aa ben de türk kahvesi içemem canım istediğinde nescafe içerim
içmesek mi hiç??
ama hamileyken içmezdim zaten hızlanan nabzım iyice artardı çarpıntı yapardı..
(sevimsiz içeriğinden emin olmadığın gıdaları tüketme bence)
o nette yazanlara inanma çoğu yalan yanlışkızlarr canım çok sıkkın yine bu sefer hastalık annem kalçasından oturamadığından dolayı hastaneye gitmişti kalsiyumu yüksek çıkmış ameliyat demişler biraz netten araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyo zehirli guatr,tümör gibi hastalıklar var ALLAH ım inş kötü bişey çıkmaz kafayı yiycem anneme bişey olmasın
hayırlı olsun çok sevimdimkızlaaaaar
tayinim çıktı
hem de evime çok yakın bi okula
hepinize dualarınız için teşekkür ederim
bir arkadaşım -geçenki ressma-evinde 60dan fazla hayvan bakmışvalla evi benle tanıştığından beri darmadağın
eve hayvan alalım diyor evlenince çocuklarımız hayvan sevgisiyle büyüsün istiyo
bizim çocuklar karıncalarla küf mantarlarıyla hayvan sevgisini tadacak bu gidişle diyorum
bildirim yapmayan hanımlarrrrrrrrrrrrrrrrr hu hu
listede kalmak istiyorsanız bildirimlerinizi yapınız yarın 1 mart heyyyyyyyyyyyyyy
ohh bugün sizlerin karşısında dinlendim
sabah kar yağdı ama şimdi güneş..
ev bi aydınlık..
sanki içime bahar gelmiş gibi
eşim aydınlaıkta geldiğinde de ayrıca bi mutlu oluyorum..
darkkk sana mı özendim nedir..
bu arada seyyah nerde yokluğu çok acayip belli oluyor yaaa
:26::26::26::26: bi yaşıma daha girdim:26::26: oldum 36
ben gördüm facedegeçen eva da buna benzer bir şeyler demişti torunun hesabından yazan bir babanne gibisin diye.
evet aslında ben bir babanneyim hem de alt üst total takma dişlerim var
farmasi, tam kekin malzemelerini hazırladım yapıyodum kızım aradı napıyosun diye. güya sürpriz yapcamanne facede bi alman pastası tarifi var ondan yapsana diye. e tamam dedim kalktım yaptım, yapmışken de hadi porsiyonluk olsun dedim. baktım tarif de cahidenin tariflerden. tutar kesin dedim. kızımın şu onikili bölmeli muffin kalıplarından vardı. onda yaptım. birincisi, kreması bana göre az şekerli oldu, ikincisi hamur benim yediğim alman pastalarına benzemedi. şöyle dışardakiler gibi hayal ettim ama maalesef benzemedi. aslında kötü diyemem normal topkeklere benzedi birazdan üstüne bol pudra şekerini yiyince belki onlar da kendilerini alman pastası sanabilirler ama deplasmandayım anacım, olur di mi böyle şeyler
yemişim hümanizminihttp://www.kadinlarkulubu.com/turkiye-dunya-gundemi-iste-siyaset-meydani-f1201/
yasak değil artık, görmedim ama hala açmadılarsa da, yakında öcalana özgürlük falan diye konu açmalarını da bekliyorum.
ama sorarsan pkk yı tasvip etmezler, aslaaaa; çok hümanistler ablası, kan dökülmesin kıyamam derler; fakat bunun dışındaki konularda pkkyla aynı şeyleri savunmaları kendilerinin hatası değil, yani öyle düşünüyorlar.
sen şimdi bip dedin ya bizim aklımıza böle çiçekler böcekler.................................................................benim ous da titiz geçinir
dün evi temizleyip gittim hast.ye geldim yattım
şimdi evi biiiip götürüyo.titiz adam pufff yandı bitti kül oldu
dövelim beraber onuonunla ilgili hoşuna gitmeyen bir şey yazmısım
sen bi izmire gel sana hesabımı soracagım diyor
kk dan cıktıgın da yok diyor
çenende düşüyor, epey popülersin diyor
dalga geçiyor ona da benimle
ben onu anlayınca, hemen hesabını dondurmuş
ben teklif etmiştim kazene bir konudaöyle bir yer mi vardı
siyasi ve dini konularda tartışmak yassah değil mi
benpapatya da yyok bu aralar
lovelinin sesi çıkmıyor
eva hiç aklıma gelmiyor
kalplerarası da yok
hawar uzun süredir kayıp
özlem de yok
helinim08 arada burda
lifeandi nadiren burda
yoklama yaptım, sonra yok beni sormuyorsunuz kimse demesin
ben yüzlerce film binlerce şarkı açıyorumbu arada benım net sınırsızdı bır kac gun önce bır uyarıadil kullanım kootasını aşmışız o sebebten hıızmz 3 mbs düşmüş . 50 GB kullanmıısz. şaka gibi ya banane adıl kullanım kotasından sımdı bır tıklıyorum 3 dk falan beklıyorm bılıyomuusnz ne hallerdeyımmm
kesin o kötü bişey yapıyorsize gelen misafirler
eve zor atıyolardır kendini
:111::111::111::111::111::111::111::111::111::111::111:evet seyyah beğene beğene geliyo kızlar
nescafe iyi bir şey değil bir kahvenin tamamının çözülebilir homojen bir karışım olması imkansız bir de nescafeyi içtiğin bardak safi boya oluyor. bu durum gerçek kahvede olmaz
ben nescafeyi bıraktım
ay hepiniz ne cok şey biliyosunuz ya...sevimsiz
sütü içemiyorsan aktardan keçiboynuzu tozu alıp atsan içine belki içersin hem şifa niyetine..
