Kirli Çıkılar )))

hayırlı günler kızlarr
biz de bugün 8 gibi kalktık akşam 9.30 gibi uyumuş kalmışız da
derfatın pizzadan yaptım ancak un bitmiş 1 bardağını mısır unundan yaptım.
napıyım değilse onca uğraş boşa gitcek.
neyse hafif kıtır oldu ama güzeldi
evimi topladım kardeşimi bekliyorum ona da yemek hazırlıycam ardına annemi ziyarete gitcez inşallah.

bu arada dün size mesaj yazcaktım net yokmuş aslına bakarsanız hala yok eşimin cebini kullanıyoruz..yazamadım kopyalamıştım yapıştırıyım

ben de bugün fotoğraf çekmeye baya üşendim ama neyse üşenmiyim faydalanlar olur dedim çektim.

normal köfte yapar gibi yerine hindi eti koydum..
hindi etini robotta çektim tavuk da olur sanırım..

önce 1 yumurta 1 soğan ve bir kaç diş sarımsağı robotta çektim.
içine ekmek ufaladım baharat attım
hindi etini çekip koydum
yoğurup şekil verdim..
dağılacak diye korkuyordum ama hiç dağılmadı..hata bütünleşti bile..

köy hindisi çok zor pişer normalde ben de korkuma kısık ateşte çok uzun süre kızarttım.

özlemcim maşallah geldiğin belli olmuş
bi baktım 46 beğeni
40 ı senindir tabi

tatlım benim bildiğim kadarıyla eşiyle birlikte değil. bebek kaç gramsa eşi de yaklaşık o kadar oluyor...
3076 gramlık bebek 2500 doğmaz sanırım. 500 gram azalma olmaz. ancak 200-300 gram eksik doğabilir. o da belki...ultrasonda +- oynamalar olabilir diye biliyorum...
haaa bu arada ben tek doğum yaptım ve oğluşum 1500 doğdu. ultrasonda 1700 küsürdü...tabi doğduktan sonra şişkinliği falan gidiyo. azıcık azalıyo bebek.
allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Son düzenleme:

Yok canım darası çıktıktan sonra o
Net elinize geçecek bebek bu

bu "eşi" dediğiniz şey ne anlayamadım? vitellüs amniyon filan mı?

gece biz de geç geldik eve 2 ye geliyordu uzun zamandır k validemlerle biraraya gelmemiştik akşam orda yemeğini eşimle ikimiz hazırladık
hep birlikte oturduk sohbet ettik filan eğlenceliydi bugün kardeşler kelebeğin rüyasına gideceklermiş bize de gelin dediler ama eşim ben yılmaz erdoğan ın filmine gitmem de gitmem diye tutturdu en son zor bela anadolu ateşine götürmüştüm ısrar edemiyorum. Erken kalksaydık Beypazarına gidecektik ama gün geç başladı. Birimizin arkadaşlarıyla görüşeceğiz artık.

Eşi derken plasentadan bahsediliyor yani düşündüğün gibi:) neyse ben de pazar uykuma pardon pazar nöbetime devam edeyim dünyanın en kötü şeyi pazar günü çalışmak (

sılacan doğumgünün kutlu olsunn.
Anneciğin ve sevdiklerinle beraber mutlu ,huzurlu yıllara olsun.

ohh selincim ne iyi yapmışsınız ailecek güle güle giyinin ama fotolarını bekliyoruz özellikle bebişin cicilerini

iyi günler hanımlarrrr nasılsınız?Çok şükür ben iyiyim bakıyorumda bahar geldi herkesin günleri çok güzel geçmeye başladı Bizde dün kayınvalideye gittik komşumla ve 2 geliniyle 3 çocuk onlarda birde bende kafayı yedim eve geldim sinirden ağladım eşim dışarı çıkaracaktı çıkmam dedim ama nasıl ağlıyorum çağana hırsımdan neyse çağan geldi öpt özür diledi gönlümü aldı eşimde çıkalım sen çok bunalmışsın dışarda çağanla ben ilgilenirim deyince kabul ettim ama eşim sen çağana kızıp kendini cezalandırıyosun o çocuk elbet huysuz olduğu günler olacak onlarıda idare edeceksin dedi sustum neyse gittik yemek yedik biraz gezdik eşimle çağan avmdeki trene bindiler bende mağazaları gezdim ama bişey almadım eşimin tlf bozuk sana tlf alalım dokunmatik bende senin tlf kullanayım dedim baktım 419 tl baktığı tlf 250 karttan çekicek taksit yapacak kalanı nakit kabul etmedim çok pahalı dedim ben altın alıcam o parayla dedim hani kirli çıkıyım yaikna etmeye çalıştı aklı sıra uzman satış danışmanı ya o sırada arkadası geldi yengeyi kandıramadınmı abi dedieşimde ya ben bu kadar anlatmaya,konusmaya ıphone 5 satmıştım dedi gülmekten çatladık ama beni yine ikna edemedi
Bime gittim biraz önce kırmızı mercimeğim yoktu 2,5 kilosu 4.500 tl imiş aldım 1 paket başka ihtiyacım yoktu
Akşama menümüde yazayım ;
kırmızı mercimek çorbası
mantı
kola

