- 15 Ocak 2010
- 1.908
- 924
- 248
yıllarıdr 20-30 kişilik doğumgünleri yapmaktan gına gelmişti
kandırmıştım sılayı bu bize özel olsun pasta alıp ikimiz yiyelim kimse gelmesin diye
yeğenlerim 1 hafta uğraşmış herkesi denk getirmeye bir ablam annem başka şehirden geldi
özlemişim valla iyi oldu
kızlaaaaaaaaaaaar gene ben geldim:)
ütüm bitti şükürler olsun:) bidaha biriktirmicem işlerimi öldüm yahu temizle temizle bitmedi ufacık ev:))
zaten bebişime oda açmak için evimi değiştirmem lazım:)))
benim yatak odam çok sıcak oluyo şu an yemek odası olarak kullandıgım odamı ki en başta orayı çocuk odası yapalım dedik ama soğuk oluyo
yemek odamı yatak odası yatak odamıda çocuk odası yapcam:)
yemek odamıda oturdugum odaya çekcem:)
şu an görünen bu:)
ve bunları yaklaşık 1.5 ay sonra falan yapmam gerekicek... çünkü bebğin odasını 1.5 ay sonra alcaz... 8. ayda alalım diorum ki erken falan gelmeye kalkarsa yatıcak yeri olsun:)
benim çok işim var yaaaaa:))) bari şu 1.5 ayı adam gibi geçirimde kıyımı köşemi temizlim:)
bugün yemeğim var eşimde birazdan dışarı çıkcak evi silcem üpürcem tuvalet banyo yıkıcam bitcek:)
sirke geçmiş olsun
sılacana mutlu bir ömür
olyy filmi nasıl buldun
tavada çipura nasıl yapıyorsunuz
bi yazın bakalım
tavada çipura nasıl yapıyorsunuz
bi yazın bakalım
seyyahım diilerim bu yeni yaş sılaya hayatını en güzel yıllarını yaşayacağı yaşın başlangıcı olur sağlıkla huzurla güzellikle yaşar
Sıladan da size bol selamlar
hediyelerim nerde diye soruyor
Sevimlim balık yenmez mi yahu
senfatcım ben tava işini bıraktım varsa yoksa fırın
dark vuslata kaldı 27 gün
Az daha bu haftasonu fikrimi vazcaydırıyolardı
azmettim gelecem
derfatcım çektim geldim:),
yanlız göbüşüm yok beyfendinin kıskançlığı tuttu:)) çek dedim çekmedi :)))
ama dün aldıklarımı eklim:))
Eki Görüntüle 646677
Eki Görüntüle 646678
daha net belli olsun diye elimide koydum yanlarına o kadar minikler ki anlatmam 2 aylık içinler tam o zman inş. ağustos ayı olcak rahat rahat giyer diye düşündüm:)
Eki Görüntüle 646681
Eki Görüntüle 646682
bunlarda geçen günlerde yaptıgım şekerparelerim eklemeiştim:)) tam ölçü yapınca 1 hafta yedik:)) ama benden tavsiye üstüne yumurtaa sarısı sürmeyin :)
Eki Görüntüle 646683
çooook tatlılar selincimm.
15 gün içinde şu yeni doğum ve süt izni paketi açıklansın da bi bizde 2. çocuk için çalışalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?