kalplerasi ben zaten hiç otomatik kullanmadım hep manueldi
şimdiki aracımız da manuel. benim tek derdim yoğun trafik anadolu bulvarına çıkarsam her yerde sürerim
ver gazı kalplerasi
multijet ben küçük değilim 29 yaşındayım
ben böyle hayatın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
meksika fasulyesi salatası yapabilirsin içine haşlanmış tavuk mısır yeşil soğan giriyor bol limonlu ekşi bir şey oluyor ama masraflı tabimakarna salatası değilde
şehriye salatası olabilir belki
eşim beğenmez makarna salatasını
birde çocuk dediğim biri 5 yaşında ama önüne koyduğunu büyük insan gibi yer
bir kere gittim onlarada şaştım
1 tas mercimek çorb. 2 tane hasanpaşa köftesi tepeleme pilav tek bir tane kalmadan yarım ekmek 4 baklava
bravo demiştim valla
diğeride bebek daha anne sütünde zaten
ama yinede tecrübeli değilim bu konuda destek ve fikirlerinizi bekliyorum
yenimahalledeyim.ben gerçekleri söylüyorum gaz maz değil walla sen nerde oturuyordun tatlım :)
ben böyle hayatın taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
işte bende öyle düşünüyorum
otomatik kullanılır ama düz öğrenince başkasının arabasını kullanmak zorunda olduğunda kolay olur diyorum
manuel araba yakında kalmayacak nerdeyse benim en zevk aldığım araba yarı otomatik viteslerdir
hepsini süren biri olarak sana diyeceğim şu milleti ve onların arabasını boşver git otomatik vites al rahatlığı yaşa sol ayaklara özgürlük!!!
çünkü ben 13 yaşında manuel kullanmayı öğrendiğim halde otomatik sürerken manuelden uzaklaştım
istanbul trafiğine de korktuğum halde arabayı aldığımın 2. günü tek başıma çıktım
hiç besmelesiz oturmadım ama koltuğa bi de hemen kurban kestirmiştim aldığımda
başıma hiç kaza sürtme vs. de gelmedi çok şükür araba dikkat ve soğukkanlılık işi bi de direksiyon tutma
bazen kadınları görüyorum direksiyona yapışmışlar 2 elleriyle dönerken elleri birbirine karışıyor
ben çok soğukkanlıyımdır mesela korksam da paniklemem kimse anlamaz yanımda bi kaza tehlikesi atlattığımızı
manuel araba yakında kalmayacak nerdeyse benim en zevk aldığım araba yarı otomatik viteslerdir
hepsini süren biri olarak sana diyeceğim şu milleti ve onların arabasını boşver git otomatik vites al rahatlığı yaşa sol ayaklara özgürlük!!!
çünkü ben 13 yaşında manuel kullanmayı öğrendiğim halde otomatik sürerken manuelden uzaklaştım
istanbul trafiğine de korktuğum halde arabayı aldığımın 2. günü tek başıma çıktım
hiç besmelesiz oturmadım ama koltuğa bi de hemen kurban kestirmiştim aldığımda
başıma hiç kaza sürtme vs. de gelmedi çok şükür araba dikkat ve soğukkanlılık işi bi de direksiyon tutma
bazen kadınları görüyorum direksiyona yapışmışlar 2 elleriyle dönerken elleri birbirine karışıyor
ben çok soğukkanlıyımdır mesela korksam da paniklemem kimse anlamaz yanımda bi kaza tehlikesi atlattığımızı
meksika fasulyesi salatası yapabilirsin içine haşlanmış tavuk mısır yeşil soğan giriyor bol limonlu ekşi bir şey oluyor ama masraflı tabi
burdan bir arkadaş bir salata tarifi vermişti içine haşlanmış nohut yoğurt mayonez tavuk eti bir de kızarmış yufka ekleniyormuş çok lezzetli olduğunu söylemişti bir türlü deneyemedim.
yine haşlanmış buğday köz biberle yapılan bir salata daha var o da çok lezzetli oluyordu.
yenimahalledeyim.
ver gazı kalplerasi
multijet ben küçük değilim 29 yaşındayım
az işim var halledeyim ben aklımda kalanları sıralarımselaaaam
biri bana haftasonunun önemli gündem maddelerini geçebilir mi????
please please !!!!
selaaaam
biri bana haftasonunun önemli gündem maddelerini geçebilir mi????
please please !!!!
hiç rastlamadım meksika fasulyesine buralarda
bende denemek istiyorum onu aslında denemedim daha önce
tavuk değince aklıma geldi çerkez tavuğu olur mu çok mu saçma olur
az işim var halledeyim ben aklımda kalanları sıralarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?