BELKİ BU YÜZDEN CEZA ALICAM AMA BUNU OKUMALISINIZ
HALA DAHA AYY EVLENİCEM BEN OKUYUP NOLCAK DİYEN KIZCAĞZILARA BİR DERS OLUR
BDVDE BİR ARKADAŞ KONU AÇMIŞ CEVAP BİLE YAZAMADIM
bu sabah eşim dün 5 lira vermişti onunla sohbete gittim servisle gittik servis ücreti 1 lira idi sonra 2 lira oldu eşim de bana yalan söyledin diyarek laf söylediben servise binince haberim oldu kısacası par a harcadım diye kızdı çok gücüme gitti büyük mebla olsa haklı ama 2 lira yaa keşke bende ayaklarım üzerinde durabilsem
siklonik süpürgeler olarak geçiyor şu aralar rowentada çok var electroluxlerde var ama esas orjinali dyson larda. dikey elektrikli süpürgelerde toz torbasız emilimin sağlanış hedesi işte; tekniği tam bilmiyorum.sana kaç kere dedim türkçe konuş diye
dikkatimden kaçmadı yalnız neden beni faceden taciz etmiyorsun son günlerde
benimki beko.
bilmem ben memnunum 1600 W. genel olarak iyi. yani daha iyisini görmedim bilmiyorum ama alamadığı şey olmuyo
hatta bazı yerlerde kısmak zorunda kalıyorum gücünü..
geçinip gidiyoz işte tosbaam diye seviyorum bazen gel pisi pisi diyorum
benim ailemin yaşadığı şehirde herkes esnafı tanır onlarda genelde alıveriş yapanları
çoğu kişide kk kullanmadığından böyle eşyaları hesaba yazdırır bakkaldaki veresiye hesabı
annemde hep böyle alır eşyaları hoop yaz hesaba
seninde böyle alışveriş yaptığın biyerde hesabınız var sadımhoş görün artık saat 12oldu kafa kepenkleri kapattı
ilahi bıdıkçım
ben de geçen vakıftan(kermes) bişeyler alcam hiç alışmamışım ya veresiyeye ama o kadar param yok ki alamam diyorum.
dediler deftere yazalım inan zerre kadar aklıma girmiyo orda deftere yazıldığı..
canım hellp tansiyon yükselmesi, kanda trombosit düşmesi karaciğer enzimlerinin yükselmesi dururmu. yani annenin organlarını kısa bir sürede iflas ettiren bazı annelerde körlüğe, böbrek nakline, beyin kanamasına bile sebep olabilen iğrenç bir durum. vücutta gelişmeue başlaması ile anne ölümü arasındaki süre 48 saat. teşhis edildiği andaki tek tedavi yönetemi bebek kaç haftalık olursa olsun bebeğin alınması.
ben 2. çocuğa sahip olamayacağımı biliyorum. sizden dua istedin çünkü;
içimdeki yangın bitsin istiyorum...
her hamileye ağzımın suyu akarak bakmak istemiyorum...
oğlum kardeşsiz kaldı diye üzülmek istemiyorum...
etrafımdaki 2. yi düşünmüyor musun diye soranların ağzının ortasına yapıştırmamak için kendimi zor tutuyorum....
en önemlisi de rabbimin bana uygun gördüğü bu duruma gönlümün razı olmasını istiyorum....
oğluma rabbimin bana hediyesi olan çocuğuma mutlu, başarılı bir hayat diliyorum. o benim herşeyim....
olsun canım bu hamur işi değil, nasılsa et tüketceksin :)
hem duru da sevebilir.
yanlız iyi pişir canım ve ince yap ben öyle yaptım :86:
ben kilo aldıkça bizim beyfendi de vermeye başladı gıcık oldum
ekmek yemiyo beyfendi göbek filan gitti o sayede..
o 84 ben 51-54 kg yum. arada 20 cm var daha alacağım günler gelcektir inşallah dimi
yok bitanemm yokbenim ailemin yaşadığı şehirde herkes esnafı tanır onlarda genelde alıveriş yapanları
çoğu kişide kk kullanmadığından böyle eşyaları hesaba yazdırır bakkaldaki veresiye hesabı
annemde hep böyle alır eşyaları hoop yaz hesaba
seninde böyle alışveriş yaptığın biyerde hesabınız var sadımhoş görün artık saat 12oldu kafa kepenkleri kapattı
arçelik beko birbirinin muadili karanfilcecimbenimki beko.
bilmem ben memnunum 1600 W. genel olarak iyi. yani daha iyisini görmedim bilmiyorum ama alamadığı şey olmuyo
hatta bazı yerlerde kısmak zorunda kalıyorum gücünü..
geçinip gidiyoz işte tosbaam diye seviyorum bazen gel pisi pisi diyorum
farmasi annen toz torbasını tam takamamıştır sen anlarsın bakıver kadıncağızın makineye bi ara..
biraz püf noktası var takımının.
