Kirli Çıkılar )))

it iti dakkada, hacı hacıyı mekkede bulurmuş
senin sanat tarihçin ile kadın hemen birbirlerinin kokularını almışlar
bir adam evli bir kadının ne cesaret elini tutar, kadın demek ki yeşil ışığı yakmış.
kocası da göz yumuyormuş ki kadın buna cüret etmiş.

senin boynuzlar da parlamış
Allah karşına iyi ki böyle bir olay çıkarmış.
ama ben ev sahibine söylemeye cesaret edemezdim, sen uyduruyorsun deselerdi. ya da ben biliyorum, sen ne dillendiriyorsun gibi bir şey ima edebilirlerdi.

güya kadın tutmuş
şerefsiz de olay çıkmasın farkedilmesin diye elini çekememiş
ki o zamana kadar biz çok oturduk yedik içtik beraber
belki öncesi vardı ya da yakalamasam sonrası olacaktı
dedim zaten görmeseydim nolcaktı
her zamanki klasik hikaye kadının ne olduğu belli onla ne işi olurmuş tuttuğuyla kalırmış

evsahibim çok ısrar etti hemen söylemedim zaten
ama hiç aklıma inanmazlar gelmedi açıkçası sadece utandım
ama kadın diyordu ben anlıyorum zaten sen anlatmasanda söyle de bileyim diye
söyleyince de direk beni haklı buldu
hiç ters bişey söylemedi
dediğim gibi zaten hala görüşüyoruz

herkese iyi akşamlar, geçen hafta Ankaraya gittik annemle(hasta ziyaretine).dedem baypass ameliyatı oldu.çok şükür şimdi daha iyi, pazartesi kontrolü var.
valla bnm için de çok iyi oldu burdan uzaklaşmak.zamanı nasıl geçtiğini anlayamadım.almanyadan teyzem geldi.cumartesi döndüm.haliyle ev işi bana kaldı.ya bn çok beceriksizim yada üşengecim mutfak konusunda :) yok olmuyor, en basiti şehriye çorbası yaptım ama tuzu az bir de koyuydu biraz(unu fazla koymuşum) bn başında durmayı sevmiyorum açıkçası.tatlı yapmayı daha çok seviyorum.tencere yemeklerine gelince bişeyler eksik oluyor, lezzetli olmuyor.
karanfilce ecrin, buğlem ve belinay isimlerini çok severdim anlamlarından dolayı meğer o anlamında değilmiş.bi de sude var.bnm ismim bunların içinde yer almıyor ama yeni nesil bu isimlerden koyuyorlar.sebebi de aynen ilk yazılan anlamını düşünerek koyuyorlar
boy abdestine değinmişsin.küpeleri takarım her boy abdesti aldğımda ama yine de emin olamıyorum.acaba deliklerden geçtimi,tuttğm oruç kabul olurmu gibi takılıyorum bnlara.İnşallah kabul oluyordur
bugün d&r a gittim.nuray kayacanın bir kitabı var.onu almak için ama yoktu orda.getirtebiliriz dediler.numaramı verdim.1 hafta içinde gelirmiş.konusu gezi üzerinde :)
geçmişi okumadım ama alıntılarla anladğım kadaryla kalınkaselinin ankaraya tayini mi çıkmş?öyleyse hayırlısı olsun.böcüğün döneri fazla yatmış.Allah bereket versin.sirkeci sizin ev alma işini anlayamadım,oturduğunuz ev sizin değilmi?
son olarak yokluğum hiç beli olmuyor dimi :) gerçekte de böyle,sessiz biriyim sesim çıkmaz zaten.varlığım bile hissedilmiyor :)

selamlar..bu gün minibüste kızın tekine dalacaktım
annesini azarlamaktan boğazı yırtlıdı pis hayin insan bozuntusunun
anneside gık demedi yazık ne dese onu yaptı
saçına yapışıp yere atacaktım haspanın ama benim 3 katımdı tırstım
seni doğuracağına taş doğuraymış dedim rabbim senden hayrılı evlat isterim ...çok kötü oldum

iyi akşamlar kızlar
anca fırsatım oldu pc.nin başına geçmeye
sabah kahvaltıdan sonra evi elden geçirdim
süpürülecek pek bi yer yoktu, halılarımın bi kısmı yıkamada olduğu için
zaten süpürgemin hortumu da yok
ben de açık olan her yeri bi güzel sildim
tuvalet, lavobo temizliğini halletim
toz aldım
bi baktım, bunlar benim iki saatimi almış
niye bu kadar vaktimi aldı, bilmiyorum, iki saat ayakta kalmışım
sonra kayınvalidemler ve görümcemler geldi
sağolsun kv yemekleri yaptı, biz de yedik bi güzel
ama işte yine de yoruldum ben, ayakta kalmak, hatta sürekli oturmak, uzanamamak yoruyor işte
bir de görümcemin 15 aylık kızı var, resmen bu hale geldim :111::111::111::111::111:
o ne bitmez enerji

