ben migreni bilmiyorum ama şiddetli baş ağrılarına iyi gelen bildiğim bir şey var
china oil olarak geçiyor nane yağı aktarlarda var onunla başına şakaklarına masaj yapılınca baya iyi geliyor.
bendede ışığa sese bi hassasiyet yok yani ağrı geliyor gidiyor bende boyun fıtığıda ağrı yapar die ondan sanıyordum migreninde çeşitleri var demek bilmiyorum o pamuklu kocakarı ilacını biraz daha açarmısın tam anlamadım eve gidince deneyeyim gerekirse ağrı kesici çok içmek istemiyorum her ilaç bir tarafı onarırken diğer tarafı harap ediyor :S
seyyah inan alınganlıktan değil normaldirde uzun süre konuştuğun kişilerin derdi sıkıntısı yazdığı ayrı olur hiç tanımadığın insanla ayrı :) banada alışırsınız zamanla ama ben akşamları giremiyorum işte napalımmm
kalem personeline
allah şifa versin inşallah canım....ben de akşam giremiyorum onun için muhabbetleri sonradan takip ediyorum ama azimliyim
linki buldum özeline atayım canım daha makul anlatmış benden
bir de bir yerde günde iki çay bardağı kekik çayı içildiğinde migreni önlediği yazıyordu ama denemedim
migreni ağrının şekli ve süresi ile tanımlıyorlar sanırım bir de nasıl tetiklendiği nerede olduğuna göre
ben ağrının gelmeye başladığını anlıyorum alnımda hafif bir ağırlık hissi oluyor ve azar azar ağrı başlıyor o zaman yakalayıp ilaç içersem hafif geçiyor yoksa öldüm benimki değişiyor da bazen iki gün sürüyor bazen iki saat ama iki gün sürdüğünde mahvoluyorum ben uyuyorum uyanıyorum ağrı aynı yerde ne kimseyle konuşmak istiyorum ne bişi duymak ama benim işte bu mümkün değil artık benim kalem personeline söylüyorum baştan benim başım ağrıyor bugün diye fazla yanaşmıyorlar yanıma ama duruşma falan varsa öldüm gözüm yarı açık bakıyorum resmen
ama farkettim ki benim ağrımı aç kalmak ve stres üzüntü tetikliyor bir de regli öncesi ya da sonu inanılmaz ağrım olur eğer o ay çok bunaldıysam özellikle ben de mümkün olduğu kadar dikkat ediyorum en azından aç kalmıyorum zaten başka bir hastalığım nedeniyle canımı sıkan insanları arkadaşım bile olsa uzaklaştırdım kendimden daha az üzülüyorum falan idare ediyorum işte
sen arkeolog olcan müze müdürü olcan Muğla da ne kalemi
bizim burada adliye işlerimizi yapan bizim yazışmalara yardım eden personelimize kalem personeli diyoruz kötü bir laf değil ki adliyelerde de katipler kalem personelidir dövme kimseyi yasık onlar da can
allah şifa versin inşallah canım....
hım stres göbek adım gibidir kendi hayatım stres dolu olduğu gibi sevdikleriminde herşeyini kafaya sonuna kadar takan bir yapım vardır uzak duramıyorum bu stres üzüntüden ama bak açlık dedinde hiç dikkatimi çekmemişti sen diyince düşündüm geçenlerde sabah pek bişi yiyemedim işlerden akşama kadarda oturup bişi yeme fırsatım olmadı o günde epey sıkıntılı bir gündü hayatım boyunca başım dönmemişti başıma şiddetli bi ağrı girdi sonrada pervane gibi döndü durdu yatakta uzanırken bile yuvarlanıp düşcekmişim gibi hissettim o ağrı hiç gitmedi açlık tetikliyorsa benimkide ondan olabilir :S regl öncesi ,süresi ve sonrası benimde ağrılarım feci oluyor evlenmeden önce böyle değildim ama bu 7-8 aydır bu şekilde....
ben avukatları dövcem
amin canım cümlemize
doğum kontrol hapı kullanıyorsan tetikleyebilirmiş benim nörolog sevmiyoruz biz o ilaçları bırak dedi
kendini dinle canım ne zamanlar geliyor ağrı dikkat et bana Allahtan kahve çikolata dokunmuyor mesela onlar da yapabilirmiş öyle yazıyordu çok çay kahve içince oluyor mu bak mesela
kızlar benim de bi kaç gündür geceleri boynum ağrıyor..
akşamları pek girmemeye çalışcam
ya da düzgün ortam hazırlıycam
Allah korusun boyun fıtığı olmak istemiyorum
aman çok dikkatli ol canım oturuşuna kalkışına herşeye bende var boyun fıtığı çocukluğumdandır pc başında olmam bana sorsan en büyük nedeni zaten dik düzgün hiiiç oturamam yamuk yumuk kayarım oturduğum herde boyum bükük :S şimdi çekiyorum işte
okulda labaratuar kendime ait.
koltuğum güzel çok şükür ama ben evden yastık da götürdüm
ama evde bi kaç aydır masada oturmuyorum..
bak hemen zararı oldu :)
darksea demiş sana yan meslek diye ama ben de teknik eğitim okudum ya..
benim de sizin ortalamanız gibi bişey..
almadığım devre analizleri mantık devreleri kont sistemleri optimizasyon vs. kalmadı
:111:
çook şükür okul bitti
nerdeyse elektronikçiler kadar da elektronik adlık..
ares isis den az baskı devre çıkartmadık ıyhhhh:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?