Kirli Çıkılar )))

onca olandan sonra buyrun burdan yakın
insan az akıllanır dicem ama
gözümüze soka soka yaptıklarından diyecek bişey yok

57 bin kutu süte el konuldu...
28.02.2013 18:03:02
Marmaris'teki ilköğretim okullarında dağıtılmak üzere ilçeye getirilen binlerce okul sütünün Kemeraltı Mahallesi'ndeki boş bir arazide depolandığı şikayeti üzerine Marmaris Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri bölgeye gitti. Üzeri naylonla örtülmüş vaziyette güneş altında bekletilen sütlere, ''Sağlıksız koşullarda muhafaza edildiği'' gerekçesiyle el konuldu. Marmaris Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan da araziye gelerek konu hakkında bilgi aldı.

Aldoğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, sütlerin İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile bir ilgisinin olmadığını, kendilerine teslim edilen bütün sütleri öğrencilere düzenli bir şekilde dağıttıklarını söyledi.

İhaleyi alan firmanın sütleri neden boş araziye bıraktığını bilmediklerini anlatan Aldoğan, yapılacak araştırma ve incelemeden sonra gerçeğin ortaya çıkacağını kaydetti.

Tutanak tutulmasının ardından iş makinesi yardımıyla taşınarak kamyona yüklenen sütler, yediemin deposuna götürüldü.

Marmaris Gıda Tarın ve Hayvancılık Müdürü Nafiz Çiftçi ise 200 mililitrelik yaklaşık 57 bin kutu süte kurumları tarafından el konulduğunu ve inceleme başlatıldığını bildirdi.

Sütleri getiren firmaya idari para cezası uygulanacağını ifade eden Çiftçi, ''Firma sütlerini geri almak istiyorsa alınan numuneleri laboratuvarda inceleteceğiz. Eğer tüketilmesi konusunda bir sakınca görülmezse sahibine teslim edeceğiz'' dedi.

aman hemen hazırmış kesmeye
sen lohusa şerbeti hazırla, bir de kek yap kıza
mercimekli köfte gaz yapar, ondan yapma
ameliyattan sonra gaz çıkarması lazım, hadi ondan da yap
herkesler anlamış benim yiyici olduğumu
gel gel güzelim gel acımıycakkkkkkkkkkkkkkkkkkk çatalı görme sadece neşter say sonunda bebek var ama

böyle iyiydi ama
merak etme p.tesi çatalı da görcem
nasıl bir şeyse artık, ilk defa görcem

hoş geldin bıdık
ben de ttnetten memnundum ama pahalı diye kapattırdık
şimdi kotalıdayız avea
ama video falan izleyemiyom
bi buraya, bi de faceye bakıyorum

bizim avea 4 gb 30tl ama burada çok sıkıntılıydı çekmesi
şimdi ttnet yeniden döndük 6gb ev telefonu da faturaya dahil 29tl
bende bi burada biriken sayfaları okumaya başladım bir yandan face bakıyorum maşallah ne kadar çok doğum yapan olmuş
hayırlısıyla seni de görürüz inşallah

dark hoşgeldin canım
sen senfata bakma
biz bodrumda onsuz fink atacağımızdan kıskanıyor

son günlerde sevimsiz kabak çiçeği gibi açıldın yavrum
seni seyyahın veliahtı ilan ediyorum

ben hep böyleyimdir zaten
bi ortama girerim, bi yıl falan varlığımdan haberdar olmazlar
sonra birden açılırım, şaşırırlar
şaka değil haa, yapım böyle
mesela bu okuluma bu sene geldim, pek bi sessizim
henüz açılmadım yani
zaten araya doğum izni de girdi, açılmam uzun sürer

bu arada ben de kalkayım, eşimin misafirleri gitti
eşim kesin diycek ki sabahtan beri internettesin dimi
ama ben de savuncam kendimi
bırak son günlerim, doya doya yaşayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…