kızlar benim de bi kaç gündür geceleri boynum ağrıyor..
akşamları pek girmemeye çalışcam
ya da düzgün ortam hazırlıycam
Allah korusun boyun fıtığı olmak istemiyorum
aman çok dikkatli ol canım oturuşuna kalkışına herşeye bende var boyun fıtığı çocukluğumdandır pc başında olmam bana sorsan en büyük nedeni zaten dik düzgün hiiiç oturamam yamuk yumuk kayarım oturduğum herde boyum bükük :S şimdi çekiyorum işte
derfat eğer annen çocuğa bakabiliyorsa yaşın da müsaitse ben olsam çalışırdım. Nerde çalışmayı düşünyorsun? Demişsin ya eşim bir elektronik firmasında
Ben vatana media markta electroworlde girdiğimde saatlerce orda vakit harcayabilirim çook hoşuma gidiyor
aynen öle
beni sanki katlamışlar paket yapmışlar koymuşlar
otururken çuval gibi duruyorum
kalplerasi unuttun bizi
sevimli çeyizlerin pek güzelmiş
allah sağlıcakla giymeyi nasip etsin inşallah
bak doğumdan sonra eve dönünce bi gir de haber et bize merak ederik
sonra 1 sene girme istersen
bi de sade mavi giydirme çocuğa
her renk giydirmek lazımmış ki hayal gücü geniş olsun
yusumdan haber alan var mı
Sevimsiz Allah sağlıklı ve mutlu günlerde giymesini nasip etsin.
sen her gün hamileliğinden notlar yazdıkça içim daralıyor. 1 yıl önceki zamanlarım aklıma geliyor. ben gece uykuları, sağa sola dönememekten, sürelü wc ye gitmekten, gece bunun için 4-5 kez uykumun bölünmesinden, susamlı şeyler yedikçe mide yanmasından çok sıkılmıştım. bir an önce dünyaya gelse de rahatca uyusam diyordum, mümkün olmadı. unutmaya çalıştıgım zamanları hatırladıkça 2. bebeğe
öyleyse ben daha fazla konuşup da milleti bebek fikrinden soğutmayayımsevimsiz senin paşa güzel sağlıklı günlerde giysin
siz böyle anlatıyorsunuz ya nefes alamıyorum dönemiyorum ciğerlerime baskı yapıyor
benim burda içim bir tuhaf oluyor :18:
Allah yardımcın olsun
sevimli çeyizlerin pek güzelmiş
allah sağlıcakla giymeyi nasip etsin inşallah
bak doğumdan sonra eve dönünce bi gir de haber et bize merak ederik
sonra 1 sene girme istersen
bi de sade mavi giydirme çocuğa
her renk giydirmek lazımmış ki hayal gücü geniş olsun
bak birini şevke getirdim, ne mutlukız sevimsiz ben vazgeçtim ya derya gaza gelsin diyemi ekledin cicilerişaka bi yana hepsi birbirinden güzeller canım iyi günlerde giymeyi nasip etsin rabbim
ben hastaneye laptopla gitmiştim. kimseyi aramadım, ama burdakilere yazdım
Sevimsiz Allah sağlıklı ve mutlu günlerde giymesini nasip etsin.
sen her gün hamileliğinden notlar yazdıkça içim daralıyor. 1 yıl önceki zamanlarım aklıma geliyor. ben gece uykuları, sağa sola dönememekten, sürelü wc ye gitmekten, gece bunun için 4-5 kez uykumun bölünmesinden, susamlı şeyler yedikçe mide yanmasından çok sıkılmıştım. bir an önce dünyaya gelse de rahatca uyusam diyordum, mümkün olmadı. unutmaya çalıştıgım zamanları hatırladıkça 2. bebeğe
aynen öle
beni sanki katlamışlar paket yapmışlar koymuşlar
otururken çuval gibi duruyorum
size danışmak istediğim bir şey var
danışmanım gibi oldunuz
ilkokul 4 e giden bir kuzenim var ve bugün doğum günü ve erkek
akşam teyzeler günümüz var kuzenin doğum günü de orda kutlanacak
ben emlakçı taciz etmekten hediye almaya fırsat bulamadım. Sizce en pratik(kısa sürede alabileceğim) ve iş gören ama güzel de olan ne hediye alabilirim?
önceki yıllarda giyecek geçen sene de jenga almıştık bu yıl da tabu mu alsaksirkecim hediye almayı hiç beceremem aklıma hiçbirşey gelmiyor,çocuğu o yaşlarda olanlar var burda onlardan bir ses çıkarsa daha iyi olur
önceki yıllarda giyecek geçen sene de jenga almıştık bu yıl da tabu mu alsak
tubitak kitaplarından çok aldık kitaplarla arası iyidir. Almış olacğım kitabı daha önceden okumuş olma olasılığı çok yüksekkitap al dicem ama küçük beyin arası nasıldır bilemedim onun yaşına göre tübitak kitapları var
Günaydın hanımlar gününüz aydın,eviniz bereketli,haneniz huzurla dolsun..
Hayırlı cumalar olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?