Kirli Çıkılar )))

gunaydın okudum ancak bitirdim, dun gece pat diye çıkmıştım
cevap yazacaktım oğlan uyandı
görüşmek üzere

kalplerası kolay gelsin,aman cnm dikkat et gaz olayına
bi an önce yaptır
özlem su geçmiş olsun,Allah şifa versin

eşim şimdi arayacak akşam 19:30 a kadar çalışıyorlarsa gelsinler dedim :S çok yorgunum kendime gelebilirmiyim bilmiyorum...ve evimi temiz görecekmiyim onuda bilmiyorum 3 gündür uğraşıyorum heryer darmaduman hala :2::2::2::2::2::2:

seyyah sılacana kocaman öpücükler yollasak görünce de hediyesini veririz artık

selincim aldıklarını güle güle kullan
arkadaşım sling kullandı çok kullanışlı olduğunu söylüyordu ve çok memnundu
sling de kangurudaki sakıncalar yokmuş bebeği tamamen yatar pozisyonda da taşıyabiliyorsun slingle
hatta içinde emzirebiliyorsun bile demişti

kalperası canım mutlaka hallettir o doğalgaz işini Allah korusun
benim eski büromda da vardı belediye ekipleri tamir yapmıyor zaten 187 yi çağırdıysan senin gazı kesmişlerdir
tamirini yaptırıp 187 ye haber verip açtırman lazım

ben girdiğim sınavı kazanamamışım üstelik kontenjan dolmamış bile
hakkımı yiyen varsa haram olsun diyorum sadece
dün çok ağladım ama az önce papatyanın mesajını okuyunca kendimden utandım
Allah herkese hakkında hayırlısını versin

günaydın kızlar.
3 gündür bel fıtığından yatıyorum.
bugün biraz kalkabildim şükür.
sizler nasılsınız,herkes afiyettedir inşallah.

geçmiş olsun canlar
kalplerası delirdin miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
gazın işi mi olur
söle patlıcak evim diye al izin anacım çok tehlikeli
multicim hayırlısı olsun canım vardır bir zamanı
sırtım ağrıyor benim de ya
malum sırtımda-göbeğimde bir insan taşıyorum

yooo gazı kesmemişlerdi içinde zaten 2 metreküp gaz kalmıştı napim canım eşim şehir dışında çalışıyor o yok annemler hastaneye gidiyorlar bende işe geldim şimdi gaz bitmiştir zaten :S ama sabah mutfağa bi girdim burnumu kapatım midem kalktı kendime gelemedim bierde dün evi temizlerken tinerlede çok uğraştım şuan sersem gibiyim walla bu haftayıda atlatırsam hayırlısıyla herşey daha iyi olcak eşim aramış akşama kombi için gelecekler ocağıda arayacak zaten garantisi devam ediyor ocağın onuda yaparlar ...demirdökümden bi bakım için 70 tl istemişler yaw çok değilmi :S servisine değil dışarda yaptırtsan 30 tl istemişlerdi

canım geçmişler olsun
okuduklarımdan anladığıma göre gaz da problem olmuş aman ihmal etmeyin

günaydın kızlar.
3 gündür bel fıtığından yatıyorum.
bugün biraz kalkabildim şükür.
sizler nasılsınız,herkes afiyettedir inşallah.

banusultan sanada geçmiş olsun dikkat et kendine

merhaba arkadaşlar...
geçmişe bi göz attım da... :)
Rabbim hastalara şifa,dertlilere deva,borçlulara da (eda) ödeme kolaylığı versin.... amin.....

22 sayfa atmış 22x20 440 mesaj okumak zor görünüyor

herkese günaydın diyorum haftasonu konyadaydım 302 tl harcamısım
kızıma ayakkabı ve uyku tulumu seneye için indirim vardı ben hep giydiriyorumda
kendime trençkot ( aslında geçen defaktodan 79 tl almıstım ama yakıstıramadım kendime) simdi 59 a aldım bunu çok beğendim.
2 tanede pantolon aldım 1 ince uzun hırka

alırken eşime didimki

yakışırken giycen yararken yiycen dedi bizim kızlar didim hep bir kılıfın var zaten didi

çok üzüldüm canım senin için dua etmiştim..
hakkında hayırlısı olur inşallah..

canım geçmişler olsun
okuduklarımdan anladığıma göre gaz da problem olmuş aman ihmal etmeyin

banusultan sanada geçmiş olsun dikkat et kendine
bu akşam çözeriz inş. canım teşekkürler...

olan herşeyde bir hayır vardır olmamışsada bu senin yararınadır...herşeyin doğrusunu rabbim bilir dert etme sakın üzme kendini....

gunaydın kirli çıkılar
kalplerasi doğalgaz bu ihmale ertelemeye gelmez bence yöneticin kimse konuş izin al seni idare ediversinler 1 gün. yok mu sizde mazaret izni? dilekçeni yaz koy ama işleme sokmasalar bir terslik olursa koysalar? Sonuçta orda dünyayı kurtarmıyorsunuz ya 1 gün sensiz idare edemezler mi? :44:

multijet vardır elbet bunda da bir hayır...

şuan gaz btmiştir canım aradık ikiside akşamada gelecek iş çıkışı babamda eve gelir sertvis falan geldimi evde tek olmak istemiyorum bi erkeğin olması daha iyi babamlarda hastaneye gidecek annemle onlarda ancakakşam gelir o binayada yei taşındım kimseyi tanımıyorum inş. çözerim arkadaşlar bu birimdede yeniyim sağlık problemleri için evin problemleri ve taşınma için epey izin aldım ve göze batmaya başladım gibi o yüzden izin almak istemedim yarın işe sorunu çözmüş halde gelirim inş. .......
a_can isinli arkadaş rabbim evladını size bağışlamış hayırlı ssağlıklı bir evlat olur inş. çok duygulandım okurken rabbim isteyen herkesi evlat shibi yapar inş. kapı kapı aratmaz

hayat böyle mücizelerle dolu karanfilim....
aslında varlığımız,yaşamımız,herşeyimiz mücize...
üzülme ne olur,sadece dua et,edelim.......

yok üzülmedim canım..
sadece etkilendim..
ama ifade edecek bi smile bulamadım..

bu bi bebek hikayesi olabilir aslında ama belki bi aşk bi kanser bi yoksulluk hikayesi de olabilirdi..
hayat mucizelerle dolu..

tebrik ederim karanfil ağlattın beni

dilerim allahtan allah sana bıdığa badeye isteyen ve hakkıyla bakabilecek herkese versin onun gibi bi,r masal bir melek
allah yardımcınız olsun

bu arada başka sayfadan alıntı nasıl yapılıyor ya hiç beceremedim:44::44:

selamlar...
hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun
işi olanlara kolaylıklar versin Allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…