valla kırk yılda bir netin başındaydım kimse yoktu ben de bdv ye daldım ama sonunda bdv de rastladığım en acayip konuyu buldum kayınvalidesi yatak odasını soran var ya o kız gerçek mi acaba Allahım inşallah fakedir
mutnojmet kutuna bak canım
katılıyorum.....................
o eski konu değilmi oğlu annesini dudağından öpüyomuş
mutnojmet kutuna bak canım
ben de eşimin sökük çoraplarını diktim adama çorap dayanmıyor. avrupa avrupayı izliyoruz çok komik.biraz daha kalsa bozulacak çok miktarda havucum vardı..
soydum temizledim bi güzel şimdi pişiriyorum havuç topları yapcam
ben de eşimin sökük çoraplarını diktim adama çorap dayanmıyor. avrupa avrupayı izliyoruz çok komik.
ne zamanları oluyor bilmiyorum ama h sonu bu saatlerde denk geliyoruz işteavrupa avrupa nın tekrarı mı var ki
biz de bayılıyoruz o diziye
kızlar bu ay dönerime epeyce zam vermiş devlet baba sağolsun ben düşmesini bekliyordum
anneme kardeşime de para vereyim bari ekstradan dedim zaten vermiştim maaş günü de
annem bu para az biraz daha ver demesin miiçimden gelmiş extra vermişim beğenmiyor bi de
oysa canım kardeşim abla param var gerek yok dedi olsun al dedim dursun cebinde :)
doğru yapıyorsun canım.
bunlar farzları.
yani guslün tamam olur bunlarla
sünnetleri de mazmaza yapmak yani boğazına kadar garagara yapıp burnun kemiği sızlayana kadar da burnundan çekmek.
oruç olmadığın sürece bunları da yapmanını kesinlikle öneririm.
başta abdest alsan da güzel olur daha bi güzel olur yani.
bir de en başta avret yerini yıkamak da güzel diye biliyorum.
ayrıca avret yerlerini örtecek bi şey giymek ya da dolamak da sünnet ve güzel olan.
yine de yanlışlarım olur.
herkesin evinde bi güvenilir bi kadın ilmihali mutlaka bulunmalı.
bence de canım.
nasılsa kira vermiyorsunuz.
elinde hazır para ile ev alması her zaman cazip fırsatlar getirir.
biz geçen yıl bi emlakçı tanıdıkla.
konyanın merkezinde kat irtifaklı daha yeni 160 m2 evi 90 bine aldık. alıştan bi gün sonra 100 bine sattık.
hiç müşteri bile beklemeden.
o evin satışı aslında en aşağı 120-130 bindi. biz de ucuza sattık ama emlakçı beklemek istemedi heme kar yapıp yeni işlere girdi.
ben kredi çekmeye de olumlu bakmıyorum ama borçla alacakların %50 nakitle bu işe girmeleri gerektiğini düşünüyorum hep nedense..
ben de sen gibi yapıyorum o suyla balkonu yıkıyorumtuvalet ve lavaboyu nerdeyse boydan yıkayacak kadar temizledim..
şimdi sıra banyoda
suyum 15 tl gelmiş.
şu sıralar az gelen gidenim oldu ondan sanırım.
haa bu arada tuvalet banyoyu yine suyun ısınması için akıttığım boşa götürmediğim sularla yaptım.
rengi yeşil turunvu oluyor hem besleyici oğlum beğendi yemek olsa yemezdi bu şekilde yedi mutlu oldumhavuçlu yoğurtlu meze yapıyorum, rengi güzel oluyor. bunu da deneyeceğim, güel olurda ellerime sağlık, kötü olursa içimden seni anacagım
rengi nasıl oluyor acaba
sen canbebe kullan atları mı yıkıyordun. kullan at çok güzel birşey. 2 tane kumaş alt değiştirme vardır bence cicili bicili birşey. kaka oluyor, kirli sepetine atıyorsun, ortada kalıyorsun yıkanıncaya kadar. kesinlikle kullan at alın derim.
bizde eşim geldikten sonra yemek yedik kaynanamlar kütahyaya kızının yanına gitmişlerdi 1 haftadır yoklardı bugün gelmişler eşim annemlere çaya gidelim deyince kıramadım oraya gittik 11 e geliyodu geldik çağan uyudu eşimde yattı benim uyku yok canım sıkkın biraz..
seyyahhhh eşim bugün paket almışiçinden 1 tane yakmış ama içememiş atmış eve getirmedi kaynanamlarda söyledi ben çok kötü oldum bu aralar çok gergin,sinirli sürekli tartışıyoruz oto,b... sinirleniyo bağırıp çağırıyo içmiycem filan dedi ama ben güvenmiyorum sanırım başlayacak7,5 lirayı verince çok koydu bana filan dedi bende sat birisine onu üstünü tamamla çağana fındık ezmesi al dedim öyle yapıcam zaten aklımdan o geçiyodu dedi bakalım ama umudum kırıldı artık
bu nasıl oldu ben anlamadım bi günde:44::44::44:
şöyle olmuştur ev kelepirdir satıcı sıkışmıştır karanfillerde de nakit para vardır emlakçının parası yoktur 90 a almışlardır sonrasında hiç beklemeden bir günde 100 e satmışlardır. yani ben bunu anlıyorumbu nasıl oldu ben anlamadım bi günde:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?