Kirli Çıkılar )))

kızlarr canım çok sıkkın yine bu sefer hastalık annem kalçasından oturamadığından dolayı hastaneye gitmişti kalsiyumu yüksek çıkmış ameliyat demişler biraz netten araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyo zehirli guatr,tümör gibi hastalıklar var ALLAH ım inş kötü bişey çıkmaz kafayı yiycem anneme bişey olmasın

selinnnnnnnnnnnn sudan ucuz gömleklerden aldın mı ?
aldım aldım kocişe 5 tane kendimede 9 tane gömlek aldım sudan ucuz ayol bi damacan parası:)))

aslında ben kedi diilde köpek sevmek çok istiorum ama tüylü ve titreyen şeylere dokundugumda başım dönüo içim geçio bayılıorum:))
mesela jöle hani bıngıl bıngıl eder ya ben ona dyanamıorum o bıngıldadıkça içim tuhaf oluyo
mesela kuş ahni eline alırsın nefes alışında titrerya ben dokinim kuşa kediye 10 sn içinde içim geçer:)) hani kan tutan insanlar varya onun gibi bişe

bi gün hastanede nöbetçiyim hastanede 1 dr. 2 hemşire ben bide röntgen teknisyeni arkadaş var hastanemiz çok küçüktü bide güvenlik bide kayıtçı arkadaş var
bi vaka geldi adamın bıçaklanmış ama öle böle diil en ağır kesisi boynunda atar damarında ve onunla birlikte bi kişi daha geldi oda bıçaklanmış nefes alamıo
ama en ağır olanı boynundan bıçaklanan kişi
iki kişi kavga etmiş işte birirbielerini bıçaklamışlar ikiside geldi hastaneye
röntgen tek. arkadaşlar bi hemşire nefes alamayn kişiyle ilgilenio
ben ve diğer hemşire arkadaş ve dr. boğzından bıçaklanan kişiyle ben damar yolu açtım hemşire arkadaş boğaızn atmapon yapıo dr. da yanımızda işte ben yardım ediorum sadece
eleman yok çünkü
hemşire arkadaş bana dediki selin sen şu tamponu tut elimi kesik atardamarın üstüne koydum elimin altındada gazlı bez var adamaın damar titredikçe içim geçti
ellerim titremeye başladı sonra bacaklarım ama nasıl titrio hissediorum sonra gözlerim karardı gerisini hatırlamıorum:)
gözlerimi açtıgımda sedyedeydim diğer iki hasta ambulansla sevk edilmişti arkadaşlar çok korkmuş beni kan tutuyo sanmışlar ama alakası yok
titreyen canlı ne olursa olsun aynısı oluyo(((
bi köpeğim olsun çok isterdim ama malesef
senfat sence bendeki bu titreyen şeylere karşı hassaslık ne?

Son düzenleme:
onssssssssssssss 15766666666666666666666666666666 hehehehehehehehe

zaten psikosinlogu demiş de yapmak için yapmışşşş sonradan çaktımmm yaaa bahanesi ben oldum eşim evde istemiyor...
yaaa namaz kılınan yerde ne köpek bakacam gitsin dışarda baksın istediğineeee

derfatcım ya son günlerde başına neler gelio senin böle 2 ekmek bi pakette tuz al başımın gözümün sadakası de ver
birine uğursuzluk kalksın başınızdan
annecine geçmiş olsun ama ameliyatı tam olarak nerden olcanı anlamadım kalçasından mı olcak guatr ameliyatımı?

sevimlicim canım benade sütü hep kahveyle içerim ama ben kahve manyagı oldugum için:)
şimdi önce yaklaşık yarım litre sütü cezveye dolduruorum:) çok deme eşşek kadar bi kupam var resmen yarım litre alıo
sonna bu sütün içine 1 çay kaşığı türk kahvesi,filtrekahve,neskafe artık canım o an hangisini çektiyse koyyorum güzelce kaynayana kadar ısıtıorum
kaynamayınca içindeki kahvler pişmiyo
sonna lıkır lıkır içiorum:) hamile oldugum günden beri bu şekild içtim yoksa kahvesiz yaşayamazdım:) hiç bişeycikde olmadı bana daş gibiyim daş:)

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun
Allah şifa versin
sen yine de kötü şeyleri aklına getirmemeye çalış
bi şeycik olmaz inşallah

hastanenin her birimi bi bayan için çalışma saatleri açısından çok ideal canım..
asistanlar doktorlar hariç

geçmiş olsun canım Allah şifasını versin inş.
korkma dua et sadece
nette grip olsan sonu ölümle biter zaten bakma hiç çoğu abartı
kalça ameliyatı zordur ama iyleşme kısmı filan yorar ..
inş. bişeyciği kalmaz sıkma canını

Son düzenleme:
kızlaaaaar
tayinim çıktı
hem de evime çok yakın bi okula
hepinize dualarınız için teşekkür ederim

:124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124: :124:

hastanenin her birimi bi bayan için çalışma saatleri açısından çok ideal canım..
asistanlar doktorlar hariç

kesinlikle aynı fikirdeyim her birimi tek tek iyidir ayrıca güvenilirdir:)
nöbete kalırsan belki sıkıntı olabilir senin açından aa hastane yogundur hep hasta insan görürsün ama eğlencelidir:)

Allah şifalar versin anneciğine canım
aklına kötü şeyler getirme sakın
bol bol dua et Allah yardımıcınız olsun

üffffffff aslaaaaaaaa okadarını bile yapamazdımmmmmm ıy çok zor iş şu hastanede her pozisyonnn

bende bayılırdım kesin

ben öss de 1702.olmuştum fen çıkışlıyım ailem hacettepe tıp olursa gitsind erlerdi benn iyki olamdı dedimmmmmmm istemezdimm dieğr tıplar hani bariz popülerler dışındakiler olurduuu ama yazmadım bileeeeeeee çok kötü yaaa yapamazdımmmmmmmmmm ayyy anlatınca bile kötü oldum

şimdi şuna pişmanım amaaaa onuda izole ediyorum geçen yıl öss yeniden girdim bu sisteme tm den
hukuk olsun dedim eşimle daha sağlam kavga edebilmek için sonra ankarada devlet hukukalrı gelmedi ama burslı %25 ve %50 özeller atılım falan gelyordu eşim ne para verecez dedi öylemi dedim 2.ünvrsteyi okyom seneye dgs ile girecem inşlh ankara hukuğaaaa o bakımaa hayatımın kötü tercihi iki adet biri
össde hukuk edeydim tercih ii olurdu ama bu işimide çok severim

2.eşimle hemen evlenmeyeydim belkide vaz geeçydim falannn

3.olmaz inşlh

ayyyy bacımmmmmm rabbbim şifa versin kötü düşünme ....
iyi şeyler düşün lütfennnn allahım şifasını versin
kızlaaaaar
tayinim çıktı
hem de evime çok yakın bi okula
hepinize dualarınız için teşekkür ederim
hayırlı olsun bacım

benim doca gelir bende çıkayım azcıkkk yarın hızınıza nasıl yetişcem bilemem amaaa hoş sohbetler diliyorum hanımlar....

hoşçakalınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…