sevimlicim kızlar sölemiş zaten o bebişin net kilosu plesantası suyu muyu falan diil :)) eline 3.000 gramlık bi tosuncuk geçicek kısmetse :))
benim kaynanama baksan 5 kilo çocuk dogrudm der:))) onlar doguruo sen takılma bunlara
hem bebişinin kilosunun inana bana aldıgın kiloyla çokda bi ilgisi yok 30 kilo anneden 2 kilo çocukda çıkar 5 kilo alan anneden 3.5 kilo çocukda çıkar:))
sen bebişine odaklan gerisi boş:)

kızlaaaaaaaaaaaar gene ben geldim:)

ütüm bitti şükürler olsun:) bidaha biriktirmicem işlerimi öldüm yahu temizle temizle bitmedi ufacık ev:))
zaten bebişime oda açmak için evimi değiştirmem lazım:)))

benim yatak odam çok sıcak oluyo şu an yemek odası olarak kullandıgım odamı ki en başta orayı çocuk odası yapalım dedik ama soğuk oluyo
yemek odamı yatak odası yatak odamıda çocuk odası yapcam:)
yemek odamıda oturdugum odaya çekcem:)
şu an görünen bu:)

ve bunları yaklaşık 1.5 ay sonra falan yapmam gerekicek... çünkü bebğin odasını 1.5 ay sonra alcaz... 8. ayda alalım diorum ki erken falan gelmeye kalkarsa yatıcak yeri olsun:)
benim çok işim var yaaaaa:))) bari şu 1.5 ayı adam gibi geçirimde kıyımı köşemi temizlim:)

bugün yemeğim var eşimde birazdan dışarı çıkcak evi silcem üpürcem tuvalet banyo yıkıcam bitcek:)

merhaba kizlar kahvaltiya gelen misafirlerim yeni gittilr ohh rahatladim... karanfilcem ne yapayim geriden gelince birikio .... idare ediver sevimsiz canim kv sen az kilo aldigin icin oyle diyodur dr ne diyosa 3 asagi 5 yukari dogru olyo. uzulme sen....

maşallah selincim pek bi hamaratsın
selinnnn bak bidaha istemiycem haaaa göbüşünün fotosu vee bebişinin cicilerini görmek istiyorum..

amin, Allah razı olsun
Yok canım darası çıktıktan sonra o
Net elinize geçecek bebek bu

doğru haklısın ama işte
benim bünyem de biraz zayıf yaa, çıksa çıksa anca o kadar çıkar diye düşündü zaar
mesela benim annem diyor ki, doğumdan kalkardım, 45 kilo kalmışım, ama çocuklarım maşallah iyi doğardı
hatta abim yaklaşık 5 kiloymuş :18:

tam da şöyle yazcaktım
"seyyah olmayınca sayfalar çok yavaş ilerliyor
kulakların çınlasın seyyah"

aa bir de bakarım, seyyah aşağıda

iyiki dogdun ,iyiki dogdun ,iyiki dogdun silaaaaaa seyyahcim ilke ve benden bu ona bi sila abla war dogumgunuymus bugun dedim hemen mirildanmaya basladi cok sewgi pitircigi bu yaaaa

tam da şöyle yazcaktım
"seyyah olmayınca sayfalar çok yavaş ilerliyor
kulakların çınlasın seyyah"

aa bir de bakarım, seyyah aşağıda
iyi ,nsan lafının üzerine gelirmiş bebeğim
farkettim zaten sıkıldıüğınızı yeteyim hemen dedim
ama günlerdir eve uığramadığımdan banyo çamaşır hepsi beni bekler
y,ne gidiyorum
artıkın akşama saklayın hevesinizi

iyiki dogdun ,iyiki dogdun ,iyiki dogdun silaaaaaa seyyahcim ilke ve benden bu ona bi sila abla war dogumgunuymus bugun dedim hemen mirildanmaya basladi cok sewgi pitircigi bu yaaaa

ehehehheehehhehe
teşekkür ederiz efenim
yıllarıdr 20-30 kişilik doğumgünleri yapmaktan gına gelmişti
kandırmıştım sılayı bu bize özel olsun pasta alıp ikimiz yiyelim kimse gelmesin diye
yeğenlerim 1 hafta uğraşmış herkesi denk getirmeye bir ablam annem başka şehirden geldi
özlemişim valla iyi oldu
şimdi normal hayatıma döndüm gari
işler beni bekler

böcük çok komiksin bebeeem ya
hiç bir doktora yakıştıramıyorum bu tavırları

ben de bayılırım taşınmaya yeni yerler yeni insanlar yeni şehirler
temizliği sevmesem de yerleştirme benim işim saatlerce uğraşabilirim

ve tabi ben de gözümü güneşe açmaya bayılırım ama bugün çoooooook soğuk

:) MAŞALLAH MULTİJET BACIM:):):) ALLAH ÇENENE KUVVET VERSİN...
sıkıntılarında hemencecik bitsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…