Kirli Çıkılar )))

selamlar kirli çıkı bacılarım
herkesler afiyettedir inşaAllah

umreden döndüm döneli önceki hayatımla barışamıyorum, her şey de bir boşluk iticilik var gibi :S
bildirim yapmadım geçen ay kutsal bir amaç uğruna harcadım, bu aya da 1000 yazarsan sevinirim
hemen biriktirip tekrar gitmem lazım :)
Rabbim herkeslere nasip etsin inşaAllahh, maddi gücü ve sağlığı yerinde olupta erteleyen kendine en büyük kötülüğü yapıyor desem yeri, öyle güzel ki oralar anlatılmaz

allah kabul etsin canım tekrarını nasip etsin ve gitmek isteyen herkese oraları görmeyi nasip eder rabbim inş. bende istiyorum öncelikle hacca

ALLAH kabul etsin canım rabbim tekrar gitmeyi nasip eder sana inş bizlerde ilk kez gitmeyi nasip eder inş(amin)

nette gördümde kek kalıbına yapmışlar en alta patates püresi maydanoz karıştırmışlar
üzerine havuç salatası onun üstüne mor lahana salatası görünümü çok hoştu ama
menü kalabalık olursa da abartmış gibi olmak istemiyorum
o dediğini denemiştim patates çanağı çok güzel oluyor

amin aminnn...

ilki bir başka, şimdi çok korkuyorum bir daha gidersem kabeye bakınca kalbim yerinden çıkacak gibi atmazsa, ravzada yeşil halıdayken kendimden geçmezsem diye...
oyy oyyy çıkın çıkın gidin bacılarım oralar bir başka

Al benden de o kadar
Evde durunun calpolu disinda hic ilacimiz yoktur
Agri kesicimiz bile yoktur
Yuksek atesli hastalik haricinde de ilac kullanmayiz
Duruya Bu yasina kadar antibiyotik vermemek icin direndim
Gecen gun atesini dusuremeyince mecbur kaldim
Ilk oldu

Ablacim dereotlu yogurtlu makarna tarifi verdin ya
Markete gittim dereotu aldim
Oyle canim cekti ki soooyle sarimsakli
Himmmm misss
Azcik da mayonez koyacagim tarifte var mi hatirlamadim ama guzel olur

hoşgeldin depresifpoli gerçekten her gelen aynısını söylüyor, aylarca etkisinden çıkamıyor. annem hala durup durup anlatır oraları allah hepimize nasip eder inşallah

Ablacim dereotlu yogurtlu makarna tarifi verdin ya
Markete gittim dereotu aldim
Oyle canim cekti ki soooyle sarimsakli
Himmmm misss
Azcik da mayonez koyacagim tarifte var mi hatirlamadim ama guzel olur

tabi canım, mayonez de koyuyorum ben. ama istemeyen koymayabilir, belki o zaman biraz yağ eklemek gerekebilir. akşama pilav yapmasaydım ben de yapardım bugün

tabi canım, mayonez de koyuyorum ben. ama istemeyen koymayabilir, belki o zaman biraz yağ eklemek gerekebilir. akşama pilav yapmasaydım ben de yapardım bugün

mayonez kesinlikle çok yakışıyor
ben kornişon turşu ve bimden garnitür alıyorum biraz zeytinyağı ooo yemede yanında yat
ben bayılırım da eşim pek sevmez
fikirler için çook teşekkürler
menümüde hazırladım kafamda rahatladım valla
akşam pazara uğrıcam bol yeşillik alayım mercimek köftesine

senfatcım,sorduğun anlamda bebek yok..... :)
soruna şakayla karışık verdiğim cevabı beğendiğin için de, ayrıca teşekkürü, bir borç bilirim... :)
her ne kadar arada gel-gitler yaşasam da,bi türli cesaret edip,karar veremiyorum 3. bebek için.....
hem istiyorum,hem...................................
kararsız olmak,hiç iyi değil gerçekten..... :)
Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu versin hepimize...............

senfat; sen de 2. çocuk da kararsızdın galiba.

benim de 2013 hedeflerimden biri 2. çocuk. ama sol yumurtalıkda doktor dermoid kist var, onu alıcam dedi, başka bir doktordan daha görüş almam lazım, alınması zorunlu değilse, 2. doğumumda bebekle birlikte alıversinler

hiiiç düşünmüyordum, yeni yeni düşünmeye başladım. belki yazın çalışmalara başlarız, kısmet. eşim kızımız olmasını çok istiyor.

eşim aradı haberlerde görmüş
evimizin herşeyi i.k.e.a nın isveç köftesinde at ve domuz eti varmış
ayy ben yemiştim Rabbim günah yazmaz inşallahh
günahları onların boyunlarına 3 4 tane yedim aklıma geldi sonra belki domuz eti kullanıyorlardır dedim yemedim
tabe bnu aklımdan geçirdim eşimide uyarsaydım keşkee

ikea türkiyeye yurtdışından et getirtmiyor canım
kullandığı et pınar markasına ait

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…