kızlar bişey sorcam
bu doğum sancıları adet sancısı gibi dimi
iki gündür karnım ağrıyor hafiften
hani adetten iki üç gün önce hafif hafif olur ya, onun gibi bişi :26:
daha ömrümde hiç yanımda ölen , ölmüş can çekişen biri görmedim
Allah sevdiklerimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..
yani güvenilir olma açısının yanında sağlıkçı vasfı olmayanlar için de çok iyi..
bi market ya da mağazada çalışmaktansa hastanede masa başı şirket elemanı olmak temizlik bölümünde filan olmak bence çok daha iyidir. çalışma saatleri az ve güvenilir.
benim de midem bulanır jöleden dokunamam
derfat geçmiş olsun bakma canım sen nette yazılanlara..
gökçe, sen anadolu öğretmen lisesi mezunu musun?
eğer değilsen o kadar puanı yazık etmişin
bi de kaç yaşındasın??
evet seyyah beğene beğene geliyo kızlar
bende ölüm anı görmedım ama dedem öldükten sonra cenazesı kaldırılmadan önce görebildim öptüm ve hala aklımdadır gözlerım dolar canım dedem
gecen bır egıtım forumunda bı bayan vardı kıızı lösemıymiş 3 sendır tedavı oluyormus 25 subatta vefat etmıs kıızı onunla ılgılı bır sey paylasmıs. son gecesınde
anne geldıler demıs
kım kızım gelen demıs annesi
beni almaya geldıler anne demiş
annesı gıtme yavrum benı bırakam daha yaşayacak cok seyımız vardemıs senı cok sevıyorum anne demıs vedalaşmıslar ve vefat etmıs saat 2 de dıyor kadın cok duygusall 6 yasındaymıs daha yavrucak Allahım herkese hayırlı ölümler nasıp etsın kimseye evlat acısı vermesın
bazen dert dıye burda konuusyoruz da hersey boş bu hayyatta
kızlaaaaar
tayinim çıktı
hem de evime çok yakın bi okula
hepinize dualarınız için teşekkür ederim
derfatcım ya son günlerde başına neler gelio senin böle 2 ekmek bi pakette tuz al başımın gözümün sadakası de ver
birine uğursuzluk kalksın başınızdan
annecine geçmiş olsun ama ameliyatı tam olarak nerden olcanı anlamadım kalçasından mı olcak guatr ameliyatımı?
sevimlicim canım benade sütü hep kahveyle içerim ama ben kahve manyagı oldugum için:)
şimdi önce yaklaşık yarım litre sütü cezveye dolduruorum:) çok deme eşşek kadar bi kupam var resmen yarım litre alıo
sonna bu sütün içine 1 çay kaşığı türk kahvesi,filtrekahve,neskafe artık canım o an hangisini çektiyse koyyorum güzelce kaynayana kadar ısıtıorum
kaynamayınca içindeki kahvler pişmiyo
sonna lıkır lıkır içiorum:) hamile oldugum günden beri bu şekild içtim yoksa kahvesiz yaşayamazdım:) hiç bişeycikde olmadı bana daş gibiyim daş:)
cnm çok geçmiş olsun
Allah şifa versin
sen yine de kötü şeyleri aklına getirmemeye çalış
bi şeycik olmaz inşallah
bekleyin olrayt geliyorumdünden kalan sarma var
geçerken kızarmış tavuk alacağım
hızlısından makarna yaparım hemen..
karanfilin geçen gösterdiği turptan aldım içi pespembe
renginden dolayımıdır nedir 1 tane kaldı
turp yemeyen koca turpçu oldu çıktı
turp-havuç salatası yaparım
komşu teyzenin ikram ettiği revaniler de var
daha ne olsun di miii
şimdi bunu öylece mi tepsiye yayıyorsunuz?sana bi tarif vericem geçen de vermiştim 5 dakikada hazırlıcan çay olana kadar pişecek..
2 yumurta(1isinin sarısı üzerine olacak şekilde ayır)
1 su br sııvıyağ (istersen daha az da olabilir)
beyaz peynir ,istersen maydonoz
2-3 kaşık yoğurt
kabartma tozu
aldığı kadar un
elinle harmanla küçük fırın tepsisine elinle bastırarak yay yumurta sarısını sür
15-20 dakika nefis pratik bişey çıkıyor..
tavsiye ederim..
yapınca fotosunu çekerim
aldım aldım kocişe 5 tane kendimede 9 tane gömlek aldım sudan ucuz ayol bi damacan parası:)))
hadi gözün aydınkızlaaaaar
tayinim çıktı
hem de evime çok yakın bi okula
hepinize dualarınız için teşekkür ederim
keçiboynuzu tozu musevimsiz
sütü içemiyorsan aktardan keçiboynuzu tozu alıp atsan içine belki içersin hem şifa niyetine..
ben çok kullanıyorum keke filan pek atarım çok amaçlı
hem de çok ucuz bişey.
benim hiç ağrım olmadı, suyum geldi, hoppp sezeryan
Allah göstermesin de karanfilcecim
ama yaşamak kadar ölmek de doğal bir de öyle düşünmeli
kimleri kimleri gördüm çok tuhaf elinden hiçbirşey gelmiyor gelemiyor yetki alanının dışında Yüce Rabbim karşısındaki acizliğini bir kere daha hissediyor insan
tatlı buruk üzüntülü karmaşık ama bir o kadar gerçek duygular
ben kefeni Allah'a kavuşmak için giyeceğimiz özel bir giysi hatta nasıl genç kızların rüyasıdır o tertemiz gelinlik ya
işte kefen de Allah'a kavuşmak için bizlerin rüyası olmalı diye düşünüyorum o temizliğe layık yaşamak ve ölmek (bence kavuşmak)
bu arada benım net sınırsızdı bır kac gun önce bır uyarıadil kullanım kootasını aşmışız o sebebten hıızmz 3 mbs düşmüş . 50 GB kullanmıısz. şaka gibi ya banane adıl kullanım kotasından sımdı bır tıklıyorum 3 dk falan beklıyorm bılıyomuusnz ne hallerdeyımmm
3000. sayfaya yazmalıyım
1000 ve 2000 de yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?