ben çok kullanıyorum keke filan pek atarım çok amaçlı
hem de çok ucuz bişey.
seni niye sezeryana almışlar ki, oğlanı biraz daha tutsaydın da ordan askere gönderseydin, 2. szeyanda sen bekledin 40 hafta galiba, 2.lerde 38-39 da alıyorlar sezeryana mecburen.aminnnnnnnnnnnnnnnnn Allah razı olsun canım
tüm öteki tarafa göçmüşlerimizin mekanı cennet olsun bitanem
ben de büyük oğlanı 42 haftalıkken
küçüğü de 40 haftalıkken güle oynaya sezeryana gitmiştim
ben son ana kadar dogum şeklini düşünmemiştim, aklıma onları getirmek istemiyordum. son haftalarda dedim, ben normal dogurmam, utanırım herkesi tanıyorum, yüzlerine bakamam bir daha. ama ameliyatta da acıyormuşsun, bunu bilmiyorum, sonda falan takıldı vs. eşim normal dogurmamı çok istiyordu, plan yapıyordu, son ana kadar evde ağrıyı çekersin, hatta eve bir nst getirir bakarız, hastanede çok bağırıp beni rezil edersin, canın kıymetli diyordu. ama son 2-3 gun kala ben szeryana karar verdim. su gelince hasataneye geçtik. ama şimdiki aklım olsa normali bir denerdim. olmazsa ameliyat. çünkü sonrası gerçekten zor.bak bu ara aklımdaydın, sormayı unutmuşum
acaba senfat normal mi, sezeryan mı doğum yaptı diye
farması senın buygunde cıkmaya nıyetı yokmus sahıden 42 hafta
masallah badeuzun canım ya one analtış ben burda duramadım yaa o ne cesaret sızdeki
senfat kocandan bahsetmıısnya aynı hepsi al bırını vur ötekıne benımkıde 5 de geldı dun cok yemek yemıstı akam 2 ser tabak fasulye pilav ve arkadasa gıtmıstık rahatsızlandı mıde ılcaı falan ıctı saglıkcı arkads . orda bana dıyorkı hep senın yuuznden cok yedırdın dıyo ya cocukmuusn yemeyedın dedım. daha yemıycem yaptıgın yemegı hafıf yogurtla gecırcem aksamları demıstı bır gece once
bugun gelınce ben et kavurdum küp küp patates kızarttım fırın kabında bırlesyırdım sogan kavurdum salcalı soso fırına verdım mükemmel olmustu ooofff ben nasıl dayanıcam yaa dıyo ve yedı baya elinden ekmgın 3 te bıırnı aldım yeer dedım azcık daha ver nolur dıyo ya tepsını yarıısn yedın daha doymadınmı dedım
sonra kalktı ben bıraz haber ızleyem dedı ve o saatten berı tv karsısında uyuyoruyuması delırtecek benı yaaaa
aynnen sıızn hesap saat 10 11 e kadar uyur sonra kalkar bız yatarız kıızmla sabahta hooop işe
bu arada benım net sınırsızdı bır kac gun önce bır uyarıadil kullanım kootasını aşmışız o sebebten hıızmz 3 mbs düşmüş . 50 GB kullanmıısz. şaka gibi ya banane adıl kullanım kotasından sımdı bır tıklıyorum 3 dk falan beklıyorm bılıyomuusnz ne hallerdeyımmm
sen şimdi bip dedin ya bizim aklımıza böle çiçekler böcekler.................................................................
kesin o kötü bişey yapıyor
sen biliyorsan öledir
bildirim yapmayan kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
senfat ben senin yerinde olsam evde doğururdum
ohh mis kendi evin kendi yatağın
ister cıbıl dolan ister gir duş al
eşinde doğurturdu al sana aile hekimliği
ben de evde dogurmak istiyordum
ama sıcak su ve temiz çarşaf yoktu
hani filmlerde ebeler der ya sıcak su ve çarşaf getirin diye
bizimkine derim o kadar okudun ebe oldun
bak aile hekimi aklıma gelmemişti
anneannem inek sağarken ahırda doğurmuş dayımı
hemen orda su kaynatmış kv.si anneyi bebeği yıkamış
annennem almış dayımı ahırın duvarına güneş vuruyomuş ısınsın,kurusunlar diye oturmuşlar dışarda
millet o bebek kimin demiş ,beniim yeni doğurdum,demiiş
şaka bir yana doğurtabilirmiydi seni
bazı Dr.lar çocuklarına eşlerine iğne yapamıyomuş
şaka bir yana doğurtabilirmiydi seni
bazı Dr.lar çocuklarına eşlerine iğne yapamıyomuş
bana deseler ki al sana ayda 50 bin lira
okul mokul okuma
o 50 binin hatrına bakmadan bir iğne yaparım belki
daha da hastanenin önünden geçmem
senfat olabilir ama doktor
o potansiyel var onda
esprileri bile psikopat psikopat yapıyor
ayy ne çok şey soruyorsunuz
senfat söle senfat söle
ben alalade bir psikopatım
bıngıldayan şeylere ben de dokunamam içim tuhaf olur ki
hiç bıngıldağına dokunmadım, onun atışını görünce bile tuhaf oluyorum
ama bayılmam selin
seyyahın sorularına cevap vermiyorum, gecen cumartesi 5 saat beni tuttu, her birşeyi sordu
yok ben o olabilir miyim, yok şu olabilir miyim
burda açıklayım seyyah senin tanını
böcük varken tanı koymak haddime düşmez ama
sen merak ediyorsun yazayım
tanın manyaklık canım
oldu muuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?