Kirli Çıkılar )))

Günaydın hanımlar gününüz aydın,eviniz bereketli,haneniz huzurla dolsun..
Hayırlı cumalar olsun.

canım ya dayıyorlar antibiyotiği
çok hasta oldu doğduğundan beri
ilaç ilaç fenalık geldi
aynı ilaçları verip duruyolar dedim ben de evde aynıları vereyim
ateş fazla değil ama sıcak vücudu
vücudu ağrıyor burnu tıkalı ağrım yok yorgunum diyor
yatırdım uyudu
kalkınca limonata portakal suyu takviye yapıcam

Gözün aydın derfat inşallah dönüşü olmaz sigaraya
anladığım kadarıyla canı istemiyor değil mi yani istek yok
sen de hayırlı bir işe girersin

Gözün aydın derfat inşallah dönüşü olmaz sigaraya
anladığım kadarıyla canı istemiyor değil mi yani istek yok
sen de hayırlı bir işe girersin

sağol canım darısı sana olsun.
Canı istiyormuş aslında ama kokunun artık onu çok rahatsız ettiğini söylüyor inşda dönmez.Hayırlısı olsun cnaım iyi bi iş bulursam gireceğim işe.

derfat işe girersen oğluna kim bakacak?

bir de işe döndükten sonra tekrar hamilelik başa dönmek cok zor bence. hazır istekliyken yap bence. bekledikçe insna daha zor geliyor. o zaman istediğinde hemen olacak mı? yaşın daha da ilerleyecek. şu an yaşını bilmiyorum. bir de 2 çocuk yapıp, işe dönmek istersen bu seferde özel sektörde calışmak için yaşın ilerlemiş olacagından işe almak istemeyebilirler. biraz karışık yani. bu süreçte bebk için çalışmaları başlatıp, bir yandan araba kullanma işine ağırlık verebilirsin.

senin eşin marketçilik sektöründe değil miydi?

benimki uyandı

Oğluma annem bakacak canım şöyleki ben 2nci çocuğu yaparsam işi tamamen unutcam annem ikisinide bakamaz aslına bakarsan şöyle düşünüyorum çalışmam çok uzun vadeli olmayacak en fazla bi kaç sene yani çağan okula başlayana kadar çağan okula başlayana kadar bu süre içerisinde hem ehliyetimi alayım hemde çalışıp biraz daha birikim yapayım diyorum ve 2nci çocuktan sonra işe dönmem zaten evet hemen istediğimde olacakmı orasını bilemem ama eğer şimdi bebek yaparsam işi tamamen unutcam,ehliyeti yine erteliycem inş kendimi ifade edebilmişimdir canım.
Eşim markette değil canım kurumsal bi mağazada satış danışmanı.(elektronik)

anadolu efes in reklamını dün ben de trt de haberlerde izledim bence heineken reklamından çok çok daha iyi olmuş.

derfat eğer annen çocuğa bakabiliyorsa yaşın da müsaitse ben olsam çalışırdım. Nerde çalışmayı düşünyorsun? Demişsin ya eşim bir elektronik firmasında
Ben vatana media markta electroworlde girdiğimde saatlerce orda vakit harcayabilirim çook hoşuma gidiyor

karanfilcim ben seni kastetmedim ama zenci dememek gibi birşey bu, çingene artık çok kötü anlamlarla yerleştiği için belki bunları kullanmak daha uygun olmaya başladı
sen kötü niyetli değilsin sonuçta illa da çingeneyi kullanmak istersen kullan tabi ki, sadece bana çok hoş gelmiyor

seyyahım geçmiş olsun sılaya
şöyle güzel bit tavuk suyu çorba yap,baharatlı,limonlu falan süper olur. bak eczanelerde bulamazsın bu karışımı

günaydın kızlar
kahvaltı yapıyorum, bi yandan da okuyorum
sabahları çok seviyorum
ağrım sızım pek olmuyor
ama akşamları halimi görseniz, perişan durumdayım
nefes almakta zorlanıyorum artık
organlarım birbirine geçti iyice
içimdeki rahatına pek bi düşkün zaar
önce midem, sonra ciğerlerim
dün akşam da kalbim hızlı hızlı çarptı durdu
eşime diyorum ki, bak kalbimi de ele geçirdi artık
pek bi manalı oldu

hayırlı cumalar kızlar

seyyah duan için Allah razı olsun amin umarım sıla bir an önce iyileşir

biz en küçük kızkardeşimin regl olmasını teyzemler annem bide diğer kızkardeşim pasta alıp mum yakıp kutlamıştık:)) akla bak:))
İtalyanlar parti verip kutluyor diye duymuştum o kadar olmasa da regl aslında sağlıklı bir genç kız olduğunu işareti değil mi kendi aranızda olup erkek abi baba falan da sokmamak kaydıyla kötü bir şey değil bence kadın olmanın regli olmanın hastalanmak veya kirlenmek değil (bazı yörelerde kirliyim denirmiş hani biz de arada hastayım deriz ya onun gibi) doğal bir süreç olduğunu utanılacak değil de sevinilecek bir şey olduğunu görmesninin sakıncası yok bence çok iyi yapmışsınız kutlamakla hem erkeklerin sünneti kutlanıyorsa bizimki niye kutlanmasın ama tabii öyle uluorta değil teyze anne kardeşten daha yakın kimi olur ki bir genç kızın zaten

bıdıııııııkkkkk :13::13::13:

tam bitmemişse müteahhit çok önemli kaçarsa onun yapması gereken ytüm masraflar artı iskan izni yapı denetim masrafı falan maliklere kalıyor

bayıldım ben dün hatta çocukluğu basketbol aşkıyla ve efes taraftarlığıyla geçmiş biri olarak tüylerim diken diken oldu

seyyahım geçmiş olsun sılaya
şöyle güzel bit tavuk suyu çorba yap,baharatlı,limonlu falan süper olur. Bak eczanelerde bulamazsın bu karışımı

anne şişe şifası diyorsun
dün 12de kalkmıştı
akşam 9.30da yatmasına rağmen hala uyuyor
allahtan ateşi yok

Multicim ben sünneti de garip karşılıyorum zaten
sen uluorta kes düğünler şölenler yap
sonra büyüyünce ayıp olsun

kızlar hem sizden kopamıyorum, ayrılamıyorum. hem de size yetişemiyorum....
nolcak benim bu halim....
bir çare deyin hele...

günaydın arkadaşlarr hayırlı günler o kadar konuşmuşunuz bakim dedim daire başkanı ortalarda dolanıp duruyo bakamadımda tam bari günaydın diyim dedim :)))
arkadaşlar migren hakkında bilgisi olan varmıdır bii tedavisi yada neden oluyor falan filan ????

yok canım loveli ile Adana ekibiyiz ama ben Ankara'ya da gelip gidiyorum neredeyse her hafta asıl evim Ankara'da

anladım canım sen ankaradan bahsettiğinden dolayı loveli yide ankarada sandım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…