Kirli Çıkılar )))

ayrıca yeni bir yüzük aldıgında belki başka ihtiyactan satılacaktır
ama pencere kapı yaptırırsan kalıcı olur

bende şimdi bunu düşündüm acil ihtiyaçları halledip yüzüğüde daha rahat bi zamanda almak daha mantıklı geldi

daha ömrümde hiç yanımda ölen , ölmüş can çekişen biri görmedim
Allah sevdiklerimize hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin..

herhalde aranızda cenaze hizmetlerinden sonra en çok ölüye dokunan benimdir
daha bugün evde ölü bulunmuş birine gittik ölüm sebebi belli değil
üstünden en az 2 gün geçmişti

alyans bizim için hayatidir havuza girerken bile çıkarmıyoruz.

senfat kuzen pdr de okuyor sizin yayınların makalelerin indirildiği bir veritabanı var mı? pubmed gibi ?

hanımlar eşim geliyormuş bende kaçıyorum hepinize iyi geceler

Son düzenleme:

senfat kuzen pdr de okuyor sizin yayınların makalelerin indirildiği bir veritabanı var mı? pubmed gibi ?

ben anlamam öyle şeylerden, en son makale okudugumdan üniversitedeydim
sonrasında basılı yayınlardan, bültenlerden okudum
hiç netten takip etmedim yeni yayınları
şimdi sizin gibi akademiklerin yanında ezik hissettim kendimi
yarın alese hazırlanıyorum hemen

ne o kız kocana üniversiteleri kızlar mı asılıyor, kıskanç
kendim takmadıgımdan mundar diye takılıyorum işte

kıskanmak değil de bizim batıl bir inancımız var alyansımızla ilgili hiç çıkarmıyoruz.
ben hayatımda şimdiki üniversite öğrencileri kadar gariplerini görmedim. Armut piş ağzıma düşçüler hepsi. Bizimki pek bi ilgilidir. Eşim danışmanlığını yaptığı öğrencilerine cep telefonunu vermişti bir şeye bunalırlarsa beni okulda bulamadıklarında ortalığı ayağa kaldırmasınlar hocaya çıkmasınlar direk beni arasınlar diye. Bu yaz kızın biri gece 12 gibi aradı harçlar ne zaman yatacak yaz okulu ne zaman belli olacak diye ohaa dedim gecenin bir yarısı hoca mı aranır meğer bizimkinin facebook u açık orda online görüyor ayakta hoca diye arıyor. o gün bir çemkirdim bu yıl yeni birleri aldı onlara vermedi geçen yine bir kız aradı birmiş dersler ne zaman belli oluyormuş soruyor. Ona da bölümden bir hoca vermiş eşimin telefonunu yuhh ya birine sormadan iznini istemeden nasıl telefonunu verebilirsin. Ezik asistan ya ilgilensin dursun

valla biz şimdiden unutuyoruz hiç de sıkmam nişanlımı
ben takma hastanede kaybolur diyorum hiç öyle takmadı diye trip yapmam
ama alyanslarımızı çok beğenerek aldık özel yaptırdık çok sade ve şık geliyor bana
her gördüğümde mutlu oluyorum hala tektaşa gelince onu hiç takmıyorum nerdeyse
çok ağır geliyor günlük takmak için sanki

bu arada bade idi sanırım cildiyeci sormuştu
çapanın cildiyesi iyidir ama randevular geç veriliyordu en son gördüğümde
hatta biz öğrenci iken bize bile bir hafta sonraya veriyorlardı diğer bölümlerde hiç beklemezdik

bizimkisi birbirimizi sıkmak değil de en başta k validem erkeğin altın takması haram gümüş takar olar biter gibi bi laf etti benim de asabım bozuldu çünkü o dönem nişan da nişan diye tutturmuştu ki bizim de hiç nişan hevesimiz yoktu. Ben de çektim eşimi tenhaya sen takmazsan ben de takmam senin ve benim takmayacağım şeyde neyin törenini yapacaz diye bir çıkıştım. O günden beri tamam hep takacaz dedik öyle de devam etti.
gün içinde alyansıma baktıkça onu hatırlıyorum hoşuma gidiyor iyi geliyor bana o da aynısını söylüyor bir de bizim işlerimiz yüzüğe çok engel değil. hani senfatı eşi gibi tuşe muşe atsak ameliyatlara koşsak neyse

ben zaten çok unutkanım bi gün taksam 2 gün unutuyorum takı da takmam pek fazla zaten alışkanlık işte
hem de sürekli el yıkadığımız için unuturuz bi yerde diye korkuyorum ( hoşuma gidiyor yoksa
ama bazı kadınlar eşleri alyans takmıyor diye baskı yapar ya ondan dedim içinden gelerek takmadıktan sonra istediğin kadar ısrar et di mi
ne anlamı var ki :)) ne güzel eşin de mutlu oluyormuş biz de mutlu oluyoruz özellikle el ele yürürken hoşuma gidiyor :))

