Kirli Çıkılar )))

özlemim katiplik için
bize de düşenbuymuş

dark vazgeçmice bakalım ghakkımızda hayırlısı

selin güle güle kullan onları yahu pek işirinler
gerçekten o kadar küçüklermiydi
unutmuşum

seliiin nekadar guzeller onlar oyle ...hep erkek cocuga bise yok denir ama nedense brnde o boyle buyumuste kuculms kiyafetlere bayiliyorummm. allahim sag saglim doldursun icini insallah

canım ınsallah hakkında hayırlısı olur ... kendını sıkma sakın rahat ol ve unutma cok kelıme deıl dogru kelımelerle hedefı yakalamak onemlı... ınsallah olur yaaa kendım gıbı heyecanlandım walla q mu gırcen f mı?

ya kızlar arkadaşlar birşey soracağım..
benim bilmeden kalbini kırdıklarım mı oldu?
mesela az önce bir arkadaşımıza bir konu hakkında birşeyler yazdım. topicten çıkacak kadar onu kırmış olmalıyım ki çıksın gitsin...
burda her türlü şeyi konuşuyor, bilgileniyor ve eğleniyoruz.
küslüklerin, kırıklıkların olmasını istemiyorum. kaldı ki burası sanal bir yer. kimse kimseyi yüzyüze tanımıyor. karakterini bilmiyor.
kimseye karşı kötü duygularım olmadığı gibi olamazda....
yüz ifadelerinin bile görülmediği, duyguların sadece harflerle aktarıldığı bu yerde yazılan mesajların altında bir şey aranmamasını düşünüyorum.
ki kaldı ki burda çoğu zaman yazılan şeylerin espri mi gerçek mi olduğu anlaşılmıyor, sonradan sorunca anlıyoruz...
neyse uzatmayayım. küslüğü kırılganlığı sevmiyorum. neyse sorun konuşulup çözülmesi taraftarıyım.
dünya zaten çekilmez bir yer... buranın bizi rahatlatan bir tarafı var. o yönünün bozulmasını hiç istemem...

Öncelikle teşekkür ederim eklediğin için.
Ba-yıl-dım bayıldım çok güzeller giydirincede çekersin rabbim güle güle giymeyi nasp etsin(amin)
şekerparelerde çok güzel gözüküyorlar ama neden yumurta sarısı sürmeyin dedin:26::26:

Hayırdır bitanem ne oldu?Kim üzdü seni?

darkcım ne oldu bılmıyorum fransız kaldım ama zannetmıyorumkı sayfadan cıkılcak kadar kırınılsın felan ( ay ne zor yazdım) kımse ısı cıkmıstır acılen felan uzulme alınma bence

Hayırdır bitanem ne oldu?Kim üzdü seni?

yok canım üzelmedim de.....
yani burayada sıkıntılarımızdan arınmak, iki çift laf edip, sevincimizi üzüntümüzü paylaşmak için geliyoruz.
ee yüzünü bile görmediğin karakterini bilmediğin birine neden trip atar ki insan. hem de onu kırmak ve rencide etmek için hiç bilerek bir şey dememişsem.
neyse demem o ki burası da reeldeki gibi olacaksa gelmem olur biter...
güzel paylaşımlar diliyorum....
seni de çok sefiyorum

darkcım ne oldu bılmıyorum fransız kaldım ama zannetmıyorumkı sayfadan cıkılcak kadar kırınılsın felan ( ay ne zor yazdım) kımse ısı cıkmıstır acılen felan uzulme alınma bence

bende senin gibi düşünüyorum hatta şöyle bişey söyleyebilirim ben çıkış yapmadan çıkıyorum yani burda online gözüküyorum ama ben çıkmış oluyorum böyle bişey olabilir

oyy kuzum biraz önce yazdım bence öyle bişeydir alınma sen ama bilmediğim bişey varsa özelden yaz canım kimmiş, ne imiş merak ettim ayrıca neden gelmeceksin ki bence böyle bişey yapmamalısın.

umarım öyledir....
dediğim gibi kırgınlıkları sevmiyorum....en azından konuşulup, çözüm aranmalı. hı baktık ki hiç olacağı yok.
eyvallah denip yolları ayırırz. (kocama der gibi oldu :))))

darkseacım bende seni seviyorum ve özel msjını bekliyorum canım gitme gitme

bende senin gibi düşünüyorum hatta şöyle bişey söyleyebilirim ben çıkış yapmadan çıkıyorum yani burda online gözüküyorum ama ben çıkmış oluyorum böyle bişey olabilir

tam sana laf atcaktım sen yazmıssın canım benım bende oyle yapıyorum hatta telden takıp edıyorum pc acık olmuyo ama lafa atlamak ıstıyosam hemen pcnın basına gecıyorum. sımdıde mesela seyyah ıcın gırdım ama kacak gıttı. ıse gırme mevzularımız waryaa ınsallah. onun ıcın gelısmelerı merak edıyorum ınsaallah olur..... seyyah saka haa ıslerını bırıktıgını bıllıyorum kolay gele canım...

oyy kuzum biraz önce yazdım bence öyle bişeydir alınma sen ama bilmediğim bişey varsa özelden yaz canım kimmiş, ne imiş merak ettim ayrıca neden gelmeceksin ki bence böyle bişey yapmamalısın.

amaa tek bir mesajdan dolayı böyle demiyorum....
neyse bugün yarın regl olacağım onun stresi heralde :26:

seliiin nekadar guzeller onlar oyle ...hep erkek cocuga bise yok denir ama nedense brnde o boyle buyumuste kuculms kiyafetlere bayiliyorummm. allahim sag saglim doldursun icini insallah
canım saol:)) bende ama bi mağazaya girdiğimde 2-3 duvar kız kıyafeti oluyo minnacık bi köşeye sıkışmış erkek çocuk kıyafeti:))
bide içimde kaldı kullanışlı olsun olmasın kanguru almak istiorum bebiğmi omzuma takıp gezmek istiorum:))
gördükçe çok özenirdim çok kullanılmıcak biliorum ama özeniorum içimde kalmasın dimi:)
canım ya hayırdır noldu böle birden ben sanmıorum trip atıldıgını falan
düşünme böle şeler birbirimizle uyuşmayan düşüncelerimiz olabilir ama bunları sölüoruz zaten birbirimize
bence hemen karar verme o kişiye sor bakalım neymiş neyin nesiymiş:)

kokuyo canım ya:) resmen yumurta koka koka yedim bidahada sürmem sürmeyincede kızarıomuş hiçbi farkı yok:)

Bende çok acıkmıştım karnımı doyurdum geçen annemle yaptığımız mantıdan yaptım kendime koca bi tabak yanınada karalahana salatası yaptım bi bardakta kola koydum ohh afiyetle yedim

sen hamilesin ya ondan çok kokmuştur :)))

Bende çok acıkmıştım karnımı doyurdum geçen annemle yaptığımız mantıdan yaptım kendime koca bi tabak yanınada karalahana salatası yaptım bi bardakta kola koydum ohh afiyetle yedim

ev mantısı mı dedi biri
ben yemeyeli 4 yıl oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…