Kirli Çıkılar )))

kuzucuk iki ay sonra 5 yaşını bitirecek :) boy yok, kilo ama ama çene süper maşaallah

Günaydın kızlar :) dün hiç uğrayamadım sabah nişanlım nobetten çıkmış süpriz yapıp yanıma gelmiş ben de onun yanına gitmek için hazırlanıyordum bana hala hastanedeyim diyordu meğer yoldaymış ev hastane arası 45km bi de trenle vapurla geliyor :) hava çok güzel olunca yine dışarı kaçtık istanbul arkeoloji müzesini gezdik hatta bitiremedik bile bol bol boğazda yürüdük yemek yedik sonra onun eve geçip puzzle yaptık saat o kadar geç olmuştu ki eve taksi ile döndüm :)

hafta sonlarını çok seviorum ya hele bide kalktıgında güneş pırıl pırıl yüzüne vuruosa şöle kalkıp camdan baktıgında herkes dışardaysa:)
gün zaten otomatik güzel başlıo:))
bugün güneşli diil hava ama kendimi ısıtcak bişey buldum dün geceki dağcık olan ütümü yapamamıştım onu yapcam içim ısıncak buhar yüzüme pırıl pırıl vurcak:)))

eşim uyyo kahvaltıya hemen kabartma tozlu bi poğaça yapim dioum:)
o pişerken bende ütüme başlarım hadi bismillah diyip kalkıorum gününz şen sevdikleriniz yanın ızda olsun
eğer dışarda güneş görürseniz benim yerime güneşe bakıp gülümsermisiniz?

günaydın kızlarrr

sirkeci geçmiş olsun
gökçe dur canım delirme insanlık hali azıcık burnundan getir yeter
loveli hayırlı olsun
selin altının bereketli olsun aldıklarını da geüle güle giy
seyyahcım gözün aydın annen gelmiş bu arada kızçenin doğum günü müydü pek şeker olmuş maşallah
hoşgeldin datlucan

bu arada kızlar dün harika bir gün geçirdim sabah lazer taramam vardı 9 buçukta sabahın köründe kalktım
öğleden sonra da kızlarla görüşcektim
işim 10 dakkada bitince bildiğin deli dana gibi dolaştım
Tunalıdan esat a geçtim ara sokaklarda dolaştım ev baktım
sonra kuğulu ya gittim kahvaltı ettim tek başıma oturdum keyif yaptım
ardından kızlarla buluştum incek e gittik
bir dokuz aylık bir de 1,5 yaşında bebişle oynadım
akşam yemeği için başka arkadaşlarla buluştuk eşlerle bu sefer
onların da 4 ve 2,5 yaşında çocukları var
bu arada Balgat ta ciğerci kesman çocuklular için süper
iki tane abla var çocukları oyalıyor
o sayede biz de rahat rahat yemek yedik
sonra arkadaşlardan birinin evine geçtik sohbet muhabbet
akşam ikide çıktık onlardan
biraz çocuk overdose u oldum ama olacak o kadar
dinlendim resmen kafamdaki kara bulutlar dağıldı

sabah da 9 da kalktım
eşim işyerini taşımaya gitti
işleri yavaştan yoluna sokuyoruz çok az kaldı
feraha çıkıyoruz inşallah
2013 yılı bizim yılımız olacak Allahın izniyle

OHHHHHHHHH afiyet olaa .... demek sende ankaradasın bacım oh ohhh bir ara toplanrmışız... bizde cuma kızılaydaki metropol sinemasındaydık ora akköprüye göre daha ucuz diyeeee yoksa eşim ve ben eskiden olsa akköprücüydük... neyse şimdi daha iyii... izleyin bakalım güzel bir gün diliyorum

anam özlemcimmm iyi ya güzelinden kullanışlısından yaptırın arkdşmda çocuğna siteelrde yaptırdı amaaa varya enfes büyüsün yine kullanılırrr sadece beşik gibi olan karyolayı at yerine büyük baza koy bitti acaip kullanışlı.... helede taşınma derdi yoksaa öyle bişey düşünebilirsinz... benimde bir veledim olsaaa yaaa ufffff

