desenize yaş ortalamamız 25-35 ... :))
bütün orta yaşlar toplandık mı,oluyoruz şimdi?... :)
evet 25-35 orta yaş için biraz genç belki ama, Türkiye deki ölüm yaş ortalamasına bakarsak,tam da ortalardayız malesef.... :)
haftasonunun özeti; farmasi beni sevmiyormuş,karanfil az seviyormuş,diğerlerini bilmiyom... :))))
bi seyyahtan eminim dermişim,hoş farmasiden de emindim,o benim ruh ikizimdi ama,ama......
şaka (yarısı ciddiydi :)))) )bir yana, ben hepinizi seviyorum.....
ha bu demek değilki liste yapmayacağım...
yapacağııııım, hemde en adilinden,en okkalısından.... :))
dermişimmmm.... :)))
bir kutusuna 6-7 lira diyorlardı en son burda da her markette olmuyor. :26:hiç rastlamadım meksika fasulyesine buralarda
bende denemek istiyorum onu aslında denemedim daha önce
tavuk değince aklıma geldi çerkez tavuğu olur mu çok mu saçma olur
darksea bana hiç sorma canım, ben zaten balık hafıza biri olarak asla yeterli anlatamam
desenize yaş ortalamamız 25-35 ... :))
bütün orta yaşlar toplandık mı,oluyoruz şimdi?... :)
evet 25-35 orta yaş için biraz genç belki ama, Türkiye deki ölüm yaş ortalamasına bakarsak,tam da ortalardayız malesef.... :)
haftasonunun özeti; farmasi beni sevmiyormuş,karanfil az seviyormuş,diğerlerini bilmiyom... :))))
bi seyyahtan eminim dermişim,hoş farmasiden de emindim,o benim ruh ikizimdi ama,ama......
şaka (yarısı ciddiydi :)))) )bir yana, ben hepinizi seviyorum.....
ha bu demek değilki liste yapmayacağım...
yapacağııııım, hemde en adilinden,en okkalısından.... :))
dermişimmmm.... :)))
hımm haftasonu itiraf.com olmuş demek burası...
seni nasıl sevmezler akuzum benim. ben çok sefiyorum .(listene beni kötü ekleme ha)
yaş ortalamasıyla ben de mi 35'e düştüm şimdimeyraaaa teşekkürler
sen iste,ben seni 25 e bile düşürürüm ablacığım... :))
yaş ortalamasıyla ben de mi 35'e düştüm şimdimeyraaaa teşekkürler
e böcükcüm beğenmişsin keşke bide aydınlatsan.
valla bişeylerden bahsetmişsiniz liste miste.... çatlayacam meraktan.:18::18:
canım istersen kısır yerine mercimek köftesi de ekleyebilirsinhem servisi kolay hem de bereketlidir. 15 20 kişi olunacaksa servisi kolay olacak şeyler seçersen rahat edersin. şehriye salatası yapmak istersen de yıldız şehriyeyi de kullanabilirsin. başka çeşitler için düşünürüz daha
bir kutusuna 6-7 lira diyorlardı en son burda da her markette olmuyor. :26:
ben de 19 umdan gün aldım.yine abla dicem 35 yaşında olduğuna göre benden epey büyüksün ablacım
aklımda kalanlardan kısa kısa yazıyorum
hafta sonu bdv vari konular konuşuldu
biraz seyyah anlattı biraz da karanfil. merak edip isteyen olursa açabilirim
selinlerin tayin durumları varmış Ankaraya gelebilirlermiş (inşallah gelecekler) bu arada çok alakasız ama inşallah diyince aklıma idris naim şahin geliyor
kim kim diyince aklına ne geliyor onları yazdılar böylece listeler oluştu son noktayı da meyra koydu
allright ın bugün annesi geliyor kendine izin verdi işe geçmeyecekti bir de evlerinde tadilat işleri var bi sızıntı var onu bulmaya çalışıyordu ustalar
farmasi yine balık pişirdi poğaça ekmek balığı yaptı
bu arada english home un sitesinde mikrofiber yorganlar indirimde tek kişilikler 20 çift kişilikler 25 lira senfatla biz kapıştık kaldıysa siz de bakın mutlaka.
ilmihallerden konuşuldu gusul abdesti nasıl alnıyor hangi gıdayı yemek(midye kalamar kokoreç) caiz değil onlardan bahsedildi
3 katlı renkli patates salataları oluo ya
kat kat ölede yapsam abartmış mı olurum
ablam olabilir mercimek köftesi
bolda olur hem.
ben tembeline kaçmıştım biraz
evit bunun yanına börek(peynirli muska)
kakaolu fındıklı kek
üstü şekerli kurabiş
tuzlu kurabiş nasıldır menüm
ooo benim gibi pinti insana 6 7 tl çok fazla
şaka bir yana kalabalık olmasa yapılabilirdi ama en az 2 kutu almak lazım
benim burda takıldığımı biliyor o da ben netteyken heroes atar zaten karşılıklı da atışırız bizde sıkıntı olmuyor.hımmm hafta sonu konuları güzelmiş benim eşimde ankaraya sadece haftasonları geldiğinden nete girmiyorum zaten evde nette yok girsem ancak telefondan girebilirim ki en koyu muhabbetlerde haftasonu dönüyormuşakşamlarıda burası kıpır kıpır eşleriniz bu konuda birşey demiyormu ben eşim varken bazen telefondan oyuna giriyorum kızıyor bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?