yarın bime 700 liraya asus marka laptop geliyormuş f/p açısından iyi bir şeye benziyor. İhtiyacı olanlar düşünebilir
benimki asus
maşallah deyin 7. yılı
model farkeder sanırım ama asus iyidir
olsunlarda fotolarını eklerim inş.
artık topakça hem ısırır hem pataklarız

psikopat topac
çocukları sevecez mi işkence mi edecez belli değil
bade kız bebek görmeye gelelim mi sana yakınsın nasılsa
belki çıkılardan altın çıkar
ayrıca yeni bir yüzük aldıgında belki başka ihtiyactan satılacaktır
ama pencere kapı yaptırırsan kalıcı olur
ne hevesini kırıyon kızın
herhalde aranızda cenaze hizmetlerinden sonra en çok ölüye dokunan benimdir
daha bugün evde ölü bulunmuş birine gittik ölüm sebebi belli değil
üstünden en az 2 gün geçmişti
:18::18::18::18::18::18::18:,
allah gecinden versin hiç çok yakınım da ölmedi
öle aman aman bi ölü de görmedim
bi ara müge anlıdan mütevellit emniyetin sayfasındaki ölülerin fotolarına bakim dedim belki bir faydam olur
cık
bana göre değil
böcük gerçekten korkmuyor musun
o kadar da büyük dana kibin diyorsun yani
biz tahmin ediyoruz zaten canımm boğaz köprüsünden çırağan sarayından sonra
eğer sirke gibi özel anlamlar yüklersem ve tabi eşim de yüklerse takmak güzel olur
ammavelakin ben takamam
hem altına bile alerjim var hem de sıkar o beni
bu meslekle de çok ilgili gerçekten
elini zırt pırt yıkayan veya olur olmaz yerlere sokanların takması saçma olur ve de zor
takmayana trip yapmayı da anlamam takamıyorsa takamıyordur yani
ama niyeti bozuksa o alyansı yediririm adama

derfatım içinde kalacaksa alyans al
sonuçta 60 yaşında değilsin ki sonra alamam diyecek
diğerleri daha acil ihtiyaç gibi duruyor
önce onları yaptırıp sonra yüzüğünü sıkışmadan istediğin gibi alırsın

çıkın çıkın gelin anacım
hazır altın düşmüşken herkes ikişer külçe alsın
9 ay sonra çıkımı doldurursunuz artıkın
yalnız bu bebeler tırt çıkarsa çok pis depresyona girerim
herkes derfata yüzüğü al içinde kalmasın dedi
o gitti senfatın duygusuz cümlelerine onay verdi

Son düzenleme:

benim annem de çok korkar öyle ölü filan hiç görmemiş bana böyle bakıyor
ben çok kanıksadım artık herhangi bi doktor bile benim kadar görmüyordur adli tıpta değilse
ellerimde öldüğü bile çok oldu bilinci açıkken hatta bazen günde 3-4 tane birden görüyorum
sadece bebek çocuk genç insan ölümleri etkiliyor üzülüyorum filan ama hiç korkmadım şimdiye kadar
çenelerini bile ben bağlarım çoğu kez

iyi geceler kızlar, yine jet hızıyla okudum ve kocamın diline düşmeden yanına gideyim bari :) gerçi adımı internetçiye çıkardı ya neyse :)))
karpuzu da daha sonra yerim artık :)

merhaba ben geldim
inerneti kapattırıp yeniden ttnet bağlattık
o zaman zarfında çokkk yazmışsınız okumaya fırsatım olmadı neler olup bittiii
selincim özetine ihtiyaç duyuyorum
bıdk ben o işleri bıraktım:))
şaka şaka nerdem toplasam diye düşünüorum sirkeciiiii yardım et sen:))

benim içinde alyans çok önemli
eşimin elinde bazen sürekli takıldıgı için aşınmaya neden oluyo fakat en fazla 2 gün takmaz 3. gün mutlaka takar:)
bence derfatcım alyansını al hazır altın yerlerdeyken
tamam cam kapıda önemli ama onu yaptırmak seni alyans kadar mutlu etcekmi?
sonna bişey çıkcaak aman bu daha önemli diceksin yok şu yok bu hiç sallama kendine değer ver biraz ben bunu uyguluorum artık hayat çok daaha kolay
konunla alakası yok ama aklıma gelmişken geçen sene yaşadığım bişeyi anlatim :))

