seyyahcığım dün yazdıklarını okudum ama resmen gözüm kapanıyordu uykudan, cümlelerimi toparlayıp yazamadım
ama resmenoldum okurken.
kesinlikle ve kesinlikle arkadaşların geçmişi var
yani köye geldikten maç gününe kadar işi pişirmişler belli yoksa mümkün değil eşinin yanında başkasının elini tutmaya cesaret edemez..
Allah sana bi ışık göstermiş resmen çoook şanslısın
doğru zamanda tespit etmişsin arkadaşın niyetini..
inşallah kendine uygun bir eş bulursun da evlenirsin canım..
ben nacizhane fikrimi söylemek istiyorum
lütfen beni yanlış anlamayın kınamayın
ama......
ben eşinden ayrılan ya da boşanan kız çocuğu annelerinin evlenmemeleri gerektiğini düşünüyorum
bu benim önyargım
bu konuda çok hassasım
kız çocuklarına hane içinde en sık üvey baba tacizi oluyor çok kez dinledik haberlerde izledik
asla kızım benim olmadığım bir yere gidemez
şöyle ki.. bakıcısı bazen bize götüreyim diyor olmaz diyorum
hele ki evde ergen çocuk varsa asla aynı odada bile bırakmam...
geçen sene arabamla epey ıssız bir yoldan gidiyorum gündüz..yolun kenarından 2 kızkerdeş 5-7 yaşları diyelim.. el elele tutuşmuş yürüyorlar.bir motorbisikletli durdu yanlarında.. yol soruyormuşşş yok artık el kadar bebelere... hemen durdum yolun sağında.. ne soruyosun çocuklara ne bilirler yürü git işine diye çıkıştım.. kızların yanından uzaklaşana kadar da bekledim.
bilmiyorum benim başıma da gelebilir eşimi de kaybedebilirim
ama ben onu dünyaya getirdiysem öncelik kuzumun...benim değil..
bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum
üstelik benim net kağnı gibi olunca merakım daha da artıyor
hayırlısıyla 26sında bitecek süreside yeni bir internete geçeceğiz ama neye daha bulamadık
amin, saol bıdıkçım.size gelen giden olmuş, gidenler memnun kalmış misafirperverliğinizdenİnşallah gönlünüze göre ev bulursunz
canım benim çok düşüncelisin çok teşekkürlerderyacım 8'de çocuk uyursa nolur nasıl uyur yaaa? duru o saatte uyusa gece 4 de ayağa kalkarız hepimiz
bebekken erken yatıyordu da 6 da hortluyordu
ya bir de ne sorcam hep bamya diyorsunuz bamya mı kurutmuştunuz? ya da kurumuş bamyalar var markette kutularda satılıyor acaba ondan mı alsam ki konserveler de var ne alsam ne önerirsiniz? bu aralar canım bamya istiyor bacılarımm
farmasicim bi sorun olur mu?
sonuçta öğretmenin kar ederek öğrencilerine kağır test satması uygun mu?
sana gıcığı olan kişiler bunu önüne getirebilir mi?
lifeandi çoook geçmiş olsun Allah sağlıklı huzurlu bir ömür nasip eder iinşallah
farmasi hayırlısı olur inşallah allright dediklerini bir düşün istersen hooooş sen zeki kadınsın ticareti de kavramışsın ev alıp satmışlıgın yaprak test mi alıp satamaycaksın
cepten bağlan 10 lira
hızı da iyi
avea
cepten pc ye bağlantı yaptırıyon
olly
bi de öncelik kızımın dedin ya
şimdi ne kadar destek olsalar da
biz ailemle kızım hakkında çok çatıştık
ama benim hayatımda tek öncelik kızımdır
o söz konusu olunca kimseyi hiç bir şeyi tanımam
annem babamla çok direkten döndük
ya uyacaklar ya uyacaklar uymazlarsa siz bilirsiniz dedim
karışık olaylar ama
dediğin doğru
hayat benim değil bunun ondan sonra
biraz da biz sorunlu olduğumuzdan böyle karışık işler
sen de benim gibisin o zaman
bazen kendimi pençeleri olan anne kartallara benzetiyorum
komik oldu biraz ama gerçekten öyle
çoğu anne de böyledir o söz konusu olduğunda tırnaklarımı çıkarmaya hazırım ben
bakıcısı diyor ne var götürsem mahalledeki çocuklarla oynasa diye..
