Kirli Çıkılar )))

ya aslında yanlış anlaşıldım bi konuda ben evi yaptırmayı tamamen kendim istediği için istiyorum yoksa eşimin benden böyle bi beklentisi asla yok o borç bitsin bitince yaptırırız düşüncesinde ama bende çok şükür başımı sokacak bi evim var kira ödemiyorum ama evim yeni bina olmasına rağmen çok yapısız .Şimdiye kadar yani sizlerle tanısana kadar elimize ne kadar para geçiyosa yiyoduk hiç birikim,ilerisini düşünmek yoktu ama nereye kadardı bende evimi yaptırmak istiyorum camların aralarından çok soğuk geliyor,kapılarım hep kırık,oturma odamın kapısı yok mesela eee akşama kadar çağanla ben evdeyiz neden daha sıcak bi evde oturmayayım oğlumun bünyesi zayıf çok hastalanıyo ve çok hareketli bi çocuk yerinde hiç durmuyo.Haa bide en önemli etkenlerden birisi yaptığım iş göze gözükmüyo evin yapısız olması benim içindeki iş yapma şevkimi kırıyo çünkü ne kadar iş yapsamda hiç iş yapmamış gibi bi fark yok bende bunu istemiyorum artık.Biraz öncede açıklaıdğım gibi çok fedakarlık yaptım şimdiye kadar ama bu sene öyle değilim bişey beğenirsem kendim için alıyorum önceleri hep erteliyodum hep kendimi en sona atıyodum veee sonrada unutup gidiyodum şimdi ıııhh çok gencim ve bu yaptıklarım hakkım diye düşünüyorum tabi aşırıya kaçmıyorum zaten çok zor beğenirim herşeyi bişeyi çok beğendiysem de alırım ,yaparım.

konu gayet basitti ama aramızda bi psikopat olunca

benim kuzulara bi de börek yapıverdim akşam yesinler. bunlar da dünkü alman pastalarım

Eklentiler

• $kek2.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 46
  • $kek3.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 40
böreği de akşam eklerim ancak, daha pişirmedim çünkü. gündüzden yapıp dinlendireyim dedim dolapta.
yalancı su böreği yaptım.

neyseki buzluğa atmıştım su böreği
yoksa ekrana yapışırdım
bende annemi istiyorum ya küçük emrah gibi kaldım buralarda

iş yerinde kötüleşince eşimi aradım geldi beni aldı evde biraz uzanınca kendime gelebildim.

karanfilce f/p fiyat performans oranlaması demektir bilirsin performansına göre fiyatı uygunsa onu tercih ederiz.
bekarken eşim de altın erkeğe haram olarak bilirmiş çok okuduk araştırdık meğer altın erkeğe "ziynet eşyası" olarak harammış. Alyansın anlamı ziynet eşyasından çok daha farklı olduğu için haram olmayacağını düşündük ve kaldı parmakta. Biz de seçerken alyanslarımızı aceleye getirdik amaaan bi şey alalım geçelim ilerde beğendiğimiz bir model çıkarsa değiştiririz diye düşündük hatta sırf bu yüzden uzun süre içine isimlerimizi yazdırmadık bile biz evlendikten sonra öğrendik meğer bi makine alyansları bir de el işi olanlar varmış bizimkisi makineymiş uygun olduğumuz bir ara artık 5. yıl dönümümüzde filan beğendiğimiz bir modelle değiştireceğiz

sirkeci noldu hastalandın mı, iyi misin şimdi:26:

sirkeci noldu hastalandın mı, iyi misin şimdi:26:
biraz rahatsızlandım baş dönmem geçmedi bir taraftan da mide bulantısı vardı. içimde ne varsa çıkardım rahatladım biraz ama gözlerimi kapadıkça bile hala ara ara dönüyorum. Eve gelip doğru yatağa geçtim.

merhaba kızlar,
öncelikle sirkencubin , geçmiş olsun .. inşaallah şimdi daha iyisindir...