Allahtan burda yok
ben heryerde hesap açar sonrada unutur eve haciz getirtirdim
ben de sanırım o yüzden istemiyorum pek..
unuturum diye çok korkarım borçtan.
öyle ölmekten.
bana ulaşamazlarsa diye..
okul kantininden bişey aldığımda bozmazlar sonra ver hocam derler misal bi 35 krş..
hadi öldüm nolcak..
hemen eşime derim ama o da unutabilir..
bi yere yazsam nerden bulcaklar..
zaten çok ucuz benimki bi süre sonra çekmezse kardeşime gösteririm o da halledemezse veririm yenisini alırımyok bitanemm yok
ben cebimde param varsa ya da kredi kartımla alışveriş yaparım
aileden gelen alışkanlık aynen devam ediyor veresiye alışveriş yapmam ,yapamıyorum daha doğrusu
çünkü Allah muhafaza ölürsem filan borç takıp gitmek istemem
arçelik beko birbirinin muadili karanfilcecim
annem şunu da araştırmış servisinden
bir zaaman sonra süpürgelerin çekiş gücü azaldığında temizletilmesi gerekiyormuş aklınızda bulunsun bacılar
inşallah verirsin canım sonra gelsin bebişlerrtabiki de alacaksin canim bizim aramizda hep 20 kg fark olurdu 65-85 gibi
simdi 71-91 olduk
istesen de istemesen de aliyorsun kiloyu ama ne kadar az alirsan hasari o kadar az olur catlak sarkma vs..
hedefim 60 bakalim insallah hayirlisiyla inerim de annemi kizdirmam
bebek istiyorum deyince stop bayragini cekti once kg vereceksin dedi
supurge mevzunu acmisken valla ben aldigim supurgenin kac watt oldugunu bilmiyordum sayenizde ogrendim kizlar
bu arada ben yarin da tatilim yine bu pzt leri tatil vermeyi aliskanlik haline getirdim artik pzt sendromum yok
canım ya ben yapmadım hiç annem yapardı sanırım yumurtası bir tane daha fazla oluyodu normal keke göre ve püf noktası tabanına yağlı kağıt sermekti eskiden yağlı kagıt yoktu bizdeselin aklıma iyi getirdin düdüklüyü.
bekarken duymuştum bunu annemin düdüklü ağzına doğru kapalı olduğundan deneyemedim.. ama benimki müsait.
aynı ölçüdeki keki düdüklüye mi koyuyoruz???
bir de altnının ayarını nasıl yapıyoruz kaç dk pişiyor
canım bende öle süslü püflü laflar etmeyi pek beceremem içimden ne geliosa sölüorum ve haksızlığa uğradığımı kesinlikle bilerek dua ediorum...poeyla selin eksik dua gerçekten önemli
nasıl dua ettiniz ne dediniz yani içinizden gelenleri mi belli dua ve sureleri mi
ben bi yerlerde bi yanlış yapıyorum:44::44::44:
papatyacım seni anlıorum desem inan yalan sölemiş olurum evet anlamaya çalışıorum ama seni anlayabilmek için yerind eolmak lazım...canım hellp tansiyon yükselmesi, kanda trombosit düşmesi karaciğer enzimlerinin yükselmesi dururmu. yani annenin organlarını kısa bir sürede iflas ettiren bazı annelerde körlüğe, böbrek nakline, beyin kanamasına bile sebep olabilen iğrenç bir durum. vücutta gelişmeue başlaması ile anne ölümü arasındaki süre 48 saat. teşhis edildiği andaki tek tedavi yönetemi bebek kaç haftalık olursa olsun bebeğin alınması.
ben 2. çocuğa sahip olamayacağımı biliyorum. sizden dua istedin çünkü;
içimdeki yangın bitsin istiyorum...
her hamileye ağzımın suyu akarak bakmak istemiyorum...
oğlum kardeşsiz kaldı diye üzülmek istemiyorum...
etrafımdaki 2. yi düşünmüyor musun diye soranların ağzının ortasına yapıştırmamak için kendimi zor tutuyorum....
en önemlisi de rabbimin bana uygun gördüğü bu duruma gönlümün razı olmasını istiyorum....
oğluma rabbimin bana hediyesi olan çocuğuma mutlu, başarılı bir hayat diliyorum. o benim herşeyim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?