abla küsme ama asla bensiz gidemez diyorum
yeni doğdu kayınvalidem dışarda sigara içip içip çocuğun yanına geliyordu
hiç kendimden beklemezdim amaa
sigara içip çocuğun yanına giremezsin duruyu sevmek istiyosan sigara içmeyeceksin dedim
herkesoldu lohusalığıma verdi
ama içime pençeli anne kartal kaçtmıştı bi kere
kızlar burda tanıdığım bir hanım var. eşinden ayrılmış, iki oğluyla birlikte yaşıyor. oğlunun biri biraz problemli olsa da iyi bir çocuk. diğeri kurumsal bir firmada çalışıyor, o da çok efendi biri. bu kadıncağızın bir sürü kardeşi var. o, amerikada yaşayan kızkardeşlerinden birinin evinde yaşıyor. kardeşleri, eşleri çocuklarıyla beraber çok sık gelirler buna. geçen sene, aniden küçük oğlan(17 yaşında) ortadan kayboldu. meğerse kadının kızkardeşi ve abisi, kızlarımıza tecavüz etti diyerek oğlandan şikayetçi olmuşlar, oğlan tutuklandı şimdii hapiste. kadın perişan. oğlum yapmaz diyor. oğlan suçsuz bulunup çıksa bile nerde iş bulur ne yapar bilinmez. kim doğru söylüyor bilinmez ama allah çocuklarımızı ve bizi, akraba bile olsa kötü niyetlilerden korusun
kızlar burda tanıdığım bir hanım var. eşinden ayrılmış, iki oğluyla birlikte yaşıyor. oğlunun biri biraz problemli olsa da iyi bir çocuk. diğeri kurumsal bir firmada çalışıyor, o da çok efendi biri. bu kadıncağızın bir sürü kardeşi var. o, amerikada yaşayan kızkardeşlerinden birinin evinde yaşıyor. kardeşleri, eşleri çocuklarıyla beraber çok sık gelirler buna. geçen sene, aniden küçük oğlan(17 yaşında) ortadan kayboldu. meğerse kadının kızkardeşi ve abisi, kızlarımıza tecavüz etti diyerek oğlandan şikayetçi olmuşlar, oğlan tutuklandı şimdii hapiste. kadın perişan. oğlum yapmaz diyor. oğlan suçsuz bulunup çıksa bile nerde iş bulur ne yapar bilinmez. kim doğru söylüyor bilinmez ama allah çocuklarımızı ve bizi, akraba bile olsa kötü niyetlilerden korusun
ama içime pençeli anne kartal kaçtmıştı bi kere
kadının kız kardeşi ve abisi derken
teyze ve dayıdan mı bahsediyorsun
yani iki ayrı kuzenine mi
bunları dillendirmek istemesek de bütün olaylara baktığımızda sokakta geçen gelip insanın evine girmiyor zaten
ya komşu ya akraba ya aileden oluyor bu şerefsizler
suçsuzlara da allah yardım etsin ne diyeyim
ortada delil yoksa nasıl suçlarsın ne dersin ki[/QUOTE=
evet seyyah'cım öz dayı ve teyzesi çocuğu kızlarına tecavüz etmekle suçladılar. iki değil üç ayrı kuzen var suçlayan. birisi de onüç ya da ondört yaşında. ama anlamadığım bu küçük kız ve annesi en az haftada iki gün bunların evine geliyordu. yani bu çocuk gerçekten suçlu olsa kız bunlara gelmek istemezdi diye düşünüyorum. iftira ediyolar desem bu sefer de bu insanlar kızlarını niye bu duruma düşürsünler durup dururken diyorum. bilemedim yani işin gerçeği nedir
bunları dillendirmek istemesek de bütün olaylara baktığımızda sokakta geçen gelip insanın evine girmiyor zaten
evet seyyah'cım öz dayı ve teyzesi çocuğu kızlarına tecavüz etmekle suçladılar. iki değil üç ayrı kuzen var suçlayan. birisi de onüç ya da ondört yaşında. ama anlamadığım bu küçük kız ve annesi en az haftada iki gün bunların evine geliyordu. yani bu çocuk gerçekten suçlu olsa kız bunlara gelmek istemezdi diye düşünüyorum. iftira ediyolar desem bu sefer de bu insanlar kızlarını niye bu duruma düşürsünler durup dururken diyorum. bilemedim yani işin gerçeği nedir
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
ergen erkek çocuları tehlikelidir gibi bir yorum çıkmasın aman deyim..
ama merak, hormonlar, ergenlik , çocukluk...
duygular tehlikeli olabiliyor bazen
kız erkek farketmez
kızları koruduğumuz gibi küçük erkek çocuklarını da korumalıyız bence..
aynı yani...
anne olmak apayrı bir duygu koruma içgüdüsü o kadar ağır basıyor ki insan gözünden bile sakınıyor
bazen eşimle konuşuyoruz o çocugumuz aşık olacak ne yapacaksın diyorum
sevdiğiyle gezmek dolaşmak isteyecek ele diyorum eğer çocumuzu kız hayal ediyorsa adamın şekli şemali renkten renge giriyor
erkek hayal ediyorsa aslan oğlum diyo o zamanda ben delleniyorum benimde ailem vardı niye koştun peşimden diye
offff bu aşk mevzuları girince daha bir çaresiz kalıyor aileler yiğenim lise 1e gidiyor diğeri 7.sınıf ikiside kız veeee liseye giden abimin kızı anneme diyorum bak o çocuk az kaldı herhangi birine aldanıp kaçar evden diye daldan dala atlar aşk meşkte ama anne baba sürekli iddalaşır çocukla kuma gibiler anne kızımla arkadaş gibiyim diye hava atmaya çalışır ama iletim konusunda değil kıyafet konusunda ortak giyindikleri işin baba desen hiç birşeyi beğenmez çocugu sürekli yargılar yapamazsın edemezsin sen çok gevezesin filan der kıza daha neler neler çocugunkide pek sağlıklı ruh hali değil hep bir sırnaşık halde sevgi ilgi istiyor aslında yazık bu dönem dört tane 1 gelmiş karnesinde amaaaaaaa kimin umrunda
sorarsanız sen neyapıyorsun halasının çocugun diyebilirsiniz ama hiç birşey yapamıyorum
bir ara çok uğraştım konuştum face gece yarıları girip paylaşımda bulunuyordu sürekli birilerine özenti şeklinde arkadaşlaırda offff poffff yazıyorlardı sıkılıyorlardı bu da habire şuna aşığım buna aşıgım yazıyordu bende okkalı bir email attım ona cevabıda annemin haberi var gece 2 gibi girmemden babam nöbette annem izin verdi yazmış sonra annesi babasına demiş onlarda annemle dolaylı olarak hber göndermişler doğurda kendi çocugun karış diyince çektim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?