Kirli Çıkılar )))

selin 2 sene önce kurban bayramı günü öncesi kurbanlık almaya gittik hayvan pazarına aldık verdik arabaya biz eşim annem ben yürüyoruz geliyoruz kendi arabımıza doğru ....

o arada bizim devlet hastanesi hayvan pazarına çok yakın
at arabası olan bir amca hayvan taşıyor derken karşıdan traktör bir ses geldi bunlar nasılsa çarpışmışlar geri döndüm baktım adamcağız yerde başı asfalta gelmiş kan geliyor kafasından anneme dedim temiz bir mendilin var mı hemen kan lüp lüp aktığı yere bastım bir taraftan da amcayı konuşturmaya çalışıyorum bilinci gitmesin diye korkmasın panik yapmasın diye
eşim kaçıyor dayanamaz öyle şeylere
hemen 112 yi ara karşımız hastane 50- 100 m o kadar yakın
bir hasta bakıcı göndermişler tekerlikli sandalye ile olayı anlattım adamı görevliye teslim ettik gittik

senfatcım bilmiyorum bizler calıstıgımz içinmı camım ama simdi bir boş anım olsa yada cocuk dogursamda izin alsam kıızmla evde kalsam ıstıyorummm... hani maddı durumum cooooook coooook ıyı olsa asla calısmazdım yada bır meslegım olmasaydı ev hanımı olurdum baska ıslerle gönullu ıslerle aktıf olurdum . orda alacagın 500 600 anca evde durupcocugumla doyasıya beraber olurdum ben olsam insanların agız kokusunu cekmek cok zor

selin cok tatlıısn ya ne komik jöleden içinin gecmesı hadı dıgerlerı neysede

Farmasi ozelden mesaj atamiyorum. Bu ayin bildiriini yapayim. 3000 lira koyduk bu ay allah bereket versinhem benim birikimlerime hem sizin
birikimlerinize.

valla bravo ben olsam kacarım ordan bakamam bile ya teyzem yaylada tarladayken bır kaza olmus yolda teyzemgıl kosarak gelmısler baba kız iyi annenin kafa dagılmıs beyın coıkmıs teyzem o ara esarpını cıkarmıs ve beynı ıcerı ıtıp baglamıs anlatır kız o şokla aannem ıyımı dıyormus teyzemde ıyı kıızm dıye tesellı edıyormus bır yandan .

belli zaten senınde cesaretlı oldugun . ben falan ölel degılm ya imkansız

kesinlikle aynı fikirdeyim her birimi tek tek iyidir ayrıca güvenilirdir:)
nöbete kalırsan belki sıkıntı olabilir senin açından aa hastane yogundur hep hasta insan görürsün ama eğlencelidir:)
yani güvenilir olma açısının yanında sağlıkçı vasfı olmayanlar için de çok iyi..
bi market ya da mağazada çalışmaktansa hastanede masa başı şirket elemanı olmak temizlik bölümünde filan olmak bence çok daha iyidir. çalışma saatleri az ve güvenilir.

benim de midem bulanır jöleden dokunamam

derfat geçmiş olsun bakma canım sen nette yazılanlara..

gökçe, sen anadolu öğretmen lisesi mezunu musun?
eğer değilsen o kadar puanı yazık etmişin
bi de kaç yaşındasın??

kızlar bişey sorcam
bu doğum sancıları adet sancısı gibi dimi
iki gündür karnım ağrıyor hafiften
hani adetten iki üç gün önce hafif hafif olur ya, onun gibi bişi :26:

ya hemen aklıma şu gelir ben ya da sevdiklerimin başına Allah korusun gelebilir
insanların nasıl davranmalarını istersem ,beklersem ben de öyle olmalıyım derim

çok şükür zor durumlarda serin kanlı oluveririm hemencecik
8 yaşında gördüm ben ilk anneannemin cenazesini teneşir üzerinde yıkanırken
rahmetli komşumuzun ölmek üzereyken yanındaydım sanırım 10 - 12 yaşındaydım
babam sofrada yemek yerken masada kalp krizi geçirdi ve bakakaldı gözlerime
bir 6 ay sonra başka bir komşumuz 37 yaşında vefat etti evlerine gittiğimde sıcacıktı henüz acaba yapılabilecek birşey var mı diye baktım

işte öyle

sevimsiz
sütü içemiyorsan aktardan keçiboynuzu tozu alıp atsan içine belki içersin hem şifa niyetine..

ben çok kullanıyorum keke filan pek atarım çok amaçlı
hem de çok ucuz bişey.

daha ömrümde hiç yanımda ölen , ölmüş can çekişen biri görmedim
Allah sevdiklerimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..

babanı öle mi kaybettın ay canım mekanı cennet olsun inşallah

kızlar bişey sorcam
bu doğum sancıları adet sancısı gibi dimi
iki gündür karnım ağrıyor hafiften
hani adetten iki üç gün önce hafif hafif olur ya, onun gibi bişi :26:

ben bılmme de adet sancısı gıbı derler

ben hamıleyken öle hafıf agrım olurdu anneme sorardım anne bumu dogum sancısı annemde derdıkı o degıldır yerden yere atcak senı agrı ozamn dogum agrıısdır derdı beı agrısız sızısız sezeryan oldum 40 hafta bıtımınde

daha ömrümde hiç yanımda ölen , ölmüş can çekişen biri görmedim
Allah sevdiklerimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..

Allah göstermesin de karanfilcecim
ama yaşamak kadar ölmek de doğal bir de öyle düşünmeli
kimleri kimleri gördüm çok tuhaf elinden hiçbirşey gelmiyor gelemiyor yetki alanının dışında Yüce Rabbim karşısındaki acizliğini bir kere daha hissediyor insan
tatlı buruk üzüntülü karmaşık ama bir o kadar gerçek duygular

ben kefeni Allah'a kavuşmak için giyeceğimiz özel bir giysi hatta nasıl genç kızların rüyasıdır o tertemiz gelinlik ya
işte kefen de Allah'a kavuşmak için bizlerin rüyası olmalı diye düşünüyorum o temizliğe layık yaşamak ve ölmek (bence kavuşmak)

aminnnnnnnnnnnnnnnnn Allah razı olsun canım
tüm öteki tarafa göçmüşlerimizin mekanı cennet olsun bitanem

ben de büyük oğlanı 42 haftalıkken
küçüğü de 40 haftalıkken güle oynaya sezeryana gitmiştim

bende soğukkanlıyımdır
bir keresinde dizime tığ battı tam diz kapağımın katlı halinde iki kemik arasına girdi
eşim bayılacaktı
bir o odaya bi yanıma gelip kımıldama ambulans çağırıyorum diyo
hastane dibimde camdan seslensem gelirler
bi git başımdan dedim eşofmanı kestim diz yerinden
kolonyayı döktüm evire çevire çıkardım
hastaneye gitsem kesin dikişli bişeyler olurdu
baktım ous bembeyaz na böyle bakıyo
tamam şimdi gidebiliriz dedim
gittik hastaneye yalandan pansuman ypıp yolladılar
ondan sonra adım acı yok raki kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…