geçen sene bekar evinde kalıorum ev sobalı ev arkadaşımla taban tabana zıtız ve a ynı odada yaşamaya tahammülüm kalmamıştı artık bende yan odaya geçtim yanımada bi elktrik sobası aldım tekirdağın o dondurucu kışını o sobayla geçirdim
sonna biz işte geçen kış eşya falan alıoruz paramızın çogunu eşyay aktarıoruz evlencez çünkü kendime hiçbişey almıorum ama yeminle bak geçen sene kış döneminde aldığım bir kazak belki olmuştur aman evlencez şuyumda olsun buyumda olsun herşeyim tam olsun
eşimde uğraştı ama benim kadar diil gezmesinden tozmasından ailesine para aktarmasından geri kalmadı biliorum en azından benim kadar fedakarlık yapmadı
derken kış sonu mart ayı geldi yatak odası borcu bitmek üzere tabi ben para biriktircez diye o kadar bunaldımki bi yere gitmioruz etmioruz arkadaşlarıyla gidio beyfendi
aramız uzak ama 1 saatlik yol ve arabasıda var altında
kışın buluşmamız ender oldu aramızda 1 saatlik mesafe olmasına karşı zaten elektrik sobalı bi evde hayatta kalmaya çalışıorum...

en son biz tartıştık ya dedim bi merak et beni bana dediki ''ne var sanki kalsan bişey olmaz geçiştirio beni'' gel bi bak nerde ne koşullarda kalıorum ne çekiorum ne yapıorum?
ben adama diorumki hayatım yatak alalım mobilyadan sonna 2 ay sonna evlencez bak dediği laf şu ''alırız ya nolcak snaki''hangi parayla ?
dedimki'' ben kendime hiç bişey almıorum sana hesap sormuorum bu kadar fedakarlık yapıorum bi kerede deki hayatım hadi bu hafta sonu bişey yapalım kendime olan öz güvenimi kaybettim?''
bana ne dese beğenirsiniz ''benmi dedim sana kendine bişey alma diye baksaydın kendine seneye alırsın özgüvenini '' dedi...
telefon suratına kapandı:))
aradan 2 saat geçti elinde fanlı bi elektrik sobasıyla geldi ama istediğim bu diildi düşünmüş telefonu suratına yedikten sonra
yalvar yakar elinde bi demt çiçek hadi hazırlan gidioruz nereye taksime canlı müziğe
nyse gittim bi güzel eğlendim ama bana ders oldu:)) sonra ne mi oldu?

ben yatak matak almadım evlendik 2 taksitle aldık sonra baktım ben kendimden ne kadar verirsem o kadar gidio
deidm öylemi hayat? peki o zman kendimden ödün vermiorum artık canım bişeymi istio alıorum giyyorum ne istersem ama aşırıya kaçmamak kaydıyla
ben insanım ve bu hayatta yaşıorum yarına çıkcamın garantisi yok
yarın ölsem vah vah selin nede fedakar bi insandı demicek kimse bana madalyada takılmıcak

sonuç olarak
o pencereler seni 1 yıl daha götürürmü derfatcım evet götütür ama sen bi sene daha yaşıycakmısın? kimse bilemez....
o yüzden canım benim isteklerini erteleme sen evlisin ve bi alyansının olmasını istemek kadar doğal hiçbişey olamaz
tabi istediğin şey kaşıkçı elması diilse:)
lütfen git ve alyansını al isteklerini erteleme ..... pencere her zman olur ama sen her zman bu yaşta bu istekte olmıcaksın!!!!!!!
belki ilerde şimdi alcan alyansın kat kat fazlasını alcaksın ama bu istekte olmıcaksın...

kız bade bu lafına gül gül öldüm ahh bendeki alyans aşkını bi bilseniz hep hevesim kursağımda kaldı çiftlerin parmağında gördükçe,vitrinlerde gördükçe hep içim cız etti geçen sene bu zamanlar aldık ve çok beğenerek aldım eşimle el işiydi işte bu dediğim yüzüğü çaldırdık hevesim iyiyce kursağımda kaldı alırım ama ne zaman işte:26::26:senfatın dediğini haklı bulmamda bu sene camları yaptıramadığımız için biraz soğuktu evimiz bu yazda camları ve kapıları yaptırmayı düşünoduk eşimle eee ben şimdi yüzüğü alırsam yine camlar kalıcak ve beni boşverde canımın içi bitanecik yavrum üşüycek o yüzden derya yüzüğün acil ihtiyaç değil biraz daha ertele dedim

selincim çok sağol bitanem çok güzel anlatmışsın eşim midye yemeye gitti erkek kardeşimle beraber gelsin bidaha çıtlatayım bakalım ne diyecekk offff çok ortada kaldım altın düştü birikmişim var borçsuz alyansımı alabilirim vee hep eşime diyodum para biriktirip alyansımı alıcam diye bi taraftada evin yapısız olması acil ihtiyaçlarr ikiside en çok istediklerim ikiside ağır basıyo bi taraf daha ağır bassa tamam diycem ama yokk işteeee .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…