kızlar, ben de evlenirken kendimi o kadar kıstım ki ama eşim de tam tersi o kadar rahat davranıyordu ki sinirimden ölüyordum.. adam iyi giyinmeyi seviyor ama elinde varsa tamam ama yoksa ya da yeteri kadar yoksa.. evlenirken 13 yıllık askerdi .. elinde ne vardı ... kocaman bir sıfır... düşünün 600-700 arası maaş alıyor adanm gidiyor 600 liraya yağmurluk tarzı bir şey alıyor.. tabii onu da sonra tutup ütülemeye kalkınca paltoda ütü şeklinde bir delik :) gerçi onu da kardeşine gönderdi o da hayvanları otlatmaya giderken götürüyor ... ilk zamanlar bunun kavgasını çok yaptık.. her şeyi marka . donuna kadar marka alırdı.. pazar mı o da neymiş...ben diyarbakırdaydım o boluda , ben oraya geleceğimden dolayı eşyalarla o ilgilenecek diye tuttum 2004 te limiti 300 lira olan kredi kartını verdim .. sonrası eşyaların borcu duruyor artı bir de kart borçları.. kaç sefer kavgasını yaptık ..yıllarca kartın hem borcunu hem de borcunu kaça katlayan fazilerini ödedik .... benim tavsiyelerimi dinlemedi bile sonunda 12 bin lira teklife burun kıvıran adam 9 buçuğa arabayı sattı ki onun da 6 bin lirası arabanın kredilerine gitti.. sonuçta sıfıra sıfır elde var sıfır..
tabi 13 yıl boyunca bekar gezerken sıkıntı yok ama evlendikten sonra müsrifliği ve borçları yüzünden çok sıkıntı çektik...
herşeyimi kıstım ama ben okulda simit veya tostla geçiştiriken beyimiz lokantalarda gelsin köfteler gitsin kebaplar... ama bir bakıyorum fedakarlık tamam güzel de niye tek taraflı!!! bir de "müsrifmişim" nedeni de "niye onu engellemiyor muşum" !!!
hiç unutmam kızm 6 aylıktı.. benim doğum günümdü kalktık arkadaşlarla boluya gittik ... ay sonu , elimizde az bir para var anca ayın 15 ine yeter .. gezdik, yedik içtik, hediyede zaten gözüm yok :) eve döneceğiz kalkmış , biz arkadaşla benim kızı uyutmaya çalışıyoruz , kaşla göz arasında gitmiş 150 liraya spor ayakkabı almış .. ben de kızdım evde 2 tane var zaten , ne gerek var gibisinden.. inanırmısınız yol yarım saat , yarım saat boyunca arabada niye arkadaşının yanında öyle demişim diye çemkirdi durdu ki bzi nerdeyse 2 yıldır hiç kavga etmemiştik bile ... eve iki göz iki çeşme geldim ve kızımla içeride yattım.. ertesi gün ağzıma geleni söyledim .. o kadar doldum ki boşanma lafını bile ağzıma aldım.. hatta ahmileyken bir elbise beğenmiştim 35 lira bir şeydi paramız yok deyip geçiştirmişti.. alışveriş merkezinde tuvalete gidip ağlamıştım sonra da hiç bir şey olmamış gibi gidip oturmuştum.. onu da söyledim ki böyle şeylere takılı kalmam ama halen içimde uhdedir o yeşil elbise o günden sonra biraz daha dikkat etmeye çalışır .. hoş hani can çıkar huy çıkmaz derler ya .. bu da onun gibi bir şey... müsrifliği yine var ama en azından şimdi eskiye nazaran daha az...
bazen oturur düşünürüm ... bu kadar idareci olmakla hata mı yapıyoruz diye... etrafıma bakıyorum, harcayan, gezen tozan daha kıymetli sanki ....

Son düzenleme:
ayrıca bütün bunları pembe laptopundan yazıyorum
ayrıcana hem maharetli, hemi de çok datluyum diyor kısaca
evet laptopum şeker pembesi:)) biri beni gözetliyor olmasın:))))

jöle olayına çok güldüm..olay resmen türk filmi gibi olmuş yazık kadıncağıza

deryacığım ben de fikrimi yazabilir miyim bitanem??

kuzum git biriktirdiğin paraya istediğin alyansı al..
kapı pencere vs..herbişey artık kredi kartına bilmem kaç taksit yapılıyor
onu da yaptır..
çocuk üşümesin ikide bir burnunuz akıyor hasta oluyorsunuz..
önce çocuğum gelir şahsen..
eğer taksitli ödeme imkanın yoksa kapı pencere daha acil..
6 ay mı biriktirdim demiştin
6 ay daha sık dişini..
biliyor musun benimki de ağır el yapımı olanlardan 2008de 1000tl vermiştik ikimizinkine
ama şimdi pişmanım parmağım hava almıyor resmen içi buruş buruş oluyor
eşim de aynı şeyden şikayetçi
bir de iş gereği pudralı eldiven takıyoruz her hastada yıkıyoruz ben pudra kötü yapıyor diye sürekli kremliyorum ellerimi..
bunları özel zamanlar için saklayıp ince basit hani şu annelerimizin kullandıklarından almayı düşünüyorum ben de..
yani iş o ki
alan pişman almayan da pişman...:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…