ben bilmediğim şeylere yazmıyorum mesela(bknz altın)
zaten çok konuşuyorsun diyolar
"Hz Aişe, kendisini tanıtırken, Ben Allahın Sevgilisinin Sevgilisiyim. derdi.O Resulün Sevgilisiydi. Bunu bilmesine rağmen sormadan edemezdi. Ey Allahın Resulü, beni seviyor musun? Allahın Resulü bu ne biçim soru demiyor, sevmesem burada ne işim var demiyor. Cevap veriyor; Evet Ya Aişe, tabi seviyorum! Bununla yetinmiyor Hz Aişe validemiz, Hemen soruyor; Beni nasıl seviyorsun? Peygamberimiz sevgi tanımlamasını yapıyordu sevgili eşine. İçten, samimi ve hayran kalınan bir ifadeyle; Kördüğüm gibi Sevgiye bakın, aşka bakın. Hz Aişe aldığı bu cevap karşısında çok memnun kalmıştı. Ve her zaman da alacağı cevap kendisini daha da mutlu edeceğinden sık sık sorardı; Ey Allahın Resulü Kördüğüm ne alemde? O Yüce Resul, her defasında, Hz Aişeyi memnun eden cevabını veriyordu; İlk günkü gibi..
O sevgi örneği Yüce Resul, beraber yemek yerken ilk önce Hz Aişenin yemesini isterdi ve bir şey içilecekse, önce Hz Aişeye içirirdi, sonra kendisi içerdi. İçerken de, Hz Aişenin içtiği yerden içmeye dikkat ederdi. Bir et yemeği yeniyorsa mutlaka Hz Aişenin elindeki parçayı alır, onun ısırdığı yerden kendisi de ısırırdı."
bu mübarek cuma gününün hürmetine, Rabbim hepimizin eşlerine bu romantikliği,inceliği,anlayışı versin.... :)
zaten olanlarınkini, ziyadeleştirsin..... :)
tabi bu arada eşi olmayanlara da, Peygamber Efendimizin aklakıyla ahlaklanmış eşler nasip etsin.... amin..... :)
alın size, günün duası..... :)
ben duayı copy paste yapıp kocama yolladımbirşey anlar umarım
biraz da, eşlerinize yollayın diye yazdım zaten.... :)))
ben duayı copy paste yapıp kocama yolladımbirşey anlar umarım
size danışmak istediğim bir şey var
danışmanım gibi oldunuz
ilkokul 4 e giden bir kuzenim var ve bugün doğum günü ve erkek
akşam teyzeler günümüz var kuzenin doğum günü de orda kutlanacak
ben emlakçı taciz etmekten hediye almaya fırsat bulamadım. Sizce en pratik(kısa sürede alabileceğim) ve iş gören ama güzel de olan ne hediye alabilirim?
benim dosun paşa paylaşmayı vermeyi bırak önce kendi tabağı bitirip sonra benim tabağa dadanıyorçok incedir kocam çokkkkkkk geçen yıl nişanlıyken sevgililer günümüzde öyle romantiktiki hediye olarak bana tam altın taktı çok romantik dimi
benim dosun paşa paylaşmayı vermeyi bırak önce kendi tabağı bitirip sonra benim tabağa dadanıyorçok incedir kocam çokkkkkkk geçen yıl nişanlıyken sevgililer günümüzde öyle romantiktiki hediye olarak bana tam altın taktı çok romantik dimi
çeyrek de takabilirdi,şükret.... :)))))))))
resmen sesli güldüm yaaa, Allah tan odamda kimse yoktu..... :)
çeyrek de takabilirdi,şükret.... :)))))))))
resmen sesli güldüm yaaa, Allah tan odamda kimse yoktu..... :)
tanışma yıl dönümümüzede hediyelik 7 gram bilezik taktı ömrümü yedi anam walla şuan gülüomda o zamanlar gülemiodumda sinirden ağladığımı bilirim
hiç sorma yaaaa bacımadam kendine takmış hediyeyi. yarın araba, ev alırsak geri isterim diye
senin koca baya düşünceliymiş canım, yatırımıda düşünerek senin gönlünüde kazanıyor.
