herkese iyi akşamlar, geçen hafta Ankaraya gittik annemle(hasta ziyaretine).dedem baypass ameliyatı oldu.çok şükür şimdi daha iyi, pazartesi kontrolü var.
valla bnm için de çok iyi oldu burdan uzaklaşmak.zamanı nasıl geçtiğini anlayamadım.almanyadan teyzem geldi.cumartesi döndüm.haliyle ev işi bana kaldı.ya bn çok beceriksizim yada üşengecim mutfak konusunda :) yok olmuyor, en basiti şehriye çorbası yaptım ama tuzu az bir de koyuydu biraz(unu fazla koymuşum)bn başında durmayı sevmiyorum açıkçası.tatlı yapmayı daha çok seviyorum.tencere yemeklerine gelince bişeyler eksik oluyor, lezzetli olmuyor.
karanfilce ecrin, buğlem ve belinay isimlerini çok severdim anlamlarından dolayı meğer o anlamında değilmiş.bi de sude var.bnm ismim bunların içinde yer almıyor ama yeni nesil bu isimlerden koyuyorlar.sebebi de aynen ilk yazılan anlamını düşünerek koyuyorlar
boy abdestine değinmişsin.küpeleri takarım her boy abdesti aldğımda ama yine de emin olamıyorum.acaba deliklerden geçtimi,tuttğm oruç kabul olurmu gibi takılıyorum bnlara.İnşallah kabul oluyordur
bugün d&r a gittim.nuray kayacanın bir kitabı var.onu almak için ama yoktu orda.getirtebiliriz dediler.numaramı verdim.1 hafta içinde gelirmiş.konusu gezi üzerinde :)
geçmişi okumadım ama alıntılarla anladğım kadaryla kalınkaselinin ankaraya tayini mi çıkmş?öyleyse hayırlısı olsun.böcüğün döneri fazla yatmış.Allah bereket versin.sirkeci sizin ev alma işini anlayamadım,oturduğunuz ev sizin değilmi?
son olarak yokluğum hiç beli olmuyor dimi :) gerçekte de böyle,sessiz biriyim sesim çıkmaz zaten.varlığım bile hissedilmiyor :)
canım kesinlikle konya usülü kuru bamya çorbasından yapmanı tavsiye ederim.deryacım 8'de çocuk uyursa nolur nasıl uyur yaaa? duru o saatte uyusa gece 4 de ayağa kalkarız hepimiz
bebekken erken yatıyordu da 6 da hortluyordu
ya bir de ne sorcam hep bamya diyorsunuz bamya mı kurutmuştunuz? ya da kurumuş bamyalar var markette kutularda satılıyor acaba ondan mı alsam ki konserveler de var ne alsam ne önerirsiniz? bu aralar canım bamya istiyor bacılarımm
farmasicim bi sorun olur mu?
sonuçta öğretmenin kar ederek öğrencilerine kağır test satması uygun mu?
sana gıcığı olan kişiler bunu önüne getirebilir mi?
hakkınızda hayırlısı olsun canımbugun eşimi, il merkezindeki dogumevinin başhekimi aradı
eşimi il merkezine b. hekim yardımcısı olarak çekmek istemişler
ister misin falan diye sordular
ben ne istediğimi bilmiyorum
aslında buranın il merkezini de istemiyorum
ben şöyle denizi olan bir yer istiyorum
çanakkale, balıkesir gibi
hayırlısı ne olacaksa o olsun dedim
gün doğmadan neler doğar bakalım
mesela muglaya gitsek, seyyahla gelir giderdik.
