ben de hiç gay leri görmemiştim bu yaz gördüm bayaben de ömrümde hiç travesti görmedim..
tv de filan gördüm.
ben de hiç gay leri görmemiştim bu yaz gördüm baya
nasıl da yakışıklılar teyzemle bakıp bakıp ay yazık olmuş bunlara diye kıkırdadık durduk
niye böcümeeee cevap vermedinizkızlar tire köfte yapanınız var mı hiç
merhabalarrrr
iyi akşamlar hatunlar nasılsınız
kaç yüz sayfa okudum da geldim kimsecikler merak edipte bir sormamış ölsem kalsam hiçççç
bir kere afyon dan bahsedilince senfat a çağrışım yapmış o kadar
ama ama ama ama
.
ben de o dertten mustaribim bulursan bana da sölewalla ben de bilmiyorum bi kendimi toplayamadım itmiş demek istemiyo
komşular hoş geldine geldiler maşallahları vardı bizle beraber 14 kişi bi odada
pardon onlar odada ben mutfakla oda arasında yahu madem bu kadar çok istiyordunuz gelmeyi böyle hoş sohbettiniz niye teeee eylülden beri gelmeyip bekeldiniz
bide o kadar kişi çoluk çocuk geldiniz grup grup gelseydiniz ya hiç biriyle muhabbet edecek kadar vaktim olmadı ama genel olarak sevdim hepsini
maşallah hergün her gece biryerdelermiş gezenti olduk diyorlar kendilerine ama annem patlattı tabi nasreddin hocanın meşhur fıkrasını hoca hoca eşin çok geziyor
o kadar gezseydi bir günde bize uğrardı diye
şimdi evi bütçeyi toplamakla meşgulum yine listeler hesaplar düzenlemeler yapıyorum kendimi kasmadan ama sonradan da boşa gitmiş demek istemiyorum
kendime ek gelir geitrecek ne yapabilirm düşüncesindeyim ama bulamıyorum hobi tarzı yapacak çoook amasatışı pazarlaması getirisi tirink para ama nasıl acaba
okudum okudum ama bir daha duymak istemek çok mu:84::84::84::84::84::84:
bir daha desen aaa nerdeydin merak ettik özledik diye bende sevinsem mutlu olsam şımarsam
zorla sevdirtcem kendimi anlaşılan ama ne yapayım
sarıp sarmalanmak istiyorum
köyden mi indin şehre gulüüüüüümroman deniyo çingene diyen de var
ben isim olayına takılmıyorum ama ayrıma üzülüyorum
bana da doğulu diyolar ist.da
güzelim memleketime de köy diyolar
bereketli olsun
allahım neler çıkarıyolarKANGROO KEEPER ÇANTA İÇİ DÜZENLEYİCİ KREM RENK GittiGidiyor'da 66672677
bak bunlar çanta değiştirenler için kullanışlı oluyor
direk böylece çantanın içine koyuyorsun sonra hop diğer çantaya
ben çok değiştirmem çanta ama evde yapan bi arkadaşım vardı onda görmüştüm
kullanışlı bişey
tat farkı olmuyo mu aplaaaaaaaaaaambanuya katılıyorum nişasta süper kabartır keki denemiştim bir ara süperdi
kışın ayağınızı kalın giyin öyle atletsizde çıkmayın hasta olursunuz üzülürüm mesaj alındı mı
ben her gittiğim yere sipariş veririm en güzel yaptığı şeyi isterim ne var daonlar çok kirlilermiş. kiskirli çıkılar. evlerine gidip sofralarına oturulmaz, hesap yaparlar, şu kadar yediler diye.
bizim iş yerinde biri vardı, her akşam ailecek adam kendilerine kapı ayarlardı zorla
bir de derdi kurabiye yep, kek yap
tey allaaaam yaiste cahıllık basa bela banada karslıyı dıyınce hemen kurtmusun sorusunu yapıstırıyolardı deılım dıyodum ınanmıyolardı. hem olsam nolcak anlamıyorum kı...
unıversıtede malatyalı arkadaslarım wardı annelerının gonderdıgı ıclı koftelerı az yuwarlamadık walla. bu arada en yakın arkadasım malatyalı olur onlar kadar ıyı bır aıle bılmem etrafımda...
aaaaaaaaaaaaaaaaah kafamaaaaaaaa seyyah diye okudum, bi de baktım bıdıkmış
memiş gören masum ollyçok şey kaçırmışsınnn
ohoooo ben göğüslerini açıp müşteri bekleyenine bile rastladım
çocuktum 2 gün kendime gelememiştim
senfatın kardeşine sesleniyorumpek karışık yazmışım, neyse düzenleme yapmayım
zar zor okuyun bakalım
kardeşim sabahları okula giderken benim profile girip okuyormuş yazdıklarımı
az sonra ona sesleneceğim
:18::18::18::18::18::18:seyyah proteston bitmedimi
kuzuların sessizliğini oynuyosun
msjlaşıp konuşarak olmaz buraya da yaz bişeyler
ev arayan kadını boş eve götürüp tecavüz edeni bile var onlarıncanım ben de senin gibi düşünüyorum
hepsi bir değildir elbet ama ben de hiç sevmem emlakçıları bazıları çok yanar döner oluyor
engelleme denen bişi varismimin görünmesi önemli değil, giriş yapmadan da okuyabilirsin
ama mesela yazdıklarımın istenmeyen kişilerce görünmemesi olmuyor
onu yapsın 100 lira bayılayım
teyzeeeeeeeeeeeemkombi 55 de yanıyor
çorap giydim üzerine babet patik almıştım ondan giydim
dizlerime battaniye örttüm
alttaki yakmadığı için ben donuyorum resmen
içim geçmiş benim birazdan takma dişlerimi suya koyup uyurum
o en çok beni seviyorsenin evine değil sirkecim. senfatın canından çok sevdiği biri var onun evine girecem
bende ne yapıyo bu kadın diyorum alıntı yapıyomuş sabahtan beri
seyyah dağdan inidim ivit
ben kızmadım senfat kızdı
uykum yok yarınn tohtura gidicem heyecandan yatamıyorum(bebe işleri)
haydi hayırlısı o zaman
allah inşallah gönlüne göre versin amin
emlakçılara ben de çok şüpheyle yaklaşıyorum ama bugün bize bir ev gösterdiler inşaat sahibi sıkışmış kredi çekeceğine acil satılığa çıkarmış. Ev 11 katlı 3 blok siteden oluşuyor ve bize gösterilen 10. kat ama cephesi kuzey doğu
4+1 bu temmuzda bitecekmiş imar planına baktık sitenin karşı yolunda okul ve hastane görünüyor dabi şimdi boş arazi çamur filan ve bizim düşündüğümüz cephenin baktığı tarafta yeşil alan olarak görünüyor. Bloklar birbiriyle çok içiçe değil. 220 bin dediler 200 bine kadar da kredi kullanabilirmişiz. Ben tabi o kadar kredi kullanma taraftarı değilim. Çoğunluğu askeri personelmiş bi araştıracağız bakalım ne çıkacak altından
tabi dökeceğim ipliklerini ortayacivciv çıkacak kuş çıkacak
o değil de bu gidişle eva uyanamayacakiddiaya girerim senfat alarm sesine uyanamayıp geç kalıyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?