it iti dakkada, hacı hacıyı mekkede bulurmuş
senin sanat tarihçin ile kadın hemen birbirlerinin kokularını almışlar
bir adam evli bir kadının ne cesaret elini tutar, kadın demek ki yeşil ışığı yakmış.
kocası da göz yumuyormuş ki kadın buna cüret etmiş.
senin boynuzlar da parlamış
Allah karşına iyi ki böyle bir olay çıkarmış.
ama ben ev sahibine söylemeye cesaret edemezdim, sen uyduruyorsun deselerdi. ya da ben biliyorum, sen ne dillendiriyorsun gibi bir şey ima edebilirlerdi.
herkese iyi akşamlar, geçen hafta Ankaraya gittik annemle(hasta ziyaretine).dedem baypass ameliyatı oldu.çok şükür şimdi daha iyi, pazartesi kontrolü var.
valla bnm için de çok iyi oldu burdan uzaklaşmak.zamanı nasıl geçtiğini anlayamadım.almanyadan teyzem geldi.cumartesi döndüm.haliyle ev işi bana kaldı.ya bn çok beceriksizim yada üşengecim mutfak konusunda :) yok olmuyor, en basiti şehriye çorbası yaptım ama tuzu az bir de koyuydu biraz(unu fazla koymuşum)bn başında durmayı sevmiyorum açıkçası.tatlı yapmayı daha çok seviyorum.tencere yemeklerine gelince bişeyler eksik oluyor, lezzetli olmuyor.
karanfilce ecrin, buğlem ve belinay isimlerini çok severdim anlamlarından dolayı meğer o anlamında değilmiş.bi de sude var.bnm ismim bunların içinde yer almıyor ama yeni nesil bu isimlerden koyuyorlar.sebebi de aynen ilk yazılan anlamını düşünerek koyuyorlar
boy abdestine değinmişsin.küpeleri takarım her boy abdesti aldğımda ama yine de emin olamıyorum.acaba deliklerden geçtimi,tuttğm oruç kabul olurmu gibi takılıyorum bnlara.İnşallah kabul oluyordur
bugün d&r a gittim.nuray kayacanın bir kitabı var.onu almak için ama yoktu orda.getirtebiliriz dediler.numaramı verdim.1 hafta içinde gelirmiş.konusu gezi üzerinde :)
geçmişi okumadım ama alıntılarla anladğım kadaryla kalınkaselinin ankaraya tayini mi çıkmş?öyleyse hayırlısı olsun.böcüğün döneri fazla yatmış.Allah bereket versin.sirkeci sizin ev alma işini anlayamadım,oturduğunuz ev sizin değilmi?
son olarak yokluğum hiç beli olmuyor dimi :) gerçekte de böyle,sessiz biriyim sesim çıkmaz zaten.varlığım bile hissedilmiyor :)
herkese iyi akşamlar, geçen hafta Ankaraya gittik annemle(hasta ziyaretine).dedem baypass ameliyatı oldu.çok şükür şimdi daha iyi, pazartesi kontrolü var.
valla bnm için de çok iyi oldu burdan uzaklaşmak.zamanı nasıl geçtiğini anlayamadım.almanyadan teyzem geldi.cumartesi döndüm.haliyle ev işi bana kaldı.ya bn çok beceriksizim yada üşengecim mutfak konusunda :) yok olmuyor, en basiti şehriye çorbası yaptım ama tuzu az bir de koyuydu biraz(unu fazla koymuşum)bn başında durmayı sevmiyorum açıkçası.tatlı yapmayı daha çok seviyorum.tencere yemeklerine gelince bişeyler eksik oluyor, lezzetli olmuyor.
karanfilce ecrin, buğlem ve belinay isimlerini çok severdim anlamlarından dolayı meğer o anlamında değilmiş.bi de sude var.bnm ismim bunların içinde yer almıyor ama yeni nesil bu isimlerden koyuyorlar.sebebi de aynen ilk yazılan anlamını düşünerek koyuyorlar
boy abdestine değinmişsin.küpeleri takarım her boy abdesti aldğımda ama yine de emin olamıyorum.acaba deliklerden geçtimi,tuttğm oruç kabul olurmu gibi takılıyorum bnlara.İnşallah kabul oluyordur
bugün d&r a gittim.nuray kayacanın bir kitabı var.onu almak için ama yoktu orda.getirtebiliriz dediler.numaramı verdim.1 hafta içinde gelirmiş.konusu gezi üzerinde :)
geçmişi okumadım ama alıntılarla anladğım kadaryla kalınkaselinin ankaraya tayini mi çıkmş?öyleyse hayırlısı olsun.böcüğün döneri fazla yatmış.Allah bereket versin.sirkeci sizin ev alma işini anlayamadım,oturduğunuz ev sizin değilmi?
son olarak yokluğum hiç beli olmuyor dimi :) gerçekte de böyle,sessiz biriyim sesim çıkmaz zaten.varlığım bile hissedilmiyor :)
Allah şifalar versin dedene canım
gusülde ve diğer ibadetlerinde sana gelen vesveselere takılma
canım benim aklımdasın ama bilgisayarı sırayla kullanıyoruz yazmıştın, o yüzden laf atamıyorum, cevap yazamazsın diye
Bugün evde yoktum bende üst komşumun kızının diş hediği vardı ona gittik çağanm oraya gidince gelmek istemiyor yemeğimi filan yapmıştım geldim çok uykum vardı üstüm açık uyuyakalmışım donmuşum çağanı yatırdım eşimi bekliyorum akşamki menümüde yazayım;
tarhana çorbası
bamya yemeği
yoğurt ve içecek
peynirli poğaça
farmasicim bi sorun olur mu?seyyah aklıma ne geldi biliyor musun
bizim öğrenciler sbs ye hazırlık için yaptığımız yaprak test çalışmalarımızda kullanmak üzere test alıyorlar
ben de her yıl enayi gibi parasını toplayıp kitapçıya sipariş veriyorum
kitapçı para kazanacak derdini ben çekiyorum bana ne
sanki ben kitap basım evlerinden toptan siparişle piyasa fiyatına kitap satamayacak kadar geri zekalı mıyım dedim kendi kendime
çok teşekkür ederim ablacm saol.5 delik olunca insan şüpheye düşüyr işte.ne biliyim bişeyi eksik mi yaptım acaba filan
cevap yazmayı bırakın okumama bile kızıyor.çok saçma diyor, altın almıyorsun neyini takip ediyorsun diyr deli abim, kardeşim de ondan pek farklı değil.bnde artık onların yanında bu siteye girmiyorum
telden falan girsen canım olma mı
ondan takip ediyorum zaten ama geç açılıyor telimde.biraz eskidir ama işimi görüyor işte :) hatta diyorumki bu kız her saat başı bişeyler yazıyor.hangi ara işini yapıyon yada yatıyon?bi de kızına vakit ayırıyorsun
lifeandi çoook geçmiş olsun Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip eder iinşallah
farmasi hayırlısı olur inşallah allright dediklerini bir düşün istersen hooooş sen zeki kadınsın ticareti de kavramışsın ev alıp satmışlıgın yaprak test mi alıp satamaycaksın
ondan takip ediyorum zaten ama geç açılıyor telimde.biraz eskidir ama işimi görüyor işte :) hatta diyorumki bu kız her saat başı bişeyler yazıyor.hangi ara işini yapıyon yada yatıyon?bi de kızına vakit ayırıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?