Kirli Çıkılar )))

zeytin burda yazdıklarını eşine anlattın mı
kendi kendine mi üzülüyorsun
erkekler odun olduklarından direk düşündüklerini söylemek lazım

kaplerası firmayı arayıp neleri toplamadığını sorsan ona göre kendi hazırlığını yapsan
zor da olsa ben de taşınmak değişiklik yaşamak istiyorum

veget hoşgeldin

pepeti geçmiş olsun canım

sevimlim tiramisu şöyle yapılır en güzelinden
1lt süte 1 bardak un 1 bardak şeker 1 vanilya ekle muhallebi kıvamına kadar pişir
en son 1 paket labne peyniri karıştırı altını kapatınca çırptığın yumurtayı ekle

hazır keki-ben onunla yapıyorum orjinali kedi dili piküvi-yarım bardak süt yarım bardak su içine 1 çorba kaşığı neskafe ile ıslat
bir katını ıslatıp kremayı arasına sür
diğer katı koy üstüne onu da ıslat
kalan kremayı da üzerine sür
üzerine süzgeçle kakao serp,normali boğazını yakacak kadar fazla olur,sen damak zevkine az veya çok koyabilirsin kakaoyu

su israfını ekonomiden çok dünyanın geleceği için sevmiyorum
nefret ediyorum dünyaya zarar verenlerden
kızım yere bir çöp dahi atmaz keza ben de

anlattığım tarif büyük pasta tabanı için
becerikli olanlar kekini kendisi yapıyor

ben zaten bisküvili değil de kekli düşünüyordum
çünkü ikisinden de yedim ama kekli olan daha çok hoşuma gitmişti
peki bu neskafe, üçü bir aradalarla olur mu
çünkü biz neskafe içmeyiz, ayda yılda bir bu üçü bir aradalardan içeriz
yani paket olarak almayız neskafe, ama evde üç beş tane bunlardan bulunur

olur olur
ondan da olur
acı olsun istersen ister kahveyi sade ister kakaoyu fazla tutarsın
bir de bunu dolapta bekletiyorlar herkes öyle seviyor
ama ben sütlü tatlıları -bunda da muhallebi olduğundan-sıcakken daha çok seviyorum

su israfını ekonomiden çok dünyanın geleceği için sevmiyorum
nefret ediyorum dünyaya zarar verenlerden
kızım yere bir çöp dahi atmaz keza ben de

aynen katılıyorum. şu yeni musluklar konusunda da ısrarlıyım. ayarlamak zor geliyor herkese, en kısa zamanda değiştirmek istiyorum. çöp konusuna gelince de ailemde hiç kimse dışarda yere bir parça kağıt bile atmaz, çöp kutusu bulamazsak eve geri taşırız

Teşekkür ederim sunny abla

hoşbulduk seyyah

söylemezmiyim söyledim tabe
aradı haklıydın yaptırdım 250 ye dio
aslında eşim odundan ziyade çocuk gibi davranıo
ben alakasız birşey desem o alakasız konuşur
yani çok pahallı değil mi dedim
tüm dişlerim çürür inş. dedi
hahaha
babamda böledir annemi daha iyi anlıyorum şimdi evde 3 çocuğum var derdi

bu arada enfesss görünüyorr

Son düzenleme:

kpss çalışırken bi bakıyorum 2002den kalma proje ödevleri
veli toplantısı tutanağı kağıtları var
hiçbirini atmamışım arkalarına çalışıyorum

herşeyi topluyoruz demişler canım ama kıyafetleri onlara bırakmayı düşünmüyrum asıl kafamı karıştıran ev halıflex içeriye bunlar ayakkabılarla dalacaklar napcam bilmiyorum walla:S

benimde kol çantam çöp poşeyi gibi olur dışarda çöp genelde bulamam çantaya koyarım bi açarım su şişesi peçeteler amannnnnn anlatamam

kpss çalışırken bi bakıyorum 2002den kalma proje ödevleri
veli toplantısı tutanağı kağıtları var
hiçbirini atmamışım arkalarına çalışıyorum

ben sana daha kötüsünü söyleyeyim. kızlar bana eski okul defterlerini elletmezler. lazım olur diye saklıyolarmış efendim evlenen kitaplarını aldı gitti bohçalayıp, ama defterlerini bıraktı küçükhanım, sonra eleme yapcakmış dolaplarını bi açtım eski lise defterlerine kadar duruyo bunlar sayısalcı ya, sözel olan derslerin defterlerini atmışlar ama ötekiler, lise, üniversite duruyo evde çıngar çıkardım. terör estirdim, hemen üşüştüler başına annem atmadan eleyelim diye sonuç: hala yarısı duruyo

karanfilce
bundan sonra tüm sakarlıklarım ve dikkatsiz davrandıgım her şey için seni mesul tutuyorum. kötü olan her şeyde maşaallah demedin diye düşüneceğim. gözün kaldıysa bile o kv. de kalmamıştır, gelinde kalmıştr , niye ben de o şans yoktu.
mesela ben de senin köyden gelen erzaklarına çok özeniyorum, taza taze doğal diye. artık birşey gelmezse canım benden bil
badenin yorumu çok komik, hemen kadına git ve benim yüzümden oldu de.