Allah şifalar versin dedene canım
gusülde ve diğer ibadetlerinde sana gelen vesveselere takılma

canım benim aklımdasın ama bilgisayarı sırayla kullanıyoruz yazmıştın, o yüzden laf atamıyorum, cevap yazamazsın diye

life ben de düşünüyorum amma unutuyorum
malum yaşlıyım

Allah şifalar versin dedene canım
gusülde ve diğer ibadetlerinde sana gelen vesveselere takılma

çok teşekkür ederim ablacm saol.5 delik olunca insan şüpheye düşüyr işte.ne biliyim bişeyi eksik mi yaptım acaba filan
canım benim aklımdasın ama bilgisayarı sırayla kullanıyoruz yazmıştın, o yüzden laf atamıyorum, cevap yazamazsın diye

cevap yazmayı bırakın okumama bile kızıyor.çok saçma diyor, altın almıyorsun neyini takip ediyorsun diyr deli abim, kardeşim de ondan pek farklı değil.bnde artık onların yanında bu siteye girmiyorum

deryacım 8'de çocuk uyursa nolur nasıl uyur yaaa? duru o saatte uyusa gece 4 de ayağa kalkarız hepimiz
bebekken erken yatıyordu da 6 da hortluyordu

ya bir de ne sorcam hep bamya diyorsunuz bamya mı kurutmuştunuz? ya da kurumuş bamyalar var markette kutularda satılıyor acaba ondan mı alsam ki konserveler de var ne alsam ne önerirsiniz? bu aralar canım bamya istiyor bacılarımm

farmasicim bi sorun olur mu?
sonuçta öğretmenin kar ederek öğrencilerine kağır test satması uygun mu?
sana gıcığı olan kişiler bunu önüne getirebilir mi?

telden falan girsen canım olma mı

lifeandi çoook geçmiş olsun Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip eder iinşallah
farmasi hayırlısı olur inşallah allright dediklerini bir düşün istersen hooooş sen zeki kadınsın ticareti de kavramışsın ev alıp satmışlıgın yaprak test mi alıp satamaycaksın

seyyahcığım dün yazdıklarını okudum ama resmen gözüm kapanıyordu uykudan, cümlelerimi toparlayıp yazamadım
ama resmen oldum okurken.
kesinlikle ve kesinlikle arkadaşların geçmişi var
yani köye geldikten maç gününe kadar işi pişirmişler belli yoksa mümkün değil eşinin yanında başkasının elini tutmaya cesaret edemez..
Allah sana bi ışık göstermiş resmen çoook şanslısın
doğru zamanda tespit etmişsin arkadaşın niyetini..
inşallah kendine uygun bir eş bulursun da evlenirsin canım..
ben nacizhane fikrimi söylemek istiyorum
lütfen beni yanlış anlamayın kınamayın
ama......
ben eşinden ayrılan ya da boşanan kız çocuğu annelerinin evlenmemeleri gerektiğini düşünüyorum
bu benim önyargım
bu konuda çok hassasım
kız çocuklarına hane içinde en sık üvey baba tacizi oluyor çok kez dinledik haberlerde izledik
asla kızım benim olmadığım bir yere gidemez
şöyle ki.. bakıcısı bazen bize götüreyim diyor olmaz diyorum
hele ki evde ergen çocuk varsa asla aynı odada bile bırakmam...
geçen sene arabamla epey ıssız bir yoldan gidiyorum gündüz..yolun kenarından 2 kızkerdeş 5-7 yaşları diyelim.. el elele tutuşmuş yürüyorlar.bir motorbisikletli durdu yanlarında.. yol soruyormuşşş yok artık el kadar bebelere... hemen durdum yolun sağında.. ne soruyosun çocuklara ne bilirler yürü git işine diye çıkıştım.. kızların yanından uzaklaşana kadar da bekledim.
bilmiyorum benim başıma da gelebilir eşimi de kaybedebilirim
ama ben onu dünyaya getirdiysem öncelik kuzumun...benim değil..

pc hep açık ama ben başında değilim
gelip geçerken laf atıp yetiştiriyorum işte
şuanda uyuyor mesela sıla
sabaha kadar uyur artık

amin, saol bıdıkçım.size gelen giden olmuş, gidenler memnun kalmış misafirperverliğinizden İnşallah gönlünüze göre ev bulursunz

bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum
üstelik benim net kağnı gibi olunca merakım daha da artıyor
hayırlısıyla 26sında bitecek süreside yeni bir internete geçeceğiz ama neye daha bulamadık

karanfilim söyleyince aklıma geldi (kadın ilmihalinden bahsedince)
dün muayenehaneye bi adamcağız elinde bu kitapla..
çok yararlı bilgiler var dedi
ben çok bilmem
ama okumayı sevdiğim için 3 tane aldım
maksat öğrenmek..eh açığım çok dini bilgilerde
birini sekreterime (geçen hafta tesettürlendi çok değişti ama olumlu oldu bence)
birini bakıcımıza (kadıncağız çok mutlu oldu yoktu böyle bir kitabım dedi..çok dindardır namazlı abdestlidir.)
birini de kendim için aldım
annemi unuttum amcayı arayıp sipariş edeceğim
bileniniz okuyanınız var mı faydası olur değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…