Kirli Çıkılar )))

ayy ben de ne zamandır bedenimi ölçcem unutuyorum..
kilo aldıktan sonra kaç oldum diye dur bi ölçeyim
benim de 60 dı kilo almadan önce.

66

Datlucan, sorun tabandaysa yeniden neden duşakabin masrafı çıkartasınız ki..

66

Datlucan, sorun tabandaysa yeniden neden duşakabin masrafı çıkartasınız ki..

duşakabin çok eski, hatta kenarlardan vidaları çıkmış, tabanın teknesini değiştirmek için sökmem gerekecek,
usta bunu sökersek bidaha iflah olmaz kaldırıp atmak lazım dedi:26:
bende hiç iş çıkarmasak mı tekrar tabana bir kireç dökülse idare edermi acaba diyorum:26:
taş çatlasın 2 sene kalırız burda...
bide kırıp dökücekler pisliğiyle falan hiç uğraşacak durumum yok...

seyah bir sen kalmışsın ....sınava hazırlanıyorsun herhalde bol şans

günaydın kızlar
herkese mutlu,huzurlu bi hafta olsun
seyyahım selin de yazmış cnm
ben de öyle içimden geldiği gibi dua ediyorum
anlatıyorum anlatıyorum Rabbime
Allah hiç birimizi zora koymasın,hep yanımıza olsun
inan bi de senin atanmanı o kadar çok istiyorum ki arkadaşın inşallah olur
çok öptüm

allah razı olsun canım
tek isteğim o allahım duyar sesimi inşallah amin

Günaydın kızlar;
okula geldim. işe gömülmeden size bakayım dedim. bugün dersim yok. onun için rahatım biraz.
bıdıkcım tek bir cümlemi tekrar etmişsin. ben anlayamadım. ne demek istedin. yanlış anlaşılmaya meyilli birşey mi yazmışım diye düşünüyorum sabahtan beri..

o da öyle düşünüyormuş
onun için o cümlenin üzerinde durmuş

selamünaleyküm arkadaşlar hayırlı huzurlu bir hafta olması dileğiyle ….

hayırlı bir hafta diliyorum hepinize ...cuma günü evimi taşıdım 3 gündür iş bitmiyor bitmiyor yaptıkça artıyor sanki heryerim tutuk hareket kabiliyetim yok oldu sanki ve daha bir sürü iş var...kombim ve ocağım gaz kaçırıyor mutfağa kokudan girilmiyor ben işteyim servisi çağıramadım bile napcam bilmiyorum 2 günde 40 metreküp gaz gitti

Datlucan su sızıntısı varsa hiç hayır gelmez mutlaka sağlam bir duş teknesiyle değiştirmek gerekir aksi halde vay o binanın haline
çünkü su beton içinde gezinir iş iyice büyür

gu- nay-diiin.... bir hastayimki akillara zarar bogazim vucudum uzerinize afiyet..... dikkat edin kendinize hava fena carpiyor...

kalplerasi dis vanadan kapatmissindir umarim.isten ewe kacta gidiosan onemli deil.ara gaz kacagi geliyolar. onemlo konu mazallah.... kolay gelsin canim

seyyahcım teşekkür ederim. ne bileyim içime bir kurt düştü. yanlış bir cümle mi kurdum yada yanlış bir düşünce mi diye...

kalplerarası gaz işi önemli canım dikkat et

özlem geçmiş olsun

kalplerasi dis vanadan kapatmissindir umarim.isten ewe kacta gidiosan onemli deil.ara gaz kacagi geliyolar. onemlo konu mazallah.... kolay gelsin canim

kalplerarası gaz işi önemli canım dikkat et

özlem geçmiş olsun

zaten içinde 2 metreküp gaz kalmıştı yarına ancak servisi çağırabilirim 187 aradım geldiler tamir yapmadılar yok ocak gözleri gaz kaçırıyor dediler kombi atık gaz kaçırıyor dediler gittiler bişi anlamadım onların onarmasıda gerekmiyormu o gaz kokusuyla bizi bırakıp gittiler kombi için ve ockak için servis çağıracam ama eve gidemiyorum zaten ev taşıyacam die geçen hafta 1.5 gün işe gelmedim daha bişi demeye yüzüm yok müdürüm ters bişide diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…