aldım aldım kocişe 5 tane kendimede 9 tane gömlek aldım sudan ucuz ayol bi damacan parası:)))selinnnnnnnnnnnn sudan ucuz gömleklerden aldın mı ?
aslında ben kedi diilde köpek sevmek çok istiorum ama tüylü ve titreyen şeylere dokundugumda başım dönüo içim geçio bayılıorum:))valla evi benle tanıştığından beri darmadağın
eve hayvan alalım diyor evlenince çocuklarımız hayvan sevgisiyle büyüsün istiyo
bizim çocuklar karıncalarla küf mantarlarıyla hayvan sevgisini tadacak bu gidişle diyorum
zaten psikosinlogu demiş de yapmak için yapmışşşş sonradan çaktımmm yaaa bahanesi ben oldum eşim evde istemiyor...ama bize yaramıyor
gökce canım ne diyim sana ben şimdi..
o kadar temiz titiz koca tabi kendince, hediye köpek :111:
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
ama sen eşini seviyorsun belli..
değilse katlanmazdın ben öyle anladım ya da titizliğine kızsan da yanında tolera edecek başka özellikleri de var..
kızlarr canım çok sıkkın yine bu sefer hastalık annem kalçasından oturamadığından dolayı hastaneye gitmişti kalsiyumu yüksek çıkmış ameliyat demişler biraz netten araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyo zehirli guatr,tümör gibi hastalıklar var ALLAH ım inş kötü bişey çıkmaz kafayı yiycem anneme bişey olmasın
kızlarr canım çok sıkkın yine bu sefer hastalık annem kalçasından oturamadığından dolayı hastaneye gitmişti kalsiyumu yüksek çıkmış ameliyat demişler biraz netten araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyo zehirli guatr,tümör gibi hastalıklar var ALLAH ım inş kötü bişey çıkmaz kafayı yiycem anneme bişey olmasın
düşünüyorum canım kesin kararlıyım çalışmaya ama şöyleki evet avmler 10 da kapanıyo ve benim eşimde haftanın nerdeyse 4 günü 10 daçıkıyo ordaki hemen hemen herkes böyle o yüzden bende avmde olsam bile eşimle beraber gider gelirdim izin gününü özel sektör olduğu için eşimle aynı gün kullanırdım ama saat çok geç o yüzden dünde gitmek istemedim ama şimdi bi hastaneye başvurcam hasta kayıt kabule saatleri çok çok iyi avmlere göre akşam sabah 8 akşam 4 buçuk bakalım böyle olursa kesin çalışırım .Yeni evliylen realde çalışıyordum part time olarak akşamcı gittiğim gün gece 12 yi geçiyodu eve gelişim eşimden sonra geliyordum eşimin pek gönlü olmuyordu işten geliyordu sofrayı o hazırlayıp beni bekliyordu böyle olmakta istemiyorum bu yüzdende eşim çalışmam taraftarı değil canım.
geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inş.kızlarr canım çok sıkkın yine bu sefer hastalık annem kalçasından oturamadığından dolayı hastaneye gitmişti kalsiyumu yüksek çıkmış ameliyat demişler biraz netten araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyo zehirli guatr,tümör gibi hastalıklar var ALLAH ım inş kötü bişey çıkmaz kafayı yiycem anneme bişey olmasın
kızlaaaaar
tayinim çıktı
hem de evime çok yakın bi okula
hepinize dualarınız için teşekkür ederim
kızlaaaaar
tayinim çıktı
hastanenin her birimi bi bayan için çalışma saatleri açısından çok ideal canım..
asistanlar doktorlar hariç
:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:
üffffffff aslaaaaaaaa okadarını bile yapamazdımmmmmm ıy çok zor iş şu hastanede her pozisyonnnaldım aldım kocişe 5 tane kendimede 9 tane gömlek aldım sudan ucuz ayol bi damacan parası:)))
aslında ben kedi diilde köpek sevmek çok istiorum ama tüylü ve titreyen şeylere dokundugumda başım dönüo içim geçio bayılıorum:))
mesela jöle hani bıngıl bıngıl eder ya ben ona dyanamıorum o bıngıldadıkça içim tuhaf oluyo
mesela kuş ahni eline alırsın nefes alışında titrerya ben dokinim kuşa kediye 10 sn içinde içim geçer:)) hani kan tutan insanlar varya onun gibi bişe
bi gün hastanede nöbetçiyim hastanede 1 dr. 2 hemşire ben bide röntgen teknisyeni arkadaş var hastanemiz çok küçüktü bide güvenlik bide kayıtçı arkadaş var
bi vaka geldi adamın bıçaklanmış ama öle böle diil en ağır kesisi boynunda atar damarında ve onunla birlikte bi kişi daha geldi oda bıçaklanmış nefes alamıo
ama en ağır olanı boynundan bıçaklanan kişi
iki kişi kavga etmiş işte birirbielerini bıçaklamışlar ikiside geldi hastaneye
röntgen tek. arkadaşlar bi hemşire nefes alamayn kişiyle ilgilenio
ben ve diğer hemşire arkadaş ve dr. boğzından bıçaklanan kişiyle ben damar yolu açtım hemşire arkadaş boğaızn atmapon yapıo dr. da yanımızda işte ben yardım ediorum sadece
eleman yok çünkü
hemşire arkadaş bana dediki selin sen şu tamponu tut elimi kesik atardamarın üstüne koydum elimin altındada gazlı bez var adamaın damar titredikçe içim geçti
ellerim titremeye başladı sonra bacaklarım ama nasıl titrio hissediorum sonra gözlerim karardı gerisini hatırlamıorum:)
gözlerimi açtıgımda sedyedeydim diğer iki hasta ambulansla sevk edilmişti arkadaşlar çok korkmuş beni kan tutuyo sanmışlar ama alakası yok
titreyen canlı ne olursa olsun aynısı oluyo(((
bi köpeğim olsun çok isterdim ama malesef
seyyan sence bendeki bu titreyen şeylere karşı hassaslık ne?
hayırlı olsun Allah rahat ettirsin
cnm çok geçmiş olsun
Allah şifa versin
sen yine de kötü şeyleri aklına getirmemeye çalış
bi şeycik olmaz inşallah
ayyyy bacımmmmmm rabbbim şifa versin kötü düşünme ....kızlarr canım çok sıkkın yine bu sefer hastalık annem kalçasından oturamadığından dolayı hastaneye gitmişti kalsiyumu yüksek çıkmış ameliyat demişler biraz netten araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyo zehirli guatr,tümör gibi hastalıklar var ALLAH ım inş kötü bişey çıkmaz kafayı yiycem anneme bişey olmasın
hayırlı olsun bacımkızlaaaaar
tayinim çıktı
çok teşekkürler cnm
o kadar mutluyum ki
azcık şımardım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?