selamlar kirli çıkı bacılarım
herkesler afiyettedir inşaAllah
umreden döndüm döneli önceki hayatımla barışamıyorum, her şey de bir boşluk iticilik var gibi :S
bildirim yapmadım geçen ay kutsal bir amaç uğruna harcadım, bu aya da 1000 yazarsan sevinirim
hemen biriktirip tekrar gitmem lazım :)
Rabbim herkeslere nasip etsin inşaAllahh, maddi gücü ve sağlığı yerinde olupta erteleyen kendine en büyük kötülüğü yapıyor desem yeri, öyle güzel ki oralar anlatılmaz
umreden döndüm döneli önceki hayatımla barışamıyorum, her şey de bir boşluk iticilik var gibi :S
bildirim yapmadım geçen ay kutsal bir amaç uğruna harcadım, bu aya da 1000 yazarsan sevinirim
Rabbim herkeslere nasip etsin inşaAllahh, maddi gücü ve sağlığı yerinde olupta erteleyen kendine en büyük kötülüğü yapıyor desem yeri, öyle güzel ki oralar anlatılmaz
patates salatasını da yine porsiyonluk yapmanı öneririm. yani, yağ, limon dereotu tuz falan karıştırıp, istediğin büyüklükte porsiyonlayıp, yuvarla. çukur yap, içine de rendeleyip kavrulmuş havuç, ya da garnitür vs. doldurabilirsin. hatta yoğurt ve biberli yağ da gezdirebilirsin
sağlıkçılar ilaç içmeyi sevmiyor mu nedir?
eva hiç ilaç içmem yazdı bi kere
selin aynı
böcük demir ilaçlarımı zorla içiyorum yazmıştım
eşimi 5-6 yılda toplamda 3 kere falan agrı kesici içmiştir. çok ağrısı olsa da almaz. nişanlıyken reflü vardır. o zamanlar reniduo içiyordu, ama onu da 5-6 yıldır içmiyor.
nette gördümde kek kalıbına yapmışlar en alta patates püresi maydanoz karıştırmışlar
üzerine havuç salatası onun üstüne mor lahana salatası görünümü çok hoştu ama
menü kalabalık olursa da abartmış gibi olmak istemiyorum
o dediğini denemiştim patates çanağı çok güzel oluyor
Ablacim dereotlu yogurtlu makarna tarifi verdin ya
Markete gittim dereotu aldim
Oyle canim cekti ki soooyle sarimsakli
Himmmm misss
Azcik da mayonez koyacagim tarifte var mi hatirlamadim ama guzel olur
tabi canım, mayonez de koyuyorum ben. ama istemeyen koymayabilir, belki o zaman biraz yağ eklemek gerekebilir.akşama pilav yapmasaydım ben de yapardım bugün
eşim aradı haberlerde görmüş
evimizin herşeyi i.k.e.a nın isveç köftesinde at ve domuz eti varmış
ayy ben yemiştim Rabbim günah yazmaz inşallahh
günahları onların boyunlarına 3 4 tane yedim aklıma geldi sonra belki domuz eti kullanıyorlardır dedim yemedim
tabe bnu aklımdan geçirdim eşimide uyarsaydım keşkee
ikea türkiyeye yurtdışından et getirtmiyor canım
kullandığı et pınar markasına ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?