seyyah
ben de tiramusuyu bimin keki, bim labne peyniri ile yapıyorum, kahve de gold ve cok severim tiramusuyu, ne gerek var, kek pişirmekle değil mi.

sirkeci
yorganlar nasıl, henüz gelmedi benimkiler. ince mi? eşimin iş arkadasları bi ara gelmişlerdi. hemen hafta sonu iade-i ziyaret yapalım da evden yorganın biri gitsin, yer kaplamasın. o dr.un karısının dogumunu eşim yaptırmıştı, o zaman damat ya da kiğilıdan tşört getirmişler (tam hatırlamıyorum çünkü bedeb büyüktü babama verdim) ve eve geldiklerinde oğlana güzel bir pijama takımı getirmişlerdi. ben de altta kalmayım diyorum ama tek kişilik götürsem az mı olur. olur gibi geliyor bana, olmazsa çift kişilik götüreyim ne dersin.

multijet
yazılarının arasına nokta ve virgül koyar mısın. bazen anlamakta zorlanıyorum.

zeytin
eşin seni hiç düşünmeden hareket ettiği için sinirlenmişsin. ama sadece senin eşin değil, bir çoğumuzun ki öyle. eşim de pahalı olanı iyi diye düşünür. benim eşim sabah banyoda önce çeşmeyi açar, sıcak su balkondan dolaşıp gelinceye kadar akıtır. bak çoğumuzun ki öyle, ya bari klozete dök derim. yok uğraşmaz. su israfı toplumsal bir sorumluluk, ayrıca cebimize de zararı var.

farmasi
ilk defa satış yaptım, 4 tl kazandım. bugunku ekmek paramız çıktı. Allah bereket versin. bugunun karı, inşaallah 2-3 gün daha fazla artmaz ve üzülmem. neden 4 tl kar diyeceksen karımı banka hesap işletim ücreti olarak yedi. bana kalan bu miktar. ama şimdiye kadar hiç yapmamıştım bu işlemleri. henüz tl ile ısınma turları, ardından ons ve dolar diyelim inşaallah

sunny66
çocuklarını çevre temizliğinde ne güzel yetiştirmişsin. ben de arabada bişey yendiyse falan eve gelinceye kadar arabada tutarım, dışarıya atmam. inşaallah kızında torunlarını aynı bilinçle yetiştirir. annelere büyük sorumluluk düşüyor.

gelelim bizim zırtapoza
peteğin üstündeki ızgarayı çıkaramıyorum diye ağlıyor, kaçan topunu almak için sehpanın altına girmiş, saftirik çıkamıyor, çıkmak istedikçe sehpaya çarpıyo, sıkışmış kalmış.

senfatcığım Allahtan sözümü dinleyip başka yere gitmiş
yoksa 800 tl yi boşuna vericektik
arayıp özür diledi orası ticarete dökmüş işi düşünemedim kusura bakma bu akşam ne yemek yapim dio(izinli bugün)
bahaneyle akşam yemeği işindende yırttım
evet bu kadar didiniyoruz 3 kuruş arttırmak için 800 diyince cinnet geçirdim

senfat yorganın paketi açılınca tekrar kapanamıyor poşeti " yırt ve at "lık.
açmadan önce annem görünce aaa ince gibi mi ne dedi açılınca az kabardı pofidik oldu; katı kışlarda kullanılmaz destek ister üstüne. Bence tek kişiliği götürebilirsin madem bebekleri oldu kullanır işte büyüyünce.

şimdiden yeri çıktı, ne güzel
sunyy66 bize haber versin indirimleri, sen de kaliteli ürünleri biliyorsun,
topluca alım fırsatı çıksın bize

neyse ince de olsa markayı kocaman yazsalardı bari üstüne
pahalı bişey gibi görünsün

çok uykum vaaar. noluyor ya bana (
akşam 10 da yataktaydım oysaki.
dün yediğim hurmalar mı tırmalamaya başladı nedir ?

köşesinin birinde english home diye yazıyor markası. Bence bu fiyata süper hediye.
çok uykum vaaar. noluyor ya bana (
akşam 10 da yataktaydım oysaki.
dün yediğim hurmalar mı tırmalamaya başladı nedir ?

benim de sabah işe gelirken başım dönmeye başladı hala ara ara çevre fıldır fıldır. :111:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…