Kirli Çıkılar )))

helal ossun sanaaaaaaa
helal ossun
valla çok güzel fikir

merhaba arkadaşlar, sizlere birşey soracağım. Yarın akşam yemeğine arkadaşlarımız gelecek balık yapalım dedik. Balığın yanına başka neler yapabilirim? Fikir verebilirmisiniz.

merhaba arkadaşlar, sizlere birşey soracağım. Yarın akşam yemeğine arkadaşlarımız gelecek balık yapalım dedik. Balığın yanına başka neler yapabilirim? Fikir verebilirmisiniz.

salata yeşillik patates püresi tahin helvası şalgam

mercimek çorbası

ortaya tereyağı bal peynir çeşitleri sıcak ekmek eşliğinde

salata
turşu çeşitleri
komposto filan yapabilirsin ya da başka içecek

balık sonrasına şerbetli tatlı olarak ; revani ,şekerpare ,kalburabastı , kadayıf ya da cevizli kadayıf sarma

aaaaa evet şerbetli tatlı iyi fikir. Kalburabastı olabilir. Sağol Canım. Güzel denenmiş tarifin varmı

farmasi eşimin bir akrabası (yakın) ilçelerinde o işi yapıyor ve sosyal bilgiler öğr.
kırtasiyeye ortak
yaprak testler bir kere bayi toplantısı yapmışdı, termal otelde yanımıza ugramışlardı.
adamlar iyi kazanıyor demekki
5 yıldızlı yerlerde bayi toplantısı düzenliyorlar

aaaaa evet şerbetli tatlı iyi fikir. Kalburabastı olabilir. Sağol Canım. Güzel denenmiş tarifin varmı

1 pk margarin
3 sb un
2 yemek kaşığı yoğurt
1 yumurta
1 pk vanilya
1 pk kabartma tozu

içi için : 1 sb çekilmiş ceviz

şerbati için 2.5 sb su
2.5 sb şeker
1/ 4 limonun suyu

ne varsa bu sosyalciler de var desene

ya ben bunu bayadır düşünüyordum 12 senedir ben parasını toplayıveriyorum
çocuk kitap alacak , kitapçı satacak
biri alıcı biri satıcı
eeeeeeeeee ben neyim koca birrrrrrrr kerizzzzzzzzzzzzz

Canım çok sağol . Sıcakmı şerbetliyecem

ikisi de ılık olursa iyi olur
şerbeti sıcak dökme hamur olmasın

sabah erkenden yaparsan tatlıyı soğuğa yakın ılık dökersen çok güzel içine çeker

ikisi de ılık olursa iyi olur
şerbeti sıcak dökme hamur olmasın

sabah erkenden yaparsan tatlıyı soğuğa yakın ılık dökersen çok güzel içine çeker

Canım benim çok teşekkür ederim. Şerbetli tatlıların şerbetini pek ayarlayamıyorumda. Yaa hamur oluyor ya da içine tam çekmiyor. Kurabiye gibi oluyor. Çok sağol canım

Seyyahcım yaaa sende şu patates püresinin tarifini versen yaa bana

bildiğin haşla ez süt tereyağ(ben tereyağ koymuyorum) kaşar karıştır
al sana püre
bunu üzerine kaşar rendeleyip az da fırına atarsan harika oluyor fırın tepsisinde

farmasicim seneler önce benim kızlar ilkokuldayken ben de senin dediğini yaptım. yayınevine gidip hem toptan fiyatına kitap alıyorduk, hem de fazla kitap aldığımız için hediye olarak birkaç tane daha istiyorduk. ama biz aldığımız indirimli fiyattan veriyorduk çocuklara o zaman. hediye aldığımız kitapları da durumu olmayan öğrencilere dağıtıyorduk. çocukların bütün kitaplarını böyle aldık senelerce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…