- 21 Nisan 2011
- 6.178
- 7.098
- 398
e arada şımarmakta lazım
insan benzinle çalışmıyor, mutluluk yakıyoruz
şımar gitsin
çok teşekkürler cnm
o kadar mutluyum ki
azcık şımardım galiba
senfatcım bilmiyorum bizler calıstıgımz içinmı camım ama simdi bir boş anım olsa yada cocuk dogursamda izin alsam kıızmla evde kalsam ıstıyorummm... hani maddı durumum cooooook coooook ıyı olsa asla calısmazdım yada bır meslegım olmasaydı ev hanımı olurdum baska ıslerle gönullu ıslerle aktıf olurdum . orda alacagın 500 600 anca evde durupcocugumla doyasıya beraber olurdum ben olsam insanların agız kokusunu cekmek cok zordüşünüyorum canım kesin kararlıyım çalışmaya ama şöyleki evet avmler 10 da kapanıyo ve benim eşimde haftanın nerdeyse 4 günü 10 daçıkıyo ordaki hemen hemen herkes böyle o yüzden bende avmde olsam bile eşimle beraber gider gelirdim izin gününü özel sektör olduğu için eşimle aynı gün kullanırdım ama saat çok geç o yüzden dünde gitmek istemedim ama şimdi bi hastaneye başvurcam hasta kayıt kabule saatleri çok çok iyi avmlere göre akşam sabah 8 akşam 4 buçuk bakalım böyle olursa kesin çalışırım .Yeni evliylen realde çalışıyordum part time olarak akşamcı gittiğim gün gece 12 yi geçiyodu eve gelişim eşimden sonra geliyordum eşimin pek gönlü olmuyordu işten geliyordu sofrayı o hazırlayıp beni bekliyordu böyle olmakta istemiyorum bu yüzdende eşim çalışmam taraftarı değil canım.
selin cok tatlıısn ya ne komik jöleden içinin gecmesı hadı dıgerlerı neysedealdım aldım kocişe 5 tane kendimede 9 tane gömlek aldım sudan ucuz ayol bi damacan parası:)))
aslında ben kedi diilde köpek sevmek çok istiorum ama tüylü ve titreyen şeylere dokundugumda başım dönüo içim geçio bayılıorum:))
mesela jöle hani bıngıl bıngıl eder ya ben ona dyanamıorum o bıngıldadıkça içim tuhaf oluyo
mesela kuş ahni eline alırsın nefes alışında titrerya ben dokinim kuşa kediye 10 sn içinde içim geçer:)) hani kan tutan insanlar varya onun gibi bişe
bi gün hastanede nöbetçiyim hastanede 1 dr. 2 hemşire ben bide röntgen teknisyeni arkadaş var hastanemiz çok küçüktü bide güvenlik bide kayıtçı arkadaş var
bi vaka geldi adamın bıçaklanmış ama öle böle diil en ağır kesisi boynunda atar damarında ve onunla birlikte bi kişi daha geldi oda bıçaklanmış nefes alamıo
ama en ağır olanı boynundan bıçaklanan kişi
iki kişi kavga etmiş işte birirbielerini bıçaklamışlar ikiside geldi hastaneye
röntgen tek. arkadaşlar bi hemşire nefes alamayn kişiyle ilgilenio
ben ve diğer hemşire arkadaş ve dr. boğzından bıçaklanan kişiyle ben damar yolu açtım hemşire arkadaş boğaızn atmapon yapıo dr. da yanımızda işte ben yardım ediorum sadece
eleman yok çünkü
hemşire arkadaş bana dediki selin sen şu tamponu tut elimi kesik atardamarın üstüne koydum elimin altındada gazlı bez var adamaın damar titredikçe içim geçti
ellerim titremeye başladı sonra bacaklarım ama nasıl titrio hissediorum sonra gözlerim karardı gerisini hatırlamıorum:)
gözlerimi açtıgımda sedyedeydim diğer iki hasta ambulansla sevk edilmişti arkadaşlar çok korkmuş beni kan tutuyo sanmışlar ama alakası yok
titreyen canlı ne olursa olsun aynısı oluyo(((
bi köpeğim olsun çok isterdim ama malesef
senfat sence bendeki bu titreyen şeylere karşı hassaslık ne?
selin 2 sene önce kurban bayramı günü öncesi kurbanlık almaya gittik hayvan pazarına aldık verdik arabaya biz eşim annem ben yürüyoruz geliyoruz kendi arabımıza doğru ....
