Kirli Çıkılar )))

o eski konu değilmi oğlu annesini dudağından öpüyomuş

çok ilginç...
ama her ne kadar garip gelse de olayın her yönünü bilemiyoruz.
bdv de tek ağızdan dinliyoruz ya herşeyi..
bence annesini kesinlikle eşini öptüğü gibi öpmüyordur muhakkak bi mübalağa sanatı vardır bu işte

biraz daha kalsa bozulacak çok miktarda havucum vardı..
soydum temizledim bi güzel şimdi pişiriyorum havuç topları yapcam

kızlar kutumu boşalttım ben kendi attıklarımın da kutuda olduğunu bilmediğimden kutuyu boş sanıyorum buyrun yollar açık

benim kaçmam lazım kusuruma bakmayın arkadaşın doğum günü varmış bir de hediye bakmam lazım gidip dönünce bakarım hepiciğine

msj atamıyorum canım
link filan tehlikeli işler bir ban gelir yukarıdan geceden neydem neydem geceden

bu nasıl oldu ben anlamadım bi günde:44::44::44:

ben de sen gibi yapıyorum o suyla balkonu yıkıyorum
rengi yeşil turunvu oluyor hem besleyici oğlum beğendi yemek olsa yemezdi bu şekilde yedi mutlu oldum

can bebe yengem kullandı bir iki kez yıkanabiliyor tabi çok çitilenmiyor bezler pratik değil can bebe kirlendi mi atarsın bez de leke çıkmıyor falan sevmiyorum şimdi oğlumun altına muşamba tarxı bir kumaş vardı onu kullanıyorum kirlendi mi yıkıyorum ne leke tutuyor ne kokuyor makinede yıkanıyor

üstüne gitme baskı altında oldu mu başlar diyim sana paket alması başlayacağı anlamına gelmez benim odamda da var ama içmiyorum niye koydun dersen bilmem dursun dedim içimden normalde içmiyorum eşim içiyor bırak dedim bırakmadı ısrar etmedim ama kredi kartı fazla gelince hemen diyorum sigaran ayda 150 lira oğlanın bezi 150 lira zaten oldu 300 ev için de maksimum 300 desen oldu sana 600 ben kendim için bişey almadım bile diyorum bozuluyor ama işe yarıyor mu dersen yok yaramıyor diyorum da kimse senin kendini düşündüğün kadar düşünemez sen kendini düşünmezsen başkasının sana faydası olmaz dedim sonuç sigaraya devam

bu nasıl oldu ben anlamadım bi günde:44::44::44:

1 ay önce mütahitin avulkatından aldık katı.
kat irtifakı mı en öyle bişey için gittik durduk tapuya.
tam benim üstüme geçti kat. ertesi gün de satışını verdik
müşteri zaten hazırmış biz almaya niyetlendikten sonra emlakçı ayarlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…