ufff

olyy hangi filme girmeyi dusunuyosun... bende yilmaz erdoganin filmi merak ediyorumdaaa
açıkcası bende yılmaz erdoğana para kazandırmak istemezdim ama kıvancı çok severimmm bu yüzden gittik kelebeğin rüyasınaaa... öyle bir tuttularki beklentim tavan yapmıştı nettende okuyup gidince filmin her aşamasını bilyordum nerdeysee eşimdee azcık dalga geçince film sonu gıcık oldum... benden 3-4 damla yaş geldi yinede empati kuruncaa boğazım düğümlendi... ama çok çok beğendim mi pek sayılmazzzz..sizede iyi seyirler bacımmmmm git izlede yorumalrnı alallım

git hadi gittt.. kıvan o vucudu nasıl yok etmiş kaç para vermişlerde kendini böyle verem etmiş diyeee sanatsal gözle bakıp oyunculuğnu beğendimm açıkcaı:)
günaydın mutlu huzurlu bir gün dileğiyle kızlar
günaydınnnnn farmasi erkenden uyanmış ahanda yazyom kesin bize bişeyler hazırlıyorrr 2 saate kor burayaaaa allahım farmasinin evinde yaşamak vardı oh ohh ohh

anlatımın harikayken bizzat yaşamak nasıldırrr..biz evdeydik hafta sonu ankara öylesine güneşliykennnn bugun serin gibi amaaa.... tadını çıkar bacımmmm ...
bende puzzle cıydım eşim acaip tembel çıktı aslında bu da bir taktik olabilir adamları evlenmeden önce puzzle oynamaya çağırcan baktın tembel anlayacan bu adam embel onu bilde evlen diyecen nedense bende jetonalrrrr 4 yıl sonra düşyorrr...

bende seviyorum özellikle cumartesilerini :)
dün enfes bir güneş vardı bugun daha boğuk bir güneşşş ... ya hayranım böyle eşi uyurken bişey yapanalra bende yapayımmmm ama hamur işi yapmaycam var zaten başka bişeyler yapım afiyet olsun selincimmmmmm.... ütünde de kolay gele baya erkencisin

anammmmmmmmm multijet bacımmmm sen demi ankaradaydınnnnn aaaa

bak yaaa harikaaa topak içince ankara gecesi yaparmışızzz
ev bakmışın kendinle takılmışın eeee dün harikaydııı bende çıkaydım keşkeeee.. iyi bulabildin mi ev bakalım... eşinde iyi ya taşınmayı çok severim iş adına iyi olmuş hayırlı olsun

baya bişeyler yapmışın bende lazere gidecemmm de ufff amannnn ertelyorummm hiç çıkmadı bu seferrr bakalım.... eee sen nire gidiyon ankaradayım diyinceee

ha bir arada taktikler verirsin burundan getirme hallerini.... cidden ama delirmemek de elde değillll neyseee uf

bugununde güzel olsun bacım...

anammmmmmmmm multijet bacımmmm sen demi ankaradaydınnnnn aaaa

bak yaaa harikaaa topak içince ankara gecesi yaparmışızzz
ev bakmışın kendinle takılmışın eeee dün harikaydııı bende çıkaydım keşkeeee.. iyi bulabildin mi ev bakalım... eşinde iyi ya taşınmayı çok severim iş adına iyi olmuş hayırlı olsun

baya bişeyler yapmışın bende lazere gidecemmm de ufff amannnn ertelyorummm hiç çıkmadı bu seferrr bakalım.... eee sen nire gidiyon ankaradayım diyinceee

ha bir arada taktikler verirsin burundan getirme hallerini.... cidden ama delirmemek de elde değillll neyseee uf

bugununde güzel olsun bacım...
[/QUOTE]

