- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
ben de sen gibi yapıyorum o suyla balkonu yıkıyorum
rengi yeşil turunvu oluyor hem besleyici oğlum beğendi yemek olsa yemezdi bu şekilde yedi mutlu oldum
can bebe yengem kullandı bir iki kez yıkanabiliyor tabi çok çitilenmiyor bezler pratik değil can bebe kirlendi mi atarsın bez de leke çıkmıyor falan sevmiyorum şimdi oğlumun altına muşamba tarxı bir kumaş vardı onu kullanıyorum kirlendi mi yıkıyorum ne leke tutuyor ne kokuyor makinede yıkanıyor
üstüne gitme baskı altında oldu mu başlar diyim sana paket alması başlayacağı anlamına gelmez benim odamda da var ama içmiyorum niye koydun dersen bilmem dursun dedim içimden normalde içmiyorum eşim içiyor bırak dedim bırakmadı ısrar etmedim ama kredi kartı fazla gelince hemen diyorum sigaran ayda 150 lira oğlanın bezi 150 lira zaten oldu 300 ev için de maksimum 300 desen oldu sana 600 ben kendim için bişey almadım bile diyorum bozuluyor ama işe yarıyor mu dersen yok yaramıyor diyorum da kimse senin kendini düşündüğün kadar düşünemez sen kendini düşünmezsen başkasının sana faydası olmaz dedim sonuç sigaraya devam
şöyle olmuştur ev kelepirdir satıcı sıkışmıştır karanfillerde de nakit para vardır emlakçının parası yoktur 90 a almışlardır sonrasında hiç beklemeden bir günde 100 e satmışlardır. yani ben bunu anlıyorum
açık açık söyliyim bu havalarda balkon yıkamıyorum
kışın balkon hayatını durduruyorum
annem bir de gusul için kulağında küpe olsun derdi hani kulak deliklerine de su girsin anlamında.
Bizim elimizde pek bir nakit yok 70 bini geçemeyiz.
karanfik şimdi siz evi 90 alıp 100 e satıp kısa günün karı diyip 45 cebe mi attınız
birde sizde peşin para 90 varmıydı waaaawww
sirkecide 70 bin var
senfat da 90 bin varmış
wwwwwaaayybeeee ne kadar kirli çıkıymışsınız
ben ev hayali kurmaya başladıgımda bırakın birikmiş parayı beş kuruşum yoktu birsürü banka kredisi ve maaş kartlarımızda eksideydi deli cesaretimi varmış bende
Allah en güzel yerlerden en güzel mevkilerden en güzel kar getiren huzur veren yerlerden ev almayı nasip eder hepimize inşallah
yatırım amaçlı ev alacaksanız bursadan alın kiralar çok yüksek özelliklede nilüfer tamam ev fiyatlarıda yüksek ama sizin bahsettiğiniz rakamlarla başa baş gider
ben evinize göz kulak olurum:106::106::106::106::106::106::106::106:
merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar nasılsınız ?
bugün hasta ziyaretine gittim geldim il merkezine derken epey zaman geçti
bu aralar pek yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum atlaya zıplaya da olsa
aklımda değişik birşeyler var para kazanmak adına bakalım hayırlı olur inşaallah :)))
akşam menüm
alabalık
salata
cumartesilerimin fix menüsü
canım biz 5 yılı, 3 aylık evliydik o para birktiğinde, yaş da ikimizde 32di
yıla böldüğünde 18 bin eder
aya böldüğünde ise 1500 lira yapar
iki kişi çalışınca, son 9 ayı uzman oldu eşinm
ayda 1500 biriktirmek çok değil yani
biz az bile biriktirdik
sizin borçlar olmasaydı daha fazla koyardınız
şu borçlarınız bitsin, bizim yaşımıza geldiğinizde fazlasını koyarsınız inşaallah
bıdıkçım karanfilce emlakçıyla 45- 45 verip toplamda 90 a aldıkları evi 100 e satmışlar
10 kar elde etmişler onu da 5- 5 paylaşmışlar
bize de söle ya
ne kadar gelse yetmiyor bu ara:26::26::26:
seyyah aklıma ne geldi biliyor musun
bizim öğrenciler sbs ye hazırlık için yaptığımız yaprak test çalışmalarımızda kullanmak üzere test alıyorlar
ben de her yıl enayi gibi parasını toplayıp kitapçıya sipariş veriyorum
kitapçı para kazanacak derdini ben çekiyorum bana ne
sanki ben kitap basım evlerinden toptan siparişle piyasa fiyatına kitap satamayacak kadar geri zekalı mıyım dedim kendi kendime
karanfik şimdi siz evi 90 alıp 100 e satıp kısa günün karı diyip 45 cebe mi attınız
birde sizde peşin para 90 varmıydı waaaawww
sirkecide 70 bin var
senfat da 90 bin varmış
wwwwwaaayybeeee ne kadar kirli çıkıymışsınız
ben ev hayali kurmaya başladıgımda bırakın birikmiş parayı beş kuruşum yoktu birsürü banka kredisi ve maaş kartlarımızda eksideydi deli cesaretimi varmış bende
Allah en güzel yerlerden en güzel mevkilerden en güzel kar getiren huzur veren yerlerden ev almayı nasip eder hepimize inşallah
yatırım amaçlı ev alacaksanız bursadan alın kiralar çok yüksek özelliklede nilüfer tamam ev fiyatlarıda yüksek ama sizin bahsettiğiniz rakamlarla başa baş gider
ben evinize göz kulak olurum:106::106::106::106::106::106::106::106:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?