kuzucuk iki ay sonra 5 yaşını bitirecek :) boy yok, kilo ama ama çene süper maşaallah
OHHHHHHHHH afiyet olaa .... demek sende ankaradasın bacım oh ohhh bir ara toplanrmışız... bizde cuma kızılaydaki metropol sinemasındaydık ora akköprüye göre daha ucuz diyeeee yoksa eşim ve ben eskiden olsa akköprücüydük... neyse şimdi daha iyii... izleyin bakalımannemlerdeyiz
kizim dedeyle annaneyi goruce deliye dondu simardi oynadi hopladi
1 dilim somon baligi ustune 1 kase puding yedi
ustune 1 bardak sut icti
ustune inanilmaz derecede cok kaka yapti:)))))
sonra annanesiyle uyudu
ben de simdi cayimi iciyorum
yarin da kizilaya sinamaya gidecegiz
oooooh var mi benden iyisi
anam özlemcimmm iyi ya güzelinden kullanışlısından yaptırın arkdşmda çocuğna siteelrde yaptırdı amaaa varya enfes büyüsün yine kullanılırrr sadece beşik gibi olan karyolayı at yerine büyük baza koy bitti acaip kullanışlı.... helede taşınma derdi yoksaa öyle bişey düşünebilirsinz... benimde bir veledim olsaaa yaaa ufffffya bi ton yazdim bosa gitmis. ewet selincim cilek pahali bide meltem moblya war orada tuzlu ama modeller guzl. benim sansim sitelere gitcek olmamiz eeimin mobilyalarinida orda yaptirdim ben hazir olmazsada bi model begeneyimde onu yaptirirs baklim kismet
açıkcası bende yılmaz erdoğana para kazandırmak istemezdim ama kıvancı çok severimmm bu yüzden gittik kelebeğin rüyasınaaa... öyle bir tuttularki beklentim tavan yapmıştı nettende okuyup gidince filmin her aşamasını bilyordum nerdeysee eşimdee azcık dalga geçince film sonu gıcık oldum... benden 3-4 damla yaş geldi yinede empati kuruncaa boğazım düğümlendi... ama çok çok beğendim mi pek sayılmazzzz..sizede iyi seyirler bacımmmmmolyy hangi filme girmeyi dusunuyosun... bende yilmaz erdoganin filmi merak ediyorumdaaa
git hadi gittt.. kıvan o vucudu nasıl yok etmiş kaç para vermişlerde kendini böyle verem etmiş diyeee sanatsal gözle bakıp oyunculuğnu beğendimm açıkcaı:)tesekkur ederim sunny abla elimizin lezzzeti sizlerinli gibi oturmamistir daha ama iste deneye deneye ogrenecegz bizde. farmasi tabiji hayirli seylere vesile oluyorsun sanada cok tesekkur ederim. olyy bende o filme gidecegin insallah en kisa zamnda batikente gidersem babamlara birakip ilkeyikardesim gitmis ve yok boyle bi ruya diyo baklim beklentim yuksek
günaydınnnnn farmasi erkenden uyanmış ahanda yazyom kesin bize bişeyler hazırlıyorrr 2 saate kor burayaaaa allahım farmasinin evinde yaşamak vardı oh ohh ohhgünaydın mutlu huzurlu bir gün dileğiyle kızlar
anlatımın harikayken bizzat yaşamak nasıldırrr..biz evdeydik hafta sonu ankara öylesine güneşliykennnn bugun serin gibi amaaa.... tadını çıkar bacımmmm ...Günaydın kızlar :) dün hiç uğrayamadım sabah nişanlım nobetten çıkmış süpriz yapıp yanıma gelmiş ben de onun yanına gitmek için hazırlanıyordum bana hala hastanedeyim diyordu meğer yoldaymış ev hastane arası 45km bi de trenle vapurla geliyor :) hava çok güzel olunca yine dışarı kaçtık istanbul arkeoloji müzesini gezdik hatta bitiremedik bile bol bol boğazda yürüdük yemek yedik sonra onun eve geçip puzzle yaptık saat o kadar geç olmuştu ki eve taksi ile döndüm :)
bende seviyorum özellikle cumartesilerini :)hafta sonlarını çok seviorum ya hele bide kalktıgında güneş pırıl pırıl yüzüne vuruosa şöle kalkıp camdan baktıgında herkes dışardaysa:)
gün zaten otomatik güzel başlıo:))
bugün güneşli diil hava ama kendimi ısıtcak bişey buldum dün geceki dağcık olan ütümü yapamamıştım onu yapcam içim ısıncak buhar yüzüme pırıl pırıl vurcak:)))
eşim uyyo kahvaltıya hemen kabartma tozlu bi poğaça yapim dioum:)
o pişerken bende ütüme başlarım hadi bismillah diyip kalkıorum gününz şen sevdikleriniz yanın ızda olsun
eğer dışarda güneş görürseniz benim yerime güneşe bakıp gülümsermisiniz?
