- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
burdan anlıyoruz ki her yerin iyisi de varmış kötüsü de..malatya diyince nolur yanlış anlamayın böle şeyler memleketten diil insanlıktan geçer biliorum ama malatya diyince böle irkiliorum ev arkadaşım malatyalıydı aman aman bu kadar insan kullnamayı seven ,arkadan konuşan sinsi,pis,iki yüzlü birini daha tanımadım ......sürekli malatyalıyıh diye dolanıodu ondan beri malatyaya karşı böle bi şeyim var nasıl desem sanki oraya gidince direk onun sülalesiyle karşılaşcakmışım gibi gelio... biliorum memleketle bi ilgisi yok ama o kızla 1.5 sene bi arada kalınca memleketine bile önyargım oluştu....
sizin ordakiler romanya tarafından geldiyse roman diyebilirsiniz ama bizim burdakiler değil.kızlar geriden geliyorum sonra bitirince cevap vereyim diyorum unutuyorum
ben de çingene denmesini uygun bulmuyorum,esmer vatandaşı duydum ama kulanmadım roman demek daha nazik geliyor
gerçekten çok dışlanıyorlar,kimse iş vermiyor herkes hor görüyor
yazık ne yapsınlar nasıl doyursunlar karınlarını. Allah yardımcıları olsun
kız bende işyerinden cıkmadan mutlaka bi tuvalete girerdim
yoksa eve girerken neredeyse tutamayacak duruma geliyorum, minibüste kendimi sıkıyorum.
iş yerinde girdiysem rahatça soyunup, öyle wc ye girerim.
yoksammm beni de öyle mi sanıyorlardır
ben kk da okumuştum kadının biri spor salonunda duş alıyorum, böylece tasarruf sağlıyorum yazmıştı. sinekten da yağ çıkarıyor galiba
iyi geceler kızlar ne gecmişmiş arkadaş oku oku bitiremedim....
tam bitdi dedim di kı saat gec olmus yarın görüşürüz....
iddiaya girerim senfat alarm sesine uyanamayıp geç kalıyordur
herkese hayırlı günler
kızım çoooooooooook hasta
aksırıyo tıksırıyo burnu tıkalı
tylol şurup verdim
böcük sağlıkçılar ne verseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem
ben malımı biliyorumalarmı defalarca kuruyorum, tekrar yatıyorum, bugunden için yalvardım eşime, beni uyandır
Allah şifa versin.
burdan anlıyoruz ki her yerin iyisi de varmış kötüsü de..
ama şu da var ki belli yörelerin bazı karakterleri yine benzer oluyor.
benim anneannem de birine kızınca yonan der(yunan yani) ne yani şimdi yunan demeyelim mi onun gibi..
ben çingeneyi ayrımcılık kelimesi olarak kabul etmiyorum. esmer vatandaş çok saçma. bizim burda çingene deniyor roman denmez sanırım. garip olur.
tasarruf kendi masraflarını başka yere yöneltme değil her yerde; okul hastane işyeri heryerde tasarruflu davranmaktır bence. israf etmemektir.
canım hem istiyorum hemde rahata alıştım nasıl yaparım diyorum o yüzden erteledim eşimle konustum iş konusunu çalışıp para biriktirmek istiyorum ev için isteklerim var bunun için tek maaş yetmiyor hemde arabamız var ehliyetim yok hamileydim,çağan doğdu,çağan biraz büyüsün dedik bu zamanı ettik ama benim hala ehliyetim yok ve bende aktif kullanıcı olmak istiyorum o yüzden biraz zamanı var sanırsam.Yok canım hamile değilim kanda baktırdım 0.12 çıktı sonuç ama hala regl olmadım 2 ay olacak .Sende güle güle kullan canım eşim bana mekik aleti almışcanım hiç bilmiyorum kuru olabilir. 1 su bardağı gayet iyi oluyor
tepsiye dizerken şekilsiz şekilsiz diziliyor yumuşak olduğu için. o sebep daha güzel oluyor dene bence
canım emziği çok denedik almadı çok istedim çünkü beni yalancı meme olarak kullanıyordu kamburum çıkmıştı
bir şeyin(parmak emzik biberon gibi) anomali meydana getirebilmesi için en az günde 8-10 saat etki etmesi gerekiyor ama küçük bebeklerde bu daha hızlı gerçekleşiyor tabi.
duru emzik almayınca emmeyi de bırakınca parmak emmeye başladı halen uykusu geldiinde emer
vazgeçirmek için laftan anlamasını bekliyorum
aynen öylee:)) ben hala utanıyorum aradan 2 sene geçmesine rağmen:)))
canım evet karışıyor denemelisin çok pratik diye yazdım
yavruuu beni yarı yolda bıraktın hani nerde 2.bebelerimiz:)))
senin canın aşure elan çekiyor hamile olabilirsin
bu arada benimki de bana eliptik bisiklet aldı salıya geliyor:)))
bakalım kaç pedal atacam
maşallah kız borcumuz var diyosun sen de çalışmıyorsun Allah bereketinizi arttırsın canım sorması ayıp eşin ne kadar maaş alıyordu?
çok şey kaçırmışsınnn
ohoooo ben göğüslerini açıp müşteri bekleyenine bile rastladım
çocuktum 2 gün kendime gelememiştim
derfatçım çağan'a geçmiş olsun bitanem
bademciklerden ne çektim 35 yaşıma kadar ama gittim geçen sene aldırdım
herkese hayırlı günler
tylol şurup verdim
herkese hayırlı günler
tylol şurup verdim
Sağolasın canım evet çok zor sanada çok geçmiş olsun bu sene daha iyiyiz sende bayağı çekmişsin ki bu yaşta aldırmışsın şimdi nasılsın peki?İyiki aldırmışım diyomusun?
Derfat eşin sigaraya dönmedi değil mi
ilaca devam ediyor mu peki
dün çalışıcam demişsin anlamadım işe mi gireceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?