Kirli Çıkılar )))

hımm haftasonu itiraf.com olmuş demek burası...
seni nasıl sevmezler akuzum benim. ben çok sefiyorum .(listene beni kötü ekleme ha)

yaş ortalamasıyla ben de mi 35'e düştüm şimdi meyraaaa teşekkürler

15 üyeeee, 9 ziyaretciiii, oy oy oy

kirli çıkıların gücü adınaaaa; ziyaretciler ada sana bürünün, gösterin kendiniziiiii

ben hiç kutuma gidemiyom ya, kutu hep boş, ezikmiyim neyim

kutu deyince de aklıma hep libidosyonel şeyler geliyor

ablam olabilir mercimek köftesi
bolda olur hem.
ben tembeline kaçmıştım biraz
evit bunun yanına börek(peynirli muska)
kakaolu fındıklı kek
üstü şekerli kurabiş
tuzlu kurabiş nasıldır menüm

bir kutusuna 6-7 lira diyorlardı en son burda da her markette olmuyor. :26:

ooo benim gibi pinti insana 6 7 tl çok fazla
şaka bir yana kalabalık olmasa yapılabilirdi ama en az 2 kutu almak lazım

Selamün aleyküm hanımlar nasılsınız?
Ben iyiyim dün annemlerdeydik çağan az uyuduğu için şu anda uyuyor bende bi yandan iş yapıp bi yandan sizlere bakıyorum acıktım bişeyler yapıp yiyeceğim şimdi dışarı çıkacaktım hava çok güzel ama çağan uyuyo napalım kısmet.
Geçmişi okudum aklımda kalanlara yazayım öncelikle benim listemde hepiniz varsınız hiçbirini ayırt etmiyorum hepinizden ayrı ayrı şeyler öğreniyorum hepinizin ayrı ayrı güzel özellikleri var ve hepinizi çok seviyorum iyiki tanıdım hepinizi
Hastalar çok çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin.
makarna salatası tarifi istenmiş bende yoğurtlu yapıyorum boncuk makarnayı haşlıyorum içerisine yoğurt,mayonez,garnitür,kornişon turşu,pancar turşusu,sosis koyuyorum.

aklımda kalanlardan kısa kısa yazıyorum
hafta sonu bdv vari konular konuşuldu
biraz seyyah anlattı biraz da karanfil. merak edip isteyen olursa açabilirim
selinlerin tayin durumları varmış Ankaraya gelebilirlermiş (inşallah gelecekler) bu arada çok alakasız ama inşallah diyince aklıma idris naim şahin geliyor
kim kim diyince aklına ne geliyor onları yazdılar böylece listeler oluştu son noktayı da meyra koydu
allright ın bugün annesi geliyor kendine izin verdi işe geçmeyecekti bir de evlerinde tadilat işleri var bi sızıntı var onu bulmaya çalışıyordu ustalar
farmasi yine balık pişirdi poğaça ekmek balığı yaptı
bu arada english home un sitesinde mikrofiber yorganlar indirimde tek kişilikler 20 çift kişilikler 25 lira senfatla biz kapıştık kaldıysa siz de bakın mutlaka.
ilmihallerden konuşuldu gusul abdesti nasıl alnıyor hangi gıdayı yemek(midye kalamar kokoreç) caiz değil onlardan bahsedildi

Son düzenleme:
ben de 19 umdan gün aldım. yine abla dicem 35 yaşında olduğuna göre benden epey büyüksün ablacım

benim çok sevdiğim bi komşum var. yaşı da benden büyüktür kızım küçükken onun yaşını sorduğunda, eğer yazsa mandalin çıkınca, kışsa karpuz çıkınca 18'ime gircem derdi

hımmm hafta sonu konuları güzelmiş benim eşimde ankaraya sadece haftasonları geldiğinden nete girmiyorum zaten evde nette yok girsem ancak telefondan girebilirim ki en koyu muhabbetlerde haftasonu dönüyormuş akşamlarıda burası kıpır kıpır eşleriniz bu konuda birşey demiyormu ben eşim varken bazen telefondan oyuna giriyorum kızıyor bana

3 katlı renkli patates salataları oluo ya
kat kat ölede yapsam abartmış mı olurum

patates salatasını da yine porsiyonluk yapmanı öneririm. yani, yağ, limon dereotu tuz falan karıştırıp, istediğin büyüklükte porsiyonlayıp, yuvarla. çukur yap, içine de rendeleyip kavrulmuş havuç, ya da garnitür vs. doldurabilirsin. hatta yoğurt ve biberli yağ da gezdirebilirsin

benim burda takıldığımı biliyor o da ben netteyken heroes atar zaten karşılıklı da atışırız bizde sıkıntı olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…