Kirli Çıkılar )))

son günlerde sevimsiz kabak çiçeği gibi açıldın yavrum
seni seyyahın veliahtı ilan ediyorum

senfatçım sevimlicim seyyahcığımın şu aralar hiç mi hiç veliahtı olmaz yavvvvvvvvvvvv
bebiş gelince hiç uğramaz olur topaklara

Demiştin baharda görüşelim
Bahar geldi geçti sen gelmez oldun
Yaradan eşkine ne olur dön
Kuşlar kondu göçtü sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun, sen gelmez oldun
Sen gelmez oldun

söylerizz bol bol

ne çok çeneniz var ya mutfağa bi gittim geldim sayfalar almış başını gitmiş
eşim gelecek birazdan bende evde tatlı bişeyler arayaşındayımmm mahvettim mideyi incir döneri,jelibon,turşu,lokum yedim

yarın bime 700 liraya asus marka laptop geliyormuş f/p açısından iyi bir şeye benziyor. İhtiyacı olanlar düşünebilir

ne çok çeneniz var ya mutfağa bi gittim geldim sayfalar almış başını gitmiş
eşim gelecek birazdan bende evde tatlı bişeyler arayaşındayımmm mahvettim mideyi incir döneri,jelibon,turşu,lokum yedim

afiyet olsun. bende çok severim bir tatlı bir tuzlu karıştırmayı

[Biyi geceler Allah rahatlık versin canlarrrrrrrrrrrrr][/B]

kızlar sizlere danışmak istedğim bişey var ama çeneyi bırakıp bana hemen cvp yazmanız lazım eşim gelmeden yane
şimdi ben alyans almayı çok istiyorum şöyleki kısaca özetleyeyim evlenirken görümcem eşime altın erkeğe haram demiş eşim almam dedi banada ucuzundan aldık oda elimi kesiyordu sattım kendime daha sonra el işi alyans aldım o zamanlar çalışıyordum sonra çok sıkışıktık onu sattık eşim ben sana daha iyisini alırım dedi geçen senede eşim kredi çekmişti ikimizide elişi alyans aldık ikisi 1.500 tl tutmuştu eşimin yüzüğünü bizi dolandıran ş... çaldı benimkide tek kaldı o dönemdede çok sıkıntıdaydık benimkinide sattık yani yine gitti alyansım ikimizin parmağıda boş bende evdeki birikimle alyanslarımızı alsak diyorum alyans hevesim çok fazla oyuncak oldu alyanslarım çünkü ve almışken iyi bişey alırım basit bişey almak istemiyorum çünkü bu benim hep içimde ukte kaldı ama bi taraftanda evide yaptırmak istiyorum camlarım ,kapılarım çok kötü altın düşmüşken alyansımımı almalıyım yoksa alyansı erteleyip birikime devam edip evi yaptırıp alyansı ilerde kendimizi kasmadan iyi bişeymi almalıyım eşim 1000 tl var bu miktarada kadar alabilirsin diyo ya beğendiğim model fazla tutarsa bi akıl verin bana

ben hiç takmam alyansımı
altın takı sevmiyorum senin yerinde olsam evin ihtiyaçlarını hallederdim
ama bu benim
senin hevesin var
gençliğinde yakışırken al tak zamanla da evi halledersiniz inş.

kızlarrrr ben şu 10 gündür çok yoğundum sayfaya bakamadım pek bir kaç kere okudum ama sonra tkip edemedim, kusura bakmayın, umarım önümüzdeki haftadan itibaren takip etmeye başlıya bilirim, evrak işleri arasında boğulmuş durumdayım, am toparladım az kaldı

inşallah herkesler iyidirrri bir yaramazlık yokturrr

canım bence alyansını al. içinde ukte kalmasın

eşim de ben de alyans takmıyoruz
var mı var
bazen böyle kyafetime süs olsun diye takıyorum beyaz altın oldugu için şık duruyor bazı kıyafetlerle
eşimde tuşe atıyorum tak çıkar olmuyor diye asistanken bi bıraktı o bırakış
ben taktıgım zamanlarda eve gelince ilk iş elimden atmak olurdu
sağ elime taktıgımdan nişanlı sanırlardı. sola takılmazmış
alyans ben evliyim bulaşmayın demek oluyor
gerek yok bana, bulaşan eden yok

evinin ihtiyaçlarını gider bence, pencereleri yaptırırsan gelecek kışa rahat edersin. soguk ve toz girmez eve. daha işlevsel.
yüzüğü bence erteleyebilirsin

Son düzenleme:

eyer içinde kaldıysa al canım, benim eşim ilk yılbaşımızda tektaş alacaktı bıramadım, insanlar ölüyor o elmasları çıkarmak için bentakmam dedim, doğum günümde beni kuyumcuya götürdü, hafi bir takı beyen alalım dedi, dedim aman düğün borcu var bir sürü alacam şimdi borç artacak boşver dedimmm, aslında çok koş bir takım beyenmiştim kolye küpe, ama almadım, 2 gün önce doğum günümdü, bir pastayla kutladıkkk

yani canım al sonra o oluyor bu oluyr kalıyor

ayrıca yeni bir yüzük aldıgında belki başka ihtiyactan satılacaktır
ama pencere kapı yaptırırsan kalıcı olur

aslında senin gibi düşünüyorum bu sene camlardan bayağı soğuk girdi araları bayağı açık ve kapılarım hep kırık çok kötü durumdalar onların daha aciliyeti var mesela koridorumdaki fayanslar patladı yürürken çatır çutur ediyo aslında acilen değişmesi lazım ama alyansıda çok istiyorum hangisi acil diye bakarsak evin ihtiyaçları alyansım keyfi olacak en iyisi alyansı ertelemek olacak sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…