Kirli Çıkılar )))

kadın çalışyor olsaydı karşılaşacağı muameleyi ben söyleyeyim.......karısının üzerinden geçinmeyye çalışacaktı.......ama en azından kurtulma şansı vardı

sana kaç kere dedim türkçe konuş diye
dikkatimden kaçmadı yalnız neden beni faceden taciz etmiyorsun son günlerde
siklonik süpürgeler olarak geçiyor şu aralar rowentada çok var electroluxlerde var ama esas orjinali dyson larda. dikey elektrikli süpürgelerde toz torbasız emilimin sağlanış hedesi işte; tekniği tam bilmiyorum.
evde durmuyorum ki cuma annemlerdeydim artı hastaydım cumartesi k validemlerdeydim bugün de alışveriş ve yemek sonrası arkadaşlardaydık. Tikim geçti ya sosyal hayata adapte olmaya çalışıyorum seni taciz edemedim

ablam bitane phlipsin son çıkandan aldı
araba diye bin üstüne gez
çekişi süper ama afedersin höküz gibi yer bulması sorun toplaması sorun peşinde gezdirmesi sorun
ufak olup iyi çekenler daha iyi bence

ben de geçen vakıftan(kermes) bişeyler alcam hiç alışmamışım ya veresiyeye ama o kadar param yok ki alamam diyorum.
dediler deftere yazalım inan zerre kadar aklıma girmiyo orda deftere yazıldığı..

murphy richards dikey süpürge tavsiye ederim....şarjlı da değil iyi çekiyor

ben de geçen vakıftan(kermes) bişeyler alcam hiç alışmamışım ya veresiyeye ama o kadar param yok ki alamam diyorum.
dediler deftere yazalım inan zerre kadar aklıma girmiyo orda deftere yazıldığı..

Allahtan burda yok
ben heryerde hesap açar sonrada unutur eve haciz getirtirdim

en önemlisi de rabbimin bana uygun gördüğü bu duruma gönlümün razı olmasını istiyorum....

tabiki de alacaksin canim bizim aramizda hep 20 kg fark olurdu 65-85 gibi
simdi 71-91 olduk
istesen de istemesen de aliyorsun kiloyu ama ne kadar az alirsan hasari o kadar az olur catlak sarkma vs..
hedefim 60 bakalim insallah hayirlisiyla inerim de annemi kizdirmam
bebek istiyorum deyince stop bayragini cekti once kg vereceksin dedi

yok bitanemm yok
ben cebimde param varsa ya da kredi kartımla alışveriş yaparım
aileden gelen alışkanlık aynen devam ediyor veresiye alışveriş yapmam ,yapamıyorum daha doğrusu
çünkü Allah muhafaza ölürsem filan borç takıp gitmek istemem

arçelik beko birbirinin muadili karanfilcecim
farmasi annen toz torbasını tam takamamıştır sen anlarsın bakıver kadıncağızın makineye bi ara..
biraz püf noktası var takımının.

annem şunu da araştırmış servisinden
bir zaaman sonra süpürgelerin çekiş gücü azaldığında temizletilmesi gerekiyormuş aklınızda bulunsun bacılar

supurge mevzunu acmisken valla ben aldigim supurgenin kac watt oldugunu bilmiyordum sayenizde ogrendim kizlar
bu arada ben yarin da tatilim yine bu pzt leri tatil vermeyi aliskanlik haline getirdim artik pzt sendromum yok

Allahtan burda yok
ben heryerde hesap açar sonrada unutur eve haciz getirtirdim

ben de sanırım o yüzden istemiyorum pek..
unuturum diye çok korkarım borçtan.
öyle ölmekten.
bana ulaşamazlarsa diye..
okul kantininden bişey aldığımda bozmazlar sonra ver hocam derler misal bi 35 krş..
hadi öldüm nolcak..
hemen eşime derim ama o da unutabilir..
bi yere yazsam nerden bulcaklar..

