Kirli Çıkılar )))

açık açık söyliyim bu havalarda balkon yıkamıyorum
kışın balkon hayatını durduruyorum

mütahit ev yapmış iş karşılığı para yerine ev almış.
mütahitin avukatı para yerine apartmanın en güzel ara kat dairesini almış.
ve avukat trilyonluk bi işe kalkıyorken elindeki gayrimenkulleri çıkartmış o da bize denk geldi :))
evet emlakçının 90 bini yokmuş 45 45 paylaştık.

Son düzenleme:
karanfik şimdi siz evi 90 alıp 100 e satıp kısa günün karı diyip 45 cebe mi attınız
birde sizde peşin para 90 varmıydı waaaawww
sirkecide 70 bin var
senfat da 90 bin varmış
wwwwwaaayybeeee ne kadar kirli çıkıymışsınız
ben ev hayali kurmaya başladıgımda bırakın birikmiş parayı beş kuruşum yoktu birsürü banka kredisi ve maaş kartlarımızda eksideydi deli cesaretimi varmış bende

Allah en güzel yerlerden en güzel mevkilerden en güzel kar getiren huzur veren yerlerden ev almayı nasip eder hepimize inşallah
yatırım amaçlı ev alacaksanız bursadan alın kiralar çok yüksek özelliklede nilüfer tamam ev fiyatlarıda yüksek ama sizin bahsettiğiniz rakamlarla başa baş gider
ben evinize göz kulak olurum:106::106::106::106::106::106::106::106:

merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kızlar nasılsınız ?

bugün hasta ziyaretine gittim geldim il merkezine derken epey zaman geçti

bu aralar pek yazamıyorum ama okumaya çalışıyorum atlaya zıplaya da olsa
aklımda değişik birşeyler var para kazanmak adına bakalım hayırlı olur inşaallah :)))

akşam menüm

alabalık
salata

cumartesilerimin fix menüsü

bursa'da ev fiyatları ne kadar bıdıkçım

canım biz 5 yılı, 3 aylık evliydik o para birktiğinde, yaş da ikimizde 32di
yıla böldüğünde 18 bin eder
aya böldüğünde ise 1500 lira yapar

iki kişi çalışınca, son 9 ayı uzman oldu eşinm
ayda 1500 biriktirmek çok değil yani
biz az bile biriktirdik
sizin borçlar olmasaydı daha fazla koyardınız
şu borçlarınız bitsin, bizim yaşımıza geldiğinizde fazlasını koyarsınız inşaallah

bıdıkçım karanfilce emlakçıyla 45- 45 verip toplamda 90 a aldıkları evi 100 e satmışlar
10 kar elde etmişler onu da 5- 5 paylaşmışlar

bize de söle ya
ne kadar gelse yetmiyor bu para:26::26::26:

Son düzenleme:
ben genelde sahibinden.com da bakıyorum fiyatlara
120-200metre kare en fazla 4yıl veya sıfır binalar 3+1 oluyor bazende dubleks oluyor
çift banyo olanı var ama özellikle giriş ve üst kat olmamasına dikkat ediyorum semt semt değişsede fiyatlar 120binden 200bine kadar çıkıyor
bunlar benim bütçeme göre bakabildiklerim fiyatına göre en yüksek öncelikli olarak listeledim

nilüfer lüks Bursa Nilüfer Satılık Konut ilanları sahibinden.com'da!

osmangazi gayet iyi Bursa Osmangazi Satılık Konut ilanları sahibinden.com'da!

yıldırım normal göçmenlerin tercihi Bursa Yıldırım Satılık Konut ilanları sahibinden.com'da!

hamile arkadaslar belki biliyordur ama yazayım yine de

hero baby ve miluupanın sitesine girip, üye oldugunuz çok güzel numuneler gönderiyorlar.
milupanın kaşığı süper bir şey, piyasa da aynısından bulamadım

bıdıkçım karanfilce emlakçıyla 45- 45 verip toplamda 90 a aldıkları evi 100 e satmışlar
10 kar elde etmişler onu da 5- 5 paylaşmışlar

Allah bin bereket versin çok iyi biriktirmişsiniz
genelde hazırda para birikmez sürekli içinden birşey harca diye dürtükler ya o yüzden şaşaırdım ben
hazırda para olunca sürekli çevremizde isteyen çok olur muhakkah şuydu buydu diye harcamalar artar pek biriktiremeyiz gibi geliyor
ama net bir borca girince mecbur ödüyorsun taviz veremiyorsun ben pek peşin 30-40-50 milyar biriktirebileceğimi sanmıyorum
birde hayır diyemeiyorum veriyorum
geçenlerde eşim diyo ki sen kimseye borç verme kime versen işi yolunda gitmiyor
kaynıma verdim iflas etti
okuldaki teyzeye verdim kadın hastalandı annelik iznine çıkmak zorunda kaldı okulu bırakınca işsiz kaldı

bana göre en iyisi hayır diyemediğim zamanda parayı biryere bağlayarak yorgan gitti kavga bitti demek

Bugün evde yoktum bende üst komşumun kızının diş hediği vardı ona gittik çağanm oraya gidince gelmek istemiyor yemeğimi filan yapmıştım geldim çok uykum vardı üstüm açık uyuyakalmışım donmuşum çağanı yatırdım eşimi bekliyorum akşamki menümüde yazayım;
tarhana çorbası
bamya yemeği
yoğurt ve içecek
peynirli poğaça

bize de söle ya
ne kadar gelse yetmiyor bu ara:26::26::26:

seyyah aklıma ne geldi biliyor musun

bizim öğrenciler sbs ye hazırlık için yaptığımız yaprak test çalışmalarımızda kullanmak üzere test alıyorlar
ben de her yıl enayi gibi parasını toplayıp kitapçıya sipariş veriyorum
kitapçı para kazanacak derdini ben çekiyorum bana ne
sanki ben kitap basım evlerinden toptan siparişle piyasa fiyatına kitap satamayacak kadar geri zekalı mıyım dedim kendi kendime

sağolsun farmasi anlatmış canım..
biz bir ay içinde 5 bin kar etmiş olduk anlayacağın.

biz ordan aldığımız 50 binin üstüne 5 bin set bilezik filan bozdurduk 10 bin de borç aldık.
65 bine 6 yıllık kooperatif aldık.
oysa ki emlakçı sizle böyle alım satım yapalım hep demişti. ve güvenilirdi kp in dükkan komşusu.
nasip bu kadarmış demek

bana düğünümde pek bi altın takılmadı canım. biriktirdiğim 50 binin anca 10 bini düğün takısıdır. o da kendi aileminkilerle birlikte...
ben daha buraya akılmıyordum altın hesabı açtırmıştım. ve o zaman altın gr fiyatı 70 lerdeydi. çok aldım o zamanlar. 60 tl den 40 gr lık bilezik aldığımı da hatırlıyorum takmak için.
onları 100 e yakın bi fiyattan sattım.
Anlayacağın Allah yardım etti çok şükür...
şu bi kaç yıldır altın yükselmedi ya zaten altın da yok ama dediğin gibi sanki şu sıralar pek ilerlemiyormuşuz gibi geliyor.
ama bizim aldığımız koop en son 76 bin yazıyordu bi emlakçıda.. kar etmedi de değerini koruyor diyelim. biz 65 bine almıştık nerdeyse 1 yıl olcak ve ayda 900 ödüyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…