canım alman pastası ve turşuuuu istiyorrrrrrrrr
sunny abla kulakların çınlasınnn
bana deseler ki al sana ayda 50 bin lira
okul mokul okuma
o 50 binin hatrına bakmadan bir iğne yaparım belki
daha da hastanenin önünden geçmem
senfat olabilir ama doktor
o potansiyel var onda
esprileri bile psikopat psikopat yapıyor
eşime hocası öğrencilere sorun hazırla, sınavda soracagım demiş, çocukların yanında diyor bu lafı. eşimin soru hazırlayacagını bilen herkes abi soruları ver falan, bizimkide tüm sınıfa soruları vermiş, şıklarıyla birlikte ve dogru şıkkı da söylemiş. neyse faceden bir kız özel mesaj atmış. abi soruları verebilir misin, kimseye söylemem, aramızda kalır. eşimde ben tüm sınıfa dağıttım sana vermediler mi dedi, kız da uyanık davranacak sınıfa vermeyecek güya. neyse hoca sınav yapmış aynı sorularla şıkların yerini değiştirmiş ve çoğu yanlış yapmış. tam ezberci zihniyet.kıskanmak değil de bizim batıl bir inancımız var alyansımızla ilgili hiç çıkarmıyoruz.
ben hayatımda şimdiki üniversite öğrencileri kadar gariplerini görmedim. Armut piş ağzıma düşçüler hepsi. Bizimki pek bi ilgilidir.Eşim danışmanlığını yaptığı öğrencilerine cep telefonunu vermişti bir şeye bunalırlarsa beni okulda bulamadıklarında ortalığı ayağa kaldırmasınlar hocaya çıkmasınlar direk beni arasınlar diye. Bu yaz kızın biri gece 12 gibi aradı harçlar ne zaman yatacak yaz okulu ne zaman belli olacak diye ohaa dedim gecenin bir yarısı hoca mı aranır meğer bizimkinin facebook u açık orda online görüyor ayakta hoca diye arıyor. o gün bir çemkirdim bu yıl yeni birleri aldı onlara vermedi geçen yine bir kız aradı birmiş dersler ne zaman belli oluyormuş soruyor. Ona da bölümden bir hoca vermiş eşimin telefonunu yuhh ya birine sormadan iznini istemeden nasıl telefonunu verebilirsin. Ezik asistan ya ilgilensin dursun
bazı erkekler alyans takmasına bayılır. kadınların özellikle alyanslı erkeklere geldiğini, seçildiklerinin belli oldugnu düşünürlerben zaten çok unutkanım bi gün taksam 2 gün unutuyorum takı da takmam pek fazla zaten alışkanlık işte
hem de sürekli el yıkadığımız için unuturuz bi yerde diye korkuyorum( hoşuma gidiyor yoksa
ama bazı kadınlar eşleri alyans takmıyor diye baskı yapar ya ondan dedim içinden gelerek takmadıktan sonra istediğin kadar ısrar et di mi
ne anlamı var ki :)) ne güzel eşin de mutlu oluyormuş biz de mutlu oluyoruz özellikle el ele yürürken hoşuma gidiyor :))
asus en iyi marka.benimki asus
maşallah deyin 7. yılı
model farkeder sanırım ama asus iyidir
duygusuz mu? mantık desek yumuşatmış olalımçıkın çıkın gelin anacım
hazır altın düşmüşken herkes ikişer külçe alsın
9 ay sonra çıkımı doldurursunuz artıkın
yalnız bu bebeler tırt çıkarsa çok pis depresyona girerim
herkes derfata yüzüğü al içinde kalmasın dedi
o gitti senfatın duygusuz cümlelerine onay verdi
yeni alyansının da satılmama ihtimali yok, ederinin çok altında gidebilir.selincim çok sağol bitanem çok güzel anlatmışsın eşim midye yemeye gitti erkek kardeşimle beraber gelsin bidaha çıtlatayım bakalım ne diyecekk offff çok ortada kaldım altın düştü birikmişim var borçsuz alyansımı alabilirim vee hep eşime diyodum para biriktirip alyansımı alıcam diye bi taraftada evin yapısız olması acil ihtiyaçlarr ikiside en çok istediklerim ikiside ağır basıyo bi taraf daha ağır bassa tamam diycem ama yokk işteeee .
onu yazarken sunyy abla vardı topicte yazamadımayıp olur
yoksa dümdüz saydırmıştım
senfat ben senin yerinde olsam evde doğururdum
ohh mis kendi evin kendi yatağın
ister cıbıl dolan ister gir duş al
eşinde doğurturdu al sana aile hekimliği
günaydın kızlar
ilk defa geçmişe hiç bakmadım canım acayip sıkkın
sevgili kurumuma Ankara da 3 ay görevlendirecek tecrübeli avukat lazımmış
amma velakin o kişi ben değilim çünkü benim olduğum yerde avukat lazımmış (ki aslında lazım evet)
arkadaşı aramışlar gider misin diye o da demiş ki mutnojmetin eşi orda onu gönderin
onlar da olmaz onun olduğu yer sıkışık demişler
tamam buraya kadar haklılar
amalık kısım şu
bizden daha sıkışık başka bir yer var
oradaki avukatlardan biri 6 aydır, şu an 6 avukatın bulunduğu, hiçbir sıkışıklık olmayan x şehrinde, geçici görevliymiş
zaten o kızı seminerde gördüğümde; atandığı yerde çalışmayacağını x şehrine gideceğini söylemişti, ama biz ciddiye almamıştık
niye çünkü güya 5 yıldan önce benim kurumun tayin yapmama prensibi var
benimle birlikte bir arkadaş daha eş durumundan tayin istiyor
en azından biraz geçici gideyim demiş
ama ona olmaz eşin senin yanına gelsin demişler
bu arada eş durumu isteyen kızın istediği yer avukatsızlıktan inim inim inliyor
üstüne tuz biber eken ne oldu
ben bir sınava girmiştin
sınava girdiğim yer kurumumdan onay istedi, benim kurum bin dereden su getirdi
beni iki hafta ağlattılar ondan sonra zorla onay geldi
araya girdi buradaki arkadaşım sağolsun, onun hatırına yaptılar
ama adamın birine benimkinden daha alt pozisyon için ikiletmeden onay vermişler
delirmek üzereyim
dün ağladım üzüntüden
bir yerlerden torpilim olmadığı için bunları yaşamak reva mı bana bilmiyorum
Allahım inşallah hayırlısıyla bir an önce şu sınavı kazanırım
o zaman bir çift lafım olacak onlara
karanfil, senin annen nasıl oldu, devam ediyor mu fizik tedaviye
bir de derfatcım annene allah acil şifalar versin inşallah
unutmuş olabilirim söylemeyi dün, aklıma gelmişken yazayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?