Kirli Çıkılar )))

kalplerasi ben zaten hiç otomatik kullanmadım hep manueldi
şimdiki aracımız da manuel. benim tek derdim yoğun trafik anadolu bulvarına çıkarsam her yerde sürerim

kalplerasi ben zaten hiç otomatik kullanmadım hep manueldi
şimdiki aracımız da manuel. benim tek derdim yoğun trafik anadolu bulvarına çıkarsam her yerde sürerim

bende ankarada ilk istanbul yolunda kullandım bende araba sürülecek en kolay yerlerdendir :) 5 şeritli yol trafik ışığı yok mesai saatinde yoğunluk varda çok sıkıntılı değil trafikte tereddüt etmediğin sürece inş. bişi olmaz kimse yanında olmadan al arabayı çık yanında birisi olursa cesaretini şevkini kırabilir.....direksiyon en iyi tek başınayken öğrenilir...

meksika fasulyesi salatası yapabilirsin içine haşlanmış tavuk mısır yeşil soğan giriyor bol limonlu ekşi bir şey oluyor ama masraflı tabi
burdan bir arkadaş bir salata tarifi vermişti içine haşlanmış nohut yoğurt mayonez tavuk eti bir de kızarmış yufka ekleniyormuş çok lezzetli olduğunu söylemişti bir türlü deneyemedim.
yine haşlanmış buğday köz biberle yapılan bir salata daha var o da çok lezzetli oluyordu.
ben gerçekleri söylüyorum gaz maz değil walla sen nerde oturuyordun tatlım :)
yenimahalledeyim.

işte bende öyle düşünüyorum
otomatik kullanılır ama düz öğrenince başkasının arabasını kullanmak zorunda olduğunda kolay olur diyorum

manuel araba yakında kalmayacak nerdeyse benim en zevk aldığım araba yarı otomatik viteslerdir
hepsini süren biri olarak sana diyeceğim şu milleti ve onların arabasını boşver git otomatik vites al rahatlığı yaşa sol ayaklara özgürlük!!!
çünkü ben 13 yaşında manuel kullanmayı öğrendiğim halde otomatik sürerken manuelden uzaklaştım
istanbul trafiğine de korktuğum halde arabayı aldığımın 2. günü tek başıma çıktım
hiç besmelesiz oturmadım ama koltuğa bi de hemen kurban kestirmiştim aldığımda
başıma hiç kaza sürtme vs. de gelmedi çok şükür araba dikkat ve soğukkanlılık işi bi de direksiyon tutma
bazen kadınları görüyorum direksiyona yapışmışlar 2 elleriyle dönerken elleri birbirine karışıyor
ben çok soğukkanlıyımdır mesela korksam da paniklemem kimse anlamaz yanımda bi kaza tehlikesi atlattığımızı

bi de sırasıyla tükiye de en kötü araba kullanılan yerler ilk sırada manisa ve balıkesir gelir
sonra izmir van ve ankara istanbul trafikte en rahat edilebilecek yer bence çünkü şoförler birbirini kollar trafikte
ve genel olarak kötü kullanan sürücü hemen belli oluyor herkes ona göre davranıyor ben bile çok kolay yol verebileceğim halde
bayan olduğumu görünce karşıdaki benden önce davranıp yol veriyor istanbulda tüm yollar bana açık yani

bi seferinde ışığa geliyorum kırmızıya 3 sn var arkamda dolmuş geçeyim diye korna selektör yapıyor kendi de geçecek yaa
geçmedim ben de arkama yapıştı iyice ışıkta korna yapıyor indim aşağı bi sıkıntı mı var dedim varsa söyleyin bileyim
adam korktu benden yok abla bişi kusura bakmayın dedi

piyasada ki o kadar araba ne olacak ki peki:44:
ya bende çok oluyo eniştemin arabasını alıyorum veya eşimin abisinin filan
veya memlekete gidince mecburen başkasının arabasını alıyorum bizde öyle otomatik arabası olan yok
dediğin doğru ama ne bileyim ben hep düzde iyi olayım istiyorum
zaten bu gidişle galiba otomatik bi tane alıcaz
bende soğuk kanlıyım ehliyeti aldıktan sonra gece kullanmıştım ilk kez ve panik olmuyorum
ama fazla dikkatliyim o yüzden etrafa çok bakıyorum aynalara filan o arada vites güme gidiyo
bakalım hayırlsı

hiç rastlamadım meksika fasulyesine buralarda
bende denemek istiyorum onu aslında denemedim daha önce
tavuk değince aklıma geldi çerkez tavuğu olur mu çok mu saçma olur

hiç rastlamadım meksika fasulyesine buralarda
bende denemek istiyorum onu aslında denemedim daha önce
tavuk değince aklıma geldi çerkez tavuğu olur mu çok mu saçma olur

canım istersen kısır yerine mercimek köftesi de ekleyebilirsin hem servisi kolay hem de bereketlidir. 15 20 kişi olunacaksa servisi kolay olacak şeyler seçersen rahat edersin. şehriye salatası yapmak istersen de yıldız şehriyeyi de kullanabilirsin. başka çeşitler için düşünürüz daha

seyyaaaaah....
nasıl oldunuz. en son seni ve kızçeni hasta bırakmıştım. hadi sen neyse de sıla iğleşmiştir inşallah...

desenize yaş ortalamamız 25-35 ... :))
bütün orta yaşlar toplandık mı,oluyoruz şimdi?... :)
evet 25-35 orta yaş için biraz genç belki ama, Türkiye deki ölüm yaş ortalamasına bakarsak,tam da ortalardayız malesef.... :)

haftasonunun özeti; farmasi beni sevmiyormuş,karanfil az seviyormuş,diğerlerini bilmiyom... :))))
bi seyyahtan eminim dermişim,hoş farmasiden de emindim,o benim ruh ikizimdi ama,ama......
şaka (yarısı ciddiydi :)))) )bir yana, ben hepinizi seviyorum.....
ha bu demek değilki liste yapmayacağım...
yapacağııııım, hemde en adilinden,en okkalısından.... :))
dermişimmmm.... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…