Kirli Çıkılar )))

köye gelmek yok canım
bu olaylar köye bizimkilerle tanışmaya gitmeden önce oluyor
zaten henüz aileyle tanışma aşamasında oluyor bunlar

hep düşündüğüm ama dillendirmediğim şeyi yazdın
o durum çok farklıydı olaylar oraya geldi
belki de sonunda bişey olmayacaktı(komşu için demiyorum bizim için)
zaten evlenmek gibi bi niyetim yok
sadece faturaları birinin ödemesi fikri hoşuma gidiyor
ama atansam zaten ona da gerek yok
atanamazsam da gidecem babamın çiftliğine
ben de asla bir yere göndermem hele de erkek olan yere
benim ergen erkek yeğenlerim var
çocuğumdan farklı olmamalarına rağmen onlarla bile bırakmam
kendi oğlum olsa onunla bile bırakmam aslında
ben o konuda paranoyağım bence
kendi babası dahi olsa mutlaka sürekli kontrol altında tutardım
zaten o kadar uzun kalmadılar beraber
ama bunları kimseye söylemiyorsun işte
bak konusu geldi açıldı
ha kısmet olur da evlenirsem
çoktan önlemlerim hazır

Son düzenleme:
amin, saol bıdıkçım.size gelen giden olmuş, gidenler memnun kalmış misafirperverliğinizden İnşallah gönlünüze göre ev bulursunz

hayırlısı diyelim canım misafir 10 nasiple gelirmiş dokuzu ev sahibine bırakırmış çok şükür evimiz bol bol nasiplendi diye umut ediyorum
evle ilgili geçenlerde nerde okudugumu hatırlyamadım bir söz beni çok etkilemişti onu paylaşayım
".......... varsın olmasın 2 göz odam bir ömür bana bakan bir çift göz yeter ....."
sanırım böyleydi benim çok hoşuma gitmişti facede çok şirin birde fotografla paylaşmışlar romantikleştim mi neeeee

olly
bi de öncelik kızımın dedin ya
şimdi ne kadar destek olsalar da
biz ailemle kızım hakkında çok çatıştık
ama benim hayatımda tek öncelik kızımdır
o söz konusu olunca kimseyi hiç bir şeyi tanımam
annem babamla çok direkten döndük
ya uyacaklar ya uyacaklar uymazlarsa siz bilirsiniz dedim
karışık olaylar ama
dediğin doğru
hayat benim değil bunun ondan sonra
biraz da biz sorunlu olduğumuzdan böyle karışık işler

bugun eşimi, il merkezindeki dogumevinin başhekimi aradı
eşimi il merkezine b. hekim yardımcısı olarak çekmek istemişler
ister misin falan diye sordular
ben ne istediğimi bilmiyorum
aslında buranın il merkezini de istemiyorum
ben şöyle denizi olan bir yer istiyorum
çanakkale, balıkesir gibi
hayırlısı ne olacaksa o olsun dedim
gün doğmadan neler doğar bakalım
mesela muglaya gitsek, seyyahla gelir giderdik.

canım benim çok düşüncelisin çok teşekkürler

piyasa fiyatının üzerinde satılmadığı sürece hiç sorun olmaz dikkat bile çekmez
bir de çocuklara test almayı zorunlu tutmadığımız sürece

sadece bu zamana kadar kitap aldığım kırtasiyeciler benim üzerimden geçimlerini sağlayamamış olacaklar o kadar

ben sanki kırtasiyecinin muhasebecisi miyim ,sekreteri miyim
o para kazanıyor asalak gibi benim sırtımdan sadece bir enayi kapısı kapanmış olacak
tekrar satış yapabilmek için geldiğinde biz sizden daha uygun bir fiyata getirtecek kırtasiye bulduk derim olur biter

olly bamya mı canın çekti kıyamam ya
kuru bamya al haşla biraz yumuşayınca yemeğini yap canım
konserveyi boşver

yok estağfirullah fikir alışverişi her zaman iyidir

Son düzenleme:
cepten bağlan 10 lira
hızı da iyi
avea
cepten pc ye bağlantı yaptırıyon

bizimkide avea wınnn ama çok yavaş çekiyor cepten bağlanınca acaba hızı değişirmi sonuçta şebekeyle alaka telefonda nasıl çekiyor dersen
ben tlf genelde sesi dışa vererek konuşurum o yüzden çekip çekmemesine dikkat etmedim ekrrandaki şebeke çizgileri değişken oluyor ama iyi çeker

kızlar burda tanıdığım bir hanım var. eşinden ayrılmış, iki oğluyla birlikte yaşıyor. oğlunun biri biraz problemli olsa da iyi bir çocuk. diğeri kurumsal bir firmada çalışıyor, o da çok efendi biri. bu kadıncağızın bir sürü kardeşi var. o, amerikada yaşayan kızkardeşlerinden birinin evinde yaşıyor. kardeşleri, eşleri çocuklarıyla beraber çok sık gelirler buna. geçen sene, aniden küçük oğlan(17 yaşında) ortadan kayboldu. meğerse kadının kızkardeşi ve abisi, kızlarımıza tecavüz etti diyerek oğlandan şikayetçi olmuşlar, oğlan tutuklandı şimdii hapiste. kadın perişan. oğlum yapmaz diyor. oğlan suçsuz bulunup çıksa bile nerde iş bulur ne yapar bilinmez. kim doğru söylüyor bilinmez ama allah çocuklarımızı ve bizi, akraba bile olsa kötü niyetlilerden korusun