canım o kadarr duygusalsın ki..anne olmak apayrı bir duygu koruma içgüdüsü o kadar ağır basıyor ki insan gözünden bile sakınıyor
bazen eşimle konuşuyoruz o çocugumuz aşık olacak ne yapacaksın diyorum
sevdiğiyle gezmek dolaşmak isteyecek ele diyorum eğer çocumuzu kız hayal ediyorsa adamın şekli şemali renkten renge giriyor
erkek hayal ediyorsa aslan oğlum diyo o zamanda ben delleniyorum benimde ailem vardı niye koştun peşimden diye
offff bu aşk mevzuları girince daha bir çaresiz kalıyor aileler yiğenim lise 1e gidiyor diğeri 7.sınıf ikiside kız veeee liseye giden abimin kızı anneme diyorum bak o çocuk az kaldı herhangi birine aldanıp kaçar evden diye daldan dala atlar aşk meşkte ama anne baba sürekli iddalaşır çocukla kuma gibiler anne kızımla arkadaş gibiyim diye hava atmaya çalışır ama iletim konusunda değil kıyafet konusunda ortak giyindikleri işin baba desen hiç birşeyi beğenmez çocugu sürekli yargılar yapamazsın edemezsin sen çok gevezesin filan der kıza daha neler neler çocugunkide pek sağlıklı ruh hali değil hep bir sırnaşık halde sevgi ilgi istiyor aslında yazık bu dönem dört tane 1 gelmiş karnesinde amaaaaaaa kimin umrunda
sorarsanız sen neyapıyorsun halasının çocugun diyebilirsiniz ama hiç birşey yapamıyorum
bir ara çok uğraştım konuştum face gece yarıları girip paylaşımda bulunuyordu sürekli birilerine özenti şeklinde arkadaşlaırda offff poffff yazıyorlardı sıkılıyorlardı bu da habire şuna aşığım buna aşıgım yazıyordu bende okkalı bir email attım ona cevabıda annemin haberi var gece 2 gibi girmemden babam nöbette annem izin verdi yazmış sonra annesi babasına demiş onlarda annemle dolaylı olarak hber göndermişler doğurda kendi çocugun karış diyince çektim kendimi
sözün bittiği yer
insan her konuda önce samimiyetle yaklaşmalı her ne konu olursa olsun
baktın karşıdakinin anlıyacağı yok sadece kendi doğruları salt doğru üstüne bir de çemkiriyorsa sözüm ona salla gitsinnnnnnnnnnnn salllllllll gitsin ne hali varsa görsün
hiç değmez tatlı canını üzmeye
kendine değer biçip de iki kelam ettiklerimiz bazen nedense bencillikleri , inatları yüzünden ters teperler sonra da hayattan kazığı yer otururlar sonra da sus pus olurlar ya da hala derslerini almaz daha bir küstahlaşırlar
kızlar ben seyyahı oyaladım
merak etmeyin
fazla sayfa ilerlemedi
sevimsiz, karanfil, sirkeci, papatya
teşekkür etmenize gerk yok
çenesini özelde konusarak oyaladım
sunny abla seni buldum facedeeeee
eşimle film izledikçooook uykum geldi..
bu gece karanfilim yok, ilmihalime yorum yapmadı..
yarın ustalar çalışmaya devam edecekler
ben işten gelene kadar (duru da muayenehanede yanımdaydı tüm gün) kocacık pislenen yerleri süpürmüş silmiş
oldum
en son hamileyken süpürgenin düğmesine basmıştı
neyse ben yatıyorum kitabımdan da 2 sayfa okudum mu tamamdır..
hepinize ii geceler ii uykular..
Eki Görüntüle 640549
karanfilim söyleyince aklıma geldi (kadın ilmihalinden bahsedince)
dün muayenehaneye bi adamcağız elinde bu kitapla..