kısmen Ankara'dayım hafta sonları
olur valla görüşür kaynatırız
evi laf olsun diye baktım sayılır vaktim vardı gezindim
daha ev almama bir yıl var en az planlarımı hayatımdaki gelişmelere göre ayarlamam lazım

burnundan getirme yolum dırdır benim
söylenirim ben
artık ne kadar söyleniyorsam bir yaparsa bir daha yapmıyor

bugün evde takılıyorum eşimin işleri yüzünden öğleden sonra da yola çıkcam zati

kısmen Ankara'dayım hafta sonları
olur valla görüşür kaynatırız
evi laf olsun diye baktım sayılır vaktim vardı gezindim
daha ev almama bir yıl var en az planlarımı hayatımdaki gelişmelere göre ayarlamam lazım

burnundan getirme yolum dırdır benim
söylenirim ben
artık ne kadar söyleniyorsam bir yaparsa bir daha yapmıyor

bugün evde takılıyorum eşimin işleri yüzünden öğleden sonra da yola çıkcam zati[/QUOTE] kısmen ankaradayım deyince bacım; benim 3 yıl önceki esesde yaşayıpa kısmen ankarada bulunduğum anlar geldi aklımaaaa

iyi sen bak bakalım vallaa olur buluşuruz bana uyar çoluk çocuk yok bendeee koca desen yoğun olur y.dışlarnda toplantılarda olur falan şimdi burda olsadaa:):):)

haaa dirdıra gelinceeee ben kendimi konuşakn sanırdım taki bu kocayı keşfedene dek... adam siyasalcıı susturrrr ha susturrr ha sidik yarıştırırı gibi diyaloga girince bi bakyomm yorulmuşummmmmm :):):) ama yinede gizil gizil edecemmm bu yüzük mevzunu...

konu parası değil manevi değerlere verdiği değer....düşünsene diyorki amannn boşver alırsın yineee ne olcakkk yahuuu milletin kocası gittikleri ilk sinema tiyatro vs biletleri saklarken bu ne beee kol düğmeleriyle özel yaptırmıştımm hemde alyans yeirnede takyorduuuuuu neyseee
yazdıkca dırdır gücümü burda kullanmış olup eşime bişey kalmammış olucammm en iyi burda susup ona lafları sokmak :):):)

hadi şimdiden nereye gidiyorsann iyi yolculuklar diliyorum bacım

kızlar belki size saçma gelcek ama ben taşınmayı çok seviorum
benim için taşınmak demek keşfedilck yeni bi şehir yeni bi mahalle demek
tanışılcak bambaşka insanlar bambaşka dünyalar keşfetmek demek:))
benim annemde babamda memurdu ve biz tammmmm 11 kere taşındık:)) nasıl ama bazıları iehir içinde bazıları şehir dışında küçüklüğümdenmi kaldı bilemiorum fakat
çok seviorum taşınkatan hiç korkmuorum:)

ayrıca multijet hani yazmışsın ya 2013 benim yılım olcak diye şöle bi düşünüorum benim son 4-5 yılım o kadAR GÜZEL GEÇMİŞ Kİ:))
rabbime binlarce şükür olsun
2009-öss sınavını kazandım
2010-dgs sınıvanı kazandım
2011-kpss sınavını kazandım elim iş tuttu daha çalışmaya başlaığımda 20 yaşındaydım:)
2012-evlendim hemde sevdiğim adamla
2013-bebiş gelcek:)))))) kısmetse:))