sen de benim gibisin o zaman
bazen kendimi pençeleri olan anne kartallara benzetiyorum
komik oldu biraz ama gerçekten öyle
çoğu anne de böyledir o söz konusu olduğunda tırnaklarımı çıkarmaya hazırım ben
bakıcısı diyor ne var götürsem mahalledeki çocuklarla oynasa diye..
abla küsme ama asla bensiz gidemez diyorum
yeni doğdu kayınvalidem dışarda sigara içip içip çocuğun yanına geliyordu
hiç kendimden beklemezdim amaa
sigara içip çocuğun yanına giremezsin duruyu sevmek istiyosan sigara içmeyeceksin dedim
herkesoldu lohusalığıma verdi
ama içime pençeli anne kartal kaçtmıştı bi kere

çocuklar sözkonusu olunca demek ki hep aynıyız
zaten öncelik onlar olunca gerisi teferruat kalıyor

erkek çocuk da olsa ben üvey baba elinde büyümesini istemem

kadının kız kardeşi ve abisi derken
teyze ve dayıdan mı bahsediyorsun
yani iki ayrı kuzenine mi
bunları dillendirmek istemesek de bütün olaylara baktığımızda sokakta geçen gelip insanın evine girmiyor zaten
ya komşu ya akraba ya aileden oluyor bu şerefsizler
suçsuzlara da allah yardım etsin ne diyeyim
ortada delil yoksa nasıl suçlarsın ne dersin ki

abla annemler 8 kardeşler bizde kuzen gani gani
aynı yaşlarda 6-7 kuzen varız
köye felan gittiğimizde hepimiz yanı odada yatalım diye kuzenler heveslenirdik
güya birbirimizi korkutcaz:))
küçüğüz ilkokuldayız en fazla..
dayım kızlarının bizimle aynı yerde kalmasına izin vermezdi
örneğin bende erkek kardeş var
teyzelerimin de oğlu var
ne ağlardık yaa birlikte yatalım diye
ne kızardım dayıma..
şimdi anlıyorum hem de çok iyi anlıyorum
ve sonuna kadar da hak veriyorum

anne olmak apayrı bir duygu koruma içgüdüsü o kadar ağır basıyor ki insan gözünden bile sakınıyor
bazen eşimle konuşuyoruz o çocugumuz aşık olacak ne yapacaksın diyorum
sevdiğiyle gezmek dolaşmak isteyecek ele diyorum eğer çocumuzu kız hayal ediyorsa adamın şekli şemali renkten renge giriyor
erkek hayal ediyorsa aslan oğlum diyo o zamanda ben delleniyorum benimde ailem vardı niye koştun peşimden diye
offff bu aşk mevzuları girince daha bir çaresiz kalıyor aileler yiğenim lise 1e gidiyor diğeri 7.sınıf ikiside kız veeee liseye giden abimin kızı anneme diyorum bak o çocuk az kaldı herhangi birine aldanıp kaçar evden diye daldan dala atlar aşk meşkte ama anne baba sürekli iddalaşır çocukla kuma gibiler anne kızımla arkadaş gibiyim diye hava atmaya çalışır ama iletim konusunda değil kıyafet konusunda ortak giyindikleri işin baba desen hiç birşeyi beğenmez çocugu sürekli yargılar yapamazsın edemezsin sen çok gevezesin filan der kıza daha neler neler çocugunkide pek sağlıklı ruh hali değil hep bir sırnaşık halde sevgi ilgi istiyor aslında yazık bu dönem dört tane 1 gelmiş karnesinde amaaaaaaa kimin umrunda
sorarsanız sen neyapıyorsun halasının çocugun diyebilirsiniz ama hiç birşey yapamıyorum
bir ara çok uğraştım konuştum face gece yarıları girip paylaşımda bulunuyordu sürekli birilerine özenti şeklinde arkadaşlaırda offff poffff yazıyorlardı sıkılıyorlardı bu da habire şuna aşığım buna aşıgım yazıyordu bende okkalı bir email attım ona cevabıda annemin haberi var gece 2 gibi girmemden babam nöbette annem izin verdi yazmış sonra annesi babasına demiş onlarda annemle dolaylı olarak hber göndermişler doğurda kendi çocugun karış diyince çektim kendimi

sözün bittiği yer
insan her konuda önce samimiyetle yaklaşmalı her ne konu olursa olsun
baktın karşıdakinin anlıyacağı yok sadece kendi doğruları salt doğru üstüne bir de çemkiriyorsa sözüm ona salla gitsinnnnnnnnnnnn salllllllll gitsin ne hali varsa görsün
hiç değmez tatlı canını üzmeye
kendine değer biçip de iki kelam ettiklerimiz bazen nedense bencillikleri , inatları yüzünden ters teperler sonra da hayattan kazığı yer otururlar sonra da sus pus olurlar ya da hala derslerini almaz daha bir küstahlaşırlar

çooook uykum geldi..
bu gece karanfilim yok, ilmihalime yorum yapmadı..

yarın ustalar çalışmaya devam edecekler
ben işten gelene kadar (duru da muayenehanede yanımdaydı tüm gün) kocacık pislenen yerleri süpürmüş silmiş
oldum
en son hamileyken süpürgenin düğmesine basmıştı

neyse ben yatıyorum kitabımdan da 2 sayfa okudum mu tamamdır..
hepinize ii geceler ii uykular..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…