o arada bizim devlet hastanesi hayvan pazarına çok yakın
at arabası olan bir amca hayvan taşıyor derken karşıdan traktör bir ses geldi bunlar nasılsa çarpışmışlar geri döndüm baktım adamcağız yerde başı asfalta gelmiş kan geliyor kafasından anneme dedim temiz bir mendilin var mı hemen kan lüp lüp aktığı yere bastım bir taraftan da amcayı konuşturmaya çalışıyorum bilinci gitmesin diye korkmasın panik yapmasın diye
eşim kaçıyor dayanamaz öyle şeylere
hemen 112 yi ara karşımız hastane 50- 100 m o kadar yakın
bir hasta bakıcı göndermişler tekerlikli sandalye ile olayı anlattım adamı görevliye teslim ettik gittik
yani güvenilir olma açısının yanında sağlıkçı vasfı olmayanlar için de çok iyi..kesinlikle aynı fikirdeyim her birimi tek tek iyidir ayrıca güvenilirdir:)
nöbete kalırsan belki sıkıntı olabilir senin açından aa hastane yogundur hep hasta insan görürsün ama eğlencelidir:)
senfatcım bilmiyorum bizler calıstıgımz içinmı camım ama simdi bir boş anım olsa yada cocuk dogursamda izin alsam kıızmla evde kalsam ıstıyorummm... hani maddı durumum cooooook coooook ıyı olsa asla calısmazdım yada bır meslegım olmasaydı ev hanımı olurdum baska ıslerle gönullu ıslerle aktıf olurdum . orda alacagın 500 600 anca evde durupcocugumla doyasıya beraber olurdum ben olsam insanların agız kokusunu cekmek cok zor
selin cok tatlıısn ya ne komik jöleden içinin gecmesı hadı dıgerlerı neysede
valla bravo ben olsam kacarım ordan bakamam bile ya teyzem yaylada tarladayken bır kaza olmus yolda teyzemgıl kosarak gelmısler baba kız iyi annenin kafa dagılmıs beyın coıkmıs teyzem o ara esarpını cıkarmıs ve beynı ıcerı ıtıp baglamıs anlatır kız o şokla aannem ıyımı dıyormus teyzemde ıyı kıızm dıye tesellı edıyormus bır yandan .
belli zaten senınde cesaretlı oldugun . ben falan ölel degılm ya imkansız
Farmasi ozelden mesaj atamiyorum. Bu ayin bildiriini yapayim. 3000 lira koyduk bu ay allah bereket versinhem benim birikimlerime hem sizin
birikimlerinize.
ya hemen aklıma şu gelir ben ya da sevdiklerimin başına Allah korusun gelebilir
insanların nasıl davranmalarını istersem ,beklersem ben de öyle olmalıyım derim
çok şükür zor durumlarda serin kanlı oluveririm hemencecik
8 yaşında gördüm ben ilk anneannemin cenazesini teneşir üzerinde yıkanırken
rahmetli komşumuzun ölmek üzereyken yanındaydım sanırım 10 - 12 yaşındaydım
babam sofrada yemek yerken masada kalp krizi geçirdi ve bakakaldı gözlerime
bir 6 ay sonra başka bir komşumuz 37 yaşında vefat etti evlerine gittiğimde sıcacıktı henüz acaba yapılabilecek birşey var mı diye baktım
işte öyle
sevimsiz
sütü içemiyorsan aktardan keçiboynuzu tozu alıp atsan içine belki içersin hem şifa niyetine..
ben çok kullanıyorum keke filan pek atarım çok amaçlı
hem de çok ucuz bişey.
bir 6 ay sonra başka bir komşumuz 37 yaşında vefat etti evlerine gittiğimde sıcacıktı henüz acaba yapılabilecek birşey var mı diye baktım
işte öyle
kızlar bişey sorcam
bu doğum sancıları adet sancısı gibi dimi
iki gündür karnım ağrıyor hafiften
hani adetten iki üç gün önce hafif hafif olur ya, onun gibi bişi :26:
size gelen misafirler
eve zor atıyolardır kendini
daha ömrümde hiç yanımda ölen , ölmüş can çekişen biri görmedim
Allah sevdiklerimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..
babanı öle mi kaybettın ay canım mekanı cennet olsun inşallah
ben bılmme de adet sancısı gıbı derler
ben hamıleyken öle hafıf agrım olurdu anneme sorardım anne bumu dogum sancısı annemde derdıkı o degıldır yerden yere atcak senı agrı ozamn dogum agrıısdır derdıbeı agrısız sızısız sezeryan oldum 40 hafta bıtımınde
işte öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?