlaka bi tuvalete girerdim
yoksa eve girerken neredeyse tutamayacak duruma geliyorum, minibüste kendimi sıkıyorum.
iş yerinde girdiysem rahatça soyunup, öyle wc ye girerim.
yoksammm beni de öyle mi sanıyorlardır

ben kk da okumuştum kadının biri spor salonunda duş alıyorum, böylece tasarruf sağlıyorum yazmıştı. sinekten da yağ çıkarıyor galiba

birçok yazmıştım bilgisayar aniden pat diye gitti aklımı aldı ama hallettim
yine çift sekme gidiyorum

sirkeci hoşgeldin bacım
gayrimenkul yatırmlarına tam gaz devam ha
hadi hayırlısı inşallah
sadece bakıyoruz ama insanlar uçmuşlar ya da bizimkisi karın tokluğu bir kaç tane bulduk daha da bakmamız gerekiyor işte uygun zamanlarda boş durmayacağız.
haa unutmadan senfat dün 10 dak.ya takıldım sonra da çoktu yazcaklarım üşendim yazamadım bi türlü
en kısa sürede evinin kirlenmesinden korkan kadına saydıracam
evine ayakkabıyla gircem onun
evime ayakkabıyla sokmam

yahu okurken içim şişti. ee masraf olmasın ölelim biz o zaman
tabi beleş mezar bulmadan ölmek yok

senin evine değil sirkecim. senfatın canından çok sevdiği biri var onun evine girecem

spor salonunda banyo da iyi fikir
aramızda spor salonuna giden sirkeci var ve o bir kirli çıkı
söyle bakalım sirkeci bu taktiği uyguluyor musun

selinin anlattığı kişi sensin bence
sana daha beter yuh çekip anlatıyorlardır ''bunu yapan kadının kocası kadın doğumcu bir de'' diyorlardır

Son düzenleme:
selin hani düğün dönemlerini yazmışsın ya
evleneceğimiz ara ousumun başının etini yemiştim gelin olunca 3 gün elime bir şey süremem neye elimi sürersem o işim hiç bitmezmiş diye
baya uyanık geçinmişim

ben de sünger kek diye bir kek yapıyorum içine un değil sadece nişasta giriyor lezzetli değişik bir şey oluyor. %50-%50 denemedim hiç

pasta börekler bölümünde eşimin nöbet poğaçaları diye bir poğaça var onu çok övüyorlardı ben henüz denemedim bi bak istersen
yarın erken kalkacam. uykum yok ama yatmak zorundayım.iyi geceler herkese
iyi geceler evacan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…