1 taşla 2 kuş olmuş :)
tanışma yıl dönümümüzede hediyelik 7 gram bilezik taktı ömrümü yedi anam walla şuan gülüomda o zamanlar gülemiodumda sinirden ağladığımı bilirim
derfat eğer annen çocuğa bakabiliyorsa yaşın da müsaitse ben olsam çalışırdım. Nerde çalışmayı düşünyorsun? Demişsin ya eşim bir elektronik firmasında
Ben vatana media markta electroworlde girdiğimde saatlerce orda vakit harcayabilirim çook hoşuma gidiyor
hiç sorma yaaaa bacım
yok yok gönlümü kazanamadı ikisindede zılgıtı yedi allah için bi defada gönlümü edicek bişi düşün fiyatında değilim yatırımmı yapıon hediyemi alıyorsun dedim tonla kızdım ya ben altın takı severim al bi bileklik takayım ya şimdi bile cinlerim tepeme çıkıyo yazınca
BENİ ZATEN ACİLDEN ALMIŞLARDI AMELİYATAben hastaneye laptopla gitmiştim. kimseyi aramadım, ama burdakilere yazdım
"Hz Aişe, kendisini tanıtırken, Ben Allahın Sevgilisinin Sevgilisiyim. derdi.O Resulün Sevgilisiydi. Bunu bilmesine rağmen sormadan edemezdi. Ey Allahın Resulü, beni seviyor musun? Allahın Resulü bu ne biçim soru demiyor, sevmesem burada ne işim var demiyor. Cevap veriyor; Evet Ya Aişe, tabi seviyorum! Bununla yetinmiyor Hz Aişe validemiz, Hemen soruyor; Beni nasıl seviyorsun? Peygamberimiz sevgi tanımlamasını yapıyordu sevgili eşine. İçten, samimi ve hayran kalınan bir ifadeyle; Kördüğüm gibi Sevgiye bakın, aşka bakın. Hz Aişe aldığı bu cevap karşısında çok memnun kalmıştı. Ve her zaman da alacağı cevap kendisini daha da mutlu edeceğinden sık sık sorardı; Ey Allahın Resulü Kördüğüm ne alemde? O Yüce Resul, her defasında, Hz Aişeyi memnun eden cevabını veriyordu; İlk günkü gibi..
O sevgi örneği Yüce Resul, beraber yemek yerken ilk önce Hz Aişenin yemesini isterdi ve bir şey içilecekse, önce Hz Aişeye içirirdi, sonra kendisi içerdi. İçerken de, Hz Aişenin içtiği yerden içmeye dikkat ederdi. Bir et yemeği yeniyorsa mutlaka Hz Aişenin elindeki parçayı alır, onun ısırdığı yerden kendisi de ısırırdı."
bu mübarek cuma gününün hürmetine, Rabbim hepimizin eşlerine bu romantikliği,inceliği,anlayışı versin.... :)
zaten olanlarınkini, ziyadeleştirsin..... :)
tabi bu arada eşi olmayanlara da, Peygamber Efendimizin aklakıyla ahlaklanmış eşler nasip etsin.... amin..... :)
alın size, günün duası..... :)
LÜTFEN KIYAFET ALMAsize danışmak istediğim bir şey var
danışmanım gibi oldunuz
ilkokul 4 e giden bir kuzenim var ve bugün doğum günü ve erkek
akşam teyzeler günümüz var kuzenin doğum günü de orda kutlanacak
ben emlakçı taciz etmekten hediye almaya fırsat bulamadım. Sizce en pratik(kısa sürede alabileceğim) ve iş gören ama güzel de olan ne hediye alabilirim?
seyyah hele senin ataman bir olsun , sn altını küpüyle bulup hepimizden zengin olcano zaman zaten en çok yorumu sen yaparsın altın fiyatları hakkında
DAHA NE İSTİYON DAAAAbenim dosun paşa paylaşmayı vermeyi bırak önce kendi tabağı bitirip sonra benim tabağa dadanıyorçok incedir kocam çokkkkkkk geçen yıl nişanlıyken sevgililer günümüzde öyle romantiktiki hediye olarak bana tam altın taktı çok romantik dimi
UZMANLIK VERİCEN Mİ SONUNDACidden çok güzel bir dua olmuş :) benim nişanlım da hiç bıkmadan cevap verir bazen öyle sorular sorarim ki açtın yine zor sorular kitabını der sonunda kaç aldım bu sınavdan diye sorar
farmasinin oğlunun aldıgı gbi bir nevresim takımı alabilirsin
ya da en kolayı lcw ye git bişeyler al, içine de değişim kartını koy
ben koptum yaaa.... :)))
arkadaş sendeki de ne kızgınlıkmış geçmedi daha,gül geç.... :))
takılma böyle küçük şeylere.....
biz bayanları memnun etmek çok zor,hatta imkansız....
çiçek alırlar,fiyatı az,içinde pırlanta yok diye beğenmeyiz....
altın alırlar,yatırım mı yapıyorsun deriz....
güzel sözler söylerler,iki kuruş bulup da bi hediye alamadın mı,deriz...
deriz de deriz....
velhasılkelam,zor iş biz bayanları memnun etmek.... :))
bu arada,ben yokken katılmışsın aramıza.....
hoşgeldin... :)
biraz kendinden bahsedersen sevinirim,yüzeysel... :)
pic i yapmadım bi tek çünkü son sene seçmeliydi.ne güzel bende elektronik ağırlıklı okudum o dal bana daha eğlenceli ve yatkın idi ama iş hayatında hep elektrikle alakalı işlerde çalıştım ünide baskı devre yapmak çok eğlenceliydi hoş üzerinden 10 yıl geçti pek bişide hatırlamıyorum plc programlardık falan .....iş hayatında tesisatçı oldum öyle diyorlar makina ve elektrik mühendislerine:)
evet özlerim özlemesine ama napcam boyun fıtığı olursam hiç gelemem..özlersin ki bizi/beni
sen de primle çalışıyor diyince darty filan gelmişti aklımaevet canım bakarım diyor ki çağan anneme çok düşkün yaşım 27 canım çalışırsam elimde mesleğim yok kasiyerlik,hasta kayıt kabul gibi işlerde çalışabilirim evet canım de tamda öyle bir firmada çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?