şöle bi düşününce beni nimete boğmuş resmen:))

kalkayımda kahvaltı hazırlayayım....uffffff bizim adam sabah 5 de yatıncaaaaaaaaaaa ne zaman kaldırcağmı şaşırdım...şimdi zorla altından nevresimleri çıakrcammmmm bu şekilde dellencek:):)
napıyon diyince günlük nevresim değişimi diycemmmmmm
artık tüm günü mahvetmiş olurum amaaa o istedi o yaptı böyleee bir iki böyle yapsam boşver ben yaaprım der belki:):):)

neyse kahvaltıda hazırlayayım.... ya enrde o eski günelrrr

eskiden boşanma davası açmıştım ve derken eşim yalvar yakar zorla eve getirtti beniii o zaman hafta içi bile bir uyanıyordum kahvaltım hazırrrrrrrrr yaniii
varya şeytan diyor
aç bir dava dahaaa en az 1 ay iyi bakyor banaaa:):):)

merhaba kızlar
sabah 8 buçuk gibi kalktım
sular kesilmiş
eşim 12 gibi evden çıkacaktı
gidene kadar da çekyatları robotla temizliycekti
sular kesik olunca kaldı işler
o da çıktı zaten
su olmayınca insanın eli ayağı kapanıyo

tü tü tü maşallah selincim

kendi kendine nazar edecen be bacım...

maşallah maşallah
bende bebiş iistesemdeee yok yok yok:)
napayım belki sonraaa şimdi arkdşlrn bebişlerni sevyozzz

evet ya su hayattır:):):)

bu arada doğuma az kalmış onuda okuyunca idrara çok çıkma yazyor:)):)
sularda kesikkk bayaaaa kolaylık diliyorum bacımm

cidden ya sizlerin bu hamilelik cetvelinz sayesindee bayaaa bilgilenyom kendim doğursam ne olcak acabaaa:):):)

bende kahvaltı hazırlamaya gideyim artık...görüşürüz

bu sık idrara çıkma meselesi bende fazla yok gerçi ama
tabiki normal hayattakine göre yine de fazla
hatta bazen tuvaletten çıkınca bile yine tuvalete girme ihtiyacı hissedebiliyorsun baskıdan dolayı

gökçecan ben avukatım
dırdırda siyasalcılar bile elime su dökemez
süper polemik yaparım
arada eşim sen niye avukatsın yaa diyor
hoş fıtrat meselesi ben çocukken bile iyi polemikçiydim

Allah daha büyük daha hayırlı nimetler de nasip etsin canım benim gönlüne göre olsun herşey
senin de ilk gençliğin çok kolay olmamış
Allah hepimizi bir dödenm sınayıp sonra mükafatını veriyor

ben 2008 den beri zorlu günler geçiriyorum ama az kaldı
Allah eşimle beni sınıyor ama her şerde bir hayır vardır
o sayede birbirimize tutuna tutuna birbirimizin kıymetini daha çok anladık
o zamanları geçirmesek biz şimdiye çoktaaan ayrılmış olurduk
Allah eşimin gözünü açtı haa arada olan bana da oldu ama ne yapalım
biz en kötü günümüzde bile birbirimize sarılınca her şeyi unuturuz çok şükür manevi sıkıntımız yok maddi olan da geçici valla
Allah sağlık versin de gerisi gelecek elbet

kızlar bir şey sorcam
aslında çok da önemli değil ama aklıma takıldı
şimdi bu hamilelik takviminde de gösteriyor ya, şu hafta şu kadar kilo
kontrollerde de dr söylüyor, bebeğin kaç kilo olduğunu
işte, + - 100 gr falan da belirtiyor
peki bizim bebeğe geçen hafta 3076 gr dedi
kayınvalidem diyor ki, o bebeğin kilosu eşiyle beraber olan
yani sen doğurduğunda bebek olsa olsa 2500 gr anca olur diyor
ben kilo almadım ya fazla, böyle devasa görünmüyorum
çıksa çıksa en fazla 2.5 kiloluk çıkar diyor
tabi ki kafaya takılcak bi durum değil ama işte merak ettim açıkcası
sağlıklı olsun,eli ayağı tam olsun, hayırlı, salih bi evlat olsun inşallah
ama işte
bilgisi olandan cevap bekliyorum
selin sen biliyorsundur kesin
de bakalım, bu kilo eşiyle birlikte mi oluyor bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…