Kirli Çıkılar )))

aynen öle
beni sanki katlamışlar paket yapmışlar koymuşlar
otururken çuval gibi duruyorum

evet canım bakarım diyor ki çağan anneme çok düşkün yaşım 27 canım çalışırsam elimde mesleğim yok kasiyerlik,hasta kayıt kabul gibi işlerde çalışabilirim evet canım de tamda öyle bir firmada çalışıyor

sevimli çeyizlerin pek güzelmiş
allah sağlıcakla giymeyi nasip etsin inşallah
bak doğumdan sonra eve dönünce bi gir de haber et bize merak ederik
sonra 1 sene girme istersen

bi de sade mavi giydirme çocuğa
her renk giydirmek lazımmış ki hayal gücü geniş olsun

yusumdan haber alan var mı

ben hastaneye laptopla gitmiştim. kimseyi aramadım, ama burdakilere yazdım

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim

sevimsiz senin paşa güzel sağlıklı günlerde giysin
siz böyle anlatıyorsunuz ya nefes alamıyorum dönemiyorum ciğerlerime baskı yapıyor
benim burda içim bir tuhaf oluyor :18:
Allah yardımcın olsun
öyleyse ben daha fazla konuşup da milleti bebek fikrinden soğutmayayım

hep mavi almadık da zaten, ama çoğunluğu mavi olmuş yine de
gerisi yeşil, sarı, kırmızı, beyaz

kız sevimsiz ben vazgeçtim ya derya gaza gelsin diyemi ekledin cicilerişaka bi yana hepsi birbirinden güzeller canım iyi günlerde giymeyi nasip etsin rabbim
bak birini şevke getirdim, ne mutlu
ben hastaneye laptopla gitmiştim. kimseyi aramadım, ama burdakilere yazdım

ben de diyorum götüreyim de eşim ciddiye almıyor

ben şimdiden korkuyorum valla

aynen öle
beni sanki katlamışlar paket yapmışlar koymuşlar
otururken çuval gibi duruyorum

al benden de o kadar ööle prensesler gibi dimdik oturamıyorum

"Hz Aişe, kendisini tanıtırken, “ Ben Allah’ın Sevgilisinin Sevgilisiyim.” derdi.O Resulün Sevgilisiydi. Bunu bilmesine rağmen sormadan edemezdi. “Ey Allah’ın Resulü, beni seviyor musun?” Allah’ın Resulü bu ne biçim soru demiyor, sevmesem burada ne işim var demiyor. Cevap veriyor; “Evet Ya Aişe, tabi seviyorum!” Bununla yetinmiyor Hz Aişe validemiz, Hemen soruyor; “Beni nasıl seviyorsun?” Peygamberimiz sevgi tanımlamasını yapıyordu sevgili eşine. İçten, samimi ve hayran kalınan bir ifadeyle; “Kördüğüm gibi…” Sevgiye bakın, aşka bakın. Hz Aişe aldığı bu cevap karşısında çok memnun kalmıştı. Ve her zaman da alacağı cevap kendisini daha da mutlu edeceğinden sık sık sorardı; “Ey Allah’ın Resulü Kördüğüm ne alemde?” O Yüce Resul, her defasında, Hz Aişe’yi memnun eden cevabını veriyordu; “İlk günkü gibi..”
O sevgi örneği Yüce Resul, beraber yemek yerken ilk önce Hz Aişe’nin yemesini isterdi ve bir şey içilecekse, önce Hz Aişe’ye içirirdi, sonra kendisi içerdi. İçerken de, Hz Aişe’nin içtiği yerden içmeye dikkat ederdi. Bir et yemeği yeniyorsa mutlaka Hz Aişe’nin elindeki parçayı alır, onun ısırdığı yerden kendisi de ısırırdı."

bu mübarek cuma gününün hürmetine, Rabbim hepimizin eşlerine bu romantikliği,inceliği,anlayışı versin.... :)
zaten olanlarınkini, ziyadeleştirsin..... :)
tabi bu arada eşi olmayanlara da, Peygamber Efendimizin aklakıyla ahlaklanmış eşler nasip etsin.... amin..... :)

alın size, günün duası..... :)

size danışmak istediğim bir şey var
danışmanım gibi oldunuz
ilkokul 4 e giden bir kuzenim var ve bugün doğum günü ve erkek
akşam teyzeler günümüz var kuzenin doğum günü de orda kutlanacak
ben emlakçı taciz etmekten hediye almaya fırsat bulamadım. Sizce en pratik(kısa sürede alabileceğim) ve iş gören ama güzel de olan ne hediye alabilirim?

sirkecim hediye almayı hiç beceremem aklıma hiçbirşey gelmiyor,çocuğu o yaşlarda olanlar var burda onlardan bir ses çıkarsa daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…