derya konusunda selin böyle yazdıkça ne kadar mantıklı geliyor, ikna edici bir tarzı var.
ama ben görüşümde ısrarcıyım
kadının en mutlu oldugu yer evidir, evi güzel oldugunda kendini iyi hisseder. ancak eşya mutluluk ve rahatlık getirmez. evin sorunsuz olması insanın yaşam kalitesini yükseltir ve de mutlu eder. eve pencere istemesi eşine karşı bir fedakarlık olarak algılanırsa evet yüzük alsın. ama çağanın üşümemesi ve temizliği (kötü pencerelerden cok toz girer) açısından kendine de bir iyilik yapmış olur. evi daha sıcak gelir. fedakarlığı eşe karşı yapmamalı, insanın beklentisi yükseliyor. ama ne yazıkki yapıyoruz. çocuga yapılan şey fedakarlık olsa da insan evladından karşılık beklemeden yapıyor.
selinin yazdıkları beni de ikna etmeye başladı, aferin kız ne güzel örnekler veriyorsun
derin konulara girmişsiniz yine
gece yapardınız nooluyor gündüz gözü:)))))
okuyacağım yorum da yapacağım...:)
ama dışarı çıkıp güneşten faydalanmak istiyorum
beni bekleyin anacıııım
konu gayet basitti ama aramızda bi psikopat olunca
benim kuzulara bi de börek yapıverdimakşam yesinler. bunlar da dünkü alman pastalarım
ellerine sağlık abla gayet güzel görünüyo
mis gibi alaman pastasına top kek dedin
hahaha o dediğim pudra şekerini sepmeden önceydi canım
bi pudra şekeri nelere kadir
böreğini de ekle ama yapamıyrum bari bakayım
böreği de akşam eklerim ancak, daha pişirmedim çünkü. gündüzden yapıp dinlendireyim dedim dolapta.
yalancı su böreği yaptım.
benim kuzulara bi de börek yapıverdimakşam yesinler. bunlar da dünkü alman pastalarım
neyseki buzluğa atmıştım su böreği
yoksa ekrana yapışırdım
bende annemi istiyorum ya küçük emrah gibi kaldım buralarda
iş yerinde kötüleşince eşimi aradım geldi beni aldı evde biraz uzanınca kendime gelebildim.
karanfilce f/p fiyat performans oranlaması demektir bilirsin performansına göre fiyatı uygunsa onu tercih ederiz.
bekarken eşim de altın erkeğe haram olarak bilirmiş çok okuduk araştırdık meğer altın erkeğe "ziynet eşyası" olarak harammış. Alyansın anlamı ziynet eşyasından çok daha farklı olduğu için haram olmayacağını düşündük ve kaldı parmakta. Biz de seçerken alyanslarımızı aceleye getirdik amaaan bi şey alalım geçelim ilerde beğendiğimiz bir model çıkarsa değiştiririz diye düşündük hatta sırf bu yüzden uzun süre içine isimlerimizi yazdırmadık bilebiz evlendikten sonra öğrendik meğer bi makine alyansları bir de el işi olanlar varmış bizimkisi makineymiş uygun olduğumuz bir ara artık 5. yıl dönümümüzde filan beğendiğimiz bir modelle değiştireceğiz
biraz rahatsızlandım baş dönmem geçmedi bir taraftan da mide bulantısı vardı. içimde ne varsa çıkardım rahatladım biraz ama gözlerimi kapadıkça bile hala ara ara dönüyorum. Eve gelip doğru yatağa geçtim.sirkeci noldu hastalandın mı, iyi misin şimdi:26:
biraz rahatsızlandım baş dönmem geçmedi bir taraftan da mide bulantısı vardı. içimde ne varsa çıkardım rahatladım biraz ama gözlerimi kapadıkça bile hala ara ara dönüyorum. Eve gelip doğru yatağa geçtim.
ayrıca bütün bunları pembe laptopundan yazıyorum
ayrıcana hem maharetli, hemi de çok datluyum diyor kısaca
annemin komşusu evlendiğinde eşi çalışmıyormuş.
kv ve eltiyle beraber yaşamışlar..kadın evde oya dantel yapmış
kocasıyla tek göz bir ev yapmışlar..uzatmayayım çocukları büyümüş kadın ekmekçide ekmek yaparak filan
annemlerin karşı Apt.da ev almışlar..
çocuklarını evlendirmiş tabi adamda o aralarda işe girmiş..
geçen yıl gittim Apt.da bir kalabalık..anneme sordum ne bu diye..kadın 5 ay önce kanserden ölmüş
adamda evlenmiş onun kalabalığıymış..baktım gencecik bir kadını koluna takmış saçları joölelemiş gidiyo adam
kadının çektiği,yaptığı fedakarlık bir kutu jöle kadar işte..5 ay beklemiş zar zor
annemin dedği gibi yakışırken giyinin,yararken yiyin,dermanınız varken gezin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?