çok yararlı bilgiler var dedi
ben çok bilmem
ama okumayı sevdiğim için 3 tane aldım
maksat öğrenmek..eh açığım çok dini bilgilerde
birini sekreterime (geçen hafta tesettürlendi çok değişti ama olumlu oldu bence)
birini bakıcımıza (kadıncağız çok mutlu oldu yoktu böyle bir kitabım dedi..çok dindardır namazlı abdestlidir.)
birini de kendim için aldım
annemi unuttum amcayı arayıp sipariş edeceğim
bileniniz okuyanınız var mı faydası olur değil mi?
kızlar ben seyyahı oyaladım
merak etmeyin
fazla sayfa ilerlemedi
sevimsiz, karanfil, sirkeci, papatya
teşekkür etmenize gerk yok
çenesini özelde konusarak oyaladım
Allahım yaa..
senfat sen evde de böyleysen sizin ev çok eğlencelidir haa..
gülmekten öldürüyorsunuz beni..
bu arada sizin oranın il merkezi yerine bizim buraya gelme ihtimaliniz olmaz mı
denizimiz yok ama burda sizi davet eden bi arkadaş var
geçmiş olsun canım
seni görünce hep bi ööğrencim var o aklıma geliyor..
çok saygılı
biliyosun bu devirde lisede saygılı öğrenci bulmak zor..
canım kesinlikle konya usülü kuru bamya çorbasından yapmanı tavsiye ederim.
Konya usulü bamya çorbası / Yöresel Yemekler / Milliyet Blog
hakkınızda hayırlısı olsun canım
canım o kadarr duygusalsın ki..
senin düşündüklerini şimdiye kadar hiiiçç düşünmediğimi farkettim:26:
kızlar bunu açıklamak zorundayım
seyyah beğen tuşuna basıyor ya
okudum anlamında basıyormuş tuşa
ben de hep benim yazılarımı beğeniyor sanıyor havalara giriyordum
bi giriyorum 30 beğeni, 40 beğeni
ne güzel laflar yazıyorum diye sevindirik oluyordum
yazıklar olsun seyyah
boşuna havaya soktuın beni
gonya cok büyük, ben kaybolurum
bir erkek, bir kadın var
çok komik
onu izle anacım
hangi düşündüklerimi canım sanırım bu kendi çocugumuz ilerde aşık olursa kısmı mı
duygusallıgın yanında sanırım çok düşünüyorum bursaya geleli bu yönümde değişti ooooo önceden neler neleri dert ederdim bir bilseniz amanııııın her şeyi niciğine kadar düşünür planlar yapardım çok şükür herşeyde yolunda giderdi annem hep der senin dediğini ne zman yapmasam kesin dediklerin çıkıyor diyeee
karşımdaki kırmayayım üzmeyeyim diye çok uğraşırım ben bunları düşünürken o hayal kırıklıgına sokacak birşey yaparsada oooo darma dağın olurdum
ama çok çektirdi abimle ablam bana
bir evleniğim kurtulayım dedim babam yok diye abim babalık taslıyordu ama abilikten sınıfta kalmış adam ne babalıgı yapacak bana
ohhhh evlendim yemin ederim stümden dağ gibi yük kalktı
eşimin ailesinin de seviyorum allah öyle bir sevgi koymuş ki içime unutuyom herşeyi önceden bunuda beceremiyordum
özellikede bu şehirde kiminle tanışsam abartısız 10 yaş genç dinç eğlenceli keyifli sağlıklı hareketli oluyorlar onları görünce kendimi nine gibi hissettim dedim bıdık bıdıkkkk silkelende kendine gel toparla kendiniiii bak herkes fıstıkkkk gibi işteeeeee böyle gece gece çenemmmm düştüüüü
ben de bazen okudum anlamında beğen butonuna basıyorum
özellikle de cevap yazmışsam görsün diye
yok canım estağfirullah..
ben zevk alıyorum sizleri okurken..
evet çocuğunun aşık olacağını filan düşünmüşsün yaa hiççç aklıma gelmedi..
yani nereyi kazanır ne okur çalışır mı derslerine tembellik mi eder.. bana mı benzer eşime mi???
bunlar geldi de hiç aşık olur mu olursa neler olur aklıma gelmedi
yazıklar olsun seyyah
nayırrr nolamaz
bu gece darbe üstüne darbe
yazıklar olsun seyyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?