msj atmak için 10 dak. beklemiyosun
sonracııma gizli özellik var konuyu okurken ismin aşağıda görünmüyor
tabi ver parayı al pro kartı seyyahla mesajlaş istediğin kadar
zenginliğin yolu kombi kısmaktan geçiyor
haydin kızlar kombileri kısalım
resmen amcamları anlatmışsın
durumları gerçekten çok iyi hani olmasa da yakamasalar anlayacağım
bu cumartesi gittik evleri buz gibi doğru dürüst kombiyi açmıyorlar evde lahana gibi kat kat geziyorlar zaten ben kasım-nisan sezonu oraya gitmezdim soğuk oluyor üşüyorum diye ama eşimin ikna çabaları sonucu hayır diyemedim.
ismimin görünmesi önemli değil, giriş yapmadan da okuyabilirsin
ama mesela yazdıklarımın istenmeyen kişilerce görünmemesi olmuyor
onu yapsın 100 lira bayılayım
kombi 55 de yanıyor
çorap giydim üzerine babet patik almıştım ondan giydim
dizlerime battaniye örttüm
alttaki yakmadığı için ben donuyorum resmen
içim geçmiş benim birazdan takma dişlerimi suya koyup uyurum
bend ekombide tasarruf yaparım evde yokken yakmam hava güzel oldugunda da kapatırım tüm camlarımı sonuna kadar açarım ama evde oldugumdada yakarım arkadaş ben bütün gün dışarlarda çalışıorum onca stres hengame boşunamı yani üşüyceksem ne anlamı var o kombinin bütün gün dışarda iki kuruş kazancam diye debelenmenin....
bunu anlamıorum işte hani su israf olmasın diye sonuna kadar açmazsın ne bilim ısınana kadar o soguk suyu kenara ayırırsın,bulaşıkları makinada yıkarsın su tasarrufu olsun diye bunu anlarım takidir ederim ama şunu yapan gördüm ya
su gitmesin diye haftada iki kere banyo yapan ve iş yerinde çıkış saatinde hergün tuvalete giden nedne tuvalete gidio biliomusunuz evde gidip su elektrik harcamamk için yani adam tuvalette geçirdiği zaman yancak elektriği suyu sabunu düşünüo işte buna tahammül edemiorum...........
sadece bakıyoruz ama insanlar uçmuşlar ya da bizimkisi karın tokluğu bir kaç tane bulduk daha da bakmamız gerekiyor işte uygun zamanlarda boş durmayacağız.sirkeci hoşgeldin bacım
gayrimenkul yatırmlarına tam gaz devam ha
hadi hayırlısı inşallah
evime ayakkabıyla sokmamhaa unutmadan senfat dün 10 dak.ya takıldım sonra da çoktu yazcaklarım üşendim yazamadım bi türlü
en kısa sürede evinin kirlenmesinden korkan kadına saydıracam
evine ayakkabıyla gircem onun
bend ekombide tasarruf yaparım evde yokken yakmam hava güzel oldugunda da kapatırım tüm camlarımı sonuna kadar açarım ama evde oldugumdada yakarım arkadaş ben bütün gün dışarlarda çalışıorum onca stres hengame boşunamı yani üşüyceksem ne anlamı var o kombinin bütün gün dışarda iki kuruş kazancam diye debelenmenin....
bunu anlamıorum işte hani su israf olmasın diye sonuna kadar açmazsın ne bilim ısınana kadar o soguk suyu kenara ayırırsın,bulaşıkları makinada yıkarsın su tasarrufu olsun diye bunu anlarım takidir ederim ama şunu yapan gördüm ya
su gitmesin diye haftada iki kere banyo yapan ve iş yerinde çıkış saatinde hergün tuvalete giden nedne tuvalete gidio biliomusunuz evde gidip su elektrik harcamamk için yani adam tuvalette geçirdiği zaman yancak elektriği suyu sabunu düşünüo işte buna tahammül edemiorum...........
birçok yazmıştım bilgisayar aniden pat diye gitti aklımı aldı ama hallettim
yine çift sekme gidiyorum
sadece bakıyoruz ama insanlar uçmuşlar ya da bizimkisi karın tokluğu bir kaç tane bulduk daha da bakmamız gerekiyor işte uygun zamanlarda boş durmayacağız.
evime ayakkabıyla sokmam
kız bende işyerinden cıkmadan mutlaka bi tuvalete girerdim
yoksa eve girerken neredeyse tutamayacak duruma geliyorum, minibüste kendimi sıkıyorum.
iş yerinde girdiysem rahatça soyunup, öyle wc ye girerim.
yoksammm beni de öyle mi sanıyorlardır
ben kk da okumuştum kadının biri spor salonunda duş alıyorum, böylece tasarruf sağlıyorum yazmıştı. sinekten da yağ çıkarıyor galiba
burda yapmıyorum ama havuza gittiğimde kesemi lifimi sabunu çok götürmüşümdürspor salonunda banyo da iyi fikir
aramızda spor salonuna giden sirkeci var ve o bir kirli çıkı
söyle bakalım sirkeci bu taktiği uyguluyor musun
ben de sünger kek diye bir kek yapıyorum içine un değil sadece nişasta giriyor lezzetli değişik bir şey oluyor. %50-%50 denemedim hiçkızlar kekin hem yumuşak olması,hem de çok kabarması için unun yarısı kadar buğday nişastası koyuyorum ben.
3 bardak unsa tarif 1.5 ğu nişasta olacak gibi.sonuç 1 karış yüksekliğinde sünger gibi bir kek.
başka hiç bir püf noktasına gerek kalmıyor.
pasta börekler bölümünde eşimin nöbet poğaçaları diye bir poğaça var onu çok övüyorlardı ben henüz denemedim bi bak istersenkızlar ya ben şöyle pastane poğaçası yapmak istiorum fakat içi böle yumuşacık oluyoya ondan :)) ama gözüm yemio dündende tatlı var yarın yapcam:)
pastanede yediğimizde hani tadından 3 tane falan yediğimiz olur ya ondan:)
iyi geceler evacanyarın erken kalkacam. uykum yok ama yatmak zorundayım.iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?