Kirli Çıkılar )))

kızlar bişey sorcam
bu doğum sancıları adet sancısı gibi dimi
iki gündür karnım ağrıyor hafiften
hani adetten iki üç gün önce hafif hafif olur ya, onun gibi bişi :26:

benim hiç ağrım olmadı, suyum geldi, hoppp sezeryan
herife sorsak halı sahada.
ara ki bulasın
dün gece sabaha kadar nöbetteydi. geldi, yedi, yattı, halısahaya gitti, duşa girecek, hoppp gece bitecek

daha ömrümde hiç yanımda ölen , ölmüş can çekişen biri görmedim
Allah sevdiklerimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..

bende ölüm anı görmedım ama dedem öldükten sonra cenazesı kaldırılmadan önce görebildim öptüm ve hala aklımdadır gözlerım dolar canım dedem

gecen bır egıtım forumunda bı bayan vardı kıızı lösemıymiş 3 sendır tedavı oluyormus 25 subatta vefat etmıs kıızı onunla ılgılı bır sey paylasmıs. son gecesınde
anne geldıler demıs
kım kızım gelen demıs annesi
beni almaya geldıler anne demiş
annesı gıtme yavrum benı bırakam daha yaşayacak cok seyımız var demıs senı cok sevıyorum anne demıs vedalaşmıslar ve vefat etmıs saat 2 de dıyor kadın cok duygusall 6 yasındaymıs daha yavrucak Allahım herkese hayırlı ölümler nasıp etsın kimseye evlat acısı vermesın

bazen dert dıye burda konuusyoruz da hersey boş bu hayyatta

o puan hacettepe de olurdu, galiba öğretmen lisesi mezunu

gerçekten çok hüzünlü çok
Rabbim o kardeşimize gani gani sabırlar versin

sağol selincim üzerimizde bi uğursuluk var ve hiç bırakmıyo peşimizi verdim canım verdim ve vermeyede devam ediyorum ALLAH kabul etsin inş(amin).Selincim ne ameliyatı olacağını bende tam bilmiyorum annem tam anlamamış dr söylemiştir tahminimce guatrla ilgili bi ameliyat olacak.

cnm çok geçmiş olsun
Allah şifa versin
sen yine de kötü şeyleri aklına getirmemeye çalış
bi şeycik olmaz inşallah

sağol canım benim amin inş kötü şey düşünmeyeyim diyorum ama aklıma okuduklarım geliyor ve sürekli dua ediyorum rabbim annemi başımdan eksik etmesin(amin)

bekleyin olrayt geliyorum
umarım henüz yememişsinizdir
şimdi bunu öylece mi tepsiye yayıyorsunuz?
pişince de dilimliyorsunuz öyle mi?
yani tam anlamadım ben :44:
ha doğurdum ha doğurcam, gözüm hala daha pastada börekte
aldım aldım kocişe 5 tane kendimede 9 tane gömlek aldım sudan ucuz ayol bi damacan parası:)))

kızlaaaaar
tayinim çıktı
hem de evime çok yakın bi okula
hepinize dualarınız için teşekkür ederim
hadi gözün aydın
sevimsiz
sütü içemiyorsan aktardan keçiboynuzu tozu alıp atsan içine belki içersin hem şifa niyetine..

ben çok kullanıyorum keke filan pek atarım çok amaçlı
hem de çok ucuz bişey.
keçiboynuzu tozu mu
o ne yaa, evde keçiboynuzu var, direkt onu yesem
şimdi keçiboynuzu demir açısından zengin sanırım, kan yapar diyorlar
ee kalsiyum demir emilimini yavaşlatıyor ya da engelliyor :111::111::111:
gel de çık işin içinden
benim hiç ağrım olmadı, suyum geldi, hoppp sezeryan

bak bu ara aklımdaydın, sormayı unutmuşum
acaba senfat normal mi, sezeryan mı doğum yaptı diye

ölmek de yaşamak kadar doğal..
ama insan bilmediğinden korkar yaa..
soğuk kanlı olmayı çok isterdim
ben de olamayanlardanım sanırım..

Allah canımızı razı olarak alsın inşallah..

farması senın buygunde cıkmaya nıyetı yokmus sahıden 42 hafta

masallah badeuzun canım ya one analtış ben burda duramadım yaa o ne cesaret sızdeki

senfat kocandan bahsetmıısnya aynı hepsi al bırını vur ötekıne benımkıde 5 de geldı dun cok yemek yemıstı akam 2 ser tabak fasulye pilav ve arkadasa gıtmıstık rahatsızlandı mıde ılcaı falan ıctı saglıkcı arkads . orda bana dıyorkı hep senın yuuznden cok yedırdın dıyo ya cocukmuusn yemeyedın dedım. daha yemıycem yaptıgın yemegı hafıf yogurtla gecırcem aksamları demıstı bır gece once

bugun gelınce ben et kavurdum küp küp patates kızarttım fırın kabında bırlesyırdım sogan kavurdum salcalı soso fırına verdım mükemmel olmustu ooofff ben nasıl dayanıcam yaa dıyo ve yedı baya elinden ekmgın 3 te bıırnı aldım yeer dedım azcık daha ver nolur dıyo ya tepsını yarıısn yedın daha doymadınmı dedım

sonra kalktı ben bıraz haber ızleyem dedı ve o saatten berı tv karsısında uyuyor uyuması delırtecek benı yaaaa

aynnen sıızn hesap saat 10 11 e kadar uyur sonra kalkar bız yatarız kıızmla sabahta hooop işe

bu arada benım net sınırsızdı bır kac gun önce bır uyarı adil kullanım kootasını aşmışız o sebebten hıızmz 3 mbs düşmüş . 50 GB kullanmıısz. şaka gibi ya banane adıl kullanım kotasından sımdı bır tıklıyorum 3 dk falan beklıyorm bılıyomuusnz ne hallerdeyımmm

3mbs hızla muhtesem yuzyıl ızlemeye calıısyorum bırde neyse daha sonra görusuruk 12 den sonra hıızm artar zannımca ayın 1 ı oluyorya hanı umarımmmm

bizimde kendi kafalarına göre ir pakete abone etmişler nette
şikayet ettik 2 aydır inceliyolar vikivik belgesi mübarek

ben de yazdım senfat :))))))

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar,
sayfaları ışık hızıyla okumaya çalıştım ama ancak son 10 -12 sayfayı okuyabildim....
derfatçım, anne için çok geçmiş olsun.. Rabbim Şafi ismiyle şifasını versin inşaallah... kötü düşünme ama tedbiri de elden bırakma canım..

poecim, yeni okulun hayırlı olsun.. inşaallah okul ortamın da öğrencilerinde iyi olur...

sevimsiz_25 , kardeşim normal doğum yaptı hem de doğumhaneye girdikten 20 dk sonra doğurdu.. son 2 günü ağrıları vardı ,ben iki hafta önce sezeryan doğum yapmıştım ve benim hiç sancım olmamıştı :26: kardeşime ağrın çok mu diye sorduğumda "abla ,adet sancısına çok benziyordu" demişti.. ancak kardeşimin adeti çok sancılı olduğu için ona bu sancılar çok ağır gelmemişti ... kardeşim normal doğurduktan sonra herkes doğum yapar diye düşünüyorum :) 39 la hamile kaldı ve 52 ile doğuma girdi :)

öteki sayfaya geçemedik hala

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…