anammmmmmmmm multijet bacımmmm sen demi ankaradaydınnnnn aaaagünaydın kızlarrr
sirkeci geçmiş olsun
gökçe dur canım delirme insanlık hali azıcık burnundan getir yeter
loveli hayırlı olsun
selin altının bereketli olsun aldıklarını da geüle güle giy
seyyahcım gözün aydın annen gelmiş bu arada kızçenin doğum günü müydü pek şeker olmuş maşallah
hoşgeldin datlucan
bu arada kızlar dün harika bir gün geçirdim sabah lazer taramam vardı 9 buçukta sabahın köründe kalktım
öğleden sonra da kızlarla görüşcektim
işim 10 dakkada bitince bildiğin deli dana gibi dolaştım
Tunalıdan esat a geçtim ara sokaklarda dolaştım ev baktım
sonra kuğulu ya gittim kahvaltı ettim tek başıma oturdum keyif yaptım
ardından kızlarla buluştum incek e gittik
bir dokuz aylık bir de 1,5 yaşında bebişle oynadım
akşam yemeği için başka arkadaşlarla buluştuk eşlerle bu sefer
onların da 4 ve 2,5 yaşında çocukları var
bu arada Balgat ta ciğerci kesman çocuklular için süper
iki tane abla var çocukları oyalıyor
o sayede biz de rahat rahat yemek yedik
sonra arkadaşlardan birinin evine geçtik sohbet muhabbet
akşam ikide çıktık onlardan
biraz çocuk overdose u oldum ama olacak o kadar
dinlendim resmen kafamdaki kara bulutlar dağıldı
sabah da 9 da kalktım
eşim işyerini taşımaya gitti
işleri yavaştan yoluna sokuyoruz çok az kaldı
feraha çıkıyoruz inşallah
2013 yılı bizim yılımız olacak Allahın izniyle
anammmmmmmmm multijet bacımmmm sen demi ankaradaydınnnnn aaaa
bak yaaa harikaaa topak içince ankara gecesi yaparmışızzz
ev bakmışın kendinle takılmışın eeee dün harikaydııı bende çıkaydım keşkeeee.. iyi bulabildin mi ev bakalım... eşinde iyi ya taşınmayı çok severim iş adınaiyi olmuş hayırlı olsun
baya bişeyler yapmışın bende lazere gidecemmm de ufff amannnn ertelyorummmhiç çıkmadı bu seferrr bakalım.... eee sen nire gidiyon ankaradayım diyinceee
ha bir arada taktikler verirsin burundan getirme hallerini.... cidden ama delirmemek de elde değillll neyseee uf
bugununde güzel olsun bacım...
tü tü tü maşallah selincimkızlar belki size saçma gelcek ama ben taşınmayı çok seviorum
benim için taşınmak demek keşfedilck yeni bi şehir yeni bi mahalle demek
tanışılcak bambaşka insanlar bambaşka dünyalar keşfetmek demek:))
benim annemde babamda memurdu ve biz tammmmm 11 kere taşındık:)) nasıl ama bazıları iehir içinde bazıları şehir dışında küçüklüğümdenmi kaldı bilemiorum fakat
çok seviorum taşınkatan hiç korkmuorum:)
ayrıca multijet hani yazmışsın ya 2013 benim yılım olcak diye şöle bi düşünüorum benim son 4-5 yılım o kadAR GÜZEL GEÇMİŞ Kİ:))
rabbime binlarce şükür olsun
2009-öss sınavını kazandım
2010-dgs sınıvanı kazandım
2011-kpss sınavını kazandım elim iş tuttu daha çalışmaya başlaığımda 20 yaşındaydım:)
2012-evlendim hemde sevdiğim adamla
2013-bebiş gelcek:)))))) kısmetse:))
şöle bi düşününce beni nimete boğmuş resmen:))
evet ya su hayattır:):):)merhaba kızlar
sabah 8 buçuk gibi kalktım
sular kesilmiş
eşim 12 gibi evden çıkacaktı
gidene kadar da çekyatları robotla temizliycekti
sular kesik olunca kaldı işler
o da çıktı zaten
su olmayınca insanın eli ayağı kapanıyo
evet ya su hayattır:):):)
bu arada doğuma az kalmış onuda okuyunca idrara çok çıkma yazyor:)):)
sularda kesikkk bayaaaa kolaylık diliyorum bacımm
cidden ya sizlerin bu hamilelik cetvelinz sayesindee bayaaa bilgilenyom kendim doğursam ne olcak acabaaa:):):)
kızlar belki size saçma gelcek ama ben taşınmayı çok seviorum
benim için taşınmak demek keşfedilck yeni bi şehir yeni bi mahalle demek
tanışılcak bambaşka insanlar bambaşka dünyalar keşfetmek demek:))
benim annemde babamda memurdu ve biz tammmmm 11 kere taşındık:)) nasıl ama bazıları iehir içinde bazıları şehir dışında küçüklüğümdenmi kaldı bilemiorum fakat
çok seviorum taşınkatan hiç korkmuorum:)
ayrıca multijet hani yazmışsın ya 2013 benim yılım olcak diye şöle bi düşünüorum benim son 4-5 yılım o kadAR GÜZEL GEÇMİŞ Kİ:))
rabbime binlarce şükür olsun
2009-öss sınavını kazandım
2010-dgs sınıvanı kazandım
2011-kpss sınavını kazandım elim iş tuttu daha çalışmaya başlaığımda 20 yaşındaydım:)
2012-evlendim hemde sevdiğim adamla
2013-bebiş gelcek:)))))) kısmetse:))
şöle bi düşününce beni nimete boğmuş resmen:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?