olrayt benim annem de kilo almama kızarbenim belim 62 cm di ne bu haliniz göbeklisiniz diye paylar ben bekarken evdeyken tatilde filan böyle yatmışım tv karşısında keyif yapıyorsam zorla beni kaldırır pilates yaptırırdı bir de o zamanlar şimdiki kadar yaygın da değildi. Habire tv de diyetisyenleri dinler saça cilde iyi gelen karışımları not alır otları filan bana uzun uzun onları anlatır telefonda
olrayt benim annem de kilo almama kızarbenim belim 62 cm di ne bu haliniz göbeklisiniz diye paylar ben bekarken evdeyken tatilde filan böyle yatmışım tv karşısında keyif yapıyorsam zorla beni kaldırır pilates yaptırırdı bir de o zamanlar şimdiki kadar yaygın da değildi. Habire tv de diyetisyenleri dinler saça cilde iyi gelen karışımları not alır otları filan bana uzun uzun onları anlatır telefonda
66
Datlucan, sorun tabandaysa yeniden neden duşakabin masrafı çıkartasınız ki..
günaydın kızlar
herkese mutlu,huzurlu bi hafta olsun
seyyahım selin de yazmış cnm
ben de öyle içimden geldiği gibi dua ediyorum
anlatıyorum anlatıyorum Rabbime
Allah hiç birimizi zora koymasın,hep yanımıza olsun
inan bi de senin atanmanı o kadar çok istiyorum ki arkadaşın inşallah olur
çok öptüm
Günaydın kızlar;
okula geldim. işe gömülmeden size bakayım dedim. bugün dersim yok. onun için rahatım biraz.
bıdıkcım tek bir cümlemi tekrar etmişsin. ben anlayamadım. ne demek istedin. yanlış anlaşılmaya meyilli birşey mi yazmışım diye düşünüyorum sabahtan beri..
kalplerasi dis vanadan kapatmissindir umarim.isten ewe kacta gidiosan onemli deil.ara gaz kacagi geliyolar. onemlo konu mazallah.... kolay gelsin canim
kalplerarası gaz işi önemli canım dikkat et
özlem geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?