sevimlim tiramisu şöyle yapılır en güzelinden
1lt süte 1 bardak un 1 bardak şeker 1 vanilya ekle muhallebi kıvamına kadar pişir
en son 1 paket labne peyniri karıştırı altını kapatınca çırptığın yumurtayı ekle
hazır keki-ben onunla yapıyorum orjinali kedi dili piküvi-yarım bardak süt yarım bardak su içine 1 çorba kaşığı neskafe ile ıslat
bir katını ıslatıp kremayı arasına sür
diğer katı koy üstüne onu da ıslat
kalan kremayı da üzerine sür
üzerine süzgeçle kakao serp,normali boğazını yakacak kadar fazla olur,sen damak zevkine az veya çok koyabilirsin kakaoyu
Eki Görüntüle 643417
Eki Görüntüle 643418
ben zaten bisküvili değil de kekli düşünüyordum
çünkü ikisinden de yedim ama kekli olan daha çok hoşuma gitmişti
peki bu neskafe, üçü bir aradalarla olur mu
çünkü biz neskafe içmeyiz, ayda yılda bir bu üçü bir aradalardan içeriz
yani paket olarak almayız neskafe, ama evde üç beş tane bunlardan bulunur
su israfını ekonomiden çok dünyanın geleceği için sevmiyorum
nefret ediyorum dünyaya zarar verenlerden
kızım yere bir çöp dahi atmaz keza ben de
Teşekkür ederim sunny ablakaranfilim büyük suç işlemişsin gerçektenbadeyi dinle teslim ol
selin hayırlı olsun bebişinin yeni cicilerisen bebeğini anlatırken, oğlumu hatırlattı bana küçüklüğünden beri hala anlattığın şekilde yatar. bazen uyurken bacak bacak üstüne atar seninki de öyle olacak kesin
canım o belirtileri yaşayan bi tek benim burdaiyice teklemeye başladım artık
işte benim oeşim traş olurken, elini yüzünü yıkarken sonuna kadar açar, akıtır da akıtır ben gider kısarım o da bana sinir olur, ama napayım elimde değil. bi de şu yeni musluklar hiç güzel değil, kolunu kaldırıveriyolar hemen. kimse ayarlamaya uğraşmıyor.
pepeti inşallah tutar, allah isteyen herkese nasip etsin canım
hoşgeldin vegetablebereketli olsun kazancın
hoşbulduk seyyahzeytin burda yazdıklarını eşine anlattın mı
kendi kendine mi üzülüyorsun
erkekler odun olduklarından direk düşündüklerini söylemek lazım
kaplerası firmayı arayıp neleri toplamadığını sorsan ona göre kendi hazırlığını yapsan
zor da olsa ben de taşınmak değişiklik yaşamak istiyorum
veget hoşgeldin
pepeti geçmiş olsun canım
1lt süte 1 bardak un 1 bardak şeker 1 vanilya ekle muhallebi kıvamına kadar pişir
en son 1 paket labne peyniri karıştırı altını kapatınca çırptığın yumurtayı ekle
hazır keki-ben onunla yapıyorum orjinali kedi dili piküvi-yarım bardak süt yarım bardak su içine 1 çorba kaşığı neskafe ile ıslat
üzerine süzgeçle kakao serp,normali boğazını yakacak kadar fazla olur,sen damak zevkine az veya çok koyabilirsin kakaoyu
Eki Görüntüle 643417
Eki Görüntüle 643418
zeytin burda yazdıklarını eşine anlattın mı
1lt ste ili piküvi-yarım bardak süt yarım bardak su içine 1 çorba kaşığı neskafe ile ıslat
bir katını ısl
Eki Görüntüle 643417
Eki Görüntüle 643418
aynen katılıyorum. şu yeni musluklar konusunda da ısrarlıyım. ayarlamak zor geliyor herkese, en kısa zamanda değiştirmek istiyorum. çöp konusuna gelince de ailemde hiç kimse dışarda yere bir parça kağıt bile atmaz, çöp kutusu bulamazsak eve geri taşırız
herşeyi topluyoruz demişler canım ama kıyafetleri onlara bırakmayı düşünmüyrum asıl kafamı karıştıran ev halıflex içeriye bunlar ayakkabılarla dalacaklar napcam bilmiyorum walla:Szeytin burda yazdıklarını eşine anlattın mı
kaplerası firmayı arayıp neleri toplamadığını sorsan ona göre kendi hazırlığını yapsan
zor da olsa ben de taşınmak değişiklik yaşamak istiyorum
veget hoşgeldin
pepeti geçmiş olsun canım
Eki Görüntüle 643417
Eki Görüntüle 643418
aynen katılıyorum. şu yeni musluklar konusunda da ısrarlıyım. ayarlamak zor geliyor herkese, en kısa zamanda değiştirmek istiyorum. çöp konusuna gelince de ailemde hiç kimse dışarda yere bir parça kağıt bile atmaz, çöp kutusu bulamazsak eve geri taşırız
kpss çalışırken bi bakıyorum 2002den kalma proje ödevleri
veli toplantısı tutanağı kağıtları var
hiçbirini atmamışım arkalarına çalışıyorum
gelelim bizim zırtapoza
peteğin üstündeki ızgarayı çıkaramıyorum diye ağlıyor, kaçan topunu almak için sehpanın altına girmiş, saftirik çıkamıyor, çıkmak istedikçe sehpaya çarpıyo, sıkışmış kalmış.
senfat yorganın paketi açılınca tekrar kapanamıyor poşeti " yırt ve at "lık.
açmadan önce annem görünce aaa ince gibi mi ne dedi açılınca az kabardı pofidik oldu; katı kışlarda kullanılmaz destek ister üstüne. Bence tek kişiliği götürebilirsin madem bebekleri oldu kullanır işte büyüyünce.
köşesinin birinde english home diye yazıyor markası. Bence bu fiyata süper hediye.şimdiden yeri çıktı, ne güzel
sunyy66 bize haber versin indirimleri, sen de kaliteli ürünleri biliyorsun,
topluca alım fırsatı çıksın bize
neyse ince de olsa markayı kocaman yazsalardı bari üstüne
pahalı bişey gibi görünsün
çok uykum vaaar. noluyor ya bana(
akşam 10 da yataktaydım oysaki.
dün yediğim hurmalar mı tırmalamaya başladı nedir ?
köşesinin birinde english home diye yazıyor markası. Bence bu fiyata süper hediye.
benim de sabah işe gelirken başım dönmeye başladı hala ara ara çevre fıldır fıldır. :111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?