en güzeli peşin alışveriş yapmak karanfilce ya da kredi kartıyla zaten o da peşin para hükmünde değişen birşey yok

gideceğim dedim kurutma yüzünden gidemedim

artık gidebilirim yatağa dalışa geçeyim

zaten çok ucuz benimki bi süre sonra çekmezse kardeşime gösteririm o da halledemezse veririm yenisini alırım

beko arçelik ten bi alt kalitede diye biliyorum ben de o yüzden şaşırdım annenin çekmemesine hem de çok az sürede..
inşallah verirsin canım sonra gelsin bebişlerr
hani sen dark pepeti derfat 2. yi düşünüyorsunuz ya sizinkiler garanti gibi geliyo nasılsa yapabiliyorsunuz diye
o yüzden içimi bi heycan kaplıyo bıraksalar da bi hamile kalsalar diye
supurge mevzunu acmisken valla ben aldigim supurgenin kac watt oldugunu bilmiyordum sayenizde ogrendim kizlar
bu arada ben yarin da tatilim yine bu pzt leri tatil vermeyi aliskanlik haline getirdim artik pzt sendromum yok

benim de geçen yıl pzt boştu süpper bişey..
imkanın varken yap bacım
cumartesi çalışıyorsun nasılsa..

olrayt benim annem de kilo almama kızarbenim belim 62 cm di ne bu haliniz göbeklisiniz diye paylar ben bekarken evdeyken tatilde filan böyle yatmışım tv karşısında keyif yapıyorsam zorla beni kaldırır pilates yaptırırdı bir de o zamanlar şimdiki kadar yaygın da değildi. Habire tv de diyetisyenleri dinler saça cilde iyi gelen karışımları not alır otları filan bana uzun uzun onları anlatır telefonda

selamlar...
tam kirli çıkı olmaya karar vermişken bu seferde duşakabin masrafı çıktı,
6 ay önce lojmana taşınmıştık,
duşakabin teknesi çok kireçlenmiş diye bir güzel kireç sökücüyle yıkamıştım, altından çatlak çıkmıştı,
çok önemsememiştim o çatlağı, o çatlak artık aşağıya su akıtır olmuş:26:
duşakabinde kireçlenmemiş meğer çatlağı sıvamışlar...bende birgüzel açmışım
usta geldi 600 tl masraf çıkardı, eşim yeni bir duşakabin yaptıralım diyor...
bende açıkçası tekrar sıvatmaktan yanayım ama tam karar da veremedim...

canım ya ben yapmadım hiç annem yapardı sanırım yumurtası bir tane daha fazla oluyodu normal keke göre ve püf noktası tabanına yağlı kağıt sermekti eskiden yağlı kagıt yoktu bizde
pratiğini bulmuştuk beyaz A4 kağıtları yağlıoduk hey gidi günler kısık ateşte pişio ama malzemeleri hatırlayamıorum:)

poeyla selin eksik dua gerçekten önemli
nasıl dua ettiniz ne dediniz yani içinizden gelenleri mi belli dua ve sureleri mi
ben bi yerlerde bi yanlış yapıyorum:44::44::44:
canım bende öle süslü püflü laflar etmeyi pek beceremem içimden ne geliosa sölüorum ve haksızlığa uğradığımı kesinlikle bilerek dua ediorum...
ve olcana inanaıorum....

papatyacım seni anlıorum desem inan yalan sölemiş olurum evet anlamaya çalışıorum ama seni anlayabilmek için yerind eolmak lazım...
ama şu anda senin yerinde olmak isteyen binlerce kişi var.....evet derdin önemli ama Allahım sana bi yavru vermiş bol bol dua et
ya kazayla hamile kalırsanda yavrucağın annesiz kalırsa Allah korusun hayırlısını iste nolur... %33 lük bi riski kim göze alabilirki?
rabbim yardımcın olsun hayırlısını versin sana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…