canım burun tıkanıklığı için burun damlası damlat yoksa tuzlu çektir burnunaAçıverir
kızın ateşi mi var ?
Doktora götürsene
allah acil şifalar versin
hem de nasılllllllllllllllllll memnunum
bunca zaman kendime ettiğim eziyete yazık olmuş
Gözün aydın derfat inşallah dönüşü olmaz sigaraya
anladığım kadarıyla canı istemiyor değil mi yani istek yok
sen de hayırlı bir işe girersin
derfat işe girersen oğluna kim bakacak?
bir de işe döndükten sonra tekrar hamilelik başa dönmek cok zor bence. hazır istekliyken yap bence. bekledikçe insna daha zor geliyor. o zaman istediğinde hemen olacak mı? yaşın daha da ilerleyecek. şu an yaşını bilmiyorum. bir de 2 çocuk yapıp, işe dönmek istersen bu seferde özel sektörde calışmak için yaşın ilerlemiş olacagından işe almak istemeyebilirler. biraz karışık yani. bu süreçte bebk için çalışmaları başlatıp, bir yandan araba kullanma işine ağırlık verebilirsin.
senin eşin marketçilik sektöründe değil miydi?
benimki uyandı
burdan anlıyoruz ki her yerin iyisi de varmış kötüsü de..
benim eşimin arkadaşı da malatyalı çok misafirperver iyi insanlar.
benim de senin arkadaşın gibi bi kız vardı elimde olmadan ben de çorumlulara karşı bi korkuyorum.
cimri pinti ve milletten geçinen bi tipti.
Allahım:18: onun gibi insanla tekrar imtihan etmediği için Allaha çok şükrettim..
ama çok sevdiğim hocam da çorumluydu
ama şu da var ki belli yörelerin bazı karakterleri yine benzer oluyor.
sizin ordakiler romanya tarafından geldiyse roman diyebilirsiniz ama bizim burdakiler değil.
ve araştırdığıma göre çingene ırk ya da topluluk gibi kullanılıyor.
yani halk arasında çingene cimri manasında da kullanılıyor ama kökeni o değil.
benim anneannem de birine kızınca yonan der(yunan yani) ne yani şimdi yunan demeyelim mi onun gibi..
ben çingeneyi ayrımcılık kelimesi olarak kabul etmiyorum. esmer vatandaş çok saçma. bizim burda çingene deniyor roman denmez sanırım. garip olur.
tasarruf kendi masraflarını başka yere yöneltme değil her yerde; okul hastane işyeri heryerde tasarruflu davranmaktır bence. israf etmemektir.
İtalyanlar parti verip kutluyor diye duymuştum o kadar olmasa da regl aslında sağlıklı bir genç kız olduğunu işareti değil mi kendi aranızda olup erkek abi baba falan da sokmamak kaydıyla kötü bir şey değil bence kadın olmanın regli olmanın hastalanmak veya kirlenmek değil (bazı yörelerde kirliyim denirmiş hani biz de arada hastayım deriz ya onun gibi) doğal bir süreç olduğunu utanılacak değil de sevinilecek bir şey olduğunu görmesninin sakıncası yok bence çok iyi yapmışsınız kutlamakla hem erkeklerin sünneti kutlanıyorsa bizimki niye kutlanmasın ama tabii öyle uluorta değil teyze anne kardeşten daha yakın kimi olur ki bir genç kızın zatenbiz en küçük kızkardeşimin regl olmasını teyzemler annem bide diğer kızkardeşim pasta alıp mum yakıp kutlamıştık:)) akla bak:))
bıdıııııııkkkkkokudum okudum ama bir daha duymak istemek çok mu:84::84::84::84::84::84:
bir daha desen aaa nerdeydin merak ettik özledik diye bende sevinsem mutlu olsam şımarsam
zorla sevdirtcem kendimi anlaşılan ama ne yapayım
sarıp sarmalanmak istiyorum
tam bitmemişse müteahhit çok önemli kaçarsa onun yapması gereken ytüm masraflar artı iskan izni yapı denetim masrafı falan maliklere kalıyoremlakçılara ben de çok şüpheyle yaklaşıyorum ama bugün bize bir ev gösterdiler inşaat sahibi sıkışmış kredi çekeceğine acil satılığa çıkarmış. Ev 11 katlı 3 blok siteden oluşuyor ve bize gösterilen 10. kat ama cephesi kuzey doğu
4+1 bu temmuzda bitecekmiş imar planına baktık sitenin karşı yolunda okul ve hastane görünüyor dabi şimdi boş arazi çamur filan ve bizim düşündüğümüz cephenin baktığı tarafta yeşil alan olarak görünüyor. Bloklar birbiriyle çok içiçe değil. 220 bin dediler 200 bine kadar da kredi kullanabilirmişiz. Ben tabi o kadar kredi kullanma taraftarı değilim. Çoğunluğu askeri personelmiş bi araştıracağız bakalım ne çıkacak altından
bayıldım ben dün hatta çocukluğu basketbol aşkıyla ve efes taraftarlığıyla geçmiş biri olarak tüylerim diken diken oldu
seyyahım geçmiş olsun sılaya
şöyle güzel bit tavuk suyu çorba yap,baharatlı,limonlu falan süper olur. Bak eczanelerde bulamazsın bu karışımı
yok canım loveli ile Adana ekibiyiz ama ben Ankara'ya da gelip gidiyorum neredeyse her hafta asıl evim Ankara'da
multijet kutuna